Всім привіт.
Збір . Долучайтесь. Замовлю, як назбирається 2кг.
Збираємось на чай .
]Пропоную долучитись до збору на чай.. Чорний класичний індійський чай. Насичений терпкуватий смак, крупнолистовий, стандарт ОР.
Остаточна ціна із ставкою СП складе 29грн за 100грам. Замовлення фасуватиму від 200грам Чай на цю ціну просто суперський (це моє суб"єктивне враження і відгуки тих, хто вже пробував.)
Фото саме цього чаю.

Ще в того ж постачальника КАРКАДЕ ціна із ставкою СП 28 грн за 100грам.
Каркаде упаковка 1 кг фасуватиму замовлення від 100грам.
Зелений ароматизований- АБРИКОСОВИЙ ДЖЕМ на основі зеленого чаю ганпаудер із шматочками абрикоса і пелюстками соняшника. Ціна із ставкою СП буде 40грн за 100грам. Розважити зможу по 100грам.
НОВИНКА!.
Чорний чай з бергамотом.
Замовлю, якщо збереться хоча б 800грам. (упаковка кілограмова)
Розважити зможу від 100грам.
Ставка СП 10%
Ціна із ставкою СП 42грн
Постачальник - ФОП м.Одеса
Умови закупівлі: мінімальна сума закупки - фасовка від 1кг
Ставка СП (оргзбір) : 7грн за 100грам (дуже дорога доставка!);
Умови оплати: По замовленню-на карту, по залишках-при роздачі, при бронюванні більше 1 дня-на карту.
Умови броні: до відправки замовлення постачальнику.
Обмін та повернення: У випадку фабричного браку - повертаю ставку сп;
Каркаде брала на пробу. Суперський. Крупний цілий листи. Кислющий!! Саме те, що треба. Смачно змішувати з чорним.
Какао- замовлення від 0,5кг
Голандія, Геркес, жирність 10-12%. Ціна із ставкою СП 150грн./кг.
Голандія, Геркенс, жирність 20-22% Ціна із ставкою СП 200грн./кг.
Місце роздач: 12 школа, по домовленості Ювілейний (учкомбінат біля Мацурі))-РОЗВОЗКИ по місту немає і не планується, тому будь-ласка, плануйте свій час, і цінуйте мій-я поставила мінімальну ставку СП, і тратити аж стільки часу не маю можливості.
Дата роздачі повідомлятиметься по кожному замовленню, можливі переноси по часу і датах, але тільки в визначених місцях.
Якщо цікавитесь іншими чаями і кавою-долучайтесь до моєї іншої теми: viewtopic.php?f=114&t=391331