- ЦІНА 8$ або 188грн.
Органічне нерафінована кокосове масло холодного віджиму - ідеально підходить для додавання в їжу (каші, пюре, тушковані овочі та інші страви), випічку, як заміник вершкового масла, а також для догляду за тілом та волоссям.
Кокосове масло багате середньоланцюговими трігліцерідами, а також лауриновою, каприновою та каприловою кислотами, які в ході досліджень продемонстрували здатність сприяти виробленню енергії в клітинах мозку і, в поєднанні з правильною дієтою та фізичними вправами, зниженню ваги.
Масло дуже ароматне, ніжне і біле.
При температурі вище 24 град - рідке, в холодильнику загусає.
Склад: органічне нерафіноване кокосове масло першого холодного віджиму.
Масло не містить ГМО, гексана і пестицидів.
Один з відгуків• ЇЖА.
Кокосове одне з кращих масел для смаження через високу температуру димленія. Смажу млинці, оладки, сирники, кладу в випічку, в каші, в каву. Роблю з ним цукерки, сирки, різні десерти.
• ЖІНОЧЕ ЗДОРОВ'Я.
Кокосове масло першого віджиму відомо як засіб для профілактики і лікування кандидозу. Для профілактики його потрібно використовувати в їжу. Я їм кожен день шматочок з кавову ложку. А якщо розвинулася молочниця, можна робити з ним тампони.
• ДОГЛЯД ЗА ШКІРОЮ І ВОЛОССЯМ.
Мажу тільки на сухі місця типу ліктів, п'ят і кутикули. І губи.
• На тіло йде відмінно (на вологу шкіру), очищає (їм навіть можна знімати макіяж),
і як основа для скрабів (додати будь-які частинки типу меленої вівсянки цукру, солі або кави).
Маски для волосся! Тільки промити потім як слід.
• ЗУБИ І ЯСНА.
Щоранку і щовечора полоскати рот кокосовим маслом: взяти в рот ложечку, потримати, пополоскати, виплюнути, не ковтати. Неймовірно зміцнює ясна.
• Лайфхак.
М'яке масло розкладаю по формах для льоду, в холодильнику застигає буквально за годину-півтори, а потім зберігаю їх в банку (див.фото). Набагато зручніше взяти одне сердечко і покласти його в кашу або кави, ніж відколупувати від монолітної маси. Холодне масло мені здається смачніше.
Ще один відгукСмачне - так, корисне - безумовно! Але є в кокосовій олії дуже корисний компонент, про який більшість людей не знають. Цей компонент - Монолаурин.
Монолаурин - це моноефір лауриновой кислоти (жирної кислоти, виявленої в кокосовій олії і присутньої в грудному молоці).
Монолаурін або лауриновая кислота - компонент кокосового масла і молока матері, - потужний підсилювач імунітету. Як він працює: розчиняє ліпіди мембрани мікроорганізмів, знищуючи віруси імунодефіциту, кору, герпесу і цитомегаловірусу.
При цьому він не вбиває хороші мікроорганізми і бактерії нашої травної системи на відміну від антибіотиків.
Крім того, пригнічує вплив вірусу герпесу.
Ось вам і кокосове масло холодного віджиму .! . Всім міцного Здоров'я!