- Ціна 12$
Один з відгуків на АйхербЦе чудовий антиоксидант і навіть сказала б рятівник життя.
Цією травою кішки і собаки лікують всякі хвороби і не просто так. Паростки пшениці - сильний антиоксидант і має сильну протизапальну дію. Під час війни моя бабуся лікувала себе корінням пирію від застуди, розладів шлунка і використовувала, як живильний засіб багатий клітковиною.
Я посипаю цієї травичкою все що можна в харчуванні. Вона не заважає, якщо потроху, або просто роблю коктейль з водою, імбирем і лимоном - всього потрошку. Рекомендую всім і навіть не сумнівайтеся в корисності . Будьте здорові!
Далі, детальніша інформація.
Порошок з пшеничних паростків Паростки пшениці в останні роки стали дуже популярним продуктом в середовищі прихильників натуральним методів оздоровлення. У магазинах здорового харчування можна знайти соки, порошки і різні добавки з паростків пшениці. У народній медицині стверджується, що цей продукт має безліч корисних для здоров'я властивостей, і може ефективно використовуватися від детоксикації печінки до поліпшення імунної функції.
Розглянемо основні переваги паростків пшениці, підтримувані наукою.
Джерело поживних речовин і антиоксидантівПшеничні паростки багаті вітамінами C, A, E, а також амінокислотами і такими мікроелементами як залізо, магній, кальцій.
Ця трава містить
17 амінокислот, включаючи 8 незамінних, тобто таких, які організм не може виробляти самостійно.
Як і всі рослини, паростки пшениці
містять хлорофіл. А також такі важливі антиоксиданти як
глутатіон, вітаміни С і E. Антиоксиданти, це такі речовини, які допомагають знизити окислювальний стрес, зменшити пошкодження клітин вільними радикалами.
Науці вже давно відомий той факт, що
антиоксиданти можуть допомогти захистити від хвороб серця, раку, артриту і нейродегенеративних захворювань. Зниження рівня холестеринуКілька досліджень на тваринах показали, що паростки пшениці можуть знизити рівень холестерину ЛПНЩ і тригліцеридів. Цікаво, що ефект зниження холестерину був такий же, як від використання лікарського препарату аторвастатину.
Допомога в лікуванні ракуОдне дослідження в пробірці показало, що екстракт паростків пшениці знизив поширення патогенних клітин раку рота на сорок відсотків. Інше дослідження показало, що екстракт паростків пшениці знизив кількість лейкозних клітин на шістдесят відсотків протягом трьох днів.
Одне дослідження показало, що сік паростків пшениці знижує ризик порушення функції кісткового мозку, поширеного ускладнення після хіміотерапії.
Регуляція рівня глюкози в кровіВисокий рівень глюкози в крові може викликати широкий спектр симптомів, включаючи головний біль, спрагу, часте сечовипускання і втому.
Дослідження на тваринах показали, що паростки пшениці впливають на рівень певних ферментів, які допомагають зменшити концентрацію глюкози в крові.
Зменшення запаленняЗапалення - це нормальна реакція імунної системи на захист організму від травм і інфекцій. Однак хронічне запалення сприяє розвитку таких захворювань, як рак, хвороби серця і аутоімунні розлади.
Високий вміст в паростках пшениці хлорофілу ймовірно пов'язано з їх протизапальними властивостями. Ряд досліджень показали, що речовини, що містяться в цьому продукті, інгібують активність специфічного білка, який викликає запалення.
В одному невеликому дослідженні вивчався вплив соку паростків пшениці на виразковий коліт, хвороба, що характеризується запаленням в товстій кишці. Вживання 1/2 склянки соку паростків пшениці протягом одного місяця зменшило тяжкість захворювання і ректальні кровотеча у пацієнтів з виразковим колітом.
Допомога у втраті вагиПаростки пшениці самі по собі не сприяють позбавленню від зайвої ваги, проте вони містять особливі частинки, звані тилакоїди, в яких міститься хлорофіл. Згідно з даними досліджень, тилакоїди сприяють появі почуття насичення.
На відміну від насіння пшениці, паростки пшениці не містять глютен.