Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення скорпіонка » 12 березня 2018, 18:17

Я згідна,але я коректувала рецепт,добавляла цукор,тому паска виходить солоденька
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 34075
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 4785

загрузка...

Повідомлення masha6 » 12 березня 2018, 22:04

Дівчата підкажіть, де у м.Рівне можна купити борошно МАНІТОБА. Дякую.
masha6
 
Повідомлень: 29
З нами з: 16 серпня 2014, 14:05
Репутация: 3

Повідомлення МуленРуж » 12 березня 2018, 22:53

Шо. Вже скоро паска!
Неожиданно... )))))
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 8592
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 225

Re:

Повідомлення Katik » 13 березня 2018, 00:30

masha6 написав:Дівчата підкажіть, де у м.Рівне можна купити борошно МАНІТОБА. Дякую.

У Фоззі купувала того тижня. Близько 70 грн/кг
Якщо Ви для панетонне, то я його не зацінила)
Katik
 
Повідомлень: 356
З нами з: 17 травня 2012, 14:09
Репутация: 42

Повідомлення masha6 » 13 березня 2018, 23:21

Запитувала на ринку,мають привезти ,вартуватиме 30 грн за кг
masha6
 
Повідомлень: 29
З нами з: 16 серпня 2014, 14:05
Репутация: 3

Re:

Повідомлення Valeriana » 16 березня 2018, 12:27

masha6 написав:Дівчата підкажіть, де у м.Рівне можна купити борошно МАНІТОБА. Дякую.

В Метро э за 1кг 44,9 i Богумила э цiна 21,90 за 2кг.
Valeriana
 
Повідомлень: 594
З нами з: 16 квітня 2012, 11:52
Звідки: village
Репутация: 68

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 25 березня 2018, 17:02

Девочки, из какой муки будете печь паски ? не знаю какую выбрать...
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2167
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 290

Повідомлення tanitaT » 25 березня 2018, 17:29

Хто рік з борошна зерносвіт, тверді сорти, українське, піца виходить гарна
tanitaT
 
Повідомлень: 411
З нами з: 20 січня 2011, 15:42
Репутация: 23

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення скорпіонка » 25 березня 2018, 18:27

OLGA60 написав:Девочки, из какой муки будете печь паски ? не знаю какую выбрать...

я в минулому році брала борошно ТМ Рома, мені сподобалось, в цьому році купила таке саме
https://www.google.com.ua/search?q=%D0% ... hTIRu8X3JM:
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 34075
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 4785

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 25 березня 2018, 19:47

скорпіонка написав:
OLGA60 написав:Девочки, из какой муки будете печь паски ? не знаю какую выбрать...

я в минулому році брала борошно ТМ Рома, мені сподобалось, в цьому році купила таке саме
https://www.google.com.ua/search?q=%D0% ... hTIRu8X3JM:

Спасибо. Я в прошлом году пекла из кондитерской муки тм Румянец. А в этом не смогла ее купить.
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2167
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 290

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення 1220 » 25 березня 2018, 20:54

OLGA60 написав:
скорпіонка написав:
OLGA60 написав:Девочки, из какой муки будете печь паски ? не знаю какую выбрать...

я в минулому році брала борошно ТМ Рома, мені сподобалось, в цьому році купила таке саме
https://www.google.com.ua/search?q=%D0% ... hTIRu8X3JM:

Спасибо. Я в прошлом году пекла из кондитерской муки тм Румянец. А в этом не смогла ее купить.

аналогично :roll:
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3284
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 191

Повідомлення tanitaT » 25 березня 2018, 22:18

Чи можна змішувати вищий сорт з твердими сортами, там клітковина велика для венского кулича? Хто пробував?
tanitaT
 
Повідомлень: 411
З нами з: 20 січня 2011, 15:42
Репутация: 23

Повідомлення margaritka » 25 березня 2018, 22:57

///
Аватар користувача
margaritka
 
Повідомлень: 3288
З нами з: 16 листопада 2010, 14:13
Звідки: Центр(Ринок) (096)73357-93
Репутация: 407

Re:

Повідомлення snasa » 26 березня 2018, 10:43

Aprelka написав:Відгук по пасці на кефірі:
Пекла саме на кефірі ( брала жирний), яєць давала 8 штук великих, цукру 6 стаканів. Дріжді давала пресовані 150гр "Духм"яна хата".
Рецепт легкий, працювати з нею не клопітно.В мене тісто підходило тільки раз, не бачила сенсу приминати і ще раз вичікувати повторного підняття в тазу ( як по рецепту), бо росло тісто дуже швидко і дуже гарно. Тому, в тазу виросло раз, у формах росли другий раз.
Паска вийшла дуже пухка, солодка, смачна. АЛЕ один нюанс- есенція Дюшес. Або давати пів порції вказаного в рецепі, або й зовсім не давати, а замінити на ванілін та інші спеції. Бо таке враженння, що не паску їсиш, а цукерку дюшес. Мені то не подобається. Хоча, паска така добра, що на це не звертаю уваги.
Саме цей рецепт беру в свою копілку і щороку тепер пектиму цю паску разом з тією своєю розсипчстою. Переваги паски на кефірі: не дорога, не потрібно багато мороки біля неї, росте гарно, смак і консистенція відмінні.

Аля, підкажіть, ви цей рецепт брали?
https://forum.say7.info/topic41888-100.html
Аватар користувача
snasa
 
Повідомлень: 6232
З нами з: 30 серпня 2010, 10:21
Звідки: Замовлення корейської косметики! ☎(0362) 45-12-78, (098) 7-333-912
Репутация: 562

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 26 березня 2018, 16:55

Купила сегодня в Сильпо муку нордик
http://1mnenie.ru/uploads/catalog/detai ... 5_foto.jpg
http://1mnenie.ru/uploads/images/2014-0 ... g_1614.jpg
белка много, у нашей 10,3 а у этой 13, это хорошо, цена - плохо. 73 гр за 2 кило. :(
и 2 кг муки Зерносвит, пишут на пакете, что клейковины 25 %.
https://zernosvit.com.ua/wp-content/upl ... igh5kg.jpg
http://i5.otzovik.com/2017/01/29/442039 ... 84228.jpeg
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2167
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 290

Повідомлення idavors » 26 березня 2018, 18:56

да, з нордіка печуть, треба і собі взяти, бо італійська то 65 грн за 1 кг
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10538
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 474

Повідомлення Lamana » 26 березня 2018, 19:01

Дівчата, то ви ще спец.муку на пасочки купуєте?
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 47077
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2194

Re:

Повідомлення idavors » 26 березня 2018, 20:07

Lamana написав:Дівчата, то ви ще спец.муку на пасочки купуєте?

я купую на панетоне і коломби, там де треба "волокнистість", хоча практично всі рецепти потребують хорошої муки, просто у нас її важко купити і дорога вона. Хоча можна купити суху клейковину і додати до звичайної нашої муки, пошукати пропорції
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10538
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 474

Re: Re:

Повідомлення Lamana » 26 березня 2018, 20:08

idavors написав:
Lamana написав:Дівчата, то ви ще спец.муку на пасочки купуєте?

я купую на панетоне і коломби, там де треба "волокнистість", хоча практично всі рецепти потребують хорошої муки, просто у нас її важко купити і дорога вона. Хоча можна купити суху клейковину і додати до звичайної нашої муки, пошукати пропорції

дякую, Іра.
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 47077
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2194

Повідомлення скрипка » 26 березня 2018, 20:15

Ну а з мукою про яку Ви пишите можна випікати наші звичайні паски?
Аватар користувача
скрипка
Модератор
 
Повідомлень: 9290
З нами з: 29 жовтня 2010, 14:36
Звідки: Хочеш щось змінити - почни з себе!
Репутация: 424

Re:

Повідомлення idavors » 26 березня 2018, 20:34

скрипка написав:Ну а з мукою про яку Ви пишите можна випікати наші звичайні паски?

я поки тільки вивчаю це питання, в плані сорта муки і кількість клейковини. Але наскільки зрозуміла, суть муки (сильної) хорошої з високим вмістом клейковини у тому що вона вбирає в себе багато вологи і потребує довшого визрівання готового виробу, але в готових виробах є так звана "волокнистість". Майже всі рецепти італ. випічки і подібної передбачають холодну ферментацію тіста, тобто коли готове тісто ставлять в холод на 15-24 години. Крім того, такі рецепти відрізняються і високим вмістом вологи (рідини). Часто тісто рідкувате коли місиш, тому на простій муці воно не так гарно вдається.
Наші рецепти пасок думаю адаптовані під нашу муку, якщо взяти сильну муку, то тісто може потребувати більше вологи, і відповідно, буде більше "плотне".
А ще важлива технологія замісу, у нас вона відрізняється. На дня пекла бріош, то там взагалі спочатку з муки, яєць, молока, солі - вимішується тісто до появи глютеновго віконця (коли тісто розтягується в тонку плівку, що означає що клейковина розвинулась), а лише після цього додається масло і в кінці дріджді. Тобто абсолютно інша технологія замісу тіста.
тут гарно написано http://www.ellamartino.ru/ru/products/o ... ano-tenero
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10538
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 474

Повідомлення скрипка » 26 березня 2018, 21:17

Іра, я бачила твій фотозвіт
Зображення
Круто .!
Аватар користувача
скрипка
Модератор
 
Повідомлень: 9290
З нами з: 29 жовтня 2010, 14:36
Звідки: Хочеш щось змінити - почни з себе!
Репутация: 424

Повідомлення Jarina » 26 березня 2018, 21:39

На 2-й сторінці є чудовий рецепт від Злийбабай, то там радять додати в борошно склянку змеленої на кавомолці манки , для підвищення вмісту глютену. Я так робила , мені сподобалось.
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21137
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 904

Re: Re:

Повідомлення Aprelka » 26 березня 2018, 22:27

snasa написав:
Aprelka написав:Відгук по пасці на кефірі:
offtopic "Пекла саме на кефірі ( брала жирний), яєць давала 8 штук великих, цукру 6 стаканів. Дріжді давала пресовані 150гр "Духм"яна хата".
Рецепт легкий, працювати з нею не клопітно.В мене тісто підходило тільки раз, не бачила сенсу приминати і ще раз вичікувати повторного підняття в тазу ( як по рецепту), бо росло тісто дуже швидко і дуже гарно. Тому, в тазу виросло раз, у формах росли другий раз.
Паска вийшла дуже пухка, солодка, смачна. АЛЕ один нюанс- есенція Дюшес. Або давати пів порції вказаного в рецепі, або й зовсім не давати, а замінити на ванілін та інші спеції. Бо таке враженння, що не паску їсиш, а цукерку дюшес. Мені то не подобається. Хоча, паска така добра, що на це не звертаю уваги.
Саме цей рецепт беру в свою копілку і щороку тепер пектиму цю паску разом з тією своєю розсипчстою. Переваги паски на кефірі: не дорога, не потрібно багато мороки біля неї, росте гарно, смак і консистенція відмінні."

Аля, підкажіть, ви цей рецепт брали?
https://forum.say7.info/topic41888-100.html


ВОНА)) ;)
ось ще раз покажу фотки з відгуків з того сайту
ЗображенняЗображення
Зображення
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6801
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 256

Повідомлення snasa » 26 березня 2018, 22:40

Aprelka, я теж пекла її в минулому році і в мене аналогічне враження - мені та есенція там геть все псує. А саме тісто мені сподобалося, смачне. Хочу спробувати зовсім без есенції, але не знаю, що додати для того, щоб була запашна. Цедру, коньяку трішки, бадьян, ванілька? І скільки його на цю порцію?
Аватар користувача
snasa
 
Повідомлень: 6232
З нами з: 30 серпня 2010, 10:21
Звідки: Замовлення корейської косметики! ☎(0362) 45-12-78, (098) 7-333-912
Репутация: 562

Re:

Повідомлення Aprelka » 26 березня 2018, 23:06

snasa написав:Aprelka, я теж пекла її в минулому році і в мене аналогічне враження - мені та есенція там геть все псує. А саме тісто мені сподобалося, смачне. Хочу спробувати зовсім без есенції, але не знаю, що додати для того, щоб була запашна. Цедру, коньяку трішки, бадьян, ванілька? І скільки його на цю порцію?


Мені в тісті подобаєтья аромат мигдалевої есенсції. А я ще хочу давати в паску цукати кумкват, то має гарно поєднатись смак тіста з цукатами та аромати кумквата та мигдалю.
Але то всі під настрій, можливо, щось зміниться, захочеться чогось іншого. :roll:
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6801
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 256

Повідомлення malva » 27 березня 2018, 13:17

Дівчата, вирішила спекти панеттоне, але ні одна ссилка з першої сторінки не відкривається(((
Оце нормальний рецепт чи ні???
https://lime.energy/italyanskiy-pashaln ... ostoyanno/
Аватар користувача
malva
 
Повідомлень: 17294
З нами з: 23 квітня 2010, 13:27
Звідки: Ювілейний,О96 748 24 ЗЗ, дзвонити після 17.00
Репутация: 493

Re:

Повідомлення Aprelka » 27 березня 2018, 13:30

malva написав:Дівчата, вирішила спекти панеттоне, але ні одна ссилка з першої сторінки не відкривається(((
Оце нормальний рецепт чи ні???
https://lime.energy/italyanskiy-pashaln ... ostoyanno/



Іра, ось виправила ссилочку https://verifica.wordpress.com/2009/12/ ... ille-zoia/
фото звіт останній пост на 38 сторінці і перший пост на 39ст

А чому саме Панетоне (Різдвяний кекс) на Паску? Чому не Коломбу?
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6801
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 256

Повідомлення SvetLanaK » 27 березня 2018, 13:37

Печу Панетоне на заквасці (готовій, беру в нас в сп), не люблю возитись і готувати сама( На смак мені такий, як передавали з Іспанії, тільки більш натуральний і смачний)
Аватар користувача
SvetLanaK
 
Повідомлень: 6382
З нами з: 12 березня 2012, 12:17
Звідки: 0977042164 ІВХ-відновлення,зміцнення та захист натуральних нігтів!
Репутация: 621

Повідомлення malva » 27 березня 2018, 13:41

Дякую! Та я не знаю, чому саме панеттоне... завжди пекла класичні паски, а тут щось іншого захотілося спробувати
Аватар користувача
malva
 
Повідомлень: 17294
З нами з: 23 квітня 2010, 13:27
Звідки: Ювілейний,О96 748 24 ЗЗ, дзвонити після 17.00
Репутация: 493

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі



загрузка...