СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення 1220 » 05 вересня 2018, 09:48

сама не пробовала,но, вижу рецепты не сложные
http://www.belonika.ru/blog/post/521/
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3326
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 191

загрузка...

Повідомлення dinamovka » 08 вересня 2018, 21:21

Очень вкусно! Запеченная говядина, советую
https://www.goodhouse.ru/recipes/blog/z ... /#comments
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 4510
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: (Північний) Яка б фігня не прийшла в голову, завжди знайдуться однодумці
Репутация: 69

Re:

Повідомлення скрипка » 14 вересня 2018, 11:38

dinamovka написав:Очень вкусно! Запеченная говядина, советую
https://www.goodhouse.ru/recipes/blog/z ... /#comments

Дякую за пораду, запечене м'ясо дуууже смачне дійсно. Але вийшло так, що в маринаді було ніч. Раджу теж!. Ще спробую в горщиках зробити.
Аватар користувача
скрипка
Модератор
 
Повідомлень: 9392
З нами з: 29 жовтня 2010, 14:36
Звідки: Хочеш щось змінити - почни з себе!
Репутация: 435

Повідомлення dinamovka » 14 вересня 2018, 11:54

А ви давали сіль в маринад? По рецепту там немає, але я дала 1,5ч.л
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 4510
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: (Північний) Яка б фігня не прийшла в голову, завжди знайдуться однодумці
Репутация: 69

Re:

Повідомлення скрипка » 14 вересня 2018, 12:20

dinamovka написав:А ви давали сіль в маринад? По рецепту там немає, але я дала 1,5ч.л

Ні, не давала. І Ви знаєте, дуже цікавий смак без солі, "солодковий" такий
Аватар користувача
скрипка
Модератор
 
Повідомлень: 9392
З нами з: 29 жовтня 2010, 14:36
Звідки: Хочеш щось змінити - почни з себе!
Репутация: 435

Повідомлення dinamovka » 14 вересня 2018, 22:32

Хочу навчитись пекти київський торт, порадьте рецепт з простих і схожих, щоб смачно і не дуже вже важкий рецепт. Дякую!
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 4510
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: (Північний) Яка б фігня не прийшла в голову, завжди знайдуться однодумці
Репутация: 69

Повідомлення natayar » 24 вересня 2018, 11:53

Доброго дня. Господинькі, порадьте, будь ласка, де берете хороші роз'ємні форми для випічки? Брала А-плюс (3шт. в наборі), то не подобаються- підтікають за півроку використання( Шукаю щось якісніше.
natayar
 
Повідомлень: 2437
З нами з: 23 грудня 2011, 18:02
Звідки: Боярка, Павлюченка. Тел. 067 381 14 71
Репутация: 385

Повідомлення Katik » 24 вересня 2018, 20:12

Мені форми Teskoma подобаються
Katik
 
Повідомлень: 371
З нами з: 17 травня 2012, 14:09
Репутация: 43

Повідомлення connect » 25 вересня 2018, 16:09

https://pin.it/hi4aghlizubgnk

Ідея оформлення капкейків для дівчаток на свято)
Аватар користувача
connect
 
Повідомлень: 18396
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1860

Повідомлення sasha0904 » 01 листопада 2018, 10:05

Дівчата,дайте провірений рецепт рогаликів ,щоб не складний був .дякую.
sasha0904
 
Повідомлень: 4136
З нами з: 15 вересня 2013, 17:53
Звідки: 068-048-86-52 - Віта Ставлю "+" за "+"
Репутация: 249

Re:

Повідомлення misPi » 01 листопада 2018, 11:29

sasha0904 написав:Дівчата,дайте провірений рецепт рогаликів ,щоб не складний був .дякую.

дріжжевих чи прісних?
misPi
 
Повідомлень: 3092
З нами з: 26 грудня 2011, 13:55
Репутация: 247

Повідомлення скорпіонка » 16 листопада 2018, 00:35

скоро свята, поділюсь чудовим рецептом кроля.
КРОЛИК ПО -ФРАНЦУЗСЬКИ:
Кролика порізати на кусочки, обсмажити на вершковому маслі( 150 грам) до золотистого кольору. трішки масла лишаємо,щоб потім обсмажити на ньому ще гриби. Переложити в казан і залити сухим білим вином( пляшка 750 мл), але мені забагато я даю 0,5 л і добавити 50 грам горілки, зверху посипаємо зпасерованою мукою( 30 грам), тушкуємо 30 хв. Смажимо на вершковому маслі 5 цибулин і 250 грамів грибів, я беру шампіньйони, але напевно можна і лісові гриби брати. Добавляємо до кроля і ще тушкуємо 30 хв. В кінці добавляємо 1 зубчик часника ( на часникодавку), перець, сіль, 1 ч.л. цукру. Я солю в процесі тушіння десь на середині.Кріль смачніший на 2 день, тому тушкую його на ніч, щоб вистоявся. Виходить ДУЖЕ смачний, страву не соромно подати гостям на святковий стіл.
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 35631
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5073

Повідомлення dinamovka » 16 листопада 2018, 07:01

Де його взяти, того кролика )
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 4510
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: (Північний) Яка б фігня не прийшла в голову, завжди знайдуться однодумці
Репутация: 69

Re:

Повідомлення Лапушка » 16 листопада 2018, 12:02

dinamovka написав:Де його взяти, того кролика )

Шикарні молоді кролі продаються в Фоззі.
Завжди беру там, нвколи не пожалкувала. Ну й базар- там багато.
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 11958
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 121

Повідомлення Лапушка » 16 листопада 2018, 12:03

А ми вирішили перепілок робити на новий рік. Будк вдячна за перевірений рецепт).
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 11958
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 121

Re:

Повідомлення Lamana » 16 листопада 2018, 13:33

скорпіонка написав:скоро свята, поділюсь чудовим рецептом кроля.
КРОЛИК ПО -ФРАНЦУЗСЬКИ:
Кролика порізати на кусочки, обсмажити на вершковому маслі( 150 грам) до золотистого кольору. трішки масла лишаємо,щоб потім обсмажити на ньому ще гриби. Переложити в казан і залити сухим білим вином( пляшка 750 мл), але мені забагато я даю 0,5 л і добавити 50 грам горілки, зверху посипаємо зпасерованою мукою( 30 грам), тушкуємо 30 хв. Смажимо на вершковому маслі 5 цибулин і 250 грамів грибів, я беру шампіньйони, але напевно можна і лісові гриби брати. Добавляємо до кроля і ще тушкуємо 30 хв. В кінці добавляємо 1 зубчик часника ( на часникодавку), перець, сіль, 1 ч.л. цукру. Я солю в процесі тушіння десь на середині.Кріль смачніший на 2 день, тому тушкую його на ніч, щоб вистоявся. Виходить ДУЖЕ смачний, страву не соромно подати гостям на святковий стіл.

Люда, шикарний рецепт) Дякую)
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 48065
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2231

Повідомлення скорпіонка » 16 листопада 2018, 14:17

Готуйте на здоров'я дівчата ,рецепту вже 20 років,але поки у батьків не з'явилися кролі,я особливо рецептами його приготування і не цікавилася
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 35631
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5073

Re:

Повідомлення скорпіонка » 16 листопада 2018, 14:20

Лапушка написав:А ми вирішили перепілок робити на новий рік. Будк вдячна за перевірений рецепт).

У мене щось з ними не склалося, чи то може просто немає гарного рецепту
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 35631
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5073

Re: Re:

Повідомлення Лапушка » 16 листопада 2018, 14:26

скорпіонка написав:
Лапушка написав:А ми вирішили перепілок робити на новий рік. Будк вдячна за перевірений рецепт).

У мене щось з ними не склалося, чи то може просто немає гарного рецепту

Колись я просто запекла, маринувала сухим способом, вийшли суховаті. М*ясо смачне, але запартачила я їх трохи.
Треба щось нарити, поки є час.
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 11958
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 121

Re: СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Повідомлення OLGA60 » 16 листопада 2018, 21:57

Я перепелке внутрь кладу кусочек слив. масла и кусочек яблока. И вот еще надо попробовать такие птички :
https://www.edimdoma.ru/retsepty/22767- ... marmeladom
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2219
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 294

Re:

Повідомлення dinamovka » 19 листопада 2018, 21:34

Okswin написав:LadyInfinity » Сегодня, 16:20
Італійський кекс
3 яйця взбити з 1,5ст цукру ( можна не довго взбивать, то вийде один кекс. А якщо довше взбивать, то получається зовсім інше тісто. Але обидва- класні). Далі додаємо 200гр розтопленого вершкового масла ( я навідь один раз з маргарином " Пампушок" експериментувала- нормально получається!) і 0,5 стакана тепленького молочка, в якому вже шумує 1 пачечка розрихлювача " Левіто" ( з нашими розрихлювачами не пробувала експериментувати). Далі додаємо 3 стакана муки. Я ще люблю вкришити поломані шматочки шоколаду.
Не лякайтесь, що рідке тісто буде.
Виливаємо в змазану олією форму і випікаємо на маленькому вогні. Росте гарно, як бісквіт. Печеться приблизно годину. Готовність перевіряємо, як у бісквіта, чи будь- якого іншого торта.
СМАКОТА!))

Дуже дуже дуже смачний кекс!
Рецепт ще 2012 року)
Дякую!
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 4510
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: (Північний) Яка б фігня не прийшла в голову, завжди знайдуться однодумці
Репутация: 69

Повідомлення Лапушка » 22 листопада 2018, 13:51

Підкажіть салатик з кукурузою, щоб без рису й крабових палок, бо я тільки той пам"ятаю)).
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 11958
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 121

Re:

Повідомлення МуленРуж » 22 листопада 2018, 14:03

Лапушка написав:Підкажіть салатик з кукурузою, щоб без рису й крабових палок, бо я тільки той пам"ятаю)).

Пекінка, кукуруза, твердий сир кубиками або варена ковбаса (або ковбаса і сир), майонез (або більш інтелегентна заправка), цибуля примаринована.
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 9161
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 235

Re: Re:

Повідомлення Лапушка » 22 листопада 2018, 14:24

МуленРуж написав:
Лапушка написав:Підкажіть салатик з кукурузою, щоб без рису й крабових палок, бо я тільки той пам"ятаю)).

Пекінка, кукуруза, твердий сир кубиками або варена ковбаса (або ковбаса і сир), майонез (або більш інтелегентна заправка), цибуля примаринована.

Дякую)
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 11958
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 121

Re:

Повідомлення Mira » 28 листопада 2018, 20:36

Лапушка написав:Підкажіть салатик з кукурузою, щоб без рису й крабових палок, бо я тільки той пам"ятаю)).

Пекінка, кукуруза, відварене куряче філе, зелена цибулька, можна ще свіжий огірок - заправити майонезом.
Mira
 
Повідомлень: 1851
З нами з: 12 грудня 2012, 11:56
Репутация: 215

Re: Re:

Повідомлення Лапушка » 04 грудня 2018, 12:46

Mira написав:
Лапушка написав:Підкажіть салатик з кукурузою, щоб без рису й крабових палок, бо я тільки той пам"ятаю)).

Пекінка, кукуруза, відварене куряче філе, зелена цибулька, можна ще свіжий огірок - заправити майонезом.

Смачезний, при чому другий раз робила без м*яса- теж смачно).
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 11958
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 121

Повідомлення Лапушка » 04 грудня 2018, 12:48

Дівчата, традиційний й сакраментальний вопрос, киньте но менюшку новорічного столу, хто буде що готувати, бо крім грибного жульєну та перепілок взагалі нічого на розум не йде.
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 11958
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 121

Повідомлення Таня83 » 04 грудня 2018, 13:23

Я планую запікати курячі четверти(шкірку знімаю,м'ясо ріжу кусочками,печериці кусочками+ плавлений сир "Голандський" ,сіль,перчик) Потім усе перемішую,і начиняю ним шкурки ,обрізані з четвертин,і в духовку.Це наша улюблена закуска.Але печу завжди за день,щоб трохи постояли в холодильнику,бо теплі не то,і нарізати незручно.
Таня83
 
Повідомлень: 2757
З нами з: 07 лютого 2016, 12:19
Звідки: Мототрек
Репутация: 175

Повідомлення Лапушка » 04 грудня 2018, 14:32

Має бути смачно. ) мама моя рулетики такі робить.
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 11958
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 121

Повідомлення скорпіонка » 04 грудня 2018, 14:40

я на гаряче ще не знаю, що буде , на холодне багально, але я дуже люблю млинці з ікрою і еклери з твердим сиром і тунцем.
і ще напевно зроблю в духовці шашлик. може і не святково, але принаймні те що завжди з*їдається.
я робила останній раз на дерев*яних шпажках, попередьно на півгодини замочила їх у воді. шашлик поклала на решітку, вниз деко з картоплею.шашлик поливати соусом, якщо залишився з маринування або водою. смажиться дуже швидко. і краще брати ошийок, бо трохи топиться швидше ніж на вогні, то щоб не вийшов сухий.
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 35631
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5073

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі