ЛІТО в банці - Заготовки\закрутки - ЗМІСТ!

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Re:

Повідомлення скорпіонка » 30 жовтня 2020, 16:51

Вікторія написав:Тут колись був рецепт лінивої капусти, скиньте ще
Раз

Спитайте strelka
Це її рецепт
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39379
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5705

загрузка...

Повідомлення Olenchikkk » 30 жовтня 2020, 21:08

Привіт. Напишіть, будь ласочка, перевірений рецепт маринованого перчику чилі. Такий, щоб до м'яска смакував. Нічого не можу знайти.
Olenchikkk
 
Повідомлень: 4648
З нами з: 11 вересня 2014, 10:55
Репутация: 166

Re:

Повідомлення Valja » 30 жовтня 2020, 23:43

Olenchikkk написав:Привіт. Напишіть, будь ласочка, перевірений рецепт маринованого перчику чилі. Такий, щоб до м'яска смакував. Нічого не можу знайти.

Перець помити. Нарізати кільцями, насіння не чистити. Залити кип'ятком. Стоїть 5 хвилин. Воду злити, вилити. Вона вже не потрібна.
Перець скласти в баночки. Я беру невеличкі, з закрутками. Засипати цукром до верху. Щоб цукор заповнив всі порожнини. Залити оцтом доверху (використовую яблучний).
Закрутить кришками. Зберігати в холодному місці.
Їсти можна десь через тижнів 2.
Смачного!

Рецепт перевірений. Готую так вже декілька років.
Valja
 
Повідомлень: 481
З нами з: 08 квітня 2011, 11:36
Звідки: (067)4229о16
Репутация: 69

Re: Re:

Повідомлення Olenchikkk » 31 жовтня 2020, 12:53

Ого, скільки цукру. Але спробую однозначно, бо аж слина тече, поки читала. Дякую!.
Olenchikkk
 
Повідомлень: 4648
З нами з: 11 вересня 2014, 10:55
Репутация: 166

Re:

Повідомлення vika22 » 05 січня 2021, 11:01

vika22 написав:Дякую, на здоров'я!
Ще хочу поділитися рецептами кабачків. Вони не моі, я іх нарила в інтернеті,. Але випробувала на вихідних ( бо мені перепали кабачки - переростки. Шкода щоб пропали. Так ось... як то кажуть, екомендую і вам спробувати:
Кабачки з кількою (консервою)
4 кг кабачків без насіння
1.5 кг. Цибулі
1.5.кг Моркви
Все потерти. В каструлі підігріти. 300гр оліі і поступово вкидати цибулю, моркву і кабачки. Протушити хвилин 10 і додати 250 томатноі пасти ( я дала 350 кутчупу торчин лагідний)
100 гр цукру
3 банки кільки в томаті (я брала дорожчу десь до 20 грн)
Тушити під кришкою 1.5 год. Закрутити і вкутати.
Це базовий рецепт.
Я робила на пробу 1/3 порціі (на 1 банку консерви). В кінці за своім смаком ще добавляла сіль і цукор. На чудо, вийшло смачно, бо до такого рецепту я віднеслася скептично. Риби не видно, але смак є рибний.
Як буде зберігатися - побачу.

ДІВЧАТКА, НЕ РАДЖУ, ВПЕРШЕ ЗА МОЮ ІСТОРІЮ КОНСЕРВУВАННЯ ПОЗРИВАЛИ КРИШКИ!........! Я ЗАВЖДИ ВІДНИСИЛАСЯ СКЕПТИЧНО ДО ТАКИХ ЗАКРУТОК, А ТУТ МЕНЕ "ПІДКУСИЛО"...
Аватар користувача
vika22
 
Повідомлень: 5134
З нами з: 06 січня 2011, 12:23
Репутация: 481

Повідомлення скорпіонка » 05 січня 2021, 15:25

Ого((
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39379
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5705

Повідомлення Aleksor » 05 січня 2021, 17:25

Робила подібний рецепт,але із сардиною, то на 1,5 кг кабачків треба додоти 50 мл оцету і все таки томатну пасту не замінювати кетчупом . Стояло у підвалі ,кришки не зривало
Aleksor
 
Повідомлень: 376
З нами з: 14 січня 2012, 13:29
Репутация: 40

Re:

Повідомлення Афіна2018 » 10 січня 2021, 21:49

Aleksor написав:Робила подібний рецепт,але із сардиною, то на 1,5 кг кабачків треба додоти 50 мл оцету і все таки томатну пасту не замінювати кетчупом . Стояло у підвалі ,кришки не зривало

Я теж робила кабачки з сардиною, зберігалось добре, але щоб смачне, то на любителя. Таке собі.
Афіна2018
 
Повідомлень: 12524
З нами з: 22 березня 2010, 17:11
Репутация: 203

Поперед.

Повернутись до Наші хоббі