denart4 написав:хто в курсі,яка повна оплата за навчання в Дукаті,і яка передоплата?
можливо хтось недавно навчався
OlyaKotuk9 написав:Дівчатка ,порадьте сервіс( ну чи майстрів по всіх конкретних частинах авто), де діагностують і роблять як для себе ,і щоб ціни не космічні , бо вже забембали ці майстри, дивляться що дівчинка за кермом, ніфіга не розуміє , роблять "як попало" - всеодно ж мол не перевірить, вже хочеться мати "сімейного лікаря" в цій справі , знаю хорошого інжекторщика і ніби електрика непоганого( тьфу-тьфу, покищо мене терпить) . Хочеться від Вас порад і якихось відгуків. Наперед вдячна
milefolium написав:OlyaKotuk9 написав:Дівчатка ,порадьте сервіс( ну чи майстрів по всіх конкретних частинах авто), де діагностують і роблять як для себе ,і щоб ціни не космічні , бо вже забембали ці майстри, дивляться що дівчинка за кермом, ніфіга не розуміє , роблять "як попало" - всеодно ж мол не перевірить, вже хочеться мати "сімейного лікаря" в цій справі , знаю хорошого інжекторщика і ніби електрика непоганого( тьфу-тьфу, покищо мене терпить) . Хочеться від Вас порад і якихось відгуків. Наперед вдячна
0680301792 Андрій .. фраза:" роблять як для себе" саме про нього ..
Alisa81 написав:milefolium написав:OlyaKotuk9 написав:Дівчатка ,порадьте сервіс( ну чи майстрів по всіх конкретних частинах авто), де діагностують і роблять як для себе ,і щоб ціни не космічні , бо вже забембали ці майстри, дивляться що дівчинка за кермом, ніфіга не розуміє , роблять "як попало" - всеодно ж мол не перевірить, вже хочеться мати "сімейного лікаря" в цій справі , знаю хорошого інжекторщика і ніби електрика непоганого( тьфу-тьфу, покищо мене терпить) . Хочеться від Вас порад і якихось відгуків. Наперед вдячна
0680301792 Андрій .. фраза:" роблять як для себе" саме про нього ..
А він на чому спеціалізується, чи за все береться?
різдво написав:Всім привіт! Дівчата, хто може підказати, де можна відрегулювати замок на дверці у автомобілі вітчизняного виробництва, дуже потрібно для подружки, бо в неї малий щось зробив із дверима, і замок геть погано закривається, а куди не підїде, за таке не беруться, підкажіть будь-ласка, буду вдячна за будь яку інфу.
OliaG написав:IrynaGorik написав:Привітт))) І мене цікавить коли набір???
сказали, що на кінець вересня набирають групу, в автошколі на Бандери.
Mela написав:Ні, біля муз.школи. Там десь. Казав принести докум. По тел. вроді не записує
rosunka написав:IrynaGorik написав:Привітт))) І мене цікавить коли набір???
28 несу документи в Дукат, навчання з 30.09
IrynaGorik написав:rosunka написав:IrynaGorik написав:Привітт))) І мене цікавить коли набір???
Які,документи потрібно?
IrynaGorik написав:rosunka написав:IrynaGorik написав:Привітт))) І мене цікавить коли набір???
Які,документи потрібно?