СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення скорпіонка » 10 вересня 2017, 20:49

а мені він теплий не дуже, от холодний то супер смачний)
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 10 вересня 2017, 20:55

скорпіонка написав:а мені він теплий не дуже, от холодний то супер смачний)

Не встиг схолонути) з холодним молочком теж гарно смакував! Я це ваніліну додала і чуть- чуть кориці, то аромат просто шикарний був!
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення скорпіонка » 10 вересня 2017, 21:10

а от з фрикадельками пиріг ,то гарячий смакота)
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re: СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Повідомлення скорпіонка » 16 вересня 2017, 21:22

nnat написав:Вчера приготовила "Быстрые хачапури" - рецепт тут http://coocook.me/1000
offtopic "Особо не надеялась на что-то особенное, но результат меня удивил. Получилось ооочень вкусно и, действительно, быстро.
Рецепт:
Ингредиенты:
1 яйцо
1 стакан молока
1 стакан муки
300 г сулугуни (творога)
30 г сливочного масла

Способ приготовления:
Вначале нужно взбить венчиком яйцо в миске.
Далее следует влить молоко и опять нужно все тщательно взбить.
Далее необходимо добавить муки и все взбить.
Потереть сулугуни.
Положить натертый сыр в тесто и тщательно размешать.
Сковороду нужно смазать сливочным маслом, вылить тесто и жарить на медленном огне пока не подрумяниться.
Потом необходимо перевернуть на другую сторону и жарить до полной готовности.

Я выкладывала тесто по три штуки на стандартную сковороду, так удобнее есть. Сыр брала - качиокавалло из нашего СП. Чуть-чуть подсолила. Буду обязательно готовить еще!
"
дякую за рецепт, дуже сподобався.
сир ложила адигейський ( але схожий до твердого) і кисломолочний.
вишла нямка)
робила у вигляді оладок, так мені зручніше.
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення Інеса » 24 вересня 2017, 11:26

offtopic "http://andychef.ru/recipes/pancake-simple/"панкейки по цьому рецепту просто нямка. Раніше хтось ссилку скидав, вже не згадаю але дякую .
Аватар користувача
Інеса
 
Повідомлень: 3224
З нами з: 24 квітня 2012, 12:08
Звідки: Рівне, Центр
Репутация: 1135

Повідомлення РОССОМАХА » 24 вересня 2017, 20:20

http://andychef.ru/recipes/best-maffin/
а я недавно готувала ці, дуже смачні і незвичні
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6439
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Re:

Повідомлення Фрея » 24 вересня 2017, 23:16

Інеса написав:offtopic "http://andychef.ru/recipes/pancake-simple/"панкейки по цьому рецепту просто нямка. Раніше хтось ссилку скидав, вже не згадаю але дякую .

Я ще їх полюбила на солоно.з лососем і різною зеленню ,ням-ням:)
Аватар користувача
Фрея
 
Повідомлень: 2495
З нами з: 30 жовтня 2014, 09:07
Звідки: За кордоном :(
Репутация: 150

Повідомлення valeri » 27 вересня 2017, 21:40

У нас є СП де можна купити агар-агар
valeri
 
Повідомлень: 2890
З нами з: 15 березня 2010, 19:42
Репутация: 277

Re:

Повідомлення ЛЕНТОЧКА777 » 27 вересня 2017, 22:45

valeri написав:У нас є СП де можна купити агар-агар

viewtopic.php?f=114&t=386921
Аватар користувача
ЛЕНТОЧКА777
 
Повідомлень: 7717
З нами з: 11 квітня 2014, 03:13
Репутация: 584

Повідомлення акнаві » 27 вересня 2017, 22:55

Підскажіть будь ласка як гарно її та смачно запекти свинину, цікавить м яско та салко.дякую
акнаві
 
Повідомлень: 1387
З нами з: 21 квітня 2014, 20:52
Репутация: 64

Re:

Повідомлення Jarina » 28 вересня 2017, 08:36

акнаві написав:Підскажіть будь ласка як гарно її та смачно запекти свинину, цікавить м яско та салко.дякую

Замаринуйте. цей маринад підходить і до м"яса, і до бочка. Натріть сіллю, сумішшю перців, поробіть проколи тонким ножем інашпигуйте часничком, і обмажте маринадом - 2 ст. л олії, 1 ст.л. гірчиці, 1 ст.л . соєвого соусу(хорошого), 1 ст.л. або трохи менше лимонного соку, цю суміш змішати до однорідності, має бути , як рідка сметана. Залишити маринуватись в холодильнику 1-3 доби, в закритому посуді, я в скляному тримаю.
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21597
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 936

Повідомлення квіточка67 » 28 вересня 2017, 20:34

Доброго вечора,панянки!Підскажіть, будь ласка, як можна зробити домашню тушонку з качки без автоклава?
квіточка67
 
Повідомлень: 716
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 83

Re:

Повідомлення Olenchikkk » 02 жовтня 2017, 19:21

квіточка67 написав:Доброго вечора,панянки!Підскажіть, будь ласка, як можна зробити домашню тушонку з качки без автоклава?

Я робила в мультиварці на програмі "Повільне тушкування" 4 години і потім в стерильні банки закривала.
Olenchikkk
 
Повідомлень: 4895
З нами з: 11 вересня 2014, 10:55
Репутация: 166

Повідомлення Віктаріна » 02 жовтня 2017, 23:15

Скажіть який краще брати кондитерський шприц? Знайшла отакий comfort.co.ua/kuhnia/1080-shpric-kondit-l134-48.html
Чи краще брати одноразові?
Якщо може хтось, скиньте посилання на сп де можна взяти нормальний шприц. Дякую!
Віктаріна
 
Повідомлень: 133
З нами з: 11 лютого 2015, 17:19
Репутация: 15

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 02 жовтня 2017, 23:20

Віктаріна написав:Скажіть який краще брати кондитерський шприц? Знайшла отакий comfort.co.ua/kuhnia/1080-shpric-kondit-l134-48.html
Чи краще брати одноразові?
Якщо може хтось, скиньте посилання на сп де можна взяти нормальний шприц. Дякую!

абсолютно не потрібна, не якісна річ.
для чого вам конд. шприц? для тіста? крему?
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення Віктаріна » 03 жовтня 2017, 13:09

Переважно для крему, щоб поверх кексиків виложувати крем, або щоб запихати начинку в середину кексів
Віктаріна
 
Повідомлень: 133
З нами з: 11 лютого 2015, 17:19
Репутация: 15

Повідомлення скорпіонка » 03 жовтня 2017, 18:01

Оксан а для еклерів що краще купити?
бо хочу зробити довгої форми і чайною ложкою ну ніяк не виложиш
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 03 жовтня 2017, 19:28

Віктаріна написав:Переважно для крему, щоб поверх кексиків виложувати крем, або щоб запихати начинку в середину кексів

кондит. мішок (силіконового вистачить) + 1-2 ходові насадки, у мене це відкрита зірка, для крему вистачає цілком. Начинку в кекс ви ж теж силою пхати не будете, а виймете частину бісквіта, тому мішка і тут вистачає.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 03 жовтня 2017, 19:36

скорпіонка написав:Оксан а для еклерів що краще купити?
бо хочу зробити довгої форми і чайною ложкою ну ніяк не виложиш

теж мішок (для тіста є такі тканинні + прорезинені в середині, вони міцніші, але особисто мені вистачає силіконового, я не часто печу, то витримує ) + насадка, можна зірку , таку з багатьма "променями", вона наз. Французька зірка, глянь в інтерн., якщо не пом. то діам.16мм, або й звичайна насадка "трубочка", залежить від того, наскільки фігурні еклери ти хочеш відсадити.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення скорпіонка » 03 жовтня 2017, 20:32

дякую Оксана)
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення connect » 03 жовтня 2017, 20:54

я тістом заварним уже два мішка силіконових порвала..
правда брала дешеві, може тому.
тепер користуюсть лише тією штукою що накручується на мішок і в яку насадки вставляються, а замість мішка беру пакети з під молока, вони міцні досить і викинути можна після використання і не вимиваючи)
Аватар користувача
connect
 
Повідомлень: 19469
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1915

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 03 жовтня 2017, 21:04

connect написав:я тістом заварним уже два мішка силіконових порвала..
правда брала дешеві, може тому.
тепер користуюсть лише тією штукою що накручується на мішок і в яку насадки вставляються, а замість мішка беру пакети з під молока, вони міцні досить і викинути можна після використання і не вимиваючи)

ого, ото ти сильна)) у мене силік. мішок вже років 4 служить, нічого йому не робиться.
для відсадки еклерів беруть переважно тканеві мішки, вони витримують нагрузку, але їх мити.. це капець, особисто мені та тканина смердить, скільки її не мий, самий простий мішок такого плану зараз від 100-120грн., це прибл. р.35 см., мені здається, що для еклерів це малуватий розмір.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення annavio » 04 жовтня 2017, 10:49

***
Аватар користувача
annavio
 
Повідомлень: 3053
З нами з: 23 грудня 2015, 15:37
Звідки: Рівне, м-н Північний +++ в репутацію після вас!
Репутация: 335

Повідомлення Flower777 » 05 жовтня 2017, 10:01

Привіт дівчатка! Можливо не зовсім по темі, але я думаю ви тут всі хазяюшки зможете мені підказати. Купила собі форму силіконову, не на базарі, а дорогу Tescoma. Спекла один раз шарлотку, а вчора зробила картопляну запіканку і чим я її тільки не мила і засобом для миття і оцтом, а цей аромат запіканки так і лишився. Це взагалі норма що так можуть поглинатись запахи чи це щось не так?
Порадьте якусь хорошу форму для торта, бо походу цю вже мама відправила в смітник.
Аватар користувача
Flower777
 
Повідомлень: 492
З нами з: 10 липня 2014, 15:20
Звідки: Рівне
Репутация: 98

Повідомлення larishka » 05 жовтня 2017, 11:39

А мені кулінарки господинькі підкажіть будьласка рецепт з гарбузи, щось смачненьке, знаю, що він корисний, хочеться своїм щось приготувати
larishka
 
Повідомлень: 3212
З нами з: 28 січня 2014, 14:34
Репутация: 155

Повідомлення connect » 05 жовтня 2017, 11:51

американський пиріг з гарбузкою.
нямка!
http://forum.say7.info/topic8919.html
Аватар користувача
connect
 
Повідомлень: 19469
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1915

Повідомлення Gellazxc » 05 жовтня 2017, 21:51

А тыквенное тесто не пробовали? Я первый раз услышала от знакомой. Тесто без яиц, можно в пост. Говорила очень замечательная выпечка получается. Я с тестом не дружу, не пробовала. Рецепт можно поискать в сети, например вот https://www.asienda.ru/post/46684/
Аватар користувача
Gellazxc
 
Повідомлень: 2140
З нами з: 04 липня 2009, 22:08
Репутация: 135

Повідомлення НАЗАРКА » 06 жовтня 2017, 12:38

Привіт.Підскажіть рецепт маринованих буряків на зиму.Дякую.
НАЗАРКА
 
Повідомлень: 8860
З нами з: 14 березня 2017, 19:51
Звідки: ПАВЛЮЧЕНКА 0971370019
Репутация: 359

Повідомлення dimaannet » 06 жовтня 2017, 14:37

Привіт, а хтось вино робить вдома із зеленого винограду? Напишіть як, бо хочеться і колеться :D
dimaannet
 
Повідомлень: 2926
З нами з: 16 травня 2011, 10:48
Репутация: 291

Re:

Повідомлення 1220 » 06 жовтня 2017, 16:27

НАЗАРКА написав:Привіт.Підскажіть рецепт маринованих буряків на зиму.Дякую.

Вам сюда:
viewtopic.php?f=124&t=336263
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі