ЛІТО в банці - Заготовки\закрутки - ЗМІСТ!

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Re:

Повідомлення iraxnemo » 28 серпня 2017, 21:06

Anna26041991 написав:Дівчата дайте провірений рецепт Перець маринований негострий.Кіслослаткий.Дякую!

У мене такий рецепт. 3 кг. перцю порізати полосками. Маринад:0,5л.води+1,5 скл.цукру+0,5 скл.оцту+1 скл.олії+1 стол.ложка соліз верхом+лавр.листя+перець горошок. Закипятити маринад+ перець-варити 5хв. Розкласти в банки, залити маринадом і стерилізувати 15хв. Виходить перець кисло-солодкий.
iraxnemo
 
Повідомлень: 3162
З нами з: 26 вересня 2013, 16:29
Репутация: 154

Повідомлення Nika2 » 29 серпня 2017, 16:21

...
Востаннє редагувалось Nika2 в 08 вересня 2017, 12:59, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
Nika2
 
Повідомлень: 1250
З нами з: 29 червня 2011, 09:47
Репутация: 68

Re:

Повідомлення OliaG » 29 серпня 2017, 19:49

МуленРуж написав:Соус із слив венгерка.
1 кг слив
1 шт гіркий перець
100 гр часнику
1 п. Приправи карі (20-25 г) - можна і гостру
1 ст.л цукру
1 ст.л солі
На мясорубку, варити 15 хв і в банки під шубу.
В уінці блендерила.
Вийшов густий, можна горкою на мяско наложити.
Не впевнена, але може і ладаваоа трохи крохмалю.
Робила зразу на 3 кг.

Смакота!
Густий і гарного кольору, мммммм
Але карі для мене забагато, я 20г додала на 3кг слив.
OliaG
 
Повідомлень: 4981
З нами з: 15 березня 2010, 19:51
Звідки: Льонокомбінат
Репутация: 284

Re: Re:

Повідомлення MALINKA89 » 30 серпня 2017, 23:14

vika22 написав:
Evgenia написав:Дівчата, а хто має рецепт салата до складу якого входять рис, помідори, перець, ніби ще морковка з цибулею, колись куштувала - сподобався, а рецепта не знаю.Буду вдячна за відгуки.

Салат з рисом
2 стакана вареного рису, 0,5 кг моркви (потерти як буряк),0,5кг цибулі і 0,5кг перцю,( порізати кубиками) 2,5 кг помідорів (порізати дольками),250 голії , 2 ст.л солі, 6 - 10 ст.л цукру (як кому подобається)
Змішати усі компоненти ( за винятком рису ),вимішати щоб пустило сік і викласти у каструлю. Варити під кришкою 60 хв. Потім добавити рис, і варити ще 20 хв, стежити, щоб не пригоріло. Додати ( при потребі на свій смак) ще цукор, сіль. Розкласти по стерильним банкам і закрутити.

Салат з гречкою (він мені подобається більше чим з рисом)
1кг моркви, 1 кг цибулі, 1кг перцю, 3 кг помідорів, 200г цукру, 2 ст. л. солі, 400г олії, 400г гречки, 100г 6% оцту (я не даю, мені вистачає кислоти у помідорах).
Гречку окремо відварити майже до готовності. У каструлі розігріти олію і обжаритицибулю, потім додати моркву і перець. Помідори перекрутити, добавити сіль, цукор і проварити 10 хв і вилити до прожерених овочів. Додати гречку. Вимішати. Варити 40-50 хв. В кінці можна добавити ще сіль і цукор за смаком. Розкласти в стерилізовані банки і закрутити.

Салат з перловою крупою ( на диво смачний)
1,5 кг перцю, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 500г олії, 300г цукру, 100г солі, 400г вареної перловки, 100г 9% оцту.
Олію вилити в каструлю і прогріти. Додати овочі(цибулю порізану півкільцями, перець - соломкою, моркву крупно потерту), сіль, цукор. Варити 15 хв з моменту кипіння. Перлову крупу відварити до готовності і добре промити водою, щоб була розсипчата. Виложить до овочів і варити 25 хв ( слідкувати, щоб не пригоріло). В кінці додати оцет. Розкласти по банкам і закрутити.

Усі салати я накриваю одіялом до повного охолодження. Рецепти перевірені роками.

Салат з Рисом без оцету?
Аватар користувача
MALINKA89
 
Повідомлень: 1770
З нами з: 05 лютого 2016, 23:33
Звідки: Костопільський р.н;с.Підлужне 0685146726+вайбер
Репутация: 110

Повідомлення 120000000 » 31 серпня 2017, 17:44

як закрити компот з груш щоб не постріляли?бажано рецепт без цукру
120000000
 
Повідомлень: 19683
З нами з: 03 вересня 2012, 14:51
Репутация: 1475

Re:

Повідомлення скорпіонка » 31 серпня 2017, 18:22

татьяна27 написав:як закрити компот з груш щоб не постріляли?бажано рецепт без цукру

обов*язково дається кисле яблуко, кружальце лимона або лим кислота, але так що без цукру я не закривала
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re: Re:

Повідомлення ttanita » 31 серпня 2017, 22:55

OliaG написав:
МуленРуж написав:Соус із слив венгерка.
1 кг слив
1 шт гіркий перець
100 гр часнику
1 п. Приправи карі (20-25 г) - можна і гостру
1 ст.л цукру
1 ст.л солі
На мясорубку, варити 15 хв і в банки під шубу.
В уінці блендерила.
Вийшов густий, можна горкою на мяско наложити.
Не впевнена, але може і ладаваоа трохи крохмалю.
Робила зразу на 3 кг.

Смакота!
Густий і гарного кольору, мммммм
Але карі для мене забагато, я 20г додала на 3кг слив.

О, дякую , що написали за карі, завтра якраз збираюся його робити
ttanita
 
Повідомлень: 3942
З нами з: 11 січня 2012, 15:10
Репутация: 277

Re:

Повідомлення Jasper » 31 серпня 2017, 23:26

татьяна27 написав:як закрити компот з груш щоб не постріляли?бажано рецепт без цукру

Я закриваю завжди з кислими плодами ( в мене це алича чи виноград) , або з самі груші з лимонною кислотою .В мене солодкий сорт груш, але я все одно додаю пів стакана цукру на трьохлітрову банку.
Аватар користувача
Jasper
 
Повідомлень: 8877
З нами з: 05 січня 2012, 20:40
Звідки: О979222ІІ9 З 7-30 до 18-00 НА РОБОТІ.
Репутация: 938

Re: Re:

Повідомлення Іринааа77 » 31 серпня 2017, 23:42

Jasper написав:
татьяна27 написав:як закрити компот з груш щоб не постріляли?бажано рецепт без цукру

Я закриваю завжди з кислими плодами ( в мене це алича чи виноград) , або з самі груші з лимонною кислотою .В мене солодкий сорт груш, але я все одно додаю пів стакана цукру на трьохлітрову банку.

а скільки лимонної кислоти на 3 -х літрову банку ?
Аватар користувача
Іринааа77
 
Повідомлень: 6823
З нами з: 30 вересня 2009, 09:46
Репутация: 516

Re:

Повідомлення svetikyra » 01 вересня 2017, 01:26

татьяна27 написав:як закрити компот з груш щоб не постріляли?бажано рецепт без цукру

вибираю цілі та не пошкоджені плоди(щоб не були биті)
груші потрібно бланшувати 1-2 хвилини( фрукти ошпарюють окропом або кипятять кілька хвилин у воді,я кипячу ),гарячими викласти у банки і залити крутим кипятком та зразу закриваю та закутую.Не стріляюють.Можна додати пів ст. цукру
svetikyra
 
Повідомлень: 778
З нами з: 15 листопада 2015, 01:54
Звідки: + ставлю за+
Репутация: 61

Re:

Повідомлення connect » 01 вересня 2017, 14:44

квіточка67 написав:Доброго вечора,панянки!Сьогодні готувала смачний Соус Сацебелли
offtopic "2 кг помидор (чищенных, обрезанных), перемолоть на мясорубке, на мелкую сетку, но на много лучше это сделать блендером
0.5 кг (чищенного), красного салатного перца перемолоть на мясорубке на крупную сетку, или немного в блендере (крупно, чтобы попадались кусочки)
2 большие или 3 средние луковицы тоже мелко перемолоть на мясорубку или блендером.

Перемешать. Варить 30 минут с момента закипания, периодически помешивая.
Добавить:
1 стакан сахара (в оригинале в рецепте сахара надо 1,5 стакана. С годами я делаю под свой вкус и ложу лишь стакан, т.к. для меня сладкий)
2 чайных ложки (с горкой) соли
1 чайная ложка горького красного молотого перца
1 чайная ложка чёрного молотого перца
1 чайная ложка хмели - сунели
1 чайная ложка молотой паприки.
Когда закипит, варить 15 минут.
Добавить:
2 столовых ложки уксуса
1 пучек петрушки (перемолоть на мясорубку или перебить блендером)
1 пучек базилика (перемолоть на мясорубку или перебить блендером)
Когда закипит, варить 5 минут и закатать в стерильные баночки. Перевернуть вверх дном, укутать.
Выход 5 баночек по 0, 5 литра"
.Дуже смачненький соус. ;)


готувала 4 види соусів, що тут в темці давали рецепти, цей найбільш сподобався!
бомбезний! солодко-гострий :)
вчора ще одну партію зварила, брала окремо червоні помідорки з жовтим перцем та жовті помідрки з червоним солодким перчиком)
отаке вийшло
Зображення
Аватар користувача
connect
 
Повідомлень: 19469
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1915

Re: Re:

Повідомлення квіточка67 » 01 вересня 2017, 21:03

connect написав:
квіточка67 написав:Доброго вечора,панянки!Сьогодні готувала смачний Соус Сацебелли
offtopic "2 кг помидор (чищенных, обрезанных), перемолоть на мясорубке, на мелкую сетку, но на много лучше это сделать блендером
0.5 кг (чищенного), красного салатного перца перемолоть на мясорубке на крупную сетку, или немного в блендере (крупно, чтобы попадались кусочки)
2 большие или 3 средние луковицы тоже мелко перемолоть на мясорубку или блендером.

Перемешать. Варить 30 минут с момента закипания, периодически помешивая.
Добавить:
1 стакан сахара (в оригинале в рецепте сахара надо 1,5 стакана. С годами я делаю под свой вкус и ложу лишь стакан, т.к. для меня сладкий)
2 чайных ложки (с горкой) соли
1 чайная ложка горького красного молотого перца
1 чайная ложка чёрного молотого перца
1 чайная ложка хмели - сунели
1 чайная ложка молотой паприки.
Когда закипит, варить 15 минут.
Добавить:
2 столовых ложки уксуса
1 пучек петрушки (перемолоть на мясорубку или перебить блендером)
1 пучек базилика (перемолоть на мясорубку или перебить блендером)
Когда закипит, варить 5 минут и закатать в стерильные баночки. Перевернуть вверх дном, укутать.
Выход 5 баночек по 0, 5 литра"
.Дуже смачненький соус. ;)


готувала 4 види соусів, що тут в темці давали рецепти, цей найбільш сподобався!
бомбезний! солодко-гострий :)
вчора ще одну партію зварила, брала окремо червоні помідорки з жовтим перцем та жовті помідрки з червоним солодким перчиком)
отаке вийшло
Зображення

Дуже рада,що сподобався. ;) Сьогодні пробувала у знайомої Соус сальсаhttp://www.resepty.ru/kulinariya/zagotovki-na-zimu/570-salsa-sous-na-zimu.html.Завтра буду готувати. :)
квіточка67
 
Повідомлень: 716
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 83

Re: Re:

Повідомлення vika22 » 02 вересня 2017, 15:18

MALINKA89 написав:
vika22 написав:
Evgenia написав:Дівчата, а хто має рецепт салата до складу якого входять рис, помідори, перець, ніби ще морковка з цибулею, колись куштувала - сподобався, а рецепта не знаю.Буду вдячна за відгуки.

Салат з рисом
2 стакана вареного рису, 0,5 кг моркви (потерти як буряк),0,5кг цибулі і 0,5кг перцю,( порізати кубиками) 2,5 кг помідорів (порізати дольками),250 голії , 2 ст.л солі, 6 - 10 ст.л цукру (як кому подобається)
Змішати усі компоненти ( за винятком рису ),вимішати щоб пустило сік і викласти у каструлю. Варити під кришкою 60 хв. Потім добавити рис, і варити ще 20 хв, стежити, щоб не пригоріло. Додати ( при потребі на свій смак) ще цукор, сіль. Розкласти по стерильним банкам і закрутити.

Салат з гречкою (він мені подобається більше чим з рисом)
1кг моркви, 1 кг цибулі, 1кг перцю, 3 кг помідорів, 200г цукру, 2 ст. л. солі, 400г олії, 400г гречки, 100г 6% оцту (я не даю, мені вистачає кислоти у помідорах).
Гречку окремо відварити майже до готовності. У каструлі розігріти олію і обжаритицибулю, потім додати моркву і перець. Помідори перекрутити, добавити сіль, цукор і проварити 10 хв і вилити до прожерених овочів. Додати гречку. Вимішати. Варити 40-50 хв. В кінці можна добавити ще сіль і цукор за смаком. Розкласти в стерилізовані банки і закрутити.

Салат з перловою крупою ( на диво смачний)
1,5 кг перцю, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 500г олії, 300г цукру, 100г солі, 400г вареної перловки, 100г 9% оцту.
Олію вилити в каструлю і прогріти. Додати овочі(цибулю порізану півкільцями, перець - соломкою, моркву крупно потерту), сіль, цукор. Варити 15 хв з моменту кипіння. Перлову крупу відварити до готовності і добре промити водою, щоб була розсипчата. Виложить до овочів і варити 25 хв ( слідкувати, щоб не пригоріло). В кінці додати оцет. Розкласти по банкам і закрутити.

Усі салати я накриваю одіялом до повного охолодження. Рецепти перевірені роками.

Салат з Рисом без оцету?

:oops: вибачаюся пропустила. За рецептом 1 стак. але я стільки не даю. Ложу за смаком 50-100мл. Інколи мені вистачає кислоти помідорів ( бо бувають кислі помідори самі по собі). То пробуйте. Так само з цукром - я даю більше чим в базовому рецепті.
Аватар користувача
vika22
 
Повідомлень: 5534
З нами з: 06 січня 2011, 12:23
Репутация: 503

Повідомлення Olenchikkk » 02 вересня 2017, 22:49

Шукала тут, як закрити кабачки а-ля ананаси. Знайшла лише з аличею. Може якийсь інший рецепт є? Буду вдячна.
Olenchikkk
 
Повідомлень: 4895
З нами з: 11 вересня 2014, 10:55
Репутация: 166

Re:

Повідомлення connect » 02 вересня 2017, 23:27

Olenchikkk написав:Шукала тут, як закрити кабачки а-ля ананаси. Знайшла лише з аличею. Може якийсь інший рецепт є? Буду вдячна.

http://ribchansky.com/ananasy-iz-kabach ... vym-sokom/
тільки я різала кубиками, а не кільцями
Аватар користувача
connect
 
Повідомлень: 19469
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1915

Re: Re:

Повідомлення vika22 » 03 вересня 2017, 08:35

connect написав:
Olenchikkk написав:Шукала тут, як закрити кабачки а-ля ананаси. Знайшла лише з аличею. Може якийсь інший рецепт є? Буду вдячна.

http://ribchansky.com/ananasy-iz-kabach ... vym-sokom/
тільки я різала кубиками, а не кільцями

Я робила по цьому рецепту. Смачно, але в цьому році не давала ваніліну бо не природний аромат ананасів. До соку 1л додала 100мл води ( так вистачає на 6 0,5 л баночок. ). І кислоти дала менше бо були кисловаті. Різала кубиками бо кружечків мало влізало в банку. В салаті не відчувається що не ананаси. Але і так смачно.
Аватар користувача
vika22
 
Повідомлень: 5534
З нами з: 06 січня 2011, 12:23
Репутация: 503

Re:

Повідомлення Olenchikkk » 03 вересня 2017, 19:39

Olenchikkk написав:Шукала тут, як закрити кабачки а-ля ананаси. Знайшла лише з аличею. Може якийсь інший рецепт є? Буду вдячна.

Дякую всім, хто відгукнувся. Сьогодні спробувала зробити по рецепту з газети "Рівне вечірнє". Я навіть не очікувала, що може вийти таке смачнюще з якогось немолодого кабачка :o . Нямочка! Син казав, щоб давала баночку вже їсти. Завтра хочу ще зробити.
3 кг кубиків з очищених кабачків залити 2 л перекип'яченої холодної води з 1 ст.л лимонної кислоти. Дати постояти 8 год. Потім туди добавити 1 кг цукру і 2 баночки ананасової есенції (по 7 грн на ринку). Прокип'ятити 5-6 хв і розкинути в стерилізовані банки.
Я реально в шоці від того, що смачно!
Olenchikkk
 
Повідомлень: 4895
З нами з: 11 вересня 2014, 10:55
Репутация: 166

Re:

Повідомлення Виктори » 03 вересня 2017, 19:49

connect написав:щойно перемазала останньою баночкою грушевої згущівки вафлі :)
дуже смачно :)
може в когось пропадають груши і молочко домашнє - рекомендую!
http://www.povarenok.ru/recipes/show/34529/

Дякую за рецепт! Вийшла дуже смачна штучка. Правда, мені як трохи рідкувата,хоча й варила на годину довше,ніж в рецепті,але ложка в ній не стоїть,просто як варення- пюре. Але сподіваюсь,як вихолоне,то загусне. Вийшло 10 банок плюс тарілка. Моїх не можна від неї відігнати)))
Аватар користувача
Виктори
 
Повідомлень: 2780
З нами з: 29 жовтня 2011, 20:31
Звідки: Чайка , Текстильник , Струтинської 0961612996
Репутация: 237

Re: Re:

Повідомлення connect » 03 вересня 2017, 21:11

Виктори написав:
connect написав:щойно перемазала останньою баночкою грушевої згущівки вафлі :)
дуже смачно :)
може в когось пропадають груши і молочко домашнє - рекомендую!
http://www.povarenok.ru/recipes/show/34529/

Дякую за рецепт! Вийшла дуже смачна штучка. Правда, мені як трохи рідкувата,хоча й варила на годину довше,ніж в рецепті,але ложка в ній не стоїть,просто як варення- пюре. Але сподіваюсь,як вихолоне,то загусне. Вийшло 10 банок плюс тарілка. Моїх не можна від неї відігнати)))

в нас теж не таке як варена згущівка по консистенції, скоріше як сира))
Аватар користувача
connect
 
Повідомлень: 19469
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1915

Повідомлення Виктори » 03 вересня 2017, 21:22

Да,вже схололо,так і є,як пюре- на хліб намазується добре,не розтікається, думаю,і як крем на торт бісквітний буде смачно). Рецепт тепер в моїй скарбничці))
Аватар користувача
Виктори
 
Повідомлень: 2780
З нами з: 29 жовтня 2011, 20:31
Звідки: Чайка , Текстильник , Струтинської 0961612996
Репутация: 237

Повідомлення Ліля1908 » 07 вересня 2017, 09:33

Дякую всім за рецепти..
Ліля1908
 
Повідомлень: 2394
З нами з: 19 грудня 2012, 12:34
Звідки: Луцьк
Репутация: 101

Повідомлення larishka » 07 вересня 2017, 14:17

Привіт, дівчата хто робив варення з кізілу, в нас вдома його зараз багато, є декілька рецептів в інтернеті, але не знаю чи воно смачне?
larishka
 
Повідомлень: 3212
З нами з: 28 січня 2014, 14:34
Репутация: 155

Re:

Повідомлення скорпіонка » 07 вересня 2017, 20:49

larishka написав:Привіт, дівчата хто робив варення з кізілу, в нас вдома його зараз багато, є декілька рецептів в інтернеті, але не знаю чи воно смачне?

AvroraSTramp написав:Рецепт варення з кизилу:
варіант 1.
1кг ягід залити гарячим сиропом:1 кг цукру,300 мл води.Вистояти 10 год(на ніч)потім варити в один прийом до готовності.По бажанюю можна додати лимонну кислоту,ванілін.
варіант 2.
1 кг ягід+500мл води+700гр цукру , варити 15 хв.Наступного дня додати 800 гр цукру і варити до готовності на тихому вогні(слідкувати,що б ватення не поміняло колір).
Смачного)
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення Lita » 07 вересня 2017, 20:55

Дівчатка, підкажіть, будь ласка, якийсь добрий рецепт для перцю "ратунда" (колобки). Дякую
Востаннє редагувалось Lita в 07 вересня 2017, 22:09, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
Lita
 
Повідомлень: 2511
З нами з: 25 лютого 2011, 22:21
Репутация: 296

Повідомлення ttanita » 07 вересня 2017, 20:56

В мене кизилове варення ніхто не їсть, хоч я з ним граюся і перетираю. Кизил мариную, сушу , морожу, заливаю горілкою, славна кизиловка на виході
ttanita
 
Повідомлень: 3942
З нами з: 11 січня 2012, 15:10
Репутация: 277

Повідомлення Vitaminka111 » 07 вересня 2017, 21:42

Переглядала всі рецепти, знаю що є темі 2-3 рецепти борщових заправок на зиму. Напишіть будь-ласка кому яка сподобалась. Дякую за відгук! В понеділок треба 10-15 баночок закрити
Влітку були на морі, борщові заправки домашні в банках дуже стали в пригоді.... колись давно сама закривала, але рецепт не зберігся....
Аватар користувача
Vitaminka111
 
Повідомлень: 22688
З нами з: 15 березня 2011, 12:47
Звідки: **********
Репутация: 2785

Re: Re:

Повідомлення ІринкаБ » 08 вересня 2017, 09:39

OliaG написав:
МуленРуж написав:Соус із слив венгерка.
1 кг слив
1 шт гіркий перець
100 гр часнику
1 п. Приправи карі (20-25 г) - можна і гостру
1 ст.л цукру
1 ст.л солі
На мясорубку, варити 15 хв і в банки під шубу.
В уінці блендерила.
Вийшов густий, можна горкою на мяско наложити.
Не впевнена, але може і ладаваоа трохи крохмалю.
Робила зразу на 3 кг.

Смакота!
Густий і гарного кольору, мммммм
Але карі для мене забагато, я 20г додала на 3кг слив.

так описали - буду робити!.! :D
Аватар користувача
ІринкаБ
 
Повідомлень: 2801
З нами з: 10 серпня 2013, 18:14
Репутация: 308

Повідомлення МуленРуж » 08 вересня 2017, 10:11

не знаю як з одним карі а з трьома по смаку нагадує оцей торчинський
Зображення
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 10517
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 267

Re: Re:

Повідомлення Nika2 » 08 вересня 2017, 13:02

Lamana написав:салат з квасолі
1,5 кг відвареної квасолі
2 кг помідор (порізати половинками)
1 кг перцю (порізати на смужки)
1 кг моркви (стерти на комбайні/тертці)
1 кг цибулі (порізати півкільцями)
7 столових ложок оцту
10 чайних ложок солі
10 столових ложок цукру
0,5 літри олії
1 головка часнику.
1) Піджарюємо в стакані олії цибулю
2) Потім в стакані олії моркву
3) Потім трохи олії - перець
4) Потім трохи олії - помідори
5) Все змішуємо в одну миску - квасоля+оцет+сіль+цукор+овочі+часник і варимо 20 хв.
6) Розкладаємо в банки і стерилізуємо ще 15 хв. півлітрові банки.

Закривала вчора квасолю по цьому рецепту, дуже смачна. Дякую за рецепт. З порції вийшло 13 півлітрових баночок
Аватар користувача
Nika2
 
Повідомлень: 1250
З нами з: 29 червня 2011, 09:47
Репутация: 68

Повідомлення Evka » 08 вересня 2017, 15:35

Я карі гострої 20 г дала на 3 кг сливок, то гостре капець) ше зроблю з негострою карі
Аватар користувача
Evka
 
Повідомлень: 17016
З нами з: 16 березня 2011, 16:36
Звідки: 0961702532
Репутация: 264

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі