Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення kalipso » 05 квітня 2018, 17:01

Це кружево звичайне)
Аватар користувача
kalipso
 
Повідомлень: 14932
З нами з: 25 листопада 2010, 16:26
Репутация: 306

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 05 квітня 2018, 17:19

Мои панеттоне:
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
возни - просто жесть ! но вкусно, волокнистые...
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2554
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Повідомлення tyska1987 » 05 квітня 2018, 17:35

Я теж спекла панетоне по тому рецепту що кидали. Муку брала нордік. Дуже смачні,мякеньке ворокнисте тісто,чуть пальці не повідкушувала)))
tyska1987
 
Повідомлень: 1968
З нами з: 31 січня 2013, 14:17
Звідки: північний
Репутация: 158

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення Snasa » 05 квітня 2018, 17:48

OLGA60 написав:Мои панеттоне:
offtopic "ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення"

возни - просто жесть ! но вкусно, волокнистые...

Оля, класні! І на розрізі видно, що волокнисті, суперові!
Аватар користувача
Snasa
 
Повідомлень: 7474
З нами з: 30 серпня 2010, 10:21
Звідки: Замовлення корейської косметики! дзвоніть/пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp:  ✆ +38 (098) 7-333-912
Репутация: 668

Повідомлення Basalkevych » 05 квітня 2018, 17:48

А мої на заквасці такі ніжні вийшли,що не знаю як охолоджувати. осідають. хотіла на спиці -рвуться, на подушці теж сідають((
Аватар користувача
Basalkevych
 
Повідомлень: 10222
З нами з: 17 березня 2010, 16:05
Репутация: 671

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення malva » 05 квітня 2018, 18:38

OLGA60 написав:Мои панеттоне:
offtopic "ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення"

возни - просто жесть ! но вкусно, волокнистые...

Шикарні! А по якому рецепту спечені???
Аватар користувача
malva
 
Повідомлень: 18449
З нами з: 23 квітня 2010, 13:27
Звідки: Ювілейний,О98 84О 6О 42, дзвонити після 18.00
Репутация: 555

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 05 квітня 2018, 19:05

volohka написав:KсеніяNSP підкажіть де борошно купували?
дякую

на Андріївському, звичайне борошно, я беру в мішечках по 5 чи 10кг.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення BaNaNoV » 05 квітня 2018, 19:26

І я вже з пасочками!
ЗображенняЗображення
Аватар користувача
BaNaNoV
 
Повідомлень: 12337
З нами з: 03 лютого 2011, 19:19
Звідки: Рівне 067 726 42 99
Репутация: 1721

Повідомлення BaNaNoV » 05 квітня 2018, 19:32

Пекла пр рецепту "Венское тесто"- сподобалось,трохи часу менше займає.У формах розстоювала 2год.,цукру дала на 200гр більше,ізюм+клюква 0,5кг,додавала апельсинову цедру.
І ще паска-краффін-з цукатами та курагою.
Аромати-мммммм!.
З прикрашанням трохи не склалося-як завжди перед святом захворіла(((((((
Всім здоров'я і гарних свят!.! Смачної паски!.
Аватар користувача
BaNaNoV
 
Повідомлень: 12337
З нами з: 03 лютого 2011, 19:19
Звідки: Рівне 067 726 42 99
Репутация: 1721

Повідомлення скрипка » 05 квітня 2018, 20:15

Не зраджую рецепту від Дарії Цвек :)

ЗображенняЗображення
Аватар користувача
скрипка
Модератор
 
Повідомлень: 10184
З нами з: 29 жовтня 2010, 14:36
Звідки: Хочеш щось змінити - почни з себе!
Репутация: 488

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 05 квітня 2018, 21:23

Господи, какие хозяюшки в нашем городе ! :D Какие все молодцы !
Пекла панеттоне по этому рецепту :
https://trio-mia.livejournal.com/355838.html
мука нордик, на второй день много возни, не так что стоишь над тестом, но и уйти из дому нельзя.
ЗображенняЗображення
покрывала шоколадом и глазурью на желатине - отличная штука. Если пасок много, надо 2 раза варить.
http://ochenwkusno.ru/glazur-na-zhelati ... ne-lipnet/
Оставила 6 пасок, остальные уже в морозилке. :lol: Пекла еще панеттоне на закваске из сп, вкусная, сладкая, мороки мало,но
мне ничем не отличается от наших пасочек. Еще пекла на вершках.
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2554
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Повідомлення МуленРуж » 05 квітня 2018, 21:47

Додам ще я.Зображення
Одна партія александрійское тесто, інша власний рецепт на вершках.
Мука звичайна на розвес ;)
Глазурь на желатині
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 10515
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 267

Повідомлення КсеніяNSP » 05 квітня 2018, 21:51

да, глазур желатинова на паску - класна штука, хватило на паски, стіл, два стільці і дві мої ноги , а і тапочки :mrgreen: я щиро вірю, що вона засохне.. хоча б на пасках :D кухню спробую відмити))
п.с. дівчата, вона взагалі має перестати липнути? чи буде трохи липка? чи я щось не так зробила?
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Re:

Повідомлення скорпіонка » 05 квітня 2018, 21:55

КсеніяNSP написав:да, глазур желатинова на паску - класна штука, хватило на паски, стіл, два стільці і дві мої ноги , а і тапочки :mrgreen: я щиро вірю, що вона засохне.. хоча б на пасках :D кухню спробую відмити))
п.с. дівчата, вона взагалі має перестати липнути? чи буде трохи липка? чи я щось не так зробила?

мені вона взагалі не сподобалась, не помню чи липла довго
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 05 квітня 2018, 21:56

:roll: у меня тут же застыла, порции хватило на штук 6-7 , точно не помню, пока последнюю намазала-украсила, первые застыли .
что то пошло не так ?
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2554
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Повідомлення МуленРуж » 05 квітня 2018, 21:57

Перестане. Три рази робила і кожен раз інша виходить. Перша сохла ніч, другу невстигала мазати, засихала, третя оце за хвилин 10 вже не береться.
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 10515
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 267

Повідомлення КсеніяNSP » 05 квітня 2018, 21:59

робила її вперше, і мабуть, востаннє, щось мене поки не вражає, може, як засохне, то буде краще.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Re:

Повідомлення Галинааа » 05 квітня 2018, 22:00

КсеніяNSP написав:робила її вперше, і мабуть, востаннє, щось мене поки не вражає, може, як засохне, то буде краще.

а у меня на оборот, засыхала прям под ложкой и посыпка не приставала :lol:
Аватар користувача
Галинааа
 
Повідомлень: 4697
З нами з: 08 вересня 2010, 21:12
Звідки: Вересневе, 06729О77О1
Репутация: 344

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення КсеніяNSP » 05 квітня 2018, 22:01

OLGA60 написав::roll: у меня тут же застыла, порции хватило на штук 6-7 , точно не помню, пока последнюю намазала-украсила, первые застыли .
что то пошло не так ?

та вроді все так, правда я почала намазувати, глазур ще тепла була і тому відразу обтікала, я її ще позбивала, почекала, поки більш охолоне, робила 2 порції відразу.Вистачило на 14 пасочок.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення скорпіонка » 05 квітня 2018, 22:02

Оксан а айсінг ти не робила в цьому році?
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 05 квітня 2018, 22:05

скорпіонка написав:Оксан а айсінг ти не робила в цьому році?

не робила, то ж наколотила цього желатину, як з переляку))) вже нема куди айсинг мазати. Минулого року був айсинг і мастіка - то ж було добре, не липло, не кришилося, але ж ні, хочеться пригод))
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Re: Re:

Повідомлення svd » 05 квітня 2018, 22:09

КсеніяNSP написав:
скорпіонка написав:Оксан а айсінг ти не робила в цьому році?

не робила, то ж наколотила цього желатину, як з переляку))) вже нема куди айсинг мазати. Минулого року був айсинг і мастіка - то ж було добре, не липло, не кришилося, але ж ні, хочеться пригод))

нагадайте як айсінг зробити будьласочка
Аватар користувача
svd
 
Повідомлень: 2907
З нами з: 05 квітня 2013, 13:54
Звідки: т.09687два009два- Світлана
Репутация: 314

Re: Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 05 квітня 2018, 22:12

svd написав:нагадайте як айсінг зробити будьласочка

1 білок, лим сік чи кислота трохи і пудра, виделкою вимішати, довести до консистенції, яка гарно розтікається , але не дуже рідка. Не збивати, а саме вмішувати пудру у білок.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення скорпіонка » 05 квітня 2018, 22:30

я щойно вперше зробила айсінг, супер, і чого я раніше його не робила. оце випадково десь прочитала що навіть твоя Софія його вміє робити, і дійсно нема що робити. і ще радує що недоліки можна сховати під ним :oops:
перший рік не купувала ніякої хімії для прикрас, дякую Ірі ярині за наводку на кольорові дропси. просто, гарно, натурально.
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення natayar » 05 квітня 2018, 23:04

Дівчата, можливо, хтось знає- можна в п'ятницю прикрашати пасочки чи чекати суботи? Дякую
natayar
 
Повідомлень: 3665
З нами з: 23 грудня 2011, 18:02
Звідки: Боярка, Павлюченка. Тел. 067 381 14 71
Репутация: 558

Re:

Повідомлення nastjushka » 05 квітня 2018, 23:06

КсеніяNSP написав:да, глазур желатинова на паску - класна штука, хватило на паски, стіл, два стільці і дві мої ноги , а і тапочки :mrgreen: я щиро вірю, що вона засохне.. хоча б на пасках :D кухню спробую відмити))
п.с. дівчата, вона взагалі має перестати липнути? чи буде трохи липка? чи я щось не так зробила?

В мене те саме, хто любить "потьоки" на пасках - те що треба :lol: робила желатинову глазур вперше і востаннє :twisted:
Про айсинг щось геть забула, на наступний рік спробую і я :D
Аватар користувача
nastjushka
 
Повідомлень: 2454
З нами з: 27 вересня 2015, 16:35
Звідки: Автовокзал, 12 школа, 0967238073
Репутация: 191

Повідомлення КсеніяNSP » 05 квітня 2018, 23:20

ЗображенняЗображення
загалом, глазур трохи перестала липнути. Думаю, причина "липкості" в тому, що на кухні дужее жарко, а желатину все ж треба холод.
Якось так, цього року фантазія геть виключилася, то особливо з прикрашанням не видумувала.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення Irisha130983 » 05 квітня 2018, 23:57

А в цьому році робила по двох рецептах, одне- олександрівська паска, але чогось в мене вона зверху пряма вийшла, немає горбочка,може так і треба, незнаю. І другу по маминому рецепту. Вийшли обоє, прикрашала зглазурю з желатину, в тому році в мене краще збилась, стояча була, в цьому році трохи рідша, але мені нормально, засохла і не липне. ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Аватар користувача
Irisha130983
 
Повідомлень: 7763
З нами з: 09 січня 2011, 11:15
Звідки: Дворецька(Руська)067 922 35 34
Репутация: 285

Повідомлення свєтка1111 » 06 квітня 2018, 01:25

А я другий рік печу по рецепту "Олександрієвська паска" смачна, попередні роки по рецепту Алі що на 1 чи 2 сторінці з цукатами...теж дуже смачна...і дуже дякую за поради що на 2ст, за 4роки що я печу завжди гарно вдаються, хоть з дріждьовим тістом я не дружу....всім дякую за рецепти і поради а я похвастаюсь своїми ( на пів порції робила)
Зображення
Аватар користувача
свєтка1111
 
Повідомлень: 4821
З нами з: 23 листопада 2010, 12:56
Звідки: 0972673178
Репутация: 474

Повідомлення свєтка1111 » 06 квітня 2018, 01:27

Зображення
Аватар користувача
свєтка1111
 
Повідомлень: 4821
З нами з: 23 листопада 2010, 12:56
Звідки: 0972673178
Репутация: 474

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі