СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Re:

Повідомлення квіточка67 » 28 грудня 2017, 19:31

Tanya86 написав:підскажіть будь-ласка ,як замаринувати скумбрію як оселедець?Дякую

Роблю скумбрію по цьому рецепту:http://www.kurabiye.guru/recipe/66-skumbriya-solenaya-v-domashnih-usloviyah.Дуууже смачно!
квіточка67
 
Повідомлень: 716
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 83

Re: Re:

Повідомлення dinamovka » 28 грудня 2017, 23:11

LAFFKA написав:
tyska1987 написав:А хтось варив холодець в мультиварці з курячих ножок?цікавить чи застигне без желатину?чи треба варити з лапами чи свинячими ногами?

Не застигне, треба додавати свинні лапи :mrgreen:

Застигне, ще і як.
Колись постійно варила саме курячий, як ліки для колінних суглобів по пораді лікаря. Лише курячі лапки і шлуночки робила.
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Re: Re:

Повідомлення РОССОМАХА » 29 грудня 2017, 00:18

Tanya86 написав:
РОССОМАХА написав:
Tanya86 написав:підскажіть будь-ласка ,як замаринувати скумбрію як оселедець?Дякую

сыль/перець, в серединку пасеровану цибульку+моркву в рукав для запыкання- смакота

дякую,але я не хочу запікати
а як оселедець


трохи не дочитала)))

http://www.povarenok.ru/recipes/show/70192/
от цейрецепт, робила 100 разів, всі хто куштують в захваті, коріандру менше, а можна взагалі без нього
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6439
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Повідомлення НАЗАРКА » 29 грудня 2017, 00:27

Підскажіть смачний рецепт запеченої рульки.Тільки без пива.
НАЗАРКА
 
Повідомлень: 8860
З нами з: 14 березня 2017, 19:51
Звідки: ПАВЛЮЧЕНКА 0971370019
Репутация: 359

Повідомлення Snasa » 29 грудня 2017, 00:39

Свинні стейки можна замаринувати в гранатовому соусі чи не варто ризикувати?
Аватар користувача
Snasa
 
Повідомлень: 7474
З нами з: 30 серпня 2010, 10:21
Звідки: Замовлення корейської косметики! дзвоніть/пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp:  ✆ +38 (098) 7-333-912
Репутация: 668

Повідомлення melik » 29 грудня 2017, 13:57

Хто шукає цікаві салатики на святковий стіл, ось натрапила, може кому згодиться))))
http://medfond.com/salati-recept/dietic ... stolu.html
Аватар користувача
melik
 
Повідомлень: 8122
З нами з: 09 вересня 2010, 21:14
Репутация: 829

Re: Re:

Повідомлення LAFFKA » 29 грудня 2017, 15:02

dinamovka написав:
LAFFKA написав:
tyska1987 написав:А хтось варив холодець в мультиварці з курячих ножок?цікавить чи застигне без желатину?чи треба варити з лапами чи свинячими ногами?

Не застигне, треба додавати свинні лапи :mrgreen:

Застигне, ще і як.
Колись постійно варила саме курячий, як ліки для колінних суглобів по пораді лікаря. Лише курячі лапки і шлуночки робила.

Можливо йдеться про лапи, ті що з трьома пальцями?
Бо я так розумію що питають про гомілки курячі :?
Аватар користувача
LAFFKA
 
Повідомлень: 3912
З нами з: 24 березня 2011, 13:45
Звідки: Я- Надя ТЦ "Чайка" 067 34 00 131
Репутация: 437

Повідомлення dinamovka » 29 грудня 2017, 15:07

А, да, я то пишу саме за лапи курячі) з пальцямі :)))
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Re:

Повідомлення квіточка67 » 29 грудня 2017, 15:37

НАЗАРКА написав:Підскажіть смачний рецепт запеченої рульки.Тільки без пива.

Я приварюю рульку до полуготовності зі спеціями,вирізаю кістку,шпигую часничком,обмазую соусом(соево-медовим-гірчиця),скручую рулетом,і запікаю в рукаві.
квіточка67
 
Повідомлень: 716
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 83

Re: Re:

Повідомлення Зульфія » 29 грудня 2017, 15:40

РОССОМАХА написав:
Tanya86 написав:підскажіть будь-ласка ,як замаринувати скумбрію як оселедець?Дякую


трохи не дочитала)))

http://www.povarenok.ru/recipes/show/70192/
от цейрецепт, робила 100 разів, всі хто куштують в захваті, коріандру менше, а можна взагалі без нього


Ви сюди мабуть вже скидали цей рецепт - я тут колись знайшла і робила вже не раз - супер виходить ))) в мене чоловік поціновувач такої рибки, то завжди в захваті) дякую
Зульфія
 
Повідомлень: 2472
З нами з: 21 січня 2013, 11:41
Звідки: Покровський 097991135два
Репутация: 148

Re: Re:

Повідомлення vika22 » 29 грудня 2017, 16:40

dinamovka написав:
LAFFKA написав:
tyska1987 написав:А хтось варив холодець в мультиварці з курячих ножок?цікавить чи застигне без желатину?чи треба варити з лапами чи свинячими ногами?

Не застигне, треба додавати свинні лапи :mrgreen:

Застигне, ще і як.
Колись постійно варила саме курячий, як ліки для колінних суглобів по пораді лікаря. Лише курячі лапки і шлуночки робила.

Колись вичитала, то тепер сама даю у пропорції 5 курячих лапок на 0,5 л води ( відповідно ск. ви даєте в мультивару води збільшуєте вдповідно пропорцію лап) Застигає дуже добре. Лапи потім викидаю.
Аватар користувача
vika22
 
Повідомлень: 5534
З нами з: 06 січня 2011, 12:23
Репутация: 503

Re: Re:

Повідомлення РОССОМАХА » 29 грудня 2017, 18:22

Зульфія написав:
РОССОМАХА написав:
Tanya86 написав:підскажіть будь-ласка ,як замаринувати скумбрію як оселедець?Дякую


трохи не дочитала)))

http://www.povarenok.ru/recipes/show/70192/
от цейрецепт, робила 100 разів, всі хто куштують в захваті, коріандру менше, а можна взагалі без нього


Ви сюди мабуть вже скидали цей рецепт - я тут колись знайшла і робила вже не раз - супер виходить ))) в мене чоловік поціновувач такої рибки, то завжди в захваті) дякую

то я :oops: ))) просто дійсно суперський рецепт , смакуйте на здоров"я
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6439
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Re: Re:

Повідомлення НАЗАРКА » 29 грудня 2017, 22:15

квіточка67 написав:
НАЗАРКА написав:Підскажіть смачний рецепт запеченої рульки.Тільки без пива.

Я приварюю рульку до полуготовності зі спеціями,вирізаю кістку,шпигую часничком,обмазую соусом(соево-медовим-гірчиця),скручую рулетом,і запікаю в рукаві.

Дякую. Треба попробувати
НАЗАРКА
 
Повідомлень: 8860
З нами з: 14 березня 2017, 19:51
Звідки: ПАВЛЮЧЕНКА 0971370019
Репутация: 359

Повідомлення dinamovka » 30 грудня 2017, 18:42

Дівчата, підскажіть за салатик легенький до новорічного столу, є пекінка, кукурудза, помідорка, фета, оливки, можно це все помішати, пра? яким соусом заправити? щоб аби не майонезом )
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Re:

Повідомлення Лапушка » 30 грудня 2017, 19:08

dinamovka написав:Дівчата, підскажіть за салатик легенький до новорічного столу, є пекінка, кукурудза, помідорка, фета, оливки, можно це все помішати, пра? яким соусом заправити? щоб аби не майонезом )

Оце все мішай, а соус- масло любе рослинне, ложка гірчички , півлимона, сіль перець. Й все.
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12282
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Re:

Повідомлення shylya » 30 грудня 2017, 20:17

dinamovka написав:Дівчата, підскажіть за салатик легенький до новорічного столу, є пекінка, кукурудза, помідорка, фета, оливки, можно це все помішати, пра? яким соусом заправити? щоб аби не майонезом )

Я в такий даю оливкову олію і трошки соєвого соусу.
Аватар користувача
shylya
 
Повідомлень: 2563
З нами з: 11 квітня 2012, 06:47
Звідки: Рівне "Істанбул" Іра
Репутация: 193

Повідомлення shylya » 30 грудня 2017, 20:21

А мені порекомендуйте як смачно запекти четвертину індичу.Щось раніше не приходилось з таким мати справу, в гостях тільки смакувала))
Аватар користувача
shylya
 
Повідомлень: 2563
З нами з: 11 квітня 2012, 06:47
Звідки: Рівне "Істанбул" Іра
Репутация: 193

Re:

Повідомлення MilenaK » 31 грудня 2017, 00:33

shylya написав:А мені порекомендуйте як смачно запекти четвертину індичу.Щось раніше не приходилось з таким мати справу, в гостях тільки смакувала))

Колись робила соус до індички ось цей http://lady.tochka.net/ua/19146-indeyka ... usom-foto/
Але його не лише подавала до готового м‘яса, а натирала і пекла в ньому. Так сказати 2 в 1 :lol: . Я проціджувала соус на крупне сито, щоб шкірочок з клюкви не було. Повірте! Це буде шедевром! Смачної Вам індички!
MilenaK
 
Повідомлень: 2110
З нами з: 28 січня 2011, 01:10
Звідки: Рівне, Альона. тел. 0680375838
Репутация: 133

Повідомлення dinamovka » 31 грудня 2017, 01:58

я забацала торт пташине молоко) я просто герой :)
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Повідомлення VFIF » 01 січня 2018, 17:39

Хто має рецепт печива "чешки"? Напишіть, будь ласка...
Аватар користувача
VFIF
 
Повідомлень: 912
З нами з: 28 червня 2011, 17:08
Репутация: 97

Повідомлення Tanya86 » 01 січня 2018, 20:43

https://www.edimdoma.ru/retsepty/58825- ... hovyy-tort
хто які вершки бере на цей торт ,бо хочу спробувати спекти
Аватар користувача
Tanya86
 
Повідомлень: 5206
З нами з: 01 травня 2011, 10:54
Репутация: 223

Повідомлення Okswin » 01 січня 2018, 20:52

Вчора пекла цю смакоту з вершками від Щедрика. Якраз 400 грам використала
Аватар користувача
Okswin
 
Повідомлень: 2933
З нами з: 30 травня 2011, 00:13
Звідки: Центр
Репутация: 390

Повідомлення VesНУля » 01 січня 2018, 20:53

Дівчатка з Новим Роком!Нових кулінарних звершень і здоров'я то все спожити!Таке питання:я все воюю з безе (в мене газова духовка ,хоча нова та погано регулюється т-ра,важко зловити потрібну )як би так висушити їх щоб не пригоріли з-під низу ,або лишалися білосніжного кольору,а не карамельного як завжди у мене...і гарно висохли.Може спробувати деко з безе ставити на деко ,ну скажімо з горохом чи сіллю ,щоб т-ра спокійніша була?Може у Вас є якісь секретики поділіться будь ласка))))
Аватар користувача
VesНУля
 
Повідомлень: 891
З нами з: 21 вересня 2012, 15:49
Звідки: Рівне 0964866745
Репутация: 109

Повідомлення Tomo4ka » 01 січня 2018, 21:05

спробуйте зробити мінімальну температуру, бо безе саме сушиться, а не печеться. і залиште дверці духовки привідкритими, можна поставити коробочку з-під сірників. години дві так треба сушити.
Аватар користувача
Tomo4ka
 
Повідомлень: 2410
З нами з: 25 травня 2012, 23:11
Звідки: Рівне, вул.Гагаріна, тел.06800274нульодин
Репутация: 224

Повідомлення engedrina » 01 січня 2018, 21:07

А де купуєте вершки щедрик і яка ціна на них
Аватар користувача
engedrina
 
Повідомлень: 6595
З нами з: 25 серпня 2011, 11:14
Звідки: Рівне Ювілейний
Репутация: 335

Re:

Повідомлення РОССОМАХА » 01 січня 2018, 21:13

Tanya86 написав:https://www.edimdoma.ru/retsepty/58825-italyanskiy-orehovyy-tort
хто які вершки бере на цей торт ,бо хочу спробувати спекти

ну все...не витримала, теж буду робити на Різдво)))

За пару днів я ж можу коржі спекти, правда? Їм нічого не стане, наприклад з четверга?
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6439
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Re: Re:

Повідомлення Sveto4ka786 » 01 січня 2018, 21:39

РОССОМАХА написав:
Tanya86 написав:https://www.edimdoma.ru/retsepty/58825-italyanskiy-orehovyy-tort
хто які вершки бере на цей торт ,бо хочу спробувати спекти

ну все...не витримала, теж буду робити на Різдво)))

За пару днів я ж можу коржі спекти, правда? Їм нічого не стане, наприклад з четверга?

Я таке робила, но з арахісом і перемазувала шоколадом розтопленим з ЧОРНОЇ 78% шоколадки (гірчило, щось не сообразила).
Мені схожий був на "снікерс" :)
На пергаменті зі звороту малювала коло, на лицьовій присипала чуть мукою, по ньому розмазувала тісто, відходило гарно поки гаряче.
Я не помню коли пекла, но точно коржі раніше були спечені, думаю постоять
Аватар користувача
Sveto4ka786
 
Повідомлень: 3893
З нами з: 25 жовтня 2013, 22:18
Звідки: р-н Ювілейний 097 644 5два 74
Репутация: 561

Re: Re:

Повідомлення РОССОМАХА » 01 січня 2018, 21:57

Sveto4ka786 написав:
РОССОМАХА написав:
Tanya86 написав:https://www.edimdoma.ru/retsepty/58825-italyanskiy-orehovyy-tort
хто які вершки бере на цей торт ,бо хочу спробувати спекти

ну все...не витримала, теж буду робити на Різдво)))

За пару днів я ж можу коржі спекти, правда? Їм нічого не стане, наприклад з четверга?

Я таке робила, но з арахісом і перемазувала шоколадом розтопленим з ЧОРНОЇ 78% шоколадки (гірчило, щось не сообразила).
Мені схожий був на "снікерс" :)
На пергаменті зі звороту малювала коло, на лицьовій присипала чуть мукою, по ньому розмазувала тісто, відходило гарно поки гаряче.
Я не помню коли пекла, но точно коржі раніше були спечені, думаю постоять

Дякую, буду творить
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6439
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Повідомлення Jarina » 01 січня 2018, 21:58

Мені вершки щедрик на крем нуднуваті, приторні.
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21597
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 936

Re:

Повідомлення РОССОМАХА » 01 січня 2018, 22:04

Jarina написав:Мені вершки щедрик на крем нуднуваті, приторні.

Я, як завжди, буду брати еСПешні і розводити молоком
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6439
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі