Jarina написав:Мені вершки щедрик на крем нуднуваті, приторні.
а які берете крім сп-шних
РОССОМАХА написав:Jarina написав:Мені вершки щедрик на крем нуднуваті, приторні.
Я, як завжди, буду брати еСПешні і розводити молоком
Latina написав:Tanya86 написав:https://www.edimdoma.ru/retsepty/58825-italyanskiy-orehovyy-tort
хто які вершки бере на цей торт ,бо хочу спробувати спекти
А що за торт, скопіюйте сюди рецепт, пліз. Бо в мене не загружається.
nastjushka написав:Я пробувала вершки і з сп,і з Щедрика. Скажу відразу що з сп вершки не сподобались - вони мені як сепепаторна домашня сметана, не збились, хоча дотримуюсь завжди чіткої технології, впандюрила туди кучу ванільного екстракту, щоб трохи перебити кислуватий смак. Не знаю, може мені така партія попалась, але була дуже розчарована, бо якраз готувала торт дитині на дн.
З вершками з щедрика все зовсім по іншому - вони відразу мають приємний солодкуватий смак, саме вершків, а не сметани, без проблем збиваються, консистенція крему виходить дуже ніжна і густа. Тому рекомендую саме вершки ТМ Щедрик, хоча бачила дуже багато хороших відгуків про спшні - можливо просто мені вони не пішли...
snezhka написав:А в Щедрику вершки якої жирності? Вони у відрі продаються? І скажіть ще ціну, пліз). Я там тільки вершки в стаканчику купувала - до кави і т.п.
І ще мені у них масло подобається. Ну і йогурт у відерці. Треба буде попробувати з нього крем зробити з желатином.
Tetiana написав:nastjushka написав:Я пробувала вершки і з сп,і з Щедрика. Скажу відразу що з сп вершки не сподобались - вони мені як сепепаторна домашня сметана, не збились, хоча дотримуюсь завжди чіткої технології, впандюрила туди кучу ванільного екстракту, щоб трохи перебити кислуватий смак. Не знаю, може мені така партія попалась, але була дуже розчарована, бо якраз готувала торт дитині на дн.
З вершками з щедрика все зовсім по іншому - вони відразу мають приємний солодкуватий смак, саме вершків, а не сметани, без проблем збиваються, консистенція крему виходить дуже ніжна і густа. Тому рекомендую саме вершки ТМ Щедрик, хоча бачила дуже багато хороших відгуків про спшні - можливо просто мені вони не пішли...
Свіжа домашня сепараторна сметана не може мати кислуватого смаку.
nastjushka написав:Я пробувала вершки і з сп,і з Щедрика. Скажу відразу що з сп вершки не сподобались - вони мені як сепепаторна домашня сметана, не збились, хоча дотримуюсь завжди чіткої технології, впандюрила туди кучу ванільного екстракту, щоб трохи перебити кислуватий смак. Не знаю, може мені така партія попалась, але була дуже розчарована, бо якраз готувала торт дитині на дн.
З вершками з щедрика все зовсім по іншому - вони відразу мають приємний солодкуватий смак, саме вершків, а не сметани, без проблем збиваються, консистенція крему виходить дуже ніжна і густа. Тому рекомендую саме вершки ТМ Щедрик, хоча бачила дуже багато хороших відгуків про спшні - можливо просто мені вони не пішли...
mamatanya написав:Привіт, господиньки! Хтось знає, де можна замовити вафельний декор на торт? Потрібно щоб надрукували емблему
vovig написав:Завжди беру тільки Щедрика вершки,там термін всього 7діб,ідеально збиваються. Підходять і для мусів і кремів і ящо додати загущувача трішки той троянди і інші прикраси виходять для оформлення. У фермі вершки, термін придатності більше 3 місяців,так,що самі думайте про натуральність і чи можна для діток...
toppy13 написав:Привіт усім!Дівчата,порадьте,купила на торт вафельну картинку, чи варто купувати ще декор-гель,чи самій його варити,чи без нього взагалі?І ще- який крем ви готуєте для прикраси капкейків?
MilenaK написав:shylya написав:А мені порекомендуйте як смачно запекти четвертину індичу.Щось раніше не приходилось з таким мати справу, в гостях тільки смакувала))
Колись робила соус до індички ось цей http://lady.tochka.net/ua/19146-indeyka ... usom-foto/
Але його не лише подавала до готового м‘яса, а натирала і пекла в ньому. Так сказати 2 в 1 . Я проціджувала соус на крупне сито, щоб шкірочок з клюкви не було. Повірте! Це буде шедевром! Смачної Вам індички!