скорпіонка написав:скоро свята, поділюсь чудовим рецептом кроля.
КРОЛИК ПО -ФРАНЦУЗСЬКИ:
Кролика порізати на кусочки, обсмажити на вершковому маслі( 150 грам) до золотистого кольору. трішки масла лишаємо,щоб потім обсмажити на ньому ще гриби. Переложити в казан і залити сухим білим вином( пляшка 750 мл), але мені забагато я даю 0,5 л і добавити 50 грам горілки, зверху посипаємо зпасерованою мукою( 30 грам), тушкуємо 30 хв. Смажимо на вершковому маслі 5 цибулин і 250 грамів грибів, я беру шампіньйони, але напевно можна і лісові гриби брати. Добавляємо до кроля і ще тушкуємо 30 хв. В кінці добавляємо 1 зубчик часника ( на часникодавку), перець, сіль, 1 ч.л. цукру. Я солю в процесі тушіння десь на середині.Кріль смачніший на 2 день, тому тушкую його на ніч, щоб вистоявся. Виходить ДУЖЕ смачний, страву не соромно подати гостям на святковий стіл.
Лапушка написав:А ми вирішили перепілок робити на новий рік. Будк вдячна за перевірений рецепт).
скорпіонка написав:Лапушка написав:А ми вирішили перепілок робити на новий рік. Будк вдячна за перевірений рецепт).
У мене щось з ними не склалося, чи то може просто немає гарного рецепту
Okswin написав:LadyInfinity » Сегодня, 16:20
Італійський кекс
3 яйця взбити з 1,5ст цукру ( можна не довго взбивать, то вийде один кекс. А якщо довше взбивать, то получається зовсім інше тісто. Але обидва- класні). Далі додаємо 200гр розтопленого вершкового масла ( я навідь один раз з маргарином " Пампушок" експериментувала- нормально получається!) і 0,5 стакана тепленького молочка, в якому вже шумує 1 пачечка розрихлювача " Левіто" ( з нашими розрихлювачами не пробувала експериментувати). Далі додаємо 3 стакана муки. Я ще люблю вкришити поломані шматочки шоколаду.
Не лякайтесь, що рідке тісто буде.
Виливаємо в змазану олією форму і випікаємо на маленькому вогні. Росте гарно, як бісквіт. Печеться приблизно годину. Готовність перевіряємо, як у бісквіта, чи будь- якого іншого торта.
СМАКОТА!))
Лапушка написав:Підкажіть салатик з кукурузою, щоб без рису й крабових палок, бо я тільки той пам"ятаю)).
МуленРуж написав:Лапушка написав:Підкажіть салатик з кукурузою, щоб без рису й крабових палок, бо я тільки той пам"ятаю)).
Пекінка, кукуруза, твердий сир кубиками або варена ковбаса (або ковбаса і сир), майонез (або більш інтелегентна заправка), цибуля примаринована.
Mira написав:Лапушка написав:Підкажіть салатик з кукурузою, щоб без рису й крабових палок, бо я тільки той пам"ятаю)).
Пекінка, кукуруза, відварене куряче філе, зелена цибулька, можна ще свіжий огірок - заправити майонезом.
скорпіонка написав:я на гаряче ще не знаю, що буде , на холодне багально, але я дуже люблю млинці з ікрою і еклери з твердим сиром і тунцем.
і ще напевно зроблю в духовці шашлик. може і не святково, але принаймні те що завжди з*їдається.
я робила останній раз на дерев*яних шпажках, попередьно на півгодини замочила їх у воді. шашлик поклала на решітку, вниз деко з картоплею.шашлик поливати соусом, якщо залишився з маринування або водою. смажиться дуже швидко. і краще брати ошийок, бо трохи топиться швидше ніж на вогні, то щоб не вийшов сухий.
Таня83 написав:скорпіонка написав:я на гаряче ще не знаю, що буде , на холодне багально, але я дуже люблю млинці з ікрою і еклери з твердим сиром і тунцем.
і ще напевно зроблю в духовці шашлик. може і не святково, але принаймні те що завжди з*їдається.
я робила останній раз на дерев*яних шпажках, попередьно на півгодини замочила їх у воді. шашлик поклала на решітку, вниз деко з картоплею.шашлик поливати соусом, якщо залишився з маринування або водою. смажиться дуже швидко. і краще брати ошийок, бо трохи топиться швидше ніж на вогні, то щоб не вийшов сухий.
Який режим вибирає в духовці,бо хотіла вже давно теж приготувати,незнаю на якому краще ?
dinamovka написав:А еклери з тверим сиром і тунцем, що туди ще? І де купувати еклери?
КсеніяNSP написав:lisa25 написав:Скажіть як їх пекти шоб вийшли (((не виходять.
після 5-6 разу вийдуть)
lisa25 написав:Блін, і хочеться і шкода викидати, масло дороге нинче
скорпіонка написав:lisa25 написав:Блін, і хочеться і шкода викидати, масло дороге нинче
я роблю на олії, і рецепт прекрасний
viewtopic.php?f=119&t=239785&p=4840525&hilit=%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%80*#p4840525