СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення engedrina » 21 серпня 2017, 15:56

milaRV це лимонний курд, http://andychef.ru/recipes/lemon-lemon-cake/ я робила на 2 яйця і то ще залишився)
Аватар користувача
engedrina
 
Повідомлень: 6589
З нами з: 25 серпня 2011, 11:14
Звідки: Рівне Ювілейний
Репутация: 335

Re: Re:

Повідомлення Kota » 21 серпня 2017, 16:53

SvetLanaK написав:
скорпіонка написав:нічого сказати не можу, бо мабуть я ще одна лишилась в кого немає мультиварки :lol:

Точно не одна

Точно-точно не одна)
Kota
 
Повідомлень: 856
З нами з: 27 жовтня 2010, 14:32
Репутация: 31

Re:

Повідомлення milaRV » 21 серпня 2017, 17:18

engedrina написав:milaRV це лимонний курд, http://andychef.ru/recipes/lemon-lemon-cake/ я робила на 2 яйця і то ще залишився)

Дякую, спробую
Аватар користувача
milaRV
 
Повідомлень: 5513
З нами з: 15 червня 2012, 21:12
Звідки: Рівне
Репутация: 221

Повідомлення РОССОМАХА » 21 серпня 2017, 20:18

гарнющий торт, я то й мені на той крем чіз розщедритись
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6439
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Повідомлення engedrina » 21 серпня 2017, 21:28

Я купила на польському складі 2 пачки філадельфії по 30 грн це 250 г, але кинула десь 200 бо солонуватий присмак був+ 120 г цукрової пудри+150 масла, не набагато дорожче ніж масляний крем), торт вийшов 2,2 кг.
Аватар користувача
engedrina
 
Повідомлень: 6589
З нами з: 25 серпня 2011, 11:14
Звідки: Рівне Ювілейний
Репутация: 335

Повідомлення скорпіонка » 21 серпня 2017, 23:11

спекла щойно заливного пирога з фрикадельками)
смачний, можна на перекус або на сніданок
фрикадельки раджу робити меншими за розміром і класти їх щільніше
робиться елементарно і швидко, фарш крутиля з курячого гуляша, думаю що зі свиним було б ще смачніше
https://www.facebook.com/appetitno.tv/v ... 852217389/
Зображення
холодй то дуже смачний,класне пузирчасте тісто.
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення NBOYAR » 23 серпня 2017, 17:37

melik написав:підкажіть де купити гелевий барвник, крім інтернет магазинів?

І мене цікавить???????
NBOYAR
 
Повідомлень: 1533
З нами з: 11 травня 2014, 22:42
Репутация: 177

Re:

Повідомлення idavors » 24 серпня 2017, 08:07

engedrina написав:Я купила на польському складі 2 пачки філадельфії по 30 грн це 250 г, але кинула десь 200 бо солонуватий присмак був+ 120 г цукрової пудри+150 масла, не набагато дорожче ніж масляний крем), торт вийшов 2,2 кг.

а філадельфія солонувата?
бо я купую лаціате в крем, тепер буду знати за філадельфію..
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10691
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 487

Re:

Повідомлення malva082 » 25 серпня 2017, 15:18

connect написав:
не хочу форму "з нюансами") хочу щось надійніше) можливо в когось є подібні форми просто з нержавійки? якщо комусь є що мені порадити хороше - буду дуже вдячна)

У мене були вже різні форми і щоразу та ж проблема. Тому я почала застеляти форму пергаментом. І зручніше виймати готову вкусняшку, і форму мити не треба, і контакту з тими покриттями у тіста немає
Аватар користувача
malva082
 
Повідомлень: 1935
З нами з: 07 лютого 2013, 18:49
Звідки: Північний, Ювілейний 063 сім/шість/9 82 85
Репутация: 203

Повідомлення Vitaminka111 » 25 серпня 2017, 15:38

Дівчата, дайте рецепт сирної запіканки будь-ласка. І якщо її можна в мультю запихнути....було б фантастично. Дякую
Аватар користувача
Vitaminka111
 
Повідомлень: 22688
З нами з: 15 березня 2011, 12:47
Звідки: **********
Репутация: 2785

Повідомлення скорпіонка » 25 серпня 2017, 15:59

Колись Люда бомбатуа давала рецепт, мені він найкращий, але з телефону не знайду
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re: Re:

Повідомлення melik » 25 серпня 2017, 16:06

idavors написав:
engedrina написав:Я купила на польському складі 2 пачки філадельфії по 30 грн це 250 г, але кинула десь 200 бо солонуватий присмак був+ 120 г цукрової пудри+150 масла, не набагато дорожче ніж масляний крем), торт вийшов 2,2 кг.

а філадельфія солонувата?
бо я купую лаціате в крем, тепер буду знати за філадельфію..

філадельфія синя банка нейтральний смак має.
Аватар користувача
melik
 
Повідомлень: 8122
З нами з: 09 вересня 2010, 21:14
Репутация: 829

Повідомлення melik » 25 серпня 2017, 16:08

до речі, недавно робила капкейки, то на сирний крем брала вершки 33% і дитячі сирочки, плюс пудру по смаку. Крем тримав форму, вийшли гарні шапочки і смачний!
Аватар користувача
melik
 
Повідомлень: 8122
З нами з: 09 вересня 2010, 21:14
Репутация: 829

Re:

Повідомлення mila28 » 25 серпня 2017, 16:24

Vitaminka111 написав:Дівчата, дайте рецепт сирної запіканки будь-ласка. І якщо її можна в мультю запихнути....було б фантастично. Дякую

Вчора робила по цьому рецепту https://cookorama.net/uk/blog/tistechka ... anka.html# тут дівчата давали.Робила на 2.5 порції,вже нема :D
Аватар користувача
mila28
 
Повідомлень: 3383
З нами з: 08 вересня 2013, 09:37
Звідки: 0988831287
Репутация: 454

Повідомлення Jarina » 25 серпня 2017, 16:28

Мені ця дуже класна -
https://takprosto.cc/recept-tvorozhnoy-zapekanki/
Яєць даю на 1 більше, і вершки замість молока.
В мульті впевненна , що теж супер буде.
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21597
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 936

Повідомлення скорпіонка » 25 серпня 2017, 16:32

Іра я за цю говорила , вона супер дійсно
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення Jarina » 25 серпня 2017, 16:36

Так-так, це вона. Я ще зверху заливаю її щедро ганашем, смакота)
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21597
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 936

Повідомлення Vitaminka111 » 25 серпня 2017, 16:49

Дякую дівчатка, куплю на вихідних творогу доброго і буду робити
Аватар користувача
Vitaminka111
 
Повідомлень: 22688
З нами з: 15 березня 2011, 12:47
Звідки: **********
Репутация: 2785

Повідомлення sasha0904 » 30 серпня 2017, 16:14

Дівчата,порадьте мультиварку,хочу тату на д.н.подарити,сума 2000 не більше.Якої фірми брати,бо в мене сама проста.
sasha0904
 
Повідомлень: 7174
З нами з: 15 вересня 2013, 17:53
Звідки: 068-048-86-52 - Віта Ставлю "+" за "+"
Репутация: 391

Повідомлення olyavolya » 30 серпня 2017, 19:11

если скороварка-мультиварка то мулинекс, если просто мультя то панасоник.
olyavolya
 
Повідомлень: 5742
З нами з: 28 липня 2012, 13:51
Репутация: 101

Повідомлення misPi » 01 вересня 2017, 09:59

Вже 2 роки роблю кабачки під соусом а-ля песто. Запікаю до напівготовності кабачки напівкільцями(молоденькі), хто не любить злегка недоготовані можна спекти до м"якості, обов"язково додати трішки олії. Потім роблю соус: горіхи звичайні добра жменька, часник за смаком, зубчиків 5 середніх, базилік, іноді додаю петрушку як базиліку мало, сир твердий який є в холодильнику, і оливкова олія. Ще соус трішки доперчую і солю бо кабачки запікаю без солі. Все на глазок так беру, олії зразу менше, а як дуже густий соус виходить то додаю ще по трішки. Потім соус додаю в гарячі кабачки і до столу. Їсть навіть чоловік, який тушковані овочі не хоче навіть пробувати.
misPi
 
Повідомлень: 3411
З нами з: 26 грудня 2011, 13:55
Репутация: 264

Повідомлення sasha0904 » 01 вересня 2017, 12:19

Дякую хто відгукнувся,запоради.
sasha0904
 
Повідомлень: 7174
З нами з: 15 вересня 2013, 17:53
Звідки: 068-048-86-52 - Віта Ставлю "+" за "+"
Репутация: 391

Re:

Повідомлення Aprelka » 01 вересня 2017, 16:39

sasha0904 написав:Дівчата,порадьте мультиварку,хочу тату на д.н.подарити,сума 2000 не більше.Якої фірми брати,бо в мене сама проста.


Вам сюди viewtopic.php?f=124&t=337288
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Re: Re:

Повідомлення sasha0904 » 01 вересня 2017, 22:54

Aprelka написав:
sasha0904 написав:Дівчата,порадьте мультиварку,хочу тату на д.н.подарити,сума 2000 не більше.Якої фірми брати,бо в мене сама проста.


Вам сюди viewtopic.php?f=124&t=337288

Дякую......
sasha0904
 
Повідомлень: 7174
З нами з: 15 вересня 2013, 17:53
Звідки: 068-048-86-52 - Віта Ставлю "+" за "+"
Репутация: 391

Повідомлення BREMANI » 03 вересня 2017, 23:21

Хто пече коржі на торт, дайте будь ласка пару рецептів, тільки не бісквітні((
BREMANI
 
Повідомлень: 2711
З нами з: 28 грудня 2011, 00:47
Репутация: 113

Повідомлення Фрея » 06 вересня 2017, 22:54

Хто має рецепт якогось смачного печива до кави-чаю?Бо вже більшу половину з цієї теми спробувала.Хочеться чогось нового:))))
Аватар користувача
Фрея
 
Повідомлень: 2495
З нами з: 30 жовтня 2014, 09:07
Звідки: За кордоном :(
Репутация: 150

Re: Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 10 вересня 2017, 18:02

КсеніяNSP написав:
скорпіонка написав:Оксан відписую за нарізку - ріжеться пиріг чудово, ще хочу додати що треба дуже уважно розподілити молоко, щоб до самого дна воно дішло, бо є такі місця що тісто лишилось на дні форми сухе.

Дякую, Люда, значить спробую)

спробувала) дуже смачно, але мені молока було малувато, боялася, що не все пропітало, тому линула ще півстакана,в кінці побачила, що зайвим воно не було, пиріг вийшов соковитим і дуже ніжним. Так акуратно викладала шарами, а поки залила молоко, тикала-тикала ножиком, щоб все пропіталося, врешті перемішала все ложкою :lol: на смак це, здається, не вплинуло. Єдине, я вистелила форму фольгою ( ну лежень я, не люблю мити форми :oops: ) в рез. пиріг дружненько по краю прилип до тої фольги, віддерла, але виглядало не дуже естетично) наступного разу зроблю "французьку рубашку", може відстане краще.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення скорпіонка » 10 вересня 2017, 19:12

ну головне що смачно, естетика не головне :)
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення Lamana » 10 вересня 2017, 20:39

скорпіонка написав:ну головне що смачно, естетика не головне :)

це точно)
я його робила в мульті, вийшов смачний і гарно випав з чаші) нічого ніде не пристало) все робила по рецепту)
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Re: Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 10 вересня 2017, 20:44

Lamana написав:
скорпіонка написав:ну головне що смачно, естетика не головне :)

це точно)
я його робила в мульті, вийшов смачний і гарно випав з чаші) нічого ніде не пристало) все робила по рецепту)

О, супер, значить повторю в мульті, бо вчора вона була зайнята шарлоткою)) так то, цього насипного пирога з' їли ще теплим, а шарлотку лиш надкусили, пиріг однозначно лідирує))) і не скажеш навіть, що пиріг без масла і яєць))
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі