engedrina написав:milaRV це лимонний курд, http://andychef.ru/recipes/lemon-lemon-cake/ я робила на 2 яйця і то ще залишився)
engedrina написав:Я купила на польському складі 2 пачки філадельфії по 30 грн це 250 г, але кинула десь 200 бо солонуватий присмак був+ 120 г цукрової пудри+150 масла, не набагато дорожче ніж масляний крем), торт вийшов 2,2 кг.
connect написав:
не хочу форму "з нюансами") хочу щось надійніше) можливо в когось є подібні форми просто з нержавійки? якщо комусь є що мені порадити хороше - буду дуже вдячна)
idavors написав:engedrina написав:Я купила на польському складі 2 пачки філадельфії по 30 грн це 250 г, але кинула десь 200 бо солонуватий присмак був+ 120 г цукрової пудри+150 масла, не набагато дорожче ніж масляний крем), торт вийшов 2,2 кг.
а філадельфія солонувата?
бо я купую лаціате в крем, тепер буду знати за філадельфію..
Vitaminka111 написав:Дівчата, дайте рецепт сирної запіканки будь-ласка. І якщо її можна в мультю запихнути....було б фантастично. Дякую
sasha0904 написав:Дівчата,порадьте мультиварку,хочу тату на д.н.подарити,сума 2000 не більше.Якої фірми брати,бо в мене сама проста.
Aprelka написав:sasha0904 написав:Дівчата,порадьте мультиварку,хочу тату на д.н.подарити,сума 2000 не більше.Якої фірми брати,бо в мене сама проста.
Вам сюди viewtopic.php?f=124&t=337288
КсеніяNSP написав:скорпіонка написав:Оксан відписую за нарізку - ріжеться пиріг чудово, ще хочу додати що треба дуже уважно розподілити молоко, щоб до самого дна воно дішло, бо є такі місця що тісто лишилось на дні форми сухе.
Дякую, Люда, значить спробую)
Lamana написав:скорпіонка написав:ну головне що смачно, естетика не головне
це точно)
я його робила в мульті, вийшов смачний і гарно випав з чаші) нічого ніде не пристало) все робила по рецепту)