[quote="Iskra"]Минулого року спробувала за таким рецептом, дуже сподобалася!
ПАСКА З ЦУКАТАМИ, ІЗЮМОМ ТА ГОРІХАМИМука -700 гр
Молоко - 1,5 стакана
Масло -200 гр
Дріжджі -50 грам
Цукор -1,5 стакана (я люблю солодші, буду давати 2 стакана)
Яйця -6 шт
Сіль -1 неповна ч.л
ваніль
Цукати -100 гр
Давала 2 стакани цукру і всеодно не солодка(
Ізюм -100 гр
Горіхи -50 гр
В підігрітому молоці розтопити дріжджі і 1 стол.ложку цукру. Поступово ввести половину норми муки ( до консистенції тіста, як на оладки ), і добре перемішати. Поставити опару в тепле місце на 40-70 хв. Масло розтопити, і охолодити.
Яйця відділити окремо жовтки від білків. Жовтки збити з цукром, білки збивати перед тим, як вливати в тісто.
В тісто додати жовтки з цукром, масло, ванільку, сіль, взбиті білки -все перемішати. Поступово ввести просіяну муку, замісити мяке еластичне тісто, поставити в тепло, щоб підійшло.
Цукати подрібнити, ізюм запарити висушити, горіхи подрібнити. Додати до тіста, як підійде, знов добре перемішати і дати ще раз підійти.
Розкласти по формам, заповняти на 1/3
Фото пасочок 2017р
[/quote
Давала 2 стакана цукру і всеодно несолодка