СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Re: Re:

Повідомлення Valeriana » 03 квітня 2018, 08:05

Jarina написав:
BREMANI написав:От мені не подоб випічка з, маргарином((
Краще взяти хороше мамло, і смак і текстура зовсім інші..

Дивлячись для чого. У мене рецепт горішків, там саме маргарин треба, ще смалець і сметана. Смак і структура чудові. горішки тоненькі , хрусткі і ніжні виходять.

Напишiть рецепт горiшкiв, будь-ласка.
Valeriana
 
Повідомлень: 693
З нами з: 16 квітня 2012, 11:52
Звідки: village
Репутация: 81

Повідомлення МуленРуж » 03 квітня 2018, 08:46

Ніка, купимо петрушки і кропу на яйця
У мене тато так робить, і помоєму досяг ідеалу за роки...
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 10506
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 267

Повідомлення Tomo4ka » 03 квітня 2018, 10:34

А листочки гарно пристають, чи їх треба змащувати чимось?
Аватар користувача
Tomo4ka
 
Повідомлень: 2410
З нами з: 25 травня 2012, 23:11
Звідки: Рівне, вул.Гагаріна, тел.06800274нульодин
Репутация: 224

Re:

Повідомлення МуленРуж » 03 квітня 2018, 10:46

Tomo4ka написав:А листочки гарно пристають, чи їх треба змащувати чимось?

не гарно...
Нічим не змащуєм, як получається
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 10506
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 267

Повідомлення Роміка1 » 03 квітня 2018, 10:51

Я листочки кладу на мокре яйце ,так краще тримається
Роміка1
 
Повідомлень: 942
З нами з: 22 травня 2012, 16:06
Репутация: 70

Re: Re:

Повідомлення PDV » 03 квітня 2018, 16:10

Valeriana написав:
Jarina написав:
BREMANI написав:От мені не подоб випічка з, маргарином((
Краще взяти хороше мамло, і смак і текстура зовсім інші..

Дивлячись для чого. У мене рецепт горішків, там саме маргарин треба, ще смалець і сметана. Смак і структура чудові. горішки тоненькі , хрусткі і ніжні виходять.

Напишiть рецепт горiшкiв, будь-ласка.

І я прошу теж рецепт, будь ласка.
Аватар користувача
PDV
 
Повідомлень: 3956
З нами з: 15 серпня 2011, 21:04
Репутация: 248

Повідомлення Jarina » 03 квітня 2018, 17:00

Пишу. Рецепт для форми на газу. Може і для духовки піде, але не пробувала.

* марагарин 200 г
* 3 жовтки
* 1 ціле яйце
* 1 скл. цукру
* 0.5 скл. сметани
* 1ч.л. амонію
* 3 ст.л. смальцю
Борошно (приблизно 3 слк . з верхом) перетерти з маргарином ісмальцем і додати яйця, добре збиті з цукром і сметану з амонієм. Амоній перемішати попередньо з сметаною. Борошно підсипати , скільки вбере тісто. Воно має бути м2яке іне липнути. Тісто слухянне, робиться легко. Тримаю в холодильнитку і беру частинами.
Востаннє редагувалось Jarina в 03 квітня 2018, 20:49, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21597
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 936

Повідомлення Valeriana » 03 квітня 2018, 18:14

Дуже дякую, ще таких замiшу, бо менi в цей раз хочеця якись нових.
Valeriana
 
Повідомлень: 693
З нами з: 16 квітня 2012, 11:52
Звідки: village
Репутация: 81

Повідомлення PDV » 03 квітня 2018, 19:07

Замість амонію можна розпушувач або соду гаш?
Аватар користувача
PDV
 
Повідомлень: 3956
З нами з: 15 серпня 2011, 21:04
Репутация: 248

Повідомлення melik » 03 квітня 2018, 19:31

у мене такий рецепт, тільки 3 жовтки і я завжди соду використовую.
Аватар користувача
melik
 
Повідомлень: 8122
З нами з: 09 вересня 2010, 21:14
Репутация: 829

Повідомлення Jarina » 03 квітня 2018, 19:33

Я з содою не пробувала.
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21597
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 936

Повідомлення Iruska22 » 03 квітня 2018, 20:32

А мені подабається рецепт на варених жовтках. Але це рецепт суто для окремих формочок, він мені ідеальний
Аватар користувача
Iruska22
 
Повідомлень: 2734
З нами з: 10 листопада 2010, 21:14
Звідки: Боярка
Репутация: 130

Повідомлення Snasa » 03 квітня 2018, 21:31

Як думаєте, до шоколадного торта на Раз два три краще заварний чи сметанний крем пасуватиме? Бо ніяк не виберу...
Аватар користувача
Snasa
 
Повідомлень: 7474
З нами з: 30 серпня 2010, 10:21
Звідки: Замовлення корейської косметики! дзвоніть/пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp:  ✆ +38 (098) 7-333-912
Репутация: 668

Re:

Повідомлення Jarina » 03 квітня 2018, 21:46

snasa написав:Як думаєте, до шоколадного торта на Раз два три краще заварний чи сметанний крем пасуватиме? Бо ніяк не виберу...

Я робила сметанний або сметана плюс маскарпоне.
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21597
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 936

Повідомлення oksana78 » 03 квітня 2018, 21:49

Я робила масло плюс вар.згущонка,але пропітувала коржі сиропчиком мигдальним.
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Повідомлення Jarina » 03 квітня 2018, 21:52

Так, я теж завжди просочую сиропом .
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21597
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 936

Re:

Повідомлення Snasa » 04 квітня 2018, 23:25

oksana78 написав:Я робила масло плюс вар.згущонка,але пропітувала коржі сиропчиком мигдальним.

Дякую за поради!
Де взяти мигдальний сироп?
Аватар користувача
Snasa
 
Повідомлень: 7474
З нами з: 30 серпня 2010, 10:21
Звідки: Замовлення корейської косметики! дзвоніть/пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp:  ✆ +38 (098) 7-333-912
Репутация: 668

Re: Re:

Повідомлення Aprelka » 05 квітня 2018, 07:44

snasa написав:
oksana78 написав:Я робила масло плюс вар.згущонка,але пропітувала коржі сиропчиком мигдальним.

Дякую за поради!
Де взяти мигдальний сироп?


Я беру міцну каву ( можна дуже міцний чай) і додаю мигдалеву ( або ромову) есенцію- цим пропітую коржі.
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Re:

Повідомлення PDV » 05 квітня 2018, 08:13

Jarina написав:Пишу. Рецепт для форми на газу. Може і для духовки піде, але не пробувала.

* марагарин 200 г
* 3 жовтки
* 1 ціле яйце
* 1 скл. цукру
* 0.5 скл. сметани
* 1ч.л. амонію
* 3 ст.л. смальцю
Борошно (приблизно 3 слк . з верхом) перетерти з маргарином ісмальцем і додати яйця, добре збиті з цукром і сметану з амонієм. Амоній перемішати попередньо з сметаною. Борошно підсипати , скільки вбере тісто. Воно має бути м2яке іне липнути. Тісто слухянне, робиться легко. Тримаю в холодильнитку і беру частинами.

Дуже дякую за рецепт!. Вчора пекла , вийшли дуже смачні, пісочні і дуууже багато!
Аватар користувача
PDV
 
Повідомлень: 3956
З нами з: 15 серпня 2011, 21:04
Репутация: 248

Повідомлення акнаві » 05 квітня 2018, 09:57

Доброго ранку всім. Можливо хтось поділиться, які смачненькі салати буде робити на Пасху? Дякую
акнаві
 
Повідомлень: 1387
З нами з: 21 квітня 2014, 20:52
Репутация: 64

Повідомлення connect » 05 квітня 2018, 10:58

оцей всі страшенно люблять у мене всі гості https://www.edimdoma.ru/retsepty/19962- ... y-i-maslin
тільки я більш оливки люблю, тому беру їх)
і сир твердий брала агропереробки
Аватар користувача
connect
 
Повідомлень: 19469
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1915

Повідомлення свєтка1111 » 05 квітня 2018, 16:45

сьогодні в магазині почула рецепт салату
огірок, помідор, кукуруза конс, сухарики, яйця вар, філе куряче варене....а от чим заправляти не сказали....
Аватар користувача
свєтка1111
 
Повідомлень: 4821
З нами з: 23 листопада 2010, 12:56
Звідки: 0972673178
Репутация: 474

Повідомлення oksana78 » 05 квітня 2018, 16:53

Я такий роблю,заправляю майонезом. Будь-яке м'яско чи ковбаска підходить в цей салат. Ще можу дати твердий сир тертий на крупну терку,або кубиками. Викладаю все купками по кругу тарілки,а посередині майонез.
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Повідомлення oksana78 » 05 квітня 2018, 16:59

Називаю цей салат Втрачена краса)) Ефектно виглядає при подачі,а потім як змішати ,то кеця-меця)) Але з'їдається гостями першим))
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Re:

Повідомлення скорпіонка » 05 квітня 2018, 17:00

oksana78 написав:Називаю цей салат Втрачена краса)) Ефектно виглядає при подачі,а потім як змішати ,то кеця-меця)) Але з'їдається гостями першим))

ого)) нівколи не чула про таку назву :)
з*їдається дійсно в першу чергу на столі
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39754
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення oksana78 » 05 квітня 2018, 17:09

Може він по іншому зветься ,не знаю,але мені ця назва підходящя ,тому так називаю))
До речі,як довго стоїть,то сухарики розмокають,врахуйте,хто робить надумає))
Робила такий і з чіпсами,дітям особливо смакує))
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Повідомлення oksana78 » 05 квітня 2018, 17:14

Часом буває,поки дійде до змішування салату,то в салаті сухариків вже нема,діти видивились,тра поновлювать)))
Востаннє редагувалось oksana78 в 05 квітня 2018, 17:15, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Повідомлення vika22 » 05 квітня 2018, 17:15

Дівчатка, допоможіть порадою. Вперше роблю сальтисон. В чому краще його запекти у марлі чи в рукаві? Натуральноі оболонки я не маю і не знаю що з ним двлі робить.
Востаннє редагувалось vika22 в 05 квітня 2018, 20:27, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
vika22
 
Повідомлень: 5524
З нами з: 06 січня 2011, 12:23
Репутация: 502

Re: Re:

Повідомлення ravlyk » 05 квітня 2018, 19:36

[quote="Iskra"]Минулого року спробувала за таким рецептом, дуже сподобалася!

ПАСКА З ЦУКАТАМИ, ІЗЮМОМ ТА ГОРІХАМИ

Мука -700 гр
Молоко - 1,5 стакана
Масло -200 гр
Дріжджі -50 грам
Цукор -1,5 стакана (я люблю солодші, буду давати 2 стакана)
Яйця -6 шт
Сіль -1 неповна ч.л
ваніль
Цукати -100 гр
Давала 2 стакани цукру і всеодно не солодка(
Ізюм -100 гр
Горіхи -50 гр

В підігрітому молоці розтопити дріжджі і 1 стол.ложку цукру. Поступово ввести половину норми муки ( до консистенції тіста, як на оладки ), і добре перемішати. Поставити опару в тепле місце на 40-70 хв. Масло розтопити, і охолодити.
Яйця відділити окремо жовтки від білків. Жовтки збити з цукром, білки збивати перед тим, як вливати в тісто.
В тісто додати жовтки з цукром, масло, ванільку, сіль, взбиті білки -все перемішати. Поступово ввести просіяну муку, замісити мяке еластичне тісто, поставити в тепло, щоб підійшло.
Цукати подрібнити, ізюм запарити висушити, горіхи подрібнити. Додати до тіста, як підійде, знов добре перемішати і дати ще раз підійти.
Розкласти по формам, заповняти на 1/3

Фото пасочок 2017р
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення[/quote
Давала 2 стакана цукру і всеодно несолодка
ravlyk
 
Повідомлень: 696
З нами з: 22 січня 2015, 11:02
Репутация: 83

Re:

Повідомлення lenaduma » 05 квітня 2018, 19:51

vika22 написав:Дівчатка, допоможіть порадою. Вперше роблю сальдіксон. В чому краще його запекти у марлі чи в рукаві? Натуральноі оболонки я не маю і не знаю що з ним двлі робить.

В мeнe свeкруня просто в формі скляній робить, на смак нe впливає
lenaduma
 
Повідомлень: 3761
З нами з: 01 грудня 2011, 09:44
Звідки: О97 чотири5О9995 Хмельницький, телефон на беззвучному (маленька дитина) передзвонюю
Репутация: 332

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі