ecuador написав:Я вже згадала, щоєдине , що у мене з цієї теми виходило - це шоколадний брауні і отой шоколадний кухен , що зверху поливається, бліннн)))) не все потєряно))
dinamovka написав:Порадьте, будь ласка, тісто для пірога з грибами, потрібно звільнити морозілку від грибів)
dinamovka написав:Порадьте, будь ласка, тісто для пірога з грибами, потрібно звільнити морозілку від грибів)
Anutka88 написав:Дівчата поділіться рецептом перевіреного вишняка
Лапушка написав:dinamovka написав:Порадьте, будь ласка, тісто для пірога з грибами, потрібно звільнити морозілку від грибів)
Роби заливні пироги, тісто робиться за 5 хвилин.
У кефір( 0.5- 0.7) кидаєш пів чайної ложки соди(з гіркою, невеличкою), чекаєш поки пропіниться, туди два яйці, сольки трошки, й муки потроху додаєш, взбиваеш міксером або погружним до стану густої сметани.
Форму фольгою, мастиш маселком, трохи манки, щоб краще відліпало, заливаєш половину тіста, розрівнюєш ложкою. Насипаєш начинку( гриби з цибулькою, гриби з цибулькою й зеленню, гриби з тушеною капусткою, гриби з картопелькою, гриби тушковані з м*ясом, та по різному). Потім заливаєш другою частиною тіста, 40 хвилин у духовочці- супер вечеря, чи обід. Я й зранку з чаєм їм, холодний.
Начинка може бути люба.
Безпрограшний варіант.
Швидко, смачно й не марудно).7
MeRi написав:Доброго дня! а хтось пробував пекти торт "Кора дуба" ?
АннаП написав:Лапушка написав:dinamovka написав:Порадьте, будь ласка, тісто для пірога з грибами, потрібно звільнити морозілку від грибів)
Роби заливні пироги, тісто робиться за 5 хвилин.
У кефір( 0.5- 0.7) кидаєш пів чайної ложки соди(з гіркою, невеличкою), чекаєш поки пропіниться, туди два яйці, сольки трошки, й муки потроху додаєш, взбиваеш міксером або погружним до стану густої сметани.
Форму фольгою, мастиш маселком, трохи манки, щоб краще відліпало, заливаєш половину тіста, розрівнюєш ложкою. Насипаєш начинку( гриби з цибулькою, гриби з цибулькою й зеленню, гриби з тушеною капусткою, гриби з картопелькою, гриби тушковані з м*ясом, та по різному). Потім заливаєш другою частиною тіста, 40 хвилин у духовочці- супер вечеря, чи обід. Я й зранку з чаєм їм, холодний.
Начинка може бути люба.
Безпрограшний варіант.
Швидко, смачно й не марудно).7
Лапушка, одного разу робила пиріг по цьому рецепту і таке гливке тісто вийшло, сирувате. Що не так?
скорпіонка написав:Лєна каліпсо нам давала такий рецепт пирога, здається він аналогічний тому що Лапушка давала, ми його тоді всі пекли, і яв тому числі. то пропікався він добре, робили його з куркою, рибною консервою і напевно з капустою, то ніхто не писав що він не пропікся.
viewtopic.php?f=124&t=239785&p=6639355&hilit=%D0%BF%D0%B8%D1%80%D1%96%D0%B3+%D0%BD%D0%B0+%D0%BA%D0%B5%D1%84%D1%96%D1%80%D1%96#p6639355
oksana78 написав:Ще може бути причина в начинці
Но начинка наливного пирога не должна быть слишком мокрой, иначе пирог будет казаться сырым.
Valja написав:Оладки кабачкові
0,5 кг кабачків натерти на крупну тертку, посолити. Додати 4-5 ст.л. манки. Перемішати добре.
Залишити щоб постояло 10-15 хвилин. Злити сік. Додати 2 яйця, муку. Муки стільки, щоб була консистенція дерунів. Обсмажити.
Можна робити башточки, перемазувати майонез+часник. Зверху помідорка.
Цей рецепт мені дуже класний, я все літо роблю. Смачного!
скорпіонка написав:oksana78 написав:Ще може бути причина в начинці
Но начинка наливного пирога не должна быть слишком мокрой, иначе пирог будет казаться сырым.
напевно причина в начинці , бо я робила здається з куркою, то ніяких проблем не було, пропікся дуже гарно
Miranda87 написав:Можливо хтось має перевірений рецепт морозива щоб було більш менш до справжнього схоже
Miranda87 написав:Можливо хтось має перевірений рецепт морозива щоб було більш менш до справжнього схоже