СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 13 серпня 2017, 23:16

скорпіонка написав:пекла я сьогодні пиріг з яблуками з ...сухого тіста)))
цікавий такий рецепт, дуже швидко і легко робиться.
яблука рекомендую брати кислі ( в мене сьогодні випадково так і вишло) ,бо тісто доволі солодке вишло .
http://cooktasty.club/pirog-3-stakana-i ... lnienosno/

в тебе він не розсипався при нарізанні? я пробувала щось схоже, то тісто вийшло окремо, яблука - окремо( я вже думала, може яке яйце з молоком розмішати... так і не ризикнула вдруге зробити.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення скорпіонка » 13 серпня 2017, 23:24

різала щойно гарячим, то порізався непогано,не розсипався, думаю що холодний буде різатися ідеально
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 13 серпня 2017, 23:29

скорпіонка написав:різала щойно гарячим, то порізався непогано,не розсипався, думаю що холодний буде різатися ідеально

ясно, треба буде спробувати ще раз, може я що не так зробила, чи яблука були сухі :?
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення скорпіонка » 13 серпня 2017, 23:31

можливо, бо в мене яблука дуже соковиті були
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення connect » 14 серпня 2017, 00:16

Колись давно пекла подібний пиріг, але там масло в рецепті https://gotovim-doma.ru/recipe/785-nasy ... hnyi-pirog
Дуже ніжно і смачно.


А ще сьогодні вперше куштувала морквяний торт з сирковим кремом. Пекла корисний, а вийшов дійсно смачний! Навіть дуже :)
Аватар користувача
connect
 
Повідомлень: 19469
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1915

Повідомлення скорпіонка » 14 серпня 2017, 10:34

Оксан відписую за нарізку - ріжеться пиріг чудово, ще хочу додати що треба дуже уважно розподілити молоко, щоб до самого дна воно дішло, бо є такі місця що тісто лишилось на дні форми сухе.
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 14 серпня 2017, 10:47

скорпіонка написав:Оксан відписую за нарізку - ріжеться пиріг чудово, ще хочу додати що треба дуже уважно розподілити молоко, щоб до самого дна воно дішло, бо є такі місця що тісто лишилось на дні форми сухе.

Дякую, Люда, значить спробую)
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення Macarina » 16 серпня 2017, 21:52

Хто варить твердий сир із творога, дайте будь ласочка, перевірений рецепт! Дякую))
Macarina
 
Повідомлень: 306
З нами з: 12 вересня 2011, 16:54
Репутация: 13

Re:

Повідомлення Таня83 » 17 серпня 2017, 08:37

Macarina написав:Хто варить твердий сир із творога, дайте будь ласочка, перевірений рецепт! Дякую))

Я роблю так:ставлю молоко на плитку,коли почне закіпати одразу кидаю творог,як тільки почне тягнутися за ложкою ,вимикаєте плитку і одразу перекидаєте на друшлак,щоб стекла сироватка.(Але це все треба робити дууууже швидко+я в друшлак стелю мішок,такий як ото цукор продають,в жодному разі не беріть марлю) Придавлюю ще качалкою,щоб вся сироватка стікла,це має займати не більше 1хв,бо потім не вимішаєте.Після проціджування перекидаю сир в каструлю в якій варила,швидко добавляю сіль 0.5 ч.л,1 жовток(наперід підготуйте все),соди 0.5 ч.л,і масла грам 30-50,і все дуже швидко перемішую тою ж качалкою,бо ложкою важче.Всю цю масу в лоток,можете застелити кульком,буде зручніше потім виймати.Все це за часом займає до 7 хв,виходить дуже смачний.До речі чим більше "видушете "сироватки,тим більш буде твердіший. ;)
Таня83
 
Повідомлень: 3608
З нами з: 07 лютого 2016, 12:19
Звідки: Мототрек
Репутация: 231

Повідомлення Виктори » 17 серпня 2017, 11:04

Я роблю так само, тільки ,навпаки,даю добре стікти- до 1 години. Бо як багато рідини- то може не згуснути,а бути як рідкий плавлений. І ще - замість молока варю в воді ,в цілях економії. суть та сама,хіба від молока ще додається трішки жирності. І вимішую дерев'яним товкачиком- тоді добре можна розімняти крупинки.
Аватар користувача
Виктори
 
Повідомлень: 2780
З нами з: 29 жовтня 2011, 20:31
Звідки: Чайка , Текстильник , Струтинської 0961612996
Репутация: 237

Повідомлення Macarina » 17 серпня 2017, 17:18

Дівчата, а яка пропорція молока і творогу?
Macarina
 
Повідомлень: 306
З нами з: 12 вересня 2011, 16:54
Репутация: 13

Повідомлення Виктори » 17 серпня 2017, 21:39

Щоб молоко покрило творог в кастрюлі,щоб було де поваритись.
Аватар користувача
Виктори
 
Повідомлень: 2780
З нами з: 29 жовтня 2011, 20:31
Звідки: Чайка , Текстильник , Струтинської 0961612996
Репутация: 237

Re:

Повідомлення ttanita » 18 серпня 2017, 09:00

скорпіонка написав:різала щойно гарячим, то порізався непогано,не розсипався, думаю що холодний буде різатися ідеально

Цікаво, чи можна його робити в мультиварці.
ttanita
 
Повідомлень: 3942
З нами з: 11 січня 2012, 15:10
Репутация: 277

Повідомлення скорпіонка » 18 серпня 2017, 10:02

нічого сказати не можу, бо мабуть я ще одна лишилась в кого немає мультиварки :lol:
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення tanyayacuk » 18 серпня 2017, 10:21

скорпіонка написав:нічого сказати не можу, бо мабуть я ще одна лишилась в кого немає мультиварки :lol:

не одна)
Аватар користувача
tanyayacuk
 
Повідомлень: 3362
З нами з: 24 березня 2012, 22:05
Звідки: Джерелія/J"erelia
Репутация: 218

Re:

Повідомлення SvetLanaK » 19 серпня 2017, 14:58

скорпіонка написав:нічого сказати не можу, бо мабуть я ще одна лишилась в кого немає мультиварки :lol:

Точно не одна
Аватар користувача
SvetLanaK
 
Повідомлень: 6354
З нами з: 12 березня 2012, 12:17
Звідки: 0977042164 ІВХ-відновлення,зміцнення та захист натуральних нігтів!
Репутация: 623

Повідомлення engedrina » 21 серпня 2017, 12:05

Пекла на днях тортик
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Крем всередині http://andychef.ru/recipes/pie-creme/, брала філадельфію бо не було часу ще щось шукати, дуже смачний крем, однозначно вартий своїх грошей. Вирівнювала торт цим кремом http://andychef.ru/recipes/milk-butter/, теж по своєму смачний, ніжний молочний смак. Коржі всередині перемазала лимонний курдом, а в крем чіз додала персик і диню, вийшов смачний тортик!
Хочу навчитись рівно розрізать коржі і наносити крем, щось з кондитерським мішком в мене нелади((((
Аватар користувача
engedrina
 
Повідомлень: 6580
З нами з: 25 серпня 2011, 11:14
Звідки: Рівне Ювілейний
Репутация: 335

Повідомлення connect » 21 серпня 2017, 12:31

гарний тортик))
а з чого ці завітушки "ірискового" кольору?
Аватар користувача
connect
 
Повідомлень: 19469
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1915

Повідомлення МуленРуж » 21 серпня 2017, 12:48

Енгедріна, гарно.
От захоплююсь я людьми які вміють так гарно прикрасити. У мене як ото ожиланиє-реальность :lol:
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 10514
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 267

Re:

Повідомлення engedrina » 21 серпня 2017, 12:55

connect написав:гарний тортик))
а з чого ці завітушки "ірискового" кольору?

ну бо це іриска, я її трохи покрутила і так вийшло)
МуленРуж написав:Енгедріна, гарно.
От захоплююсь я людьми які вміють так гарно прикрасити. У мене як ото ожиланиє-реальность :lol:

Дякую)
Аватар користувача
engedrina
 
Повідомлень: 6580
З нами з: 25 серпня 2011, 11:14
Звідки: Рівне Ювілейний
Репутация: 335

Повідомлення connect » 21 серпня 2017, 13:33

круто вийшло))
бачила такий мастер-клас, але ще не пробувала https://www.znaikak.ru/kaksdelatroziizk ... onfet.html
Аватар користувача
connect
 
Повідомлень: 19469
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1915

Повідомлення скорпіонка » 21 серпня 2017, 14:39

для любителів сиру раджу такий легкий десерт)
Мраморный чизкейк «Зебра»
Зображення
фото з іншого сайту,але рецепт практично такий самий як в цьому, в мене трішки інший на вигляд
http://mylovevipechka.com/mramornyiy-ch ... zebra.html
какао дала більше ніж в рецепті в 2 р, бо люблю щоб відчувалася гірчинка
ванілін замінила на рідкий, дуже ароматно пахне десерт від нього
пекла при температурі 180 град хвилин 40
форму змастила маслом і посипала манкою, відстав добре
вишло 2 таких великих кекса з порції( з диркою в середині)
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення milaRV » 21 серпня 2017, 14:51

Як гарно прекрашено!! А з чого та жовта поливка?
Аватар користувача
milaRV
 
Повідомлень: 5513
З нами з: 15 червня 2012, 21:12
Звідки: Рівне
Репутация: 221

Re:

Повідомлення connect » 21 серпня 2017, 14:55

скорпіонка написав:для любителів сиру раджу такий легкий десерт)
Мраморный чизкейк «Зебра»
offtopic "Зображення"
фото з іншого сайту,але рецепт практично такий самий як в цьому, в мене трішки інший на вигляд
http://mylovevipechka.com/mramornyiy-ch ... zebra.html
какао дала більше ніж в рецепті в 2 р, бо люблю щоб відчувалася гірчинка
ванілін замінила на рідкий, дуже ароматно пахне десерт від нього
пекла при температурі 180 град хвилин 40
форму змастила маслом і посипала манкою, відстав добре
вишло 2 таких великих кекса з порції( з диркою в середині)

Люда, а який сир брала і скільки цукру давала? :)
у мене нежирний сир домашній, вийде?
Аватар користувача
connect
 
Повідомлень: 19469
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1915

Повідомлення Jarina » 21 серпня 2017, 15:00

Не піде, Дана.З гладишковим значно смачніше вийде. Тільки щоб добре віджатий був.
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21597
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 936

Повідомлення connect » 21 серпня 2017, 15:03

ну то лан, наступного разу зроблю)
бо якраз вчора купила сепараторного на запіканку, а тут такий рецептик низькокалорійний без муки Люда скидає)))
Аватар користувача
connect
 
Повідомлень: 19469
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1915

Повідомлення Jarina » 21 серпня 2017, 15:08

Я якщо і роблю з сепараторного запіканку, то ще треба багато масла, вершків.Інакше мені структура і смак не подобаються. А тут в рецепті нема масла.Хоча можна й добавити.
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21597
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 936

Re:

Повідомлення Лазулька » 21 серпня 2017, 15:12

...
Аватар користувача
Лазулька
 
Повідомлень: 3586
З нами з: 24 березня 2011, 12:30
Звідки: 0673606714
Репутация: 280

Повідомлення скорпіонка » 21 серпня 2017, 15:18

Сир брала не дуже жирний, домашній, сахар щось 1.5 стол ложки вкинула, бо йогурт солодкий. Масла мені тут і не треба, дуже хороший смак і без нього. До кави супер!
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення connect » 21 серпня 2017, 15:22

Jarina написав:Я якщо і роблю з сепараторного запіканку, то ще треба багато масла, вершків.Інакше мені структура і смак не подобаються. А тут в рецепті нема масла.Хоча можна й добавити.

масла даю 50 г на півкг сиру.
просто гарно блендером розбиваю в однорідну масу.
нам дуже нра)
за вечір зїдаєм)
Аватар користувача
connect
 
Повідомлень: 19469
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1915

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі



cron