СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення BREMANI » 26 квітня 2018, 20:02

https://youtu.be/YKliP2mTpRw
Хтось робив морозиво домашнє
Варто переводить продукти??
BREMANI
 
Повідомлень: 2711
З нами з: 28 грудня 2011, 00:47
Репутация: 113

Re:

Повідомлення Aprelka » 26 квітня 2018, 22:13

BREMANI написав:https://youtu.be/YKliP2mTpRw
Хтось робив морозиво домашнє
Варто переводить продукти??


Багато хто робив і ми відписувались в цій темі про домашнє морозиво. Писали ( і я так само писала), що найкраще виходить на вершках, щоб без молока. Дуже смачне морозиво виходить .
Вбивайте в темі в пошуковець слово "морозиво" і читайте відгуки
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Re: СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Повідомлення Tanya2008 » 03 травня 2018, 20:13

Поділіться будьласка рецептом приготування вафель у такій вафельниці
https://www.lidl.de/de/silvercrest-moti ... en/p223218
Tanya2008
 
Повідомлень: 3813
З нами з: 10 грудня 2013, 16:41
Звідки: 0960717071 Таня
Репутация: 302

Re: СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Повідомлення Фрея » 04 травня 2018, 09:58

Tanya2008 написав:Поділіться будьласка рецептом приготування вафель у такій вафельниці
https://www.lidl.de/de/silvercrest-moti ... en/p223218

200грам борошна просіяти
2яйці
100 гр. Молока
100гр.цукру
100гр.масла розтопленого
1ч.л.розпушувач
1ст.л.цукор ванільний
Яйця і цукор збити в пишну піну. З борошном вимісити розпушувач, ван. Цукор. Далі вимісити всі інгридієнти.Тісто лишити на 15 хв. постояти при кімнатній температурі. Й далі можна випікати.
Аватар користувача
Фрея
 
Повідомлень: 2495
З нами з: 30 жовтня 2014, 09:07
Звідки: За кордоном :(
Репутация: 150

Повідомлення natuk » 07 травня 2018, 17:12

Нагадаю забутий супер рецепт мафінів
https://www.say7.info/cook/recipe/506-Apelsinovyie.html
Аватар користувача
natuk
 
Повідомлень: 4147
З нами з: 17 червня 2010, 11:05
Звідки: 0964520509,0503758292
Репутация: 565

Повідомлення BREMANI » 08 травня 2018, 23:13

Скажіть будь ласка, гарячу кукурудзу приготувати таку, як продають в магазинах можна вдома??
Консервована підійде??
І в мікрохвильовку?
Хто робив напишіть як краще))))
BREMANI
 
Повідомлень: 2711
З нами з: 28 грудня 2011, 00:47
Репутация: 113

Re:

Повідомлення nastjushka » 08 травня 2018, 23:53

natuk написав:Нагадаю забутий супер рецепт мафінів
https://www.say7.info/cook/recipe/506-Apelsinovyie.html

Дякую за рецепт, я замість апельсина взяла гарбузу (якраз розморозила) + цедру апельсина, мої хлопці сказали що смакота :)
Аватар користувача
nastjushka
 
Повідомлень: 2454
З нами з: 27 вересня 2015, 16:35
Звідки: Автовокзал, 12 школа, 0967238073
Репутация: 191

Re:

Повідомлення Lamana » 09 травня 2018, 21:42

BREMANI написав:Скажіть будь ласка, гарячу кукурудзу приготувати таку, як продають в магазинах можна вдома??
Консервована підійде??
І в мікрохвильовку?
Хто робив напишіть як краще))))

Я готувала так:
брала цю консервовану кукурудзу, головне солодку (Верес мені подобається) разом з водичкою виливаю в чашку і ставлю на вогонь і додаю:
+цукор
+ кетчуп
+ сир (моцарела або тверд. будь-який)
+ часничок
Сир розплавився, виключаю, охолоджую. Все, можна їсти. Не скажу, що вона точно така сама, як та, що продають, але теж смачна.
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Re:

Повідомлення Tanyshka » 09 травня 2018, 22:39

BREMANI написав:Скажіть будь ласка, гарячу кукурудзу приготувати таку, як продають в магазинах можна вдома??
Консервована підійде??
І в мікрохвильовку?
Хто робив напишіть як краще))))

Ми купуємо морожену.Готуємо на пару .
Аватар користувача
Tanyshka
 
Повідомлень: 7248
З нами з: 19 серпня 2011, 10:34
Звідки: північний
Репутация: 579

Повідомлення Anasko1980 » 21 травня 2018, 07:05

Привіт,кого цікавить є свіжий мед Ціна 120 грн.1 літр., і забрусний мед, орієнтовно 100грн 1 л.
Аватар користувача
Anasko1980
 
Повідомлень: 6151
З нами з: 25 січня 2011, 22:51
Звідки: Рівне,тел 0967532528 , Оксана
Репутация: 562

Повідомлення tyska1987 » 25 травня 2018, 09:12

Хочу спекти торт з клубнікою.який крем краще підійде?з заварним неподобається
tyska1987
 
Повідомлень: 1968
З нами з: 31 січня 2013, 14:17
Звідки: північний
Репутация: 158

Re:

Повідомлення РОССОМАХА » 25 травня 2018, 09:37

tyska1987 написав:Хочу спекти торт з клубнікою.який крем краще підійде?з заварним неподобається

вершковий або густий сметанний - безпроргаший варіант
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6439
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Повідомлення Перлін » 12 червня 2018, 01:25

Підкажіть будь ласка чому не завжди виходять юбочкі в макарунах, раз через раз :(
Не можу зрозуміти в чому причина...
За яким ви рецептом готуєте? Поділіться будь ласка.
Аватар користувача
Перлін
 
Повідомлень: 4058
З нами з: 19 вересня 2014, 10:09
Репутация: 366

Re:

Повідомлення Basalkevych » 12 червня 2018, 09:19

Перлін написав:Підкажіть будь ласка чому не завжди виходять юбочкі в макарунах, раз через раз :(
Не можу зрозуміти в чому причина...
За яким ви рецептом готуєте? Поділіться будь ласка.

мені здається діло не в рецепті. отут гарно все розписано https://dariasaveleva.com/vdohnovlyayus ... o-makaron/
я почала пекти саме на конвекції і юбочки гарні і рівні. а раніше кожний макарун міг бути інший))
Аватар користувача
Basalkevych
 
Повідомлень: 10222
З нами з: 17 березня 2010, 16:05
Репутация: 671

Повідомлення melik » 12 червня 2018, 12:34

підкажіть, де купити муку мигдалеву?
Аватар користувача
melik
 
Повідомлень: 8122
З нами з: 09 вересня 2010, 21:14
Репутация: 829

Повідомлення Basalkevych » 12 червня 2018, 12:48

я робила завжди сама. мигдаль в кип"яток,шкірку знімала,обсушувала в духовці і молола з пудрою. якщо купувати готову ,то треба моніторити інет.магазини ,де дешевше
Аватар користувача
Basalkevych
 
Повідомлень: 10222
З нами з: 17 березня 2010, 16:05
Репутация: 671

Re: Re:

Повідомлення Перлін » 12 червня 2018, 15:04

offtopic "
Basalkevych написав:
Перлін написав:Підкажіть будь ласка чому не завжди виходять юбочкі в макарунах, раз через раз :(
Не можу зрозуміти в чому причина...
За яким ви рецептом готуєте? Поділіться будь ласка.

мені здається діло не в рецепті. отут гарно все розписано https://dariasaveleva.com/vdohnovlyayus ... o-makaron/
я почала пекти саме на конвекції і юбочки гарні і рівні. а раніше кожний макарун міг бути інший))
"

дуже дякую, спробую так зробити
melik написав:підкажіть, де купити муку мигдалеву?

замовляла подружка десь, і мені пачку замовила
Аватар користувача
Перлін
 
Повідомлень: 4058
З нами з: 19 вересня 2014, 10:09
Репутация: 366

Повідомлення ecuador » 14 червня 2018, 13:40

Дівчатка, порадьте, який торт спекти на день народження для доні, аби не надто складний((( певно шоколадний)) думала спекти типу львівського пляцка - вишні, мак, сир, але от жара - сир - діткам(( щось задумалася геть((
Аватар користувача
ecuador
 
Повідомлень: 19923
З нами з: 31 липня 2010, 10:16
Звідки: 098два вісім27629
Репутация: 430

Повідомлення ecuador » 14 червня 2018, 13:40

Ще й великим має бути, на чоловік 10))
Аватар користувача
ecuador
 
Повідомлень: 19923
З нами з: 31 липня 2010, 10:16
Звідки: 098два вісім27629
Репутация: 430

Повідомлення Latina » 14 червня 2018, 13:57

Я взяла Маскарпоне, то гіркий був. Лєн, я пекла такий, дуже смачний http://placok.info/torti/tort-simeinii.html
Аватар користувача
Latina
 
Повідомлень: 7151
З нами з: 27 березня 2012, 17:56
Репутация: 465

Повідомлення ecuador » 14 червня 2018, 14:10

Ой, не знаю, я щось попроще, така стала лінива нічого не хочу(( от чесно, вже думаю може замовити і не парити собі мізки((( і так все на мої руки)) і пригтування і замовлення, ще за торт переживати(((
Аватар користувача
ecuador
 
Повідомлень: 19923
З нами з: 31 липня 2010, 10:16
Звідки: 098два вісім27629
Репутация: 430

Повідомлення ecuador » 14 червня 2018, 14:13

А ще є рцепт типу мамин сирник, якось так, бісквіт а на верх теж сир, смачний, мала його любить, зверху можна й поммадку яку вліпити і засипати усім)) мені аж на липень)) але попередньо думаю, а скільки зараз домашній торт обійдеться аби замовити, може зорієнтуєте?
Аватар користувача
ecuador
 
Повідомлень: 19923
З нами з: 31 липня 2010, 10:16
Звідки: 098два вісім27629
Репутация: 430

Re:

Повідомлення lenaduma » 14 червня 2018, 14:20

ecuador написав:А ще є рцепт типу мамин сирник, якось так, бісквіт а на верх теж сир, смачний, мала його любить, зверху можна й поммадку яку вліпити і засипати усім)) мені аж на липень)) але попередньо думаю, а скільки зараз домашній торт обійдеться аби замовити, може зорієнтуєте?

Лeн https://www.povarenok.ru/recipes/show/47243/ цe моя палочка виручалочка, дeшeво, швидко, смаачно. Готовка забирає максимум годину, цe якщо з прикрашанням, а получаєьься здоровeзний (роблю в деко А-плюсовське таке сіре). В суфлe даю щe чорнослив, вишні, оцe думаюищe полуницю спробувати поки сeзон..
lenaduma
 
Повідомлень: 3762
З нами з: 01 грудня 2011, 09:44
Звідки: О97 чотири5О9995 Хмельницький, телефон на беззвучному (маленька дитина) передзвонюю
Репутация: 332

Re:

Повідомлення Перлін » 14 червня 2018, 14:29

ecuador написав:А ще є рцепт типу мамин сирник, якось так, бісквіт а на верх теж сир, смачний, мала його любить, зверху можна й поммадку яку вліпити і засипати усім)) мені аж на липень)) але попередньо думаю, а скільки зараз домашній торт обійдеться аби замовити, може зорієнтуєте?

Пару днів тому знайома замовляла 200 грн/кг
І продукти всі якісні (масло то масло, а не маргарин) і гарно прикрашено
Але знаю що і по 300 є
Аватар користувача
Перлін
 
Повідомлень: 4058
З нами з: 19 вересня 2014, 10:09
Репутация: 366

Повідомлення Basalkevych » 14 червня 2018, 16:12

Лена,а Прекрасную Марію не хочеш? Дешево,смачно і великий цей торт
або спечи Темний Ларри, перемаж вершками, + вишні всередину,чи ягоду яку
Аватар користувача
Basalkevych
 
Повідомлень: 10222
З нами з: 17 березня 2010, 16:05
Репутация: 671

Re:

Повідомлення ecuador » 14 червня 2018, 17:24

Basalkevych написав:Лена,а Прекрасную Марію не хочеш? Дешево,смачно і великий цей торт
або спечи Темний Ларри, перемаж вершками, + вишні всередину,чи ягоду яку


От знаєш, от ніби печу)) Але настільки нервую, коли готую - вічно не вийде))) і щось не так, мені ото такоо великоо тра перемазанця на деку))) , ситно і смачно. але почитаю ще ці рецепти))) А вершки в сп? Чи взагалі які їх треба брати)) Я все по старінці - масло і згущенка, або сметана і цукор))) :oops: кулінар з мене - скажу я вам хрє...вий))))
Аватар користувача
ecuador
 
Повідомлень: 19923
З нами з: 31 липня 2010, 10:16
Звідки: 098два вісім27629
Репутация: 430

Повідомлення ecuador » 14 червня 2018, 17:27

А рецепт хтось тої марії має)) бо в темі щось не знайшла , пошук вводила))
Аватар користувача
ecuador
 
Повідомлень: 19923
З нами з: 31 липня 2010, 10:16
Звідки: 098два вісім27629
Репутация: 430

Повідомлення ecuador » 14 червня 2018, 17:28

А ще питання а прямокутним його можна зробити? ))) бо кругла форма тільки силіконова, але може й вона піде?
Аватар користувача
ecuador
 
Повідомлень: 19923
З нами з: 31 липня 2010, 10:16
Звідки: 098два вісім27629
Репутация: 430

Повідомлення ecuador » 14 червня 2018, 17:30

Я вже згадала, щоєдине , що у мене з цієї теми виходило - це шоколадний брауні і отой шоколадний кухен , що зверху поливається, бліннн)))) не все потєряно))
Аватар користувача
ecuador
 
Повідомлень: 19923
З нами з: 31 липня 2010, 10:16
Звідки: 098два вісім27629
Репутация: 430

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 14 червня 2018, 19:05

ecuador написав:А ще питання а прямокутним його можна зробити? ))) бо кругла форма тільки силіконова, але може й вона піде?

Марію? та хоч трикутний, там ж коржі вирізаються з пісочного тіста, виріжеш так, як хочеш.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі