Iskra написав:Anna89 написав:Підскажіть, будь ласкв, рецепт маслят маринованих, щоб законсервувати
Я всі гриби, роблю за таким рецептом:
Гриби мариновані
Маринад:
• 1 л води
• 2 ст.ложки цукру
• 1/4 скл. отцу
• 4 ч.л солі
• 3 лаврових листа
• 6 духмяних перчин горошком
Кипятити 40 хв розкласти в стерил.банки, закатати. А вже як відкриваю, то додаю олійку, цибульку))
Інеса написав:Iskra написав:Anna89 написав:Підскажіть, будь ласкв, рецепт маслят маринованих, щоб законсервувати
Я всі гриби, роблю за таким рецептом:
Гриби мариновані
Маринад:
• 1 л води
• 2 ст.ложки цукру
• 1/4 скл. отцу
• 4 ч.л солі
• 3 лаврових листа
• 6 духмяних перчин горошком
Кипятити 40 хв розкласти в стерил.банки, закатати. А вже як відкриваю, то додаю олійку, цибульку))
маринувала польські гриби по цьому рецепту, але ще добавляла часник та ложку олійки. Дуже смачні саме по гостроті (не перебор оцету , його завжди можна добавити). Дякую за рецепт.
Інеса написав:offtopic
маринувала польські гриби по цьому рецепту, але ще добавляла часник та ложку олійки. Дуже смачні саме по гостроті (не перебор оцету , його завжди можна добавити). Дякую за рецепт.
Tetiana написав:А на скільки грибів цей маринад розрахований?
HellWomen написав:А перед цим маринадом скільки варите гриби? І,я так розумію, у банках вже не треба стерилізувати?
Ksuha написав:Салат з грибів, дуже смачний, закрила вже 3 порції))))
1 кг цибулі
1 кг болгарського перцю
1,5 кг відварених грибів
0,5 л томатної пасти
1 пачка кетчупу чілі
0,5 л води
1 ст цукру
100 гр оцту
І ст ложка з верхом солі
1ст олії.
Цибулю ріжемо напівкільцями і обсмажуємо в 100 гр олії, перець соломкою і теж обсмажити в 100 гр олії. Змішуємо всі складові (перець, цибуля, гриби, паста, кетчуп, вода, сіль, цукор, оцет), тушимо 20 хв після закипання, розкладаємо в стерилізовані банки.
Ksuha написав:Салат з грибів, дуже смачний, закрила вже 3 порції))))
1 кг цибулі
1 кг болгарського перцю
1,5 кг відварених грибів
0,5 л томатної пасти
1 пачка кетчупу чілі
0,5 л води
1 ст цукру
100 гр оцту
І ст ложка з верхом солі
1ст олії.
Цибулю ріжемо напівкільцями і обсмажуємо в 100 гр олії, перець соломкою і теж обсмажити в 100 гр олії. Змішуємо всі складові (перець, цибуля, гриби, паста, кетчуп, вода, сіль, цукор, оцет), тушимо 20 хв після закипання, розкладаємо в стерилізовані банки.
марго34 написав:Ksuha написав:Салат з грибів, дуже смачний, закрила вже 3 порції))))
1 кг цибулі
1 кг болгарського перцю
1,5 кг відварених грибів
0,5 л томатної пасти
1 пачка кетчупу чілі
0,5 л води
1 ст цукру
100 гр оцту
І ст ложка з верхом солі
1ст олії.
Цибулю ріжемо напівкільцями і обсмажуємо в 100 гр олії, перець соломкою і теж обсмажити в 100 гр олії. Змішуємо всі складові (перець, цибуля, гриби, паста, кетчуп, вода, сіль, цукор, оцет), тушимо 20 хв після закипання, розкладаємо в стерилізовані банки.
Тут в рецепті і том. паста і кетчуп і оцет на невелику кількість інгридієнтів.
Не дуже гострий та кислий вийшов салат?
Olenchikkk написав:Ksuha написав:Салат з грибів, дуже смачний, закрила вже 3 порції))))
1 кг цибулі
1 кг болгарського перцю
1,5 кг відварених грибів
0,5 л томатної пасти
1 пачка кетчупу чілі
0,5 л води
1 ст цукру
100 гр оцту
І ст ложка з верхом солі
1ст олії.
Цибулю ріжемо напівкільцями і обсмажуємо в 100 гр олії, перець соломкою і теж обсмажити в 100 гр олії. Змішуємо всі складові (перець, цибуля, гриби, паста, кетчуп, вода, сіль, цукор, оцет), тушимо 20 хв після закипання, розкладаємо в стерилізовані банки.
Дякую. Сьогодні зробила з маленьких тверденьких польських грибочків - смачно. Завтра їдемо в ліс, мабуть прийдеться ще робити
Anna26041991 написав:Напишіть провірений рецепт варення кока-кола з вишень.
Lamana написав:Shander написав:дівчата киньте бо не знайшла рецепт ВАРЕННЯ вишні - типу кока-кола і і абрикоси з какао і можливо ще щось смачненьке
Виктори писал(а):
В мене люблять вишневе варення зі смаком кока-коли : Перекручую дрельвані вишні , і додаю на 4 л вишень 1 перекручений лимон зі шкіркою , і відповідно більше вишень - ще один. Цукор в співвідношенні 1:1 . Доводжу до кипіння , щоб розтав цукор , відставляю в сторону . Коли вихолоне (або на другий день) ще раз варю 5 хв . і в банки. Хто любить геть густе , можна добавити желюючу суміш . На смак - дійсно схоже на кока-колу .
Lamana написав:Shander написав:дівчата киньте бо не знайшла рецепт ВАРЕННЯ вишні - типу кока-кола і і абрикоси з какао і можливо ще щось смачненьке
Виктори писал(а):
В мене люблять вишневе варення зі смаком кока-коли : Перекручую дрельвані вишні , і додаю на 4 л вишень 1 перекручений лимон зі шкіркою , і відповідно більше вишень - ще один. Цукор в співвідношенні 1:1 . Доводжу до кипіння , щоб розтав цукор , відставляю в сторону . Коли вихолоне (або на другий день) ще раз варю 5 хв . і в банки. Хто любить геть густе , можна добавити желюючу суміш . На смак - дійсно схоже на кока-колу .
oksana78 написав:Маю два питання по вишневим вареннячкам)
В те що з какао обов,язково масло давати(щось не хочеться))?
І для варення під кока-колу ,якщо не перекручувати вишню, а ціленьку дрельовану дати,піде так, чи дуже рідке буде?