Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Re: Re:

Повідомлення 1220 » 13 квітня 2018, 21:49

Lamana написав:
Tetiana написав:Мені дуже крута глазур на желатині, така біла білюсінька, і захолола добре, збилась простеньким слабеньким міксером,а враховуючи як я відношусь до сирих яєць, то це просто ідеальний варіант.

Да, вона дуже класна і виглядає гарно і робиться легко, але от кришиться всеодно((
і минулого року робила і цього....кришиться вона і все тут(

не кипятила случайно когда в гарячий сироп добавила желатин ? там фишка в том,что желатин не нужно кипятить. :roll:
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Re: Re:

Повідомлення Lamana » 14 квітня 2018, 10:21

1220 написав:
Lamana написав:
Tetiana написав:Мені дуже крута глазур на желатині, така біла білюсінька, і захолола добре, збилась простеньким слабеньким міксером,а враховуючи як я відношусь до сирих яєць, то це просто ідеальний варіант.

Да, вона дуже класна і виглядає гарно і робиться легко, але от кришиться всеодно((
і минулого року робила і цього....кришиться вона і все тут(

не кипятила случайно когда в гарячий сироп добавила желатин ? там фишка в том,что желатин не нужно кипятить. :roll:

не-а
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Повідомлення ЛенаЧ » 14 квітня 2018, 10:57

У меня в этом году глазурь на желатине вообще не получилась нормально . Сахар никак не хотел полностью растворяться и я добавила желатин не дождавшись полного растворения, кстати и прокипяла с ним в надежде, что всё-таки сахар растворится. Но чуда не произошло. Но самое интересное, что в этом году эта глазурь не крошилась. А после того, как достала из морозилку стала мягкой и опять таки не крошилась.
А.с. ещё один момент - когда достала паски из морозильной камеры, то они были мягкими, несмотря на то, что пролежали там больше недели :shock:
Всегда морожу хлеб, батон, если купим много и всегда твердый достаю, а тут достала и сразу резать можно было . Честно, я в шоке - почему паски не замёрзли? У всех так?
Аватар користувача
ЛенаЧ
 
Повідомлень: 20793
З нами з: 18 грудня 2008, 00:13
Звідки: Юбилейный О97517924О
Репутация: 2024

Re:

Повідомлення OLGA60 » 14 квітня 2018, 13:35

ЛенаЧ написав:У меня в этом году глазурь на желатине вообще не получилась нормально . Сахар никак не хотел полностью растворяться и я добавила желатин не дождавшись полного растворения, кстати и прокипяла с ним в надежде, что всё-таки сахар растворится. Но чуда не произошло. Но самое интересное, что в этом году эта глазурь не крошилась. А после того, как достала из морозилку стала мягкой и опять таки не крошилась.
А.с. ещё один момент - когда достала паски из морозильной камеры, то они были мягкими, несмотря на то, что пролежали там больше недели :shock:
Всегда морожу хлеб, батон, если купим много и всегда твердый достаю, а тут достала и сразу резать можно было . Честно, я в шоке - почему паски не замёрзли? У всех так?

У меня замерзают, но через час можно резать. Может, масла много в паске и оно не дает сильно замерзнуть ?
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2545
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Повідомлення tanyayacuk » 14 квітня 2019, 17:56

підніму тему ;)
Дівчата, а хто пік краффін - я дивлюся цей рецепт https://www.facebook.com/sovkusom.ru/vi ... 1MTU2ODM2/, але всі рецепти практично не відрізняються, чи все по рецепту давали, нічого не треба змінювати?
Аватар користувача
tanyayacuk
 
Повідомлень: 3362
З нами з: 24 березня 2012, 22:05
Звідки: Джерелія/J"erelia
Репутация: 218

Повідомлення скорпіонка » 14 квітня 2019, 20:21

я буду пекти цей рецепт https://www.youtube.com/watch?v=QNybmC97Lyk
не знаю чи відрізняється від вашого, але вже 2 місяці за них читаю, то про цей найкращі відгуки.
Додам тільки більше цукру, бо люблю солодкі пасочки
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39754
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення Lamana » 14 квітня 2019, 20:27

скорпіонка написав:я буду пекти цей рецепт https://www.youtube.com/watch?v=QNybmC97Lyk
не знаю чи відрізняється від вашого, але вже 2 місяці за них читаю, то про цей найкращі відгуки.
Додам тільки більше цукру, бо люблю солодкі пасочки

Я пекла по цьому рецепту в минулому році :)
ЗображенняЗображення
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 14 квітня 2019, 20:27

И я пекла по этому рецепту:
https://www.youtube.com/watch?v=QNybmC9 ... vvStRp8VPU
Получилось. Но второй раз не буду печь. Вкусно, да, но ничего особенного как на меня....
Мне больше нравится паска на вершках и панеттоне.
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2545
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення скорпіонка » 14 квітня 2019, 20:31

OLGA60 написав:И я пекла по этому рецепту:
https://www.youtube.com/watch?v=QNybmC9 ... vvStRp8VPU
Получилось. Но второй раз не буду печь. Вкусно, да, но ничего особенного как на меня....
Мне больше нравится паска на вершках и панеттоне.

тут напевно більше актуальність на красі паски. ну і по часу значно менше іде, чим на звичайну паску.
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39754
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 14 квітня 2019, 20:33

скорпіонка написав:
OLGA60 написав:И я пекла по этому рецепту:
https://www.youtube.com/watch?v=QNybmC9 ... vvStRp8VPU
Получилось. Но второй раз не буду печь. Вкусно, да, но ничего особенного как на меня....
Мне больше нравится паска на вершках и панеттоне.

тут напевно більше актуальність на красі паски. ну і по часу значно менше іде, чим на звичайну паску.

Это да :lol:
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2545
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Re: Re:

Повідомлення Iskra » 14 квітня 2019, 22:55

Lamana написав:
скорпіонка написав:я буду пекти цей рецепт https://www.youtube.com/watch?v=QNybmC97Lyk
не знаю чи відрізняється від вашого, але вже 2 місяці за них читаю, то про цей найкращі відгуки.
Додам тільки більше цукру, бо люблю солодкі пасочки

Я пекла по цьому рецепту в минулому році :)
ЗображенняЗображення

Lamana, шикарна паска!!
В якій формі ви випікали?
Аватар користувача
Iskra
 
Повідомлень: 5667
З нами з: 03 вересня 2014, 12:46
Звідки: Здолбунів .
Репутация: 403

Повідомлення скорпіонка » 14 квітня 2019, 23:58

Таня ще напиши як довго вона не черствіє, бо дівчата писали що в цьому мінус краффіна
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39754
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення Фрея » 17 квітня 2019, 23:04

скорпіонка написав:Таня ще напиши як довго вона не черствіє, бо дівчата писали що в цьому мінус краффіна

У мене не встигає черствіть!.!
Аватар користувача
Фрея
 
Повідомлень: 2495
З нами з: 30 жовтня 2014, 09:07
Звідки: За кордоном :(
Репутация: 150

Re: Re:

Повідомлення скорпіонка » 17 квітня 2019, 23:09

Фрея написав:
скорпіонка написав:Таня ще напиши як довго вона не черствіє, бо дівчата писали що в цьому мінус краффіна

У мене не встигає черствіть!.!

не тільки в тебе так :lol: , тому я і питаю в кого краффін зберігався довго і не черствів?
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39754
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re: Re:

Повідомлення Фрея » 18 квітня 2019, 15:01

скорпіонка написав:
Фрея написав:
скорпіонка написав:Таня ще напиши як довго вона не черствіє, бо дівчата писали що в цьому мінус краффіна

У мене не встигає черствіть!.!

не тільки в тебе так :lol: , тому я і питаю в кого краффін зберігався довго і не черствів?

Мабуть не вкого :lol: :lol:
Аватар користувача
Фрея
 
Повідомлень: 2495
З нами з: 30 жовтня 2014, 09:07
Звідки: За кордоном :(
Репутация: 150

Re: Re:

Повідомлення OlhaOlach » 18 квітня 2019, 22:01

Lamana написав:
скорпіонка написав:я буду пекти цей рецепт https://www.youtube.com/watch?v=QNybmC97Lyk
не знаю чи відрізняється від вашого, але вже 2 місяці за них читаю, то про цей найкращі відгуки.
Додам тільки більше цукру, бо люблю солодкі пасочки

Я пекла по цьому рецепту в минулому році :)
ЗображенняЗображення

Дуже гарно!)
OlhaOlach
 
Повідомлень: 2353
З нами з: 03 жовтня 2013, 13:42
Репутация: 91

Повідомлення svitla » 19 квітня 2019, 17:41

Привіт. Чи варто пекти паску у формі із термоскла? Можливо хтось пробував, хочеться почути Ваші думки.
Аватар користувача
svitla
 
Повідомлень: 1472
З нами з: 22 березня 2012, 15:22
Звідки: тел 097чотири960нуль63 Ювілейний
Репутация: 238

Повідомлення BaNaNoV » 19 квітня 2019, 20:38

Аватар користувача
BaNaNoV
 
Повідомлень: 12337
З нами з: 03 лютого 2011, 19:19
Звідки: Рівне 067 726 42 99
Репутация: 1721

Повідомлення BaNaNoV » 19 квітня 2019, 20:41

Аватар користувача
BaNaNoV
 
Повідомлень: 12337
З нами з: 03 лютого 2011, 19:19
Звідки: Рівне 067 726 42 99
Репутация: 1721

Re: Re:

Повідомлення Lamana » 19 квітня 2019, 21:40

Iskra написав:
Lamana, шикарна паска!!
В якій формі ви випікали?

Дякую, в звичайній вороненій формі, колись робила СП по ним, можна і в металевій ;)
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Re: Re:

Повідомлення Lamana » 19 квітня 2019, 21:42

Фрея написав:
скорпіонка написав:Таня ще напиши як довго вона не черствіє, бо дівчата писали що в цьому мінус краффіна

У мене не встигає черствіть!.!

В мене десь до тижня була, в кульочку, здається.
Не встигла зачерствіти :)
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Re: Re:

Повідомлення Lamana » 19 квітня 2019, 21:44

OlhaOlach написав:Дуже гарно!)

Дякую :)
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Re:

Повідомлення zadovolenya » 19 квітня 2019, 22:07

tanyayacuk написав:підніму тему ;)
Дівчата, а хто пік краффін - я дивлюся цей рецепт https://www.facebook.com/sovkusom.ru/vi ... 1MTU2ODM2/, але всі рецепти практично не відрізняються, чи все по рецепту давали, нічого не треба змінювати?

я два роки печу. Все по рецепту. Дуже смачна виходить
цукати тільки міняю і горіхи доддаю
Аватар користувача
zadovolenya
 
Повідомлень: 22051
З нами з: 21 лютого 2010, 20:56
Звідки: 12 школа, 0671219o3o
Репутация: 1335

Повідомлення Lean » 19 квітня 2019, 22:57

От я задумалась, а якщо замінити масло смальцем чи 50:50, сама паска зміниться в кращу сторону чи в гіршу
Аватар користувача
Lean
 
Повідомлень: 7519
З нами з: 15 листопада 2010, 13:12
Звідки: 097-67-12-685, Лєна
Репутация: 334

Повідомлення Selena33 » 22 квітня 2019, 12:09

Добрий всім день!
Прошу поділитися перевіреним рецептом Панеттоне ))
Дякую!
Selena33
 
Повідомлень: 291
З нами з: 27 серпня 2013, 19:33
Репутация: 12

Re:

Повідомлення Aprelka » 22 квітня 2019, 15:47

Lean написав:От я задумалась, а якщо замінити масло смальцем чи 50:50, сама паска зміниться в кращу сторону чи в гіршу


Не раджу експериментувати зі смальцем в паску. Смалець ще важчий по жирності, ніж масло, тісту ще важче буде підніматися. І ще такий нюанс, смалець дає ніжну розсипчастість. Ризикуєте, при нарізанні самої паски, отримати купу крихт, наче панірувальні сухарі.
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Повідомлення МуленРуж » 23 квітня 2019, 10:17

Хелп мі! Порадьте муку для паски - лучшу із простих...
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 10506
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 267

Re:

Повідомлення 1220 » 23 квітня 2019, 10:33

МуленРуж написав:Хелп мі! Порадьте муку для паски - лучшу із простих...

"Рум'янець" Покупаю в магазине "Фоззи".
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Повідомлення idavors » 23 квітня 2019, 10:34

я канешно заріклась давати поради по муці, але цього року пекла пробні панетоне на муці Вінницький млинар, мені сподобалась, це суто мій досвід
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10691
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 487

Повідомлення МуленРуж » 23 квітня 2019, 10:46

1220 написав:
МуленРуж написав:Хелп мі! Порадьте муку для паски - лучшу із простих...

"Рум'янець" Покупаю в магазине "Фоззи".

idavors написав:я канешно заріклась давати поради по муці, але цього року пекла пробні панетоне на муці Вінницький млинар, мені сподобалась, це суто мій досвід

ДЯКУЮ ЩИРО!
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 10506
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 267

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі