ШВИДКІ страви - коли немає часу готувати

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення АннаД » 08 серпня 2017, 00:13

наша улюблена страва в цю пору року
в сковорідку капусточку покришенну(якщо спец.ножем, то дуже швидко) і троши цибульки дрібно. посолить, поперчить. хай тушиться. в цей час ріжу колечками помідори, ковбасу варену(але можна і без), збиваю яйця. викладаю на капусточку слоями ковбасу, тоді помідорки. Залить омлетом(яйця, молоко і муку. сіль перець). накрить кришкою і на мал.вогонь на 15хв.
АннаД
 
Повідомлень: 1033
З нами з: 05 березня 2013, 22:16
Репутация: 87

Повідомлення olenkard » 28 жовтня 2017, 09:08

***
Аватар користувача
olenkard
 
Повідомлень: 4422
З нами з: 30 жовтня 2011, 23:36
Репутация: 488

Повідомлення Лапушка » 03 червня 2018, 15:46

Лапша.
Берете мивину, грам 300 говяжего фарша, цибульку, три зубчика чеснока, сольки, перца, 1 яйцо, зеленый лук, три пера. Делаем так, в сотейнике обжариваем на ложке масла подсолнечного лук репчатый и чесночок мелкорубленные, закидываем туда фарш, солим, перчим,прожариваем, заливаем двумя стаканами воды, тушим -20 минут, шумовкой выбираем из сотейника мясо, а в жидкость кладем мивину. пять минут варим( ну до готовности), в глубокую тарелку набираем лапшу, заливаем одним половником бульйона, три столовые ложки фарша приготовленого, наверх одно яйцо жареное с жидким делтком, для приверед можно сварить яйцо пашот, очень вкусно так. Сверху сыпем рубленым зеленым лучком. Называем это все рамен паназиатский, и все семейство ест, даже зожники на диете)))
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12282
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Повідомлення Лапушка » 26 червня 2018, 19:46

Милина.
Лаваш тонкий- 2 шт.
Творог -500 гр
Яйцо-1.
Зелень- большой пучек.
Творог, яйцо, рубленую зелень смешать, щедро посолить, перемазать лаваш. Запечь в духовке при 180градусах, 35 минут.
Вкус5о и простенько.
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12282
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Повідомлення annavio » 29 січня 2019, 19:05

закл
Аватар користувача
annavio
 
Повідомлень: 3052
З нами з: 23 грудня 2015, 15:37
Звідки: Рівне, м-н Північний +++ в репутацію після вас!
Репутация: 335

Повідомлення цукерочка » 26 березня 2020, 12:02

ця тема наразі актуальна як ніколи))))
яйця в силіконовій формі
у силіконову форму для маленьких кексів змащену олією дрібно нарізаємо все що знайдеться в холодильнику і засипаємо до половини.
Зверху розбиваємо по яйцю на кожну форму і в розігріту духовку приблизно на 15 хв.
Через 10 хвилин після того як пропеклося в духовці, можна дістати і посипати тертим сиром.
цукерочка
 
Повідомлень: 3133
З нами з: 20 вересня 2010, 22:48
Звідки: м. Рівне 0661два34595 нету нема дзвоніть на моб
Репутация: 221


Повернутись до Наші хоббі