Vedy написав:Не раджу продавця memberlist.php?mode=viewprofile&u=103458. Зараз вона Olga797, раніше була svytliachok ( написання приблизне, точного не пам*ятаю). В СП вказує один сайт і товар, врезультаті віддає зовсім інше і з іншого сайту, дешевше.
Olga797 написав:Vedy написав:Не раджу продавця memberlist.php?mode=viewprofile&u=103458. Зараз вона Olga797, раніше була svytliachok ( написання приблизне, точного не пам*ятаю). В СП вказує один сайт і товар, врезультаті віддає зовсім інше і з іншого сайту, дешевше.
Дуже негарно писати про мене ті речі,які ви точно незнаєте!Де докази того,що ви написали???Перш,ніж поливати брудом людей,то розберіться краще в ситуації!!
Vedy написав:Olga797 написав:Vedy написав:Не раджу продавця memberlist.php?mode=viewprofile&u=103458. Зараз вона Olga797, раніше була svytliachok ( написання приблизне, точного не пам*ятаю). В СП вказує один сайт і товар, врезультаті віддає зовсім інше і з іншого сайту, дешевше.
Дуже негарно писати про мене ті речі,які ви точно незнаєте!Де докази того,що ви написали???Перш,ніж поливати брудом людей,то розберіться краще в ситуації!!
Я вам дам ссилочки. А на тому сайті, з якого Ви ніби робили замовлення, цього артикула навіть в асортименті нема. І в моєму дописів жодного неправдивого слова нема. Написала тільки факти
Vedy написав:Неправдою, "шановна" , це було б якби прийшов товар, який вказаний в сп. Я розумію, що замовлення це ризик, але не варто цим користуватися. Бо брехнею весь світ пройдеш, а назад не вернешся
Olga797 написав:Vedy написав:Не раджу продавця memberlist.php?mode=viewprofile&u=103458. Зараз вона Olga797, раніше була svytliachok ( написання приблизне, точного не пам*ятаю). В СП вказує один сайт і товар, врезультаті віддає зовсім інше і з іншого сайту, дешевше.
Елюша написав:torianna - torianna memberlist.php?mode=viewprofile&u=117561 Не Рекомендую дану замовницю.
Залишила мене з залишком.
Замовила в без %сп іграшку-плед і не оплатила замовлення. На повідомлення в пп Не Реагує. Запитала тільки спочатку про доставку (яким чином буде розподіл, я повідомила в пп, що розділена буде між моїми знайомими і нею) все, після того читає повідомлення і не реагує.
MiraKatya написав:От "подобаються" мені люди, які мають в репутації більше 10 - за організацію СП, а далі розповідають, що в них все чесно.
Olga797 написав:MiraKatya написав:От "подобаються" мені люди, які мають в репутації більше 10 - за організацію СП, а далі розповідають, що в них все чесно.
І більше 400 +
Але ж в нас люди бачать в других тільки погане.Як щось комусь хороше зробиш,то ніхто навіть дякую не скаже,а тільки комусь не вгодила (і то не спеціально),то будуть "обсирать" з ніг до голови
Kondratyk написав:Не рекомендую замовника Федчук,зробила замовлення,не оплатила,ігнор на декілька повідомлень!Не розумію такого,передумала чи ще якісь випадки,завжди можна знайти вихід,а не ігнорити!
natashuk написав:Не рекомендую Angelinka20 memberlist.php?mode=viewprofile&u=117476 Замовлення робить і не оплачує, ще й поморочить голову
НаташаТВ написав:natashuk написав:Не рекомендую Angelinka20 memberlist.php?mode=viewprofile&u=117476 Замовлення робить і не оплачує, ще й поморочить голову
ПІДТВЕРДЖУЮ, НЕ ПОБАЧИЛА ЇЇ МІНУСА, АЛЕ І МЕНЕ КИНУЛА.
НЕ ЗАМОВЛЯЙТЕ БО ВСЕОДНО НЕОПЛАТИТЬ!.!
IRHGIK написав:НаташаТВ написав:natashuk написав:Не рекомендую Angelinka20 memberlist.php?mode=viewprofile&u=117476 Замовлення робить і не оплачує, ще й поморочить голову
ПІДТВЕРДЖУЮ, НЕ ПОБАЧИЛА ЇЇ МІНУСА, АЛЕ І МЕНЕ КИНУЛА.
НЕ ЗАМОВЛЯЙТЕ БО ВСЕОДНО НЕОПЛАТИТЬ!.!
Почитавши переписку, дійшла висновку що на СП пора вводити цензуру.
Vedy написав:Не раджу продавця memberlist.php?mode=viewprofile&u=103458. Зараз вона Olga797, раніше була svytliachok ( написання приблизне, точного не пам*ятаю). В СП вказує один сайт і товар, врезультаті віддає зовсім інше і з іншого сайту, дешевше.
gera2 написав:Орг ІринаБереза не справедливо поставила "-" в репутацію
Причина,небажання оплачувати товар
Товар замовлений 9.10.
В пп 22.10 було прохання зняти замовлення від замовника,на що було письмово в пп отримано згоду.і тут 14.12 в пп від орга ІринаБереза отримую рахунок на оплату.і те,що товар викуплено за власні кошти.
За це щей замовник отримав "-" в репутацію
ІринаБереза написав:gera2 написав:Орг ІринаБереза не справедливо поставила "-" в репутацію
Причина,небажання оплачувати товар
Товар замовлений 9.10.
В пп 22.10 було прохання зняти замовлення від замовника,на що було письмово в пп отримано згоду.і тут 14.12 в пп від орга ІринаБереза отримую рахунок на оплату.і те,що товар викуплено за власні кошти.
За це щей замовник отримав "-" в репутацію
Заспокойтеся
Бо вже сил немає це все читати, що Ви мені пишете в приват, ще й сюди
Pull написав:А просто вибачитися перед людиною вам не приходило в голову?!? Отак от з доброго дива із-за власної неуважності влупили мінус,якого ніхто тепер не видалить бо темою репутації давним-давно ніхто не займається!
АннаП написав:chocolate765
Профіль memberlist.php?mode=viewprofile&u=117478
Класика: замовляє, не оплачує, ігнорить повідомлення
Будьте обачні! Найбільша активність в сп без комісії