Алла198080 » 17 березня 2017, 14:15
Доброго дня.У мене є знайомий психолог.Займалася з дочкою теж 14 років.Сподобалося те що психолог не тягне резину аби побільше витурити грошей.Дитина задоволена,більшість того психолог допоміг за допомогою тестів вибрати професію.Я як мама дуже вражена тому,що дійсно послухалися і дитина задоволено навчається.Допомогла зрозуміти підлітка.Проблем стало набагато менше і я, як мама вже знаю ,як їх вирішувати по мірі поступлення.Але кому можливо не сподобається бо говорить (що роблять батьки не правильно і що дитина):говорить психолог правду про Вас та дитину.Чітко бачить проблеми і їх вирішення.Щоб сказати що потрібно шукати зі стажем великим я тут поспорю.Були в Галябара-чесно не задоволена.Не допоміг,хоча стажу багато.Це моя думка.Даю телефон психолога який мені допоміг реально, за що я дуже вдячна.Звати Лєна тел (067)144 25 08.Доречі була здивована та вражена коли психолог передзвонила сама після першого разу, як ми прийшли буквально через кілька днів і запитала як справи,які зміни.На сеанси ходили 3 рази я думаю це не багато.Плата 200 грн.