Це моя слабкiсть а точнiше манiя. Хоча часу не це теж дуже мало)
Лишаемо вiдгуки про косметичнi засоби вказуючи повну назву, торгову марку, тон, якщо з СП то з якого саме. Сиилку на товар.
Коли надаете пораду або пишете вiдгую уточнюйте свiй тип шкiри.
Забороняється відверта реклама свого СП, або Орiфлейм, Ейвон i т.д.
А также
1 собираемся для покупки косметических средств, (бывает хочется дорогое средство которое продается по 400-500мл, но не уверен что подойдет, можно разделить банку на 2-3 человека чтобы попробовать )
2 Обмен косметики (только с хорошими сроками)
3 Отдавать косметику что не подошла потестить кому-то еще. У меня есть косметика которой я попользовалась 2-3 раза, не очень подошла, и выбрось жалко и не пользуюсь. Бываэт что одному "не очень" а другому "бомба"
Vitaminka111 написав:Дівчатка, допоможіть розібратися що і як, будь-ласка!.
Косметикою користуюся не багато, та ще й мала за ногу вчепиться, завжди щось хоче, тому макіяжу приділяю аж 5 хвилин в день, а частіше взагалі не крашусь.
Все частіше думаю купити толкові засоби проф. косметики - то вже точно "нехай весь світ зачекає" і буду краситись, ну звісно замовити в СП.
почала дивитись в Ютубі що за чим наносити а там ще й порівнюють завжди кілька ТМ, стільки інформації, що просто в ній можна втопитися, а маєш вільних тих 10 хвилин пізно ввечері, то все до толку не можливо осягнути.
Напишіть будь-ласка, що за чим наносити поетапно, що купити щоб робити щоденний макіаж, в яких СП глянути.
Проблемної шкіри не маю, скоріше нормально-суха.
Буду дуже рада за просвіщеніє!.
Дякую!
А може вже і темку нову треба створити саме по косметиці, новинкам та її якості, щоб Хвасти не засмічувати, та й в купі все мати
Зміст
ст 4 маска з желатину "домашнє ламінування" волосся
Цікаві сайти
Расшифровка даты производства и проверка срока годности косметики