Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення Aprelka » 22 квітня 2013, 18:02

Наближається ВЕЛИКДЕНЬ.
Знаю, що в нас на форумі багато господиньок, які самі печуть смачнючі пасочки.
Давайте ділитись секретами смачнючих пасочок.
Рецепти викладаємо обов"язково з фото!

Ось такий незвичний і смачний рецепт паски :)

До двох повнісіньких жменьок думок дрібно покришимо серця шматок.
Додати чашку вибачливості і дві ложечки ввічливості.
Відтак, два грами розуміння, ясного усміху проміння
І повну склянку, без вагань, доброзичливих бажань.
Чемності теж не жаліти і щедро щирістю полити,
Трішки привітності додати і все разом перемішати.
Тоді пекти в такій печі, що називається теплом душі.
А як паски будуть готові - посипте щедро порошком любові!!


ЗображенняЗображення

------------------------------------------------------
ЗМІСТ

1сторінка
-клейковина- рецепт виготовлення в домашніх умовах
- паска на кефірі
- паска на вершках
- паска Aprelka розсипчате тісто "Кулич царский"
- АЙСІНГ- "королевская глазурь"
- РЕЦЕПТИ ГЛАЗУРІ
- Сирна паска: декілька кулінарних порад з рецептами
- КОЛОМБА( італійський пасхалиний кекс )
- Рецепти ПАНЕТТОНЕ ( італійський різдвяний кекс )
- паска Tanucha
- Класний рецепт сирної паски
- паска wombatua
- паска 1220

2 сторінка
- Паска "Горіхові рваники" http://cookorama.net/uk/blog/recepty-do ... anyky.html
- паски від OLGA60 - 2 рецепта + відгук по Паска "Горіхові рваники"
- паска від Рівната
- відгук та рецепт- Итальянский пасхальный кекс "Коломбо" від dors2005
- паска від ЗлийБабай
- Соотношение дрожжей сухих к свежим прессованным http://www.foto-recepti.ru/kulinarnye-s ... annym.html

3 сторінка
- ПАСКА НА ВЕРШКАХ від Svetylka
- поради по температурному режиму духової шафи для випікання паски від Aprelka
- пасхальный кулич «Самый вкусный» посилання BaNaNoV

4 сторінка
- Панеттоне в хлебопечке від nnat

6 сторінка
- БАБА СВЯТКОВА по Дарії Цвек + фото від Basalkevych


23 сторінка
- паска "30 жовтків" від Jarina



Кілька порад початківцям

Насамперед пару слів про продукти, бо це є найважливішим. Якщо щось буде не належної якості, паска може не вдатися, попсуємо купу недешевих продуктів і собі настрій на весь Великдень. Значить, домовилися, на продуктах економити не будемо.

Ø Муку постарайтеся купити найкращу з високим вмістом клейковини. Муку обов’язково просіяти і якщо ви її тримаєте в прохолодному місці, то за день до випічки принесіть в кухню, щоб мука прогрілася.

Ø Масло краще брати домашнє, але можна обійтися магазинним доброї якості, і ні в якому разі не спред.

Ø Яйця на паску я беру виключно домашні, і замінювати на магазинні я би не радила.Кожне яйце розділяємо над чашкою, відділяємо білки виливаємо в окрему посудину, і жовтки в іншу, якщо вам попадеться несвіже яйце ви не попсуєте усі вже раніше розділені яйця.
До жовтків додати солі на кінець ножа, перемішати, і залишити на пів години ( так колір стане насиченіший)

Ø Ізюм без кісточок ( я люблю брати Дамські пальчики) і цукати добре промити, викласти на рушник, дати підсохнути, перемішати з мукою ( щоб не осіли у тісті, а були рівномірно розподілені по всьому тісту)

Ø тісто має бути м"якеньке. Перевірити можете так- візьміть себе за мочку вуха. Відчуваєте, яке м"якеньке?)) От таке і має бути тісто.

Ø Якщо печете у паперових формах, то краще форми змазати смальцем ( не олією ).

Ø Температура випічки- кожна господиня регулює температуру сама ( бо всі духові шафи показують температуру по різному), тому орієнтуємось так- жар повинен бути таким, як для шарлотки, щоб дати пасочці шанс і підрости і рівномірно пропектись.

Ø Найкраща паска виходить в керамічних формах, бо там зберігається оптимальна температура для пропікання.

Паперові форми не найкращий варіант, та й мало є паперових форм, з яких паска потім виймається гарно. Зазвичай обдираєте папір разом з боками пасочки....
Як варіант може бути силіконова форма. Хоч і не тримає таку високу температуру, як керамічна форма, але виймається пасочка з силіконової форми без проблем. Головне, після того, як вийняли паску з духовки, нехай хвилин 10 постоїть пасочка у формі, потім виймаєте. АЛЕ не перетримайте, бо паска спариться і буде, наче варена.
Востаннє редагувалось Aprelka в 27 квітня 2019, 14:35, всього редагувалось 18 разів.
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Повідомлення Aprelka » 22 квітня 2013, 18:03

КЛЕЙКОВИНА - рецепт, як самому виготовити
http://forum.hlebopechka.net/index.php?showtopic=3897

ПАСКА НА КЕФІРІ
https://forum.say7.info/topic41888.html
offtopic ""Пекла саме на кефірі ( брала жирний), яєць давала 8 штук великих, цукру 6 стаканів. Дріжді давала пресовані 150гр "Духм"яна хата".
Рецепт легкий, працювати з нею не клопітно.В мене тісто підходило тільки раз, не бачила сенсу приминати і ще раз вичікувати повторного підняття в тазу ( як по рецепту), бо росло тісто дуже швидко і дуже гарно. Тому, в тазу виросло раз, у формах росли другий раз.
Паска вийшла дуже пухка, солодка, смачна. АЛЕ один нюанс- есенція Дюшес. Або давати пів порції вказаного в рецепі, або й зовсім не давати, а замінити на ванілін та інші спеції. Бо таке враженння, що не паску їсиш, а цукерку дюшес. Мені то не подобається. Хоча, паска така добра, що на це не звертаю уваги.
Саме цей рецепт беру в свою копілку і щороку тепер пектиму цю паску разом з тією своєю розсипчстою. Переваги паски на кефірі: не дорога, не потрібно багато мороки біля неї, росте гарно, смак і консистенція відмінні.""


ПАСКА НА ВЕРШКАХ
http://poradumo.com.ua/25018-paska-na-v ... -retsepti/
offtopic "З тістом дуже приємно працювати- жирненька, легко вимішується. Раджу новачкам, хто ще не пік паску, дебютувати саме з цього рецепту. На смак не солодка, як на мене.
В рецепті вказана надто велика порція дріждів. Їх дуже чути в готовій випічці. Не можу сказать, що дріжді були погані, бо працювали просто відмінно, але реально, на півтора стакана вершків то 100гр дріждів- дууууже багато. Наступного разу дріждів братиму вполовину менше вказаного в рецепті.
Вже готова випічка м"якесенька, пухкесенька, але мені все-одно за смаком більше схожа на магазинні булочки. Я звикла до іншої паски.
В цілому, рецепт можу рекомендувати, бо для мене по 5-бальній шкалі він отримує тверду "4" за простоту, легкість в роботі, тісто гарно росте, зовсім не натомилась з цими пасочками.
Пекла на 2 порції, бо одної мало на сім"ю. Маю електродуховку, то на 200градусів- горить, ставлю на 160- 170."


-------------------------------------------------------

КУЛИЧ ЦАРСКИЙ - по структурі розсипчата, я додаю 0,5 стакана олії, щоб меньш розсипчата була
http://www.liveinternet.ru//users/2164773/post73829424

offtopic "Продукты:
Молоко 1л
Дрожжи 200г
Мука 2стакана + 2,1~2,3 кг
Сахар 2 стол. ложки + 1,3 кг
Яйца 15 шт.
Маргарин для выпечки 300г
Сливочное масло 200г
Изюм без косточек 400г
Цукаты 100г
Засахаренная вишня 100г (если нет, можно увеличить кол-во цукатов)
Ванилин 10г
Шафран щепотка (или куркума 1,5 ч.л )
Мускатный орех 1/3ч ложки
Соль 2 ч. ложки


Опара: В теплом молоке (не горячем!.) развести дрожжи,добавить 2стол. ложки сахара, размешать, добавить 2 стакана просеянной муки. Накрыть пленкой, поставить в теплое место подходить. Этот процесс займет приблизительно 30 минут.

Пока опара подходит. Взбить желтки с солью. Добавить шафран. Охлажденные белки взбить с сахаром до состояния пены. Растопить сливочное масло и маргарин. Не доводить до кипения. Делаем все быстренько, что бы успеть за 30 минут

В подошедшую опару добавить пряности, ванилин, влить желтки, белки, постепенно небольшими порциями влить остывшее масло и маргарин. Размешать. Добавить просеянную муку. Теперь самое сложное - тесто надо хорошенько вымесить. Вымешивать где-то в течение часа ( від себе: я вимішую хвилин 30 ) , при вымешивании стараться нагнетать воздух в тесто. Процесс нелегкий некоторые источники рекомендуют вымешивать миксером, у меня не получилось, я вымешивала руками. Тяжеловато, но от того как вымешено тесто зависит насколько воздушными будут куличи.
Тесто накрыть пленкой, укутать и поставить в теплое место приблизительно на 1 час. Многие рекомендуют вообще выйти из кухни. Я поступила проще, в ванной установила обогреватель и тесто оставила там, чтобы домашние не забыли, что входить в ванную нельзя - на входе поставила стул.))) В тесте для кулича очень большое количество сдобы, что значительно утяжеляет тесто, поэтому упасть тесто может от громкого крика или стука.

Пока тесто работает, займемся цукатами:
Изюм, цукаты, засахаренную вишня залить горячей водой минут на 20- 30. Воду слить. Изюм, цукаты и вишню просушить полотенцем. Затем цукаты и вишню порезать. Теперь все можно перемешать, обвалять в муке. Излишки муки удалить с помощью сита.
Далее добавляем цукаты с изюмом и снова вымешиваем. Нигде не нашла в течение какого времени нужно вымешивать тесто второй раз. Вымешивала 30 минут.

Пока тесто подходит, приготовим формы. Подойдут жестяные банки диаметром до 12-14 см. Дно и стенки формы выстелить промасленной пергаментной бумагой.

Подошедшее тесто вымесить недолго. Разложить в подготовленные формы, заполняя их на 1/4 - 1/3 формы, но не более!. (Я положила чуть меньше половины форм, отчего и пострадала. Повыпрыгивало мое тесто из форм. Хорошо, что не все тесто поместилось в формы. Поэтому было чем исправить положение.) Дать тесту подойти минут 20. Можно выпекать. Небольшие куличи я выпекала около часа, но по моей духовке не стоит ориентироваться. Она у меня древняя, выпекает раза в 2 дольше чем нормальные(((. Что бы проверить готовы ли куличи, проткните кулич деревянной шпажкой. Если к шпажке ничего не прилипло - куличи готовы.

Готовые куличи вынуть из форм, снять пергамент. Остужать куличи нужно на боку, переворачивая, чтобы не было заминов.

Совет: если куличи украшать будете не в этот же день, куличи лучше завернуть в пищевую фольгу."


Ремарочка від себе про шафран:
пропорція шафрана на 1 л. молока ~ 1 ч.л. шафрана (або сухого порошку або перемелені рильця) замочити в 3 ст.л. горячої води на 10-15 хв, в тісто додаємо разом з водою.
Паска виходить дуууууже смачною, пухкою, довго не черствіє.
Покажу, яка вона в мене в розрізі получається
Зображення Зображення Зображення

---------------------------------
Глазурь за 5 секунд,з сухого молока та згущонки
https://www.youtube.com/watch?v=XdBDiSK ... e=youtu.be


Глазур з маршмелоу,не кришиться https://facedobra.com/glazur-dlya-paski ... erivnosti/


Глазурь на желатине, которая не крошится и не липнет
https://www.youtube.com/watch?v=lqJVV6vN2Jc

0,5 ч.л. желатина
3 ст. л. воды
100 г сахара


1.Разводим желатин с горячей (70-80 градусов) водой (1 ст. л.), размешиваем до прозрачности.
2.В маленькой кастрюльке или мисочке размешаем 2 ст. л. воды и 100 г сахара. Поставим на огонь, и при постоянном помешивании доведем до кипения, чтобы сахар полностью растворился.
3.Затем добавим сюда запаренный желатин, тщательно размешаем. Выключим огонь.
4.Немного охладить при частом помешивании.
Внимание: этого количества глазури достаточно для 7-8 куличей тонким слоем.
5.Теперь взбить сахарно-желатиновую массу миксером в крепкую белоснежную пену. И СРАЗУ же нанести глазурь на выпечку, потому что она быстро застывает. И СРАЗУ же посыпать глазурь кондитерскими сахарными украшениями.
Совет:
offtopic "1)имейте в виду, что глазурь, нанесенная тонким слоем застынет буквально через 7-10 минут, а та, что наносилась жирным толстым слоем – будет застывать несколько часов, но все-равно застынет и не будет липнуть.
2) к тому же, толстый слой глазури будет немного стекать из-за своей тяжести, это видно по моих фото на большом куличе
Глазурь на желатине, которая не крошится и не липнет, готова!"


----------------------------------------------------

АЙСІНГ- "королевская глазурь" - найкраще покриття на паску. http://supercook.ru/decoration/pryan-dom-04.html
Можна наносити, як на холодну, так і на теплу паску- не тече. При нанесенні на гарячу паску, висихає за секунди ( маєте встигнути нанести прикраси-посипки).

1- РЕЦЕПТ АЙСИНГА
• свежий яичный белок - 1 шт
• сахарная пудра до получения нужной густоты - около 250 г
• лимонный сок или сухая лимонная кислота на кончике ножа - около 0,5 ч. ложки

Способ приготовления:

offtopic "Яичный белок тщательно отделяем от желтка. Попадание даже следов желтка недопустимо.
Взбиваем белок вилкой до образования легкой пены. Задача этой процедуры — не взбить белок, а лишь достаточно разрушить его структуру до разжижения. Пузырьки воздуха в готовой айсинг-массе не нужны.
Затем начинаем постепенно порциями добавлять в белок сахарную пудру, всякий раз тщательно растирая до однородности.
В середине приготовления добавляем сухую лимонную кислоту или почти в самом конце — лимонный сок. Сок лимона добавлять ближе к концу приготовления, иначе готовые изделия получатся слишком хрупкие.
К концу приготовления можно добавить и нужный пищевой краситель.
Добавляя порциями сахарную пудру, растираем и вымешиваем до тех пор, пока не образуется однородная устойчивая вязкая пластичная масса нужной консистенции.
Наш айсинг готов для изготовления украшений отсадкой из корнетика.

Примечание. Для отсадки корнетиком массу делают более жидкой, а для лепки руками — более густой, легко разминающейся пальцами.
При лепке руками айсинг можно подпылять сахарной пудрой."


Для хранения и работы с айсингом нужно запомнить самое главное: ВСЕГДА закрывать глазурь полиэтиленовой плёнкой или мокрым полотенцем, так как масса очень быстро сохнет!.
Срок хранения готового айсинга в плотно закрытым крышкой контейнере 4 дня в холодильнике, перед работой хорошо перемешать!

---------------------------------------
2 - РЕЦЕПТ АЙСИНГА от мэтра Эдди Спенса - айсингового короля:
• 90 г белка
• 455 г сахарной пудры мельчайшего помола (просеять через органзу в идеале)
• 5-7 капель лимонного сока (не больше)

Взбить до мягкого пика на самой медленной скорости.
И никаких "сыпала, пока не загустело"..!
------------------------------------------------------------


РЕЦЕПТИ ГЛАЗУРІ

1- збиваємо 2 охолоджених білка з готовою сухою сумішшю для прикрашання ( власне ця суміш складається з цукрової пудри, лимонної кислоти і крохмалю)

2- 2 шт. охолоджених білка розтираємо ложкою із 2 ст. цукрової пудри. Розтираємо не менше 20хв. Далі взбиваємо міксером. Така глазур дуже швиденько застигає на пасочці. За бажанням можна додавати лимонну кислоту.
Востаннє редагувалось Aprelka в 27 квітня 2019, 14:34, всього редагувалось 40 разів.
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Повідомлення Aprelka » 22 квітня 2013, 19:16

КОЛОМБА( італійський ПАСХАЛЬНИЙ кекс ) голуб в католицькій релігії являєтся представником Святого Духа, надії и спасіння.
історія створення рецепту http://italia-ru.com/page/paskhalnyi-go ... sti-italii
ЗображенняЗображення

http://www.domashniy.ru/article/paskha/ ... lomba.html
http://gotovim-doma.ru/forum/viewtopic. ... 43&t=32093
http://wkusno.org/content/italyanska-paskha-kolombo
http://hlebopechka.ru/index.php?option= ... ic=71466.0
http://www.povarenok.ru/recipes/show/87411/ - покроковий рецепт + гарно показано, як формувати "голубку"


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Рецепти ПАНЕТТОНЕ ( італійський РІЗДВЯНИЙ кекс )

ЗображенняЗображення

Великолепный панеттоне от Адриано https://trio-mia.livejournal.com/355838.html фотозвіт OLGA60 на ст.71

Панеттоне по рецепту Ахилла Зойя https://verifica.wordpress.com/2009/12/ ... ille-zoia/ фотозвіт nikoljmilana на ст.38

Але, перш ніж братись до роботи, раджу дуже уважно перечитати ось це http://elladkin.livejournal.com/277148.html
Не лякаю, а попереджаю.
Сама ще не пекла його, але обов"язково спробую і відзвітуюсь. Ще не визначилась, по якому рецепту. Хоч і впевнена, що справжнього панеттоне ( тісто в нього тягнеться такими волокнами) все- одно не вийде, бо скільки я вже передивилась фотозвітів, то всі оці саморобні панеттоне, як звичайна паска і тісто в готовому вигляді не таке....
Востаннє редагувалось Aprelka в 05 квітня 2018, 21:49, всього редагувалось 13 разів.
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Re:

Повідомлення Aprelka » 10 квітня 2015, 09:01

nikoljmilana написав:offtopic "ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення"

а це мої у розрізі.
пекла панетоне


тісто просто бесподобне! За яким рецептом Панетонне пекли?
Востаннє редагувалось Aprelka в 24 квітня 2019, 14:22, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
Aprelka
 
Повідомлень: 6848
З нами з: 20 січня 2012, 15:01
Звідки: 06вісім7631386 Моя доброта заканчивается там, где ваша наглость переступает границу.
Репутация: 259

Повідомлення yulia2810 » 12 березня 2018, 14:45

Привіт, господиньки! Підкажіть будь ласка рецепт смачнющої дуже солодкої паски)
yulia2810
 
Повідомлень: 393
З нами з: 06 квітня 2013, 00:31
Репутация: 23

Повідомлення Lanochka » 12 березня 2018, 15:05

На першій стр дивіться. Як на мене, то тут найкраща підбірка.
Аватар користувача
Lanochka
Модератор
 
Повідомлень: 40407
З нами з: 11 січня 2011, 21:20
Звідки: Рівне. Північний.
Репутация: 4222

Повідомлення Lamana » 12 березня 2018, 16:46

ыя хочу рецепт солодкої-солодкої пасочки)
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Повідомлення NaSaDD » 12 березня 2018, 17:01

Оце вас читаю і розумію, що Пасха меньше, аніж через місяць :shock:
Несподівано... Я не готова)))
Аватар користувача
NaSaDD
 
Повідомлень: 23001
З нами з: 18 грудня 2010, 14:13
Звідки: 09сім524сім848. Айхерб акції iHerb
Репутация: 2135

Повідомлення скорпіонка » 12 березня 2018, 17:22

ти не одна))

я не змінюю рецепт ,як завжди печу Олександрійську, вона найсолодша з усіх що я їла, але напевно я вносила корективи і давала більше цукру ніж у рецепті, в минулому році вона у мене вишла ідеальна просто, добре що тут в темі понаписувала про нюанси, буду перечитувати, бо якось за рік дещо забувається в сеж(
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39754
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення скорпіонка » 12 березня 2018, 17:23

от тільки не знаю яку глазур зробити, щось з ними у мене нескладуха((
напевно зварю шоколадну помадку, варила по рецепту Лєни Бакси , з горілкою, то мені сподобалась на смак і вигляд
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39754
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення malva » 12 березня 2018, 17:47

скорпіонка написав:ти не одна))

я не змінюю рецепт ,як завжди печу Олександрійську, вона найсолодша з усіх що я їла, але напевно я вносила корективи і давала більше цукру ніж у рецепті, в минулому році вона у мене вишла ідеальна просто, добре що тут в темі понаписувала про нюанси, буду перечитувати, бо якось за рік дещо забувається в сеж(

І я вже кілька років її печу) мені найкраща)
Аватар користувача
malva
 
Повідомлень: 18441
З нами з: 23 квітня 2010, 13:27
Звідки: Ювілейний,О98 84О 6О 42, дзвонити після 18.00
Репутация: 555

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 12 березня 2018, 18:06

А мне самая вкусная паска на вершках. Александрийская и венское тесто не такие сладкие. Ну, это моё мнение...
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2545
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Повідомлення скорпіонка » 12 березня 2018, 18:17

Я згідна,але я коректувала рецепт,добавляла цукор,тому паска виходить солоденька
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39754
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення masha6 » 12 березня 2018, 22:04

Дівчата підкажіть, де у м.Рівне можна купити борошно МАНІТОБА. Дякую.
masha6
 
Повідомлень: 35
З нами з: 16 серпня 2014, 14:05
Репутация: 4

Повідомлення МуленРуж » 12 березня 2018, 22:53

Шо. Вже скоро паска!
Неожиданно... )))))
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 10506
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 267

Re:

Повідомлення Katik » 13 березня 2018, 00:30

masha6 написав:Дівчата підкажіть, де у м.Рівне можна купити борошно МАНІТОБА. Дякую.

У Фоззі купувала того тижня. Близько 70 грн/кг
Якщо Ви для панетонне, то я його не зацінила)
Katik
 
Повідомлень: 372
З нами з: 17 травня 2012, 14:09
Репутация: 43

Повідомлення masha6 » 13 березня 2018, 23:21

Запитувала на ринку,мають привезти ,вартуватиме 30 грн за кг
masha6
 
Повідомлень: 35
З нами з: 16 серпня 2014, 14:05
Репутация: 4

Re:

Повідомлення Valeriana » 16 березня 2018, 12:27

masha6 написав:Дівчата підкажіть, де у м.Рівне можна купити борошно МАНІТОБА. Дякую.

В Метро э за 1кг 44,9 i Богумила э цiна 21,90 за 2кг.
Valeriana
 
Повідомлень: 693
З нами з: 16 квітня 2012, 11:52
Звідки: village
Репутация: 81

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 25 березня 2018, 17:02

Девочки, из какой муки будете печь паски ? не знаю какую выбрать...
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2545
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Повідомлення tanitaT » 25 березня 2018, 17:29

Хто рік з борошна зерносвіт, тверді сорти, українське, піца виходить гарна
tanitaT
 
Повідомлень: 427
З нами з: 20 січня 2011, 15:42
Репутация: 23

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення скорпіонка » 25 березня 2018, 18:27

OLGA60 написав:Девочки, из какой муки будете печь паски ? не знаю какую выбрать...

я в минулому році брала борошно ТМ Рома, мені сподобалось, в цьому році купила таке саме
https://www.google.com.ua/search?q=%D0% ... hTIRu8X3JM:
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39754
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 25 березня 2018, 19:47

скорпіонка написав:
OLGA60 написав:Девочки, из какой муки будете печь паски ? не знаю какую выбрать...

я в минулому році брала борошно ТМ Рома, мені сподобалось, в цьому році купила таке саме
https://www.google.com.ua/search?q=%D0% ... hTIRu8X3JM:

Спасибо. Я в прошлом году пекла из кондитерской муки тм Румянец. А в этом не смогла ее купить.
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2545
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення 1220 » 25 березня 2018, 20:54

OLGA60 написав:
скорпіонка написав:
OLGA60 написав:Девочки, из какой муки будете печь паски ? не знаю какую выбрать...

я в минулому році брала борошно ТМ Рома, мені сподобалось, в цьому році купила таке саме
https://www.google.com.ua/search?q=%D0% ... hTIRu8X3JM:

Спасибо. Я в прошлом году пекла из кондитерской муки тм Румянец. А в этом не смогла ее купить.

аналогично :roll:
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Повідомлення tanitaT » 25 березня 2018, 22:18

Чи можна змішувати вищий сорт з твердими сортами, там клітковина велика для венского кулича? Хто пробував?
tanitaT
 
Повідомлень: 427
З нами з: 20 січня 2011, 15:42
Репутация: 23

Повідомлення margaritka » 25 березня 2018, 22:57

///
Аватар користувача
margaritka
 
Повідомлень: 3495
З нами з: 16 листопада 2010, 14:13
Звідки: Центр(Ринок) (096)73357-93
Репутация: 439

Re:

Повідомлення Snasa » 26 березня 2018, 10:43

Aprelka написав:Відгук по пасці на кефірі:
Пекла саме на кефірі ( брала жирний), яєць давала 8 штук великих, цукру 6 стаканів. Дріжді давала пресовані 150гр "Духм"яна хата".
Рецепт легкий, працювати з нею не клопітно.В мене тісто підходило тільки раз, не бачила сенсу приминати і ще раз вичікувати повторного підняття в тазу ( як по рецепту), бо росло тісто дуже швидко і дуже гарно. Тому, в тазу виросло раз, у формах росли другий раз.
Паска вийшла дуже пухка, солодка, смачна. АЛЕ один нюанс- есенція Дюшес. Або давати пів порції вказаного в рецепі, або й зовсім не давати, а замінити на ванілін та інші спеції. Бо таке враженння, що не паску їсиш, а цукерку дюшес. Мені то не подобається. Хоча, паска така добра, що на це не звертаю уваги.
Саме цей рецепт беру в свою копілку і щороку тепер пектиму цю паску разом з тією своєю розсипчстою. Переваги паски на кефірі: не дорога, не потрібно багато мороки біля неї, росте гарно, смак і консистенція відмінні.

Аля, підкажіть, ви цей рецепт брали?
https://forum.say7.info/topic41888-100.html
Аватар користувача
Snasa
 
Повідомлень: 7474
З нами з: 30 серпня 2010, 10:21
Звідки: Замовлення корейської косметики! дзвоніть/пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp:  ✆ +38 (098) 7-333-912
Репутация: 668

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 26 березня 2018, 16:55

Купила сегодня в Сильпо муку нордик
http://1mnenie.ru/uploads/catalog/detai ... 5_foto.jpg
http://1mnenie.ru/uploads/images/2014-0 ... g_1614.jpg
белка много, у нашей 10,3 а у этой 13, это хорошо, цена - плохо. 73 гр за 2 кило. :(
и 2 кг муки Зерносвит, пишут на пакете, что клейковины 25 %.
https://zernosvit.com.ua/wp-content/upl ... igh5kg.jpg
http://i5.otzovik.com/2017/01/29/442039 ... 84228.jpeg
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2545
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Повідомлення idavors » 26 березня 2018, 18:56

да, з нордіка печуть, треба і собі взяти, бо італійська то 65 грн за 1 кг
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10691
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 487

Повідомлення Lamana » 26 березня 2018, 19:01

Дівчата, то ви ще спец.муку на пасочки купуєте?
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Re:

Повідомлення idavors » 26 березня 2018, 20:07

Lamana написав:Дівчата, то ви ще спец.муку на пасочки купуєте?

я купую на панетоне і коломби, там де треба "волокнистість", хоча практично всі рецепти потребують хорошої муки, просто у нас її важко купити і дорога вона. Хоча можна купити суху клейковину і додати до звичайної нашої муки, пошукати пропорції
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10691
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 487

Далі

Повернутись до Наші хоббі