СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення квіточка67 » 16 липня 2018, 08:32

Дуже смачна ікра:Кабачки - 3 кг
Томатна паста - 350 гр
Сахар - 1 ст. ложка
Сіль - 1 ст. ложка
Уксус - 80 гр (можна без нього, але зберігати в холодному місці)
Перець мелений чорний- 0,5 ч. ложки
Часник - 7 зубчиків
Цибуля - 4 шт
Морква - 4 шт
Олія - 150 гр
Мука - 3 ст. ложки.

Вихід готової ікри - 3 літри.

Кабачки порізати кубиками 1/1 см
Цибулю - кубиками
Моркву - на крупній тертці
Часник мілко посікти ножем
Муку прожарити на сухій сковорідці до золотистого кольору.

Положити в казанок: олію, цибулю і моркву. Тушити на середньому вогні 5 - 7 хв. Добавити все остальне, перемішати. Тушити на середньому вогні 45 хв. Готову масу збити блендером. Розложити ікру по стерильних банках, прикрити банки стерильними кришками та стерилізувати 40 хв з моменту закіпання.
квіточка67
 
Повідомлень: 713
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 83

Re:

Повідомлення Regina2410 » 16 липня 2018, 09:09

квіточка67 написав:Дуже смачна ікра:Кабачки - 3 кг
Томатна паста - 350 гр
Сахар - 1 ст. ложка
Сіль - 1 ст. ложка
Уксус - 80 гр (можна без нього, але зберігати в холодному місці)
Перець мелений чорний- 0,5 ч. ложки
Часник - 7 зубчиків
Цибуля - 4 шт
Морква - 4 шт
Олія - 150 гр
Мука - 3 ст. ложки.
Дякую вам
Вихід готової ікри - 3 літри.

Кабачки порізати кубиками 1/1 см
Цибулю - кубиками
Моркву - на крупній тертці
Часник мілко посікти ножем
Муку прожарити на сухій сковорідці до золотистого кольору.

Положити в казанок: олію, цибулю і моркву. Тушити на середньому вогні 5 - 7 хв. Добавити все остальне, перемішати. Тушити на середньому вогні 45 хв. Готову масу збити блендером. Розложити ікру по стерильних банках, прикрити банки стерильними кришками та стерилізувати 40 хв з моменту закіпання.
Аватар користувача
Regina2410
 
Повідомлень: 14656
З нами з: 18 травня 2013, 13:00
Звідки: Рівне- 0660253667 (viber) я Оксана
Репутация: 773

Повідомлення TigrOlya » 20 липня 2018, 21:29

Доброї пори доби. Звертаюсь до СП-шниць як до знавців. Хочу зробити молочно-желейні десерти і так щоб витримали плюсову температуру і не пливли. Для цього навіть на збір Агар-агар в своїй темі виставила, але я з ним ніколи не працювала і незнаю яка в нього можлива специфіка. На помилку немаю права (хочу приготувати на весілля) тому наперед вирішила зібрати інформацію. Буду вдячна за будь-яку корисну інформацію.
Десерти задумала такого плану.
ЗображенняЗображенняЗображення
Аватар користувача
TigrOlya
 
Повідомлень: 3260
З нами з: 03 серпня 2011, 11:40
Звідки: Живу Мототрек/ Ставлю + за +
Репутация: 414

Повідомлення heppi » 01 серпня 2018, 19:31

Привіт,в сина день народження,спека коржі шоколадні на 1,2,3,потрібно ще пів-порції,або може просто бисквіт спекти?
І чим його перемазати?Може вершки з цукром і трошки желатину?Буду вдячна за поради
heppi
 
Повідомлень: 4455
З нами з: 06 травня 2011, 16:39
Репутация: 330

Re:

Повідомлення Перлін » 01 серпня 2018, 23:08

heppi написав:Привіт,в сина день народження,спека коржі шоколадні на 1,2,3,потрібно ще пів-порції,або може просто бисквіт спекти?
І чим його перемазати?Може вершки з цукром і трошки желатину?Буду вдячна за поради

Смачний крем вершки+згущоне молоко
Якщо бисквіт то можна сметану+йогурт і зробити фруктову прослойку
Аватар користувача
Перлін
 
Повідомлень: 4058
З нами з: 19 вересня 2014, 10:09
Репутация: 366

Повідомлення Poz » 02 серпня 2018, 10:04

Дівчата блондинки- мілірувальниці підкажіть якими засобами забираєте зовтизну і тонуєте?
Аватар користувача
Poz
 
Повідомлень: 5569
З нами з: 16 травня 2010, 18:16
Звідки: центр 0679271467
Репутация: 411

Re:

Повідомлення Pull » 02 серпня 2018, 11:03

Poz написав:Дівчата блондинки- мілірувальниці підкажіть якими засобами забираєте зовтизну і тонуєте?

ви впевнені що вам сюди? :lol: це кулінарні посиденьки!
Аватар користувача
Pull
 
Повідомлень: 5827
З нами з: 11 вересня 2009, 10:53
Звідки: "Make love, not war!!!" вайбер/дзвінки: 0979989926 і 0931005729
Репутация: 311

Re: Re:

Повідомлення Афіна2018 » 02 серпня 2018, 11:09

:lol: :lol: я спочатку подумала, що якісь рецепти особливі для блондинок є :lol:
Афіна2018
 
Повідомлень: 12529
З нами з: 22 березня 2010, 17:11
Репутация: 203

Re: Re:

Повідомлення heppi » 02 серпня 2018, 11:32

Перлін написав:
heppi написав:Привіт,в сина день народження,спека коржі шоколадні на 1,2,3,потрібно ще пів-порції,або може просто бисквіт спекти?
І чим його перемазати?Може вершки з цукром і трошки желатину?Буду вдячна за поради

Смачний крем вершки+згущоне молоко
Якщо бисквіт то можна сметану+йогурт і зробити фруктову прослойку

Дякую,я купила вершки щедрик,а як ви робите фруктову прослойку?
heppi
 
Повідомлень: 4455
З нами з: 06 травня 2011, 16:39
Репутация: 330

Повідомлення heppi » 02 серпня 2018, 11:36

На пів-літри вершків скільки потрібно згущенки?
heppi
 
Повідомлень: 4455
З нами з: 06 травня 2011, 16:39
Репутация: 330

Re: Re:

Повідомлення Poz » 02 серпня 2018, 13:57

Pull написав:
Poz написав:Дівчата блондинки- мілірувальниці підкажіть якими засобами забираєте зовтизну і тонуєте?

ви впевнені що вам сюди? :lol: це кулінарні посиденьки!

Ой, вибачте :oops:
Аватар користувача
Poz
 
Повідомлень: 5569
З нами з: 16 травня 2010, 18:16
Звідки: центр 0679271467
Репутация: 411

Повідомлення скорпіонка » 30 серпня 2018, 15:32

дівчата я забула скільки по часу запікається кріль і на якій температурі його треба запікати, підкажіть будь ласка
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення ІринаКарина » 30 серпня 2018, 16:14

скорпіонка написав:дівчата я забула скільки по часу запікається кріль і на якій температурі його треба запікати, підкажіть будь ласка
О! поділіться рецептом. Лежить кріль, не знаю, що зробити.
Аватар користувача
ІринаКарина
 
Повідомлень: 7700
З нами з: 25 січня 2014, 15:56
Звідки: 0977177370
Репутация: 498

Re: Re:

Повідомлення скорпіонка » 30 серпня 2018, 16:22

ІринаКарина написав:
скорпіонка написав:дівчата я забула скільки по часу запікається кріль і на якій температурі його треба запікати, підкажіть будь ласка
О! поділіться рецептом. Лежить кріль, не знаю, що зробити.

мариную за Іриним рецептом, дуже смачний виходить.
viewtopic.php?f=124&t=239785&p=6785185&hilit=%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%BB%2A#p6785185
ще маю рецепт в білому вині, дуже смачний, але треба пошукати рецепт, десь на листку писала і забула де його поклала.
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re: Re:

Повідомлення ІринаКарина » 30 серпня 2018, 16:26

скорпіонка написав:
ІринаКарина написав:
скорпіонка написав:дівчата я забула скільки по часу запікається кріль і на якій температурі його треба запікати, підкажіть будь ласка
О! поділіться рецептом. Лежить кріль, не знаю, що зробити.

мариную за Іриним рецептом, дуже смачний виходить.
viewtopic.php?f=124&t=239785&p=6785185&hilit=%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%BB%2A#p6785185
ще маю рецепт в білому вині, дуже смачний, але треба пошукати рецепт, десь на листку писала і забула де його поклала.


Дякую дуже. Матимете час, скиньте маринад в вині. Робила м‘ясо в вині, дуже ніжне виходить.
Аватар користувача
ІринаКарина
 
Повідомлень: 7700
З нами з: 25 січня 2014, 15:56
Звідки: 0977177370
Репутация: 498

Повідомлення PDV » 01 вересня 2018, 15:59

Дівчатка, напишіть рецепт смачних пісочних рогаликів,будь ласка.
Аватар користувача
PDV
 
Повідомлень: 3956
З нами з: 15 серпня 2011, 21:04
Репутация: 248

Повідомлення 1220 » 05 вересня 2018, 09:48

сама не пробовала,но, вижу рецепты не сложные
http://www.belonika.ru/blog/post/521/
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Повідомлення dinamovka » 08 вересня 2018, 21:21

Очень вкусно! Запеченная говядина, советую
https://www.goodhouse.ru/recipes/blog/z ... /#comments
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Re:

Повідомлення скрипка » 14 вересня 2018, 11:38

dinamovka написав:Очень вкусно! Запеченная говядина, советую
https://www.goodhouse.ru/recipes/blog/z ... /#comments

Дякую за пораду, запечене м'ясо дуууже смачне дійсно. Але вийшло так, що в маринаді було ніч. Раджу теж!. Ще спробую в горщиках зробити.
Аватар користувача
скрипка
Модератор
 
Повідомлень: 10182
З нами з: 29 жовтня 2010, 14:36
Звідки: Хочеш щось змінити - почни з себе!
Репутация: 488

Повідомлення dinamovka » 14 вересня 2018, 11:54

А ви давали сіль в маринад? По рецепту там немає, але я дала 1,5ч.л
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Re:

Повідомлення скрипка » 14 вересня 2018, 12:20

dinamovka написав:А ви давали сіль в маринад? По рецепту там немає, але я дала 1,5ч.л

Ні, не давала. І Ви знаєте, дуже цікавий смак без солі, "солодковий" такий
Аватар користувача
скрипка
Модератор
 
Повідомлень: 10182
З нами з: 29 жовтня 2010, 14:36
Звідки: Хочеш щось змінити - почни з себе!
Репутация: 488

Повідомлення dinamovka » 14 вересня 2018, 22:32

Хочу навчитись пекти київський торт, порадьте рецепт з простих і схожих, щоб смачно і не дуже вже важкий рецепт. Дякую!
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Повідомлення natayar » 24 вересня 2018, 11:53

Доброго дня. Господинькі, порадьте, будь ласка, де берете хороші роз'ємні форми для випічки? Брала А-плюс (3шт. в наборі), то не подобаються- підтікають за півроку використання( Шукаю щось якісніше.
natayar
 
Повідомлень: 3665
З нами з: 23 грудня 2011, 18:02
Звідки: Боярка, Павлюченка. Тел. 067 381 14 71
Репутация: 558

Повідомлення Katik » 24 вересня 2018, 20:12

Мені форми Teskoma подобаються
Katik
 
Повідомлень: 372
З нами з: 17 травня 2012, 14:09
Репутация: 43

Повідомлення connect » 25 вересня 2018, 16:09

https://pin.it/hi4aghlizubgnk

Ідея оформлення капкейків для дівчаток на свято)
Аватар користувача
connect
 
Повідомлень: 19469
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1915

Повідомлення sasha0904 » 01 листопада 2018, 10:05

Дівчата,дайте провірений рецепт рогаликів ,щоб не складний був .дякую.
sasha0904
 
Повідомлень: 7174
З нами з: 15 вересня 2013, 17:53
Звідки: 068-048-86-52 - Віта Ставлю "+" за "+"
Репутация: 391

Re:

Повідомлення misPi » 01 листопада 2018, 11:29

sasha0904 написав:Дівчата,дайте провірений рецепт рогаликів ,щоб не складний був .дякую.

дріжжевих чи прісних?
misPi
 
Повідомлень: 3411
З нами з: 26 грудня 2011, 13:55
Репутация: 264

Повідомлення скорпіонка » 16 листопада 2018, 00:35

скоро свята, поділюсь чудовим рецептом кроля.
КРОЛИК ПО -ФРАНЦУЗСЬКИ:
Кролика порізати на кусочки, обсмажити на вершковому маслі( 150 грам) до золотистого кольору. трішки масла лишаємо,щоб потім обсмажити на ньому ще гриби. Переложити в казан і залити сухим білим вином( пляшка 750 мл), але мені забагато я даю 0,5 л і добавити 50 грам горілки, зверху посипаємо зпасерованою мукою( 30 грам), тушкуємо 30 хв. Смажимо на вершковому маслі 5 цибулин і 250 грамів грибів, я беру шампіньйони, але напевно можна і лісові гриби брати. Добавляємо до кроля і ще тушкуємо 30 хв. В кінці добавляємо 1 зубчик часника ( на часникодавку), перець, сіль, 1 ч.л. цукру. Я солю в процесі тушіння десь на середині.Кріль смачніший на 2 день, тому тушкую його на ніч, щоб вистоявся. Виходить ДУЖЕ смачний, страву не соромно подати гостям на святковий стіл.
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення dinamovka » 16 листопада 2018, 07:01

Де його взяти, того кролика )
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Re:

Повідомлення Лапушка » 16 листопада 2018, 12:02

dinamovka написав:Де його взяти, того кролика )

Шикарні молоді кролі продаються в Фоззі.
Завжди беру там, нвколи не пожалкувала. Ну й базар- там багато.
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12282
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі