Scarlet написав:natayar написав:Виправте , будь ласка, в репутації учасника erika89 моє повідомлення (випадково відправила реквізити своєї картки, замість подяки в участі в СП). Дякую
memberlist.php?mode=viewprofile&u=60837
Так. Дякую
Scarlet написав:natayar написав:Виправте , будь ласка, в репутації учасника erika89 моє повідомлення (випадково відправила реквізити своєї картки, замість подяки в участі в СП). Дякую
memberlist.php?mode=viewprofile&u=60837
Katyushka написав:Видаліть, будь ласка, мінус від мене у учасниці vika24. Спочатку не оплачувала своє замовлення, але зараз все вирішилось. Тому співпрацю з нею вважаю все ж таки позитивною. Дякую.
Katyushka написав:Добрий день. Чи можливе виправлення моєї репутації (тобто забрати мінус від організатора Лёва тема viewtopic.php?f=150&t=413781&start=60 ). Мінус в свою сторону вважаю не зовсім заслужений. Ситуація така. Я замовила товар в темі цього організатора - камінь Алуніт. І оплатила його, як і було вказано в темі. Але одна замовниця знайшла точно такий самий товар на 20 грн дешевший на кожній штуці. Вказала про це організатору в темі, аби всі могли зекономити і купити дешевше. Організатор відмовилась викупляти з вказаного сайту дешевший товар, буцімто вона вже пообіцяла постачальнику. У мене закрався сумнів, що вона просто сама хоче заробити на різниці в ціні, тому попросила організатора повернути мені гроші, бо я не хочу бути ошуканою. Мінімального замовлення моя відмова не порушила, тому вважаю мінус від даного організатора незаслуженим.
Акура написав:Видаліть, будь ласка, + memberlist.php?mode=viewprofile&u=44518, випадково поставила.
blackker написав:Прошу видалити мій мінус учасниці memberlist.php?mode=viewprofile&u=59271. Мінус поставила за неоплату, але пізніше вирішили ситуацію в телефонному режимі.Дякую.
UkraineGo написав:Видаліть, будь ласка мій "-" учасниці memberlist.php?mode=viewprofile&u=66983.
Учасниця довго не оплачувала замовлення, хоча кілька разів обіцяла оплатити його. Після отриманого мінуса миттєво зреагувала, оплатила замовлення та вибачилась. Тому вважаю що ситуація вирішилась позитивно і людина зрозуміла свою помилку.
natayar написав:Виправте , будь ласка, в репутації учасника erika89 моє повідомлення (випадково відправила реквізити своєї картки, замість подяки в участі в СП). Дякую
ВОЛЯ написав:Доброго дня, видаліть будь-ласка мій - (мінус) учасниці memberlist.php?mode=viewprofile&u=52653 , поспішила, поставила нерозібравшись
скорпіонка написав:Юля прибери будь ласка + у цієї замовниці memberlist.php?mode=viewprofile&u=53505
щось не те що треба скопіювалося
татьяна27 написав:Видаліть мінус в замовниці memberlist.php?mode=viewprofile&u=25978
дякую
Олі4ка написав:Видаліть мінус в nadya84, помилково поставила, дякую
Rona2 написав:Добрий вечір. Прошу видалити "-" у темі viewtopic.php?f=150&t=415774 від замовниці ВіkaTern. Вона не розібравшись в ситуації, поставила мені "-", я збирала ростовку без% і писала, що можливо збереться 2 ростовки, щоб була дешевшою доставка, але не зібралась( наступну ростовку вказувала, що буду збирати з %)замовниця була в другій ростовці, коли зібралась, я запитала чи підходять умови, а вона мені вліпила "-" нізащо. Виправте будь ласка. Дякую
BikaTern написав:Шановні, модератори! Я вважаю, що форумчанка Rona2 некоректно себе повела в темі з викупу без% босоніжок. І через мстивість поставила мені "-".
А ситуація була наступна, вона оголосила викуп, я замовила босоніжки в першому ж повідомленні теми, і дуже на них розраховувала. Вона ж зняла мене з ростовки на власний розсуд, не попередивши, що терміново здійснює викуп. Не виконала умов, що збиратиме дві ростівки, або що викоповуватиме як тільки збиреться хоч одна. В обід від неї не було жодного повідомлення, а ввечері я читаю, що вона віддала мій розмір іншим. Я пішла на зустріч, і знайшла ще одного клієнта на вільний розмір у цій ростівці. Але це не так засмутило що піднялася ціна, як її мовчання щодо того, що наступну ростівку уже викоповуватиме під 10%.
Прошу видалити "-" у моїй репутації від Rona2, оскільки вона його поставила із мстивих міркувань на її некоректне поведження з проведенням її сп.
Дякую!
BikaTern написав:Шановні, модератори! Я вважаю, що форумчанка Rona2 некоректно себе повела в темі з викупу без% босоніжок. І через мстивість поставила мені "-".
А ситуація була наступна, вона оголосила викуп, я замовила босоніжки в першому ж повідомленні теми, і дуже на них розраховувала. Вона ж зняла мене з ростовки на власний розсуд, не попередивши, що терміново здійснює викуп. Не виконала умов, що збиратиме дві ростівки, або що викоповуватиме як тільки збиреться хоч одна. В обід від неї не було жодного повідомлення, а ввечері я читаю, що вона віддала мій розмір іншим. Я пішла на зустріч, і знайшла ще одного клієнта на вільний розмір у цій ростівці. Але це не так засмутило що піднялася ціна, як її мовчання щодо того, що наступну ростівку уже викоповуватиме під 10%.
Прошу видалити "-" у моїй репутації від Rona2, оскільки вона його поставила із мстивих міркувань на її некоректне поведження з проведенням її сп.
Дякую!
SvetaL написав:BikaTern написав:Шановні, модератори! Я вважаю, що форумчанка Rona2 некоректно себе повела в темі з викупу без% босоніжок. І через мстивість поставила мені "-".
Дякую!
Організатор Rona2 змінила нік, її старий нік Viktoria1908.
Не полінуйтесь погортати її репутацію і подивитися її старі теми, також цю тему ( що стосується її старого ніку ) щоб зрозуміти, як вона веде СП.
Шкода, що певна частина її замовників не ставить мінусів з певних причин.
Rona2 написав:Потрібно було той гаманець шкіряний за 190грн(він великий був, а не як ви писали малесенький, за доставку 5 грн я аж вам порахувала)) забрати собі , а вам просто вернути кошти і не зв'язуватись з вами...
Rona2 написав:Прошу видаліть "-" від замовниці SvetaL у темі viewtopic.php?f=113&t=400974
Це було перше без% сп, буду дуже вдячна
Рівняночка написав:Прошу видалити свій мінус у parvalar memberlist.php?mode=viewprofile&u=63419
Rona2 написав:Прошу видаліть "-" від замовниці SvetaL у темі viewtopic.php?f=113&t=400974
Це було перше без% сп, буду дуже вдячна
NataYa написав:Прошу видалити мінус від Елюша.
Так як замовлення я не робила.
Просила забронювати на 2 дні до вияснення, чи подобаються доньці, але не підтвердила замовлення. Організатор замовила через 3 дні без уточнення, чи я бронь підтверджую.
Переписку в ПП не виставляю, але пожалілася на неї, щоб було видно адміністраторам.
quixotic написав:Там, де було необхідно на репутацію вплинула
Повернутись до Відповіді та запитання