СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення Лапушка » 16 листопада 2018, 12:03

А ми вирішили перепілок робити на новий рік. Будк вдячна за перевірений рецепт).
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12282
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Re:

Повідомлення Lamana » 16 листопада 2018, 13:33

скорпіонка написав:скоро свята, поділюсь чудовим рецептом кроля.
КРОЛИК ПО -ФРАНЦУЗСЬКИ:
Кролика порізати на кусочки, обсмажити на вершковому маслі( 150 грам) до золотистого кольору. трішки масла лишаємо,щоб потім обсмажити на ньому ще гриби. Переложити в казан і залити сухим білим вином( пляшка 750 мл), але мені забагато я даю 0,5 л і добавити 50 грам горілки, зверху посипаємо зпасерованою мукою( 30 грам), тушкуємо 30 хв. Смажимо на вершковому маслі 5 цибулин і 250 грамів грибів, я беру шампіньйони, але напевно можна і лісові гриби брати. Добавляємо до кроля і ще тушкуємо 30 хв. В кінці добавляємо 1 зубчик часника ( на часникодавку), перець, сіль, 1 ч.л. цукру. Я солю в процесі тушіння десь на середині.Кріль смачніший на 2 день, тому тушкую його на ніч, щоб вистоявся. Виходить ДУЖЕ смачний, страву не соромно подати гостям на святковий стіл.

Люда, шикарний рецепт) Дякую)
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Повідомлення скорпіонка » 16 листопада 2018, 14:17

Готуйте на здоров'я дівчата ,рецепту вже 20 років,але поки у батьків не з'явилися кролі,я особливо рецептами його приготування і не цікавилася
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення скорпіонка » 16 листопада 2018, 14:20

Лапушка написав:А ми вирішили перепілок робити на новий рік. Будк вдячна за перевірений рецепт).

У мене щось з ними не склалося, чи то може просто немає гарного рецепту
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re: Re:

Повідомлення Лапушка » 16 листопада 2018, 14:26

скорпіонка написав:
Лапушка написав:А ми вирішили перепілок робити на новий рік. Будк вдячна за перевірений рецепт).

У мене щось з ними не склалося, чи то може просто немає гарного рецепту

Колись я просто запекла, маринувала сухим способом, вийшли суховаті. М*ясо смачне, але запартачила я їх трохи.
Треба щось нарити, поки є час.
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12282
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Re: СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Повідомлення OLGA60 » 16 листопада 2018, 21:57

Я перепелке внутрь кладу кусочек слив. масла и кусочек яблока. И вот еще надо попробовать такие птички :
https://www.edimdoma.ru/retsepty/22767- ... marmeladom
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2549
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Re:

Повідомлення dinamovka » 19 листопада 2018, 21:34

Okswin написав:LadyInfinity » Сегодня, 16:20
Італійський кекс
3 яйця взбити з 1,5ст цукру ( можна не довго взбивать, то вийде один кекс. А якщо довше взбивать, то получається зовсім інше тісто. Але обидва- класні). Далі додаємо 200гр розтопленого вершкового масла ( я навідь один раз з маргарином " Пампушок" експериментувала- нормально получається!) і 0,5 стакана тепленького молочка, в якому вже шумує 1 пачечка розрихлювача " Левіто" ( з нашими розрихлювачами не пробувала експериментувати). Далі додаємо 3 стакана муки. Я ще люблю вкришити поломані шматочки шоколаду.
Не лякайтесь, що рідке тісто буде.
Виливаємо в змазану олією форму і випікаємо на маленькому вогні. Росте гарно, як бісквіт. Печеться приблизно годину. Готовність перевіряємо, як у бісквіта, чи будь- якого іншого торта.
СМАКОТА!))

Дуже дуже дуже смачний кекс!
Рецепт ще 2012 року)
Дякую!
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Повідомлення Лапушка » 22 листопада 2018, 13:51

Підкажіть салатик з кукурузою, щоб без рису й крабових палок, бо я тільки той пам"ятаю)).
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12282
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Re:

Повідомлення МуленРуж » 22 листопада 2018, 14:03

Лапушка написав:Підкажіть салатик з кукурузою, щоб без рису й крабових палок, бо я тільки той пам"ятаю)).

Пекінка, кукуруза, твердий сир кубиками або варена ковбаса (або ковбаса і сир), майонез (або більш інтелегентна заправка), цибуля примаринована.
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 10512
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 267

Re: Re:

Повідомлення Лапушка » 22 листопада 2018, 14:24

МуленРуж написав:
Лапушка написав:Підкажіть салатик з кукурузою, щоб без рису й крабових палок, бо я тільки той пам"ятаю)).

Пекінка, кукуруза, твердий сир кубиками або варена ковбаса (або ковбаса і сир), майонез (або більш інтелегентна заправка), цибуля примаринована.

Дякую)
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12282
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Re:

Повідомлення Mira » 28 листопада 2018, 20:36

Лапушка написав:Підкажіть салатик з кукурузою, щоб без рису й крабових палок, бо я тільки той пам"ятаю)).

Пекінка, кукуруза, відварене куряче філе, зелена цибулька, можна ще свіжий огірок - заправити майонезом.
Mira
 
Повідомлень: 2605
З нами з: 12 грудня 2012, 11:56
Репутация: 252

Re: Re:

Повідомлення Лапушка » 04 грудня 2018, 12:46

Mira написав:
Лапушка написав:Підкажіть салатик з кукурузою, щоб без рису й крабових палок, бо я тільки той пам"ятаю)).

Пекінка, кукуруза, відварене куряче філе, зелена цибулька, можна ще свіжий огірок - заправити майонезом.

Смачезний, при чому другий раз робила без м*яса- теж смачно).
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12282
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Повідомлення Лапушка » 04 грудня 2018, 12:48

Дівчата, традиційний й сакраментальний вопрос, киньте но менюшку новорічного столу, хто буде що готувати, бо крім грибного жульєну та перепілок взагалі нічого на розум не йде.
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12282
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Повідомлення Таня83 » 04 грудня 2018, 13:23

Я планую запікати курячі четверти(шкірку знімаю,м'ясо ріжу кусочками,печериці кусочками+ плавлений сир "Голандський" ,сіль,перчик) Потім усе перемішую,і начиняю ним шкурки ,обрізані з четвертин,і в духовку.Це наша улюблена закуска.Але печу завжди за день,щоб трохи постояли в холодильнику,бо теплі не то,і нарізати незручно.
Таня83
 
Повідомлень: 3607
З нами з: 07 лютого 2016, 12:19
Звідки: Мототрек
Репутация: 231

Повідомлення Лапушка » 04 грудня 2018, 14:32

Має бути смачно. ) мама моя рулетики такі робить.
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12282
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Повідомлення скорпіонка » 04 грудня 2018, 14:40

я на гаряче ще не знаю, що буде , на холодне багально, але я дуже люблю млинці з ікрою і еклери з твердим сиром і тунцем.
і ще напевно зроблю в духовці шашлик. може і не святково, але принаймні те що завжди з*їдається.
я робила останній раз на дерев*яних шпажках, попередьно на півгодини замочила їх у воді. шашлик поклала на решітку, вниз деко з картоплею.шашлик поливати соусом, якщо залишився з маринування або водою. смажиться дуже швидко. і краще брати ошийок, бо трохи топиться швидше ніж на вогні, то щоб не вийшов сухий.
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення Таня83 » 04 грудня 2018, 14:50

скорпіонка написав:я на гаряче ще не знаю, що буде , на холодне багально, але я дуже люблю млинці з ікрою і еклери з твердим сиром і тунцем.
і ще напевно зроблю в духовці шашлик. може і не святково, але принаймні те що завжди з*їдається.
я робила останній раз на дерев*яних шпажках, попередьно на півгодини замочила їх у воді. шашлик поклала на решітку, вниз деко з картоплею.шашлик поливати соусом, якщо залишився з маринування або водою. смажиться дуже швидко. і краще брати ошийок, бо трохи топиться швидше ніж на вогні, то щоб не вийшов сухий.

Який режим вибирає в духовці,бо хотіла вже давно теж приготувати,незнаю на якому краще ?
Таня83
 
Повідомлень: 3607
З нами з: 07 лютого 2016, 12:19
Звідки: Мототрек
Репутация: 231

Повідомлення Oleksiuk » 04 грудня 2018, 15:13

Закл
Oleksiuk
 
Повідомлень: 3027
З нами з: 29 грудня 2012, 17:08
Звідки: Ровно.
Репутация: 147

Re: Re:

Повідомлення скорпіонка » 04 грудня 2018, 15:23

Таня83 написав:
скорпіонка написав:я на гаряче ще не знаю, що буде , на холодне багально, але я дуже люблю млинці з ікрою і еклери з твердим сиром і тунцем.
і ще напевно зроблю в духовці шашлик. може і не святково, але принаймні те що завжди з*їдається.
я робила останній раз на дерев*яних шпажках, попередьно на півгодини замочила їх у воді. шашлик поклала на решітку, вниз деко з картоплею.шашлик поливати соусом, якщо залишився з маринування або водою. смажиться дуже швидко. і краще брати ошийок, бо трохи топиться швидше ніж на вогні, то щоб не вийшов сухий.

Який режим вибирає в духовці,бо хотіла вже давно теж приготувати,незнаю на якому краще ?

220 ДЕСЬ, АЛЕ ЯК ЗАПЕКЛОСЯ ЗНИЗИЛА ДЕСЬ ДО 200-180
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення Таня83 » 04 грудня 2018, 15:57

Дякую,спробую .
Таня83
 
Повідомлень: 3607
З нами з: 07 лютого 2016, 12:19
Звідки: Мототрек
Репутация: 231

Повідомлення dinamovka » 04 грудня 2018, 19:08

А еклери з тверим сиром і тунцем, що туди ще? І де купувати еклери?
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Re:

Повідомлення скорпіонка » 04 грудня 2018, 21:14

dinamovka написав:А еклери з тверим сиром і тунцем, що туди ще? І де купувати еклери?

сир+тунець+ майонез
або просто сир+майонез+трішки часнику
еклери я сама печу
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення lisa25 » 04 грудня 2018, 22:44

Скажіть як їх пекти шоб вийшли (((не виходять.
lisa25
 
Повідомлень: 2914
З нами з: 17 березня 2012, 20:32
Звідки: Рівне р-н автовокзалу
Репутация: 172

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 04 грудня 2018, 22:55

lisa25 написав:Скажіть як їх пекти шоб вийшли (((не виходять.

після 5-6 разу вийдуть)
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Re: Re:

Повідомлення скорпіонка » 04 грудня 2018, 22:56

КсеніяNSP написав:
lisa25 написав:Скажіть як їх пекти шоб вийшли (((не виходять.

після 5-6 разу вийдуть)

у мене вийшли з першого разу, головне уважно робити як все написано
але якось було що 2 р впали, це вже після того коли я їх 50 раз пекла.
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення lisa25 » 04 грудня 2018, 23:11

Блін, і хочеться і шкода викидати, масло дороге нинче
lisa25
 
Повідомлень: 2914
З нами з: 17 березня 2012, 20:32
Звідки: Рівне р-н автовокзалу
Репутация: 172

Re:

Повідомлення скорпіонка » 04 грудня 2018, 23:25

lisa25 написав:Блін, і хочеться і шкода викидати, масло дороге нинче

я роблю на олії, і рецепт прекрасний
viewtopic.php?f=119&t=239785&p=4840525&hilit=%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%80*#p4840525
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення lisa25 » 04 грудня 2018, 23:36

Ооо таке спробую дякую
lisa25
 
Повідомлень: 2914
З нами з: 17 березня 2012, 20:32
Звідки: Рівне р-н автовокзалу
Репутация: 172

Повідомлення камалька » 05 грудня 2018, 00:26

Я також по цьому рецепту роблю, з першого разу виходять.
камалька
 
Повідомлень: 3280
З нами з: 13 лютого 2012, 20:40
Звідки: Рівне
Репутация: 362

Re: Re:

Повідомлення tanyayacuk » 05 грудня 2018, 14:38

скорпіонка написав:
lisa25 написав:Блін, і хочеться і шкода викидати, масло дороге нинче

я роблю на олії, і рецепт прекрасний
viewtopic.php?f=119&t=239785&p=4840525&hilit=%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%80*#p4840525

а соду не треба, правильно? вони самі виростуть
Аватар користувача
tanyayacuk
 
Повідомлень: 3362
З нами з: 24 березня 2012, 22:05
Звідки: Джерелія/J"erelia
Репутация: 218

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі