engedrina написав:Можливо хтось пік торт снікерс і поділиться перевіреним рецептом???
http://lakomkam.ru/blog/vypechka_tort_snikers.html
мне этот вкусный,он без безе и за это нравится
engedrina написав:Можливо хтось пік торт снікерс і поділиться перевіреним рецептом???
Masha241082 написав:engedrina написав:Можливо хтось пік торт снікерс і поділиться перевіреним рецептом???
http://lakomkam.ru/blog/vypechka_tort_snikers.html
мне этот вкусный,он без безе и за это нравится
dinamovka написав:Okswin написав:LadyInfinity » Сегодня, 16:20
Італійський кекс
3 яйця взбити з 1,5ст цукру ( можна не довго взбивать, то вийде один кекс. А якщо довше взбивать, то получається зовсім інше тісто. Але обидва- класні). Далі додаємо 200гр розтопленого вершкового масла ( я навідь один раз з маргарином " Пампушок" експериментувала- нормально получається!) і 0,5 стакана тепленького молочка, в якому вже шумує 1 пачечка розрихлювача " Левіто" ( з нашими розрихлювачами не пробувала експериментувати). Далі додаємо 3 стакана муки. Я ще люблю вкришити поломані шматочки шоколаду.
Не лякайтесь, що рідке тісто буде.
Виливаємо в змазану олією форму і випікаємо на маленькому вогні. Росте гарно, як бісквіт. Печеться приблизно годину. Готовність перевіряємо, як у бісквіта, чи будь- якого іншого торта.
СМАКОТА!))
Дуже дуже дуже смачний кекс!
Рецепт ще 2012 року)
Дякую!
квіточка67 написав:Розкажіть, будь ласка ,де купували розрихлювач" Левіто"?
КсеніяNSP написав:квіточка67 написав:Розкажіть, будь ласка ,де купували розрихлювач" Левіто"?
в Італії))) і левіто не зовсім розпушувач, так називають і сухі дріжджі, і розпушувач..
Беріть польський порошок до печива, 1 уп. https://zakaz.ua/uk/05901858000592/%D1% ... 1%89%D0%B0 , додається прямо в борошно. Далі все по рецепту.
dinamovka написав:Я з розпушувачем не заморочувалась. Брала польський, і турецький, і наш. Завжди смачний кекс.
Тепер у нас випічка це коли або смачнмй кекс або все інше під назвою "це не кекс, коли вже кекс буде" )))
natali3001 написав:Привіт. Хочу на Різдво спекти перепілок з апельсинами, може хтось має перевірений рецепт.
Лапушка написав:natali3001 написав:Привіт. Хочу на Різдво спекти перепілок з апельсинами, може хтось має перевірений рецепт.
Робила на Новий Рік перепілок з чорносливом.
Попередньо замаринувала мед-гірчиця- сіль- свіжомелений перець- соевий соус. Ви можете замість соєвого додати свіжий апельсиновий сік.
Через три години маринування в кожну пташку запхнула по чорносливині й по шматочку вершкового масла.
Склала в рукав, 20 хвилин в рукаві запікала, потім рукав розкрила, ще 10 хвилин запікала, щоб підрум*янились.
Вийшли дуже смачні й не сухі.
PDV написав:В кого є смачний перевірении рецепт салату з гов'яжого язика
Sim0na написав:др. Откер теж хороший розпушувач , ні?
natali3001 написав:Лапушка написав:natali3001 написав:Привіт. Хочу на Різдво спекти перепілок з апельсинами, може хтось має перевірений рецепт.
Робила на Новий Рік перепілок з чорносливом.
Попередньо замаринувала мед-гірчиця- сіль- свіжомелений перець- соевий соус. Ви можете замість соєвого додати свіжий апельсиновий сік.
Через три години маринування в кожну пташку запхнула по чорносливині й по шматочку вершкового масла.
Склала в рукав, 20 хвилин в рукаві запікала, потім рукав розкрила, ще 10 хвилин запікала, щоб підрум*янились.
Вийшли дуже смачні й не сухі.
Дякую. Не хочеться експериментувати з часом. 30хв.достатньо було?
РОССОМАХА написав:Sim0na написав:др. Откер теж хороший розпушувач , ні?
завжди беру його
Афіна2018 написав:Який сенс свідомо додавати в домашні продукти хімію? Таке і в магазині можна купити. Чисто для інтересу.. ми одного разу теж пробували додавати, але потім відмовились від цієї ідеї.
BREMANI написав:https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DVjzO6bNMsbQ&ved=2ahUKEwjbn6mOsoTgAhUE2CwKHZ1GDnUQwqsBMAV6BAgLEBQ&usg=AOvVaw1KlOCpGEXcqAUivpy8jXXv
Робила зефір по цьому рецепту, в мене не висох він.
Правда робила без інверного сиропу, можливо в цьому причина?