СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Re:

Повідомлення Masha241082 » 20 грудня 2018, 16:45

engedrina написав:Можливо хтось пік торт снікерс і поділиться перевіреним рецептом???


http://lakomkam.ru/blog/vypechka_tort_snikers.html
мне этот вкусный,он без безе и за это нравится
Аватар користувача
Masha241082
 
Повідомлень: 2949
З нами з: 26 травня 2010, 08:56
Репутация: 232

Re: Re:

Повідомлення heppi » 20 грудня 2018, 21:53

Masha241082 написав:
engedrina написав:Можливо хтось пік торт снікерс і поділиться перевіреним рецептом???


http://lakomkam.ru/blog/vypechka_tort_snikers.html
мне этот вкусный,он без безе и за это нравится

Зацікавило,ви все по рецепту робили?
Чи якісь зміни вносити?
heppi
 
Повідомлень: 4455
З нами з: 06 травня 2011, 16:39
Репутация: 330

Повідомлення Masha241082 » 20 грудня 2018, 22:09

по рецепту
Аватар користувача
Masha241082
 
Повідомлень: 2949
З нами з: 26 травня 2010, 08:56
Репутация: 232

Повідомлення Marichka91 » 25 грудня 2018, 18:10

Поділіться будь ласка рецептом крему на капкейки, хочу спекти на кендібар, але незнаю який крем краще робити, щоб гарно простояв і не потік.
Аватар користувача
Marichka91
 
Повідомлень: 756
З нами з: 15 лютого 2013, 18:48
Звідки: радіозавод, автовокзал
Репутация: 27

Повідомлення dinamovka » 25 грудня 2018, 18:50

На попередній сторінці МуленРуж радила
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Re: Re:

Повідомлення квіточка67 » 25 грудня 2018, 19:37

dinamovka написав:
Okswin написав:LadyInfinity » Сегодня, 16:20
Італійський кекс
3 яйця взбити з 1,5ст цукру ( можна не довго взбивать, то вийде один кекс. А якщо довше взбивать, то получається зовсім інше тісто. Але обидва- класні). Далі додаємо 200гр розтопленого вершкового масла ( я навідь один раз з маргарином " Пампушок" експериментувала- нормально получається!) і 0,5 стакана тепленького молочка, в якому вже шумує 1 пачечка розрихлювача " Левіто" ( з нашими розрихлювачами не пробувала експериментувати). Далі додаємо 3 стакана муки. Я ще люблю вкришити поломані шматочки шоколаду.
Не лякайтесь, що рідке тісто буде.
Виливаємо в змазану олією форму і випікаємо на маленькому вогні. Росте гарно, як бісквіт. Печеться приблизно годину. Готовність перевіряємо, як у бісквіта, чи будь- якого іншого торта.
СМАКОТА!))

Дуже дуже дуже смачний кекс!
Рецепт ще 2012 року)
Дякую!

Розкажіть, будь ласка ,де купували розрихлювач" Левіто"?
квіточка67
 
Повідомлень: 713
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 83

Re: Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 25 грудня 2018, 19:53

квіточка67 написав:Розкажіть, будь ласка ,де купували розрихлювач" Левіто"?

в Італії))) і левіто не зовсім розпушувач, так називають і сухі дріжджі, і розпушувач..
Беріть польський порошок до печива, 1 уп. https://zakaz.ua/uk/05901858000592/%D1% ... 1%89%D0%B0 , додається прямо в борошно. Далі все по рецепту.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Re: Re:

Повідомлення квіточка67 » 25 грудня 2018, 20:26

КсеніяNSP написав:
квіточка67 написав:Розкажіть, будь ласка ,де купували розрихлювач" Левіто"?

в Італії))) і левіто не зовсім розпушувач, так називають і сухі дріжджі, і розпушувач..
Беріть польський порошок до печива, 1 уп. https://zakaz.ua/uk/05901858000592/%D1% ... 1%89%D0%B0 , додається прямо в борошно. Далі все по рецепту.

Дякуююю! :)
квіточка67
 
Повідомлень: 713
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 83

Повідомлення dinamovka » 25 грудня 2018, 21:35

Я з розпушувачем не заморочувалась. Брала польський, і турецький, і наш. Завжди смачний кекс.
Тепер у нас випічка це коли або смачнмй кекс або все інше під назвою "це не кекс, коли вже кекс буде" )))
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Re:

Повідомлення квіточка67 » 26 грудня 2018, 10:33

dinamovka написав:Я з розпушувачем не заморочувалась. Брала польський, і турецький, і наш. Завжди смачний кекс.
Тепер у нас випічка це коли або смачнмй кекс або все інше під назвою "це не кекс, коли вже кекс буде" )))

Дякуююю! ;)
квіточка67
 
Повідомлень: 713
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 83

Повідомлення natali3001 » 06 січня 2019, 22:35

Привіт. Хочу на Різдво спекти перепілок з апельсинами, може хтось має перевірений рецепт.
Аватар користувача
natali3001
 
Повідомлень: 5796
З нами з: 20 вересня 2011, 13:53
Звідки: Грабник
Репутация: 486

Повідомлення PDV » 07 січня 2019, 10:36

В кого є смачний перевірении рецепт салату з гов'яжого язика
Аватар користувача
PDV
 
Повідомлень: 3956
З нами з: 15 серпня 2011, 21:04
Репутация: 248

Повідомлення Sim0na » 07 січня 2019, 11:37

др. Откер теж хороший розпушувач , ні?
Аватар користувача
Sim0na
 
Повідомлень: 9401
З нами з: 08 травня 2011, 23:24
Звідки: Рівне
Репутация: 229

Re:

Повідомлення Лапушка » 07 січня 2019, 15:07

natali3001 написав:Привіт. Хочу на Різдво спекти перепілок з апельсинами, може хтось має перевірений рецепт.

Робила на Новий Рік перепілок з чорносливом.
Попередньо замаринувала мед-гірчиця- сіль- свіжомелений перець- соевий соус. Ви можете замість соєвого додати свіжий апельсиновий сік.
Через три години маринування в кожну пташку запхнула по чорносливині й по шматочку вершкового масла.
Склала в рукав, 20 хвилин в рукаві запікала, потім рукав розкрила, ще 10 хвилин запікала, щоб підрум*янились.
Вийшли дуже смачні й не сухі.
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12282
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Re: Re:

Повідомлення natali3001 » 07 січня 2019, 19:03

Лапушка написав:
natali3001 написав:Привіт. Хочу на Різдво спекти перепілок з апельсинами, може хтось має перевірений рецепт.

Робила на Новий Рік перепілок з чорносливом.
Попередньо замаринувала мед-гірчиця- сіль- свіжомелений перець- соевий соус. Ви можете замість соєвого додати свіжий апельсиновий сік.
Через три години маринування в кожну пташку запхнула по чорносливині й по шматочку вершкового масла.
Склала в рукав, 20 хвилин в рукаві запікала, потім рукав розкрила, ще 10 хвилин запікала, щоб підрум*янились.
Вийшли дуже смачні й не сухі.

Дякую. Не хочеться експериментувати з часом. 30хв.достатньо було?
Аватар користувача
natali3001
 
Повідомлень: 5796
З нами з: 20 вересня 2011, 13:53
Звідки: Грабник
Репутация: 486

Re:

Повідомлення квіточка67 » 07 січня 2019, 20:18

PDV написав:В кого є смачний перевірении рецепт салату з гов'яжого язика

Язык,яйца вареные 3 шт.,шампиньоны 200 г,огурцы маринов. 3-4 шт.,сыр твердый 100 г,майонез 100 г,соевый соус 2 ст.л., горчица/хрен 1 ч.л
Язык отварить до готовности, очистить.Грибы помыть, порезать соломкой и обжарить на сковородке до выпаривания жидкости.
Все составляющие салата нарезать соломкой смешать.
Майонез размешать с соевым соусом и горчицей(или горчица+хрен, или хрен белый), заправить салат, перемешать.
Салат должен постоять, чтобы все ингредиенты поженились.
квіточка67
 
Повідомлень: 713
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 83

Re:

Повідомлення квіточка67 » 07 січня 2019, 20:22

Sim0na написав:др. Откер теж хороший розпушувач , ні?

Дякую.Так,др. Откер хороший розпушувач ;) Кекс пекла з др. Откер.Вперше вийшов кекс.
квіточка67
 
Повідомлень: 713
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 83

Re: Re:

Повідомлення Лапушка » 08 січня 2019, 14:29

natali3001 написав:
Лапушка написав:
natali3001 написав:Привіт. Хочу на Різдво спекти перепілок з апельсинами, може хтось має перевірений рецепт.

Робила на Новий Рік перепілок з чорносливом.
Попередньо замаринувала мед-гірчиця- сіль- свіжомелений перець- соевий соус. Ви можете замість соєвого додати свіжий апельсиновий сік.
Через три години маринування в кожну пташку запхнула по чорносливині й по шматочку вершкового масла.
Склала в рукав, 20 хвилин в рукаві запікала, потім рукав розкрила, ще 10 хвилин запікала, щоб підрум*янились.
Вийшли дуже смачні й не сухі.

Дякую. Не хочеться експериментувати з часом. 30хв.достатньо було?

Так. Вогонь сильний.
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12282
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Re:

Повідомлення РОССОМАХА » 10 січня 2019, 21:41

Sim0na написав:др. Откер теж хороший розпушувач , ні?

завжди беру його
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6429
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Re: Re:

Повідомлення dinamovka » 10 січня 2019, 22:00

РОССОМАХА написав:
Sim0na написав:др. Откер теж хороший розпушувач , ні?

завжди беру його

Спробуй оцей, як на мене він ще кращий
https://m.rozetka.com.ua/offer/36909592/
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Повідомлення dinamovka » 12 січня 2019, 15:53

Дуже смачно, до борщу ммм.. )
Я в хлібопічці тісто робила, то 5хвилин роботи)
https://www.koolinar.ru/recipe/view/100089
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Повідомлення танік » 12 січня 2019, 22:57

Дріжджі сухі ?
танік
 
Повідомлень: 498
З нами з: 17 липня 2013, 16:16
Репутация: 26

Повідомлення dinamovka » 12 січня 2019, 23:10

Так
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Повідомлення idavors » 16 січня 2019, 12:05

напишу тут рецепт шинки, який робила з нітритною сіллю, дякую ната813 за те, що дала мені її.
Брала свинину
Для маринування використовувала формулу вага м'яса + вага води х 2-3% солі + спеції за смаком і все!
Зварила маринад, охолодила, додала 50% звичайної солі і 50% нітритиної від потрібної норми.
Маринувала тиждень на балконі, шматок має бути повністю в маринаді, варила в мульті, загорнувши при цьому щільно в пакет для запікання, а зверху плівкою харчовою, при 80С години 4 мінімум до температури всередині шматка 70С, далі охолодження, бажано охолодити дуже швидко, проколола плівку, щоб витік сік, і не знімиаючи її поставила під гніт на холод і нарешті готово!

Що можна вдосконалити:
1. Брати не чисте м'ясо, а з прожилками сала
2. Робити проколи, щоб маринад добрався і до середини шматка м'яса, тоді сірого кольору як у мене не буде.
3. Обов'язково додавати якісь спеції перед варкою.
Про плюси використання нітритної солі у домашньому готуванні:
- допомагає "дозрівати" м'ясу або фаршу і надає того неповторного смаку
- не дозволяє розвиватися патогенній мікрофлорі
- подовжує строк зберігання
- ну і зберігає колір м'яса або ковбаси

Дуже смачно. Лежить вже тиждень і смак не змінився.
ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10691
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 487

Повідомлення BREMANI » 17 січня 2019, 10:50

Підкажіть будь ласка
Хто робив домашній зефір, чи вистачить потужності міксера 300ват?
І тм якого агар агару ви берете?
BREMANI
 
Повідомлень: 2711
З нами з: 28 грудня 2011, 00:47
Репутация: 113

Повідомлення Афіна2018 » 17 січня 2019, 12:08

Який сенс свідомо додавати в домашні продукти хімію? Таке і в магазині можна купити. Чисто для інтересу.. ми одного разу теж пробували додавати, але потім відмовились від цієї ідеї.
Афіна2018
 
Повідомлень: 12529
З нами з: 22 березня 2010, 17:11
Репутация: 203

Повідомлення olyavolya » 17 січня 2019, 14:27

ну вы ж соду и лимонную кислоту и просто соль используете же.
и того хуже - разрыхлитель))
olyavolya
 
Повідомлень: 5742
З нами з: 28 липня 2012, 13:51
Репутация: 101

Re:

Повідомлення idavors » 17 січня 2019, 16:12

Афіна2018 написав:Який сенс свідомо додавати в домашні продукти хімію? Таке і в магазині можна купити. Чисто для інтересу.. ми одного разу теж пробували додавати, але потім відмовились від цієї ідеї.

Сенс дуже великий - я про ці всі пункти написала у своєму пості :)
а таке в магазині точно не купиш, бо в купованій шинці набагато менший процент м"яса аніж у моїй
ну, і оскільки я цікавлюся правильною технологією приготування, в т.ч м'ясних виробів, то для себе висновки зробила, а чи користуватися іншим такою сіллю - це вже на вибір кожного
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10691
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 487

Повідомлення BREMANI » 24 січня 2019, 11:05

https://www.google.com/url?sa=t&source= ... Uivpy8jXXv
Робила зефір по цьому рецепту, в мене не висох він.
Правда робила без інверного сиропу, можливо в цьому причина?
BREMANI
 
Повідомлень: 2711
З нами з: 28 грудня 2011, 00:47
Репутация: 113

Re:

Повідомлення idavors » 24 січня 2019, 12:19

BREMANI написав:https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DVjzO6bNMsbQ&ved=2ahUKEwjbn6mOsoTgAhUE2CwKHZ1GDnUQwqsBMAV6BAgLEBQ&usg=AOvVaw1KlOCpGEXcqAUivpy8jXXv
Робила зефір по цьому рецепту, в мене не висох він.
Правда робила без інверного сиропу, можливо в цьому причина?

ну, якщо ви не додали інвертний сироп, то обов'язково треба було збільшити кількість цукру. Інвертний сироп допомагає не так швидко засахарюватися
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10691
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 487

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі