СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення natali3001 » 26 січня 2019, 20:22

Привіт. Хочу на день народження замовити у чоловіка торт шоколадний з вишнями і сметанним кремом. Може хтось знає перевірений рецепт. Завчасно дякую.
Аватар користувача
natali3001
 
Повідомлень: 5796
З нами з: 20 вересня 2011, 13:53
Звідки: Грабник
Репутация: 486

Re:

Повідомлення РОССОМАХА » 29 січня 2019, 16:08

natali3001 написав:Привіт. Хочу на день народження замовити у чоловіка торт шоколадний з вишнями і сметанним кремом. Може хтось знає перевірений рецепт. Завчасно дякую.

шоколад на кип"ятку, вершковий крем і вишневе конфі або вишні в крохмалі обварити
Востаннє редагувалось РОССОМАХА в 06 лютого 2019, 12:03, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6429
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Повідомлення natali3001 » 29 січня 2019, 17:43

Дякую. Але хочу простий сільський рецепт з сметаною.)))
Аватар користувача
natali3001
 
Повідомлень: 5796
З нами з: 20 вересня 2011, 13:53
Звідки: Грабник
Репутация: 486

Повідомлення МуленРуж » 03 лютого 2019, 17:01

Рекомендую. Ковбаса в кружці.
https://forum.say7.info/topic78874.html
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 10506
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 267

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 03 лютого 2019, 19:51

natali3001 написав:Дякую. Але хочу простий сільський рецепт з сметаною.)))

це який?))
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Re:

Повідомлення 1220 » 04 лютого 2019, 21:34

МуленРуж написав:Рекомендую. Ковбаса в кружці.
https://forum.say7.info/topic78874.html

пробовала пару лет назад такую готовить-понравилось.
Я, что б бледной не была колбаска-свекольный сок добавляла и чеснока 1-2 зубчика( а то и вовсе не использовала).
offtopic "готовила по рецепту на стр 415 viewtopic.php?f=124&t=239785&p=6645116&hilit=%D0%B2+%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%B6%D0%BA%D0%B5#p6645116"
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Повідомлення oksana78 » 05 лютого 2019, 16:23

І я готувала цю "ковбаску", і очікувала саме на смак варьонки))), а не форми ковбаски) бо смак мені пюрованого курячого філе, що в принципі і не дивно)
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Re:

Повідомлення МуленРуж » 05 лютого 2019, 17:21

oksana78 написав:І я готувала цю "ковбаску", і очікувала саме на смак варьонки))), а не форми ковбаски) бо смак мені пюрованого курячого філе, що в принципі і не дивно)

я додавала спеції за рецептом, то мены всетаки ближче до ковбаси. Смак варьонки? ну не знаю навіть який він, не помню...
Але хто слідкує за харчуванням, то це в рази смачніше ніж їсти відпарену грудку :?
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 10506
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 267

Повідомлення oksana78 » 05 лютого 2019, 17:26

Навіть не смак, а консистенцію я очікувала ковбасну. Звичайно, що краще ;)
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Повідомлення dinamovka » 05 лютого 2019, 19:03

Я бачила в рецептах, що дівчата замотують в харчову плівку в формі сосисок, морозять, відварюють. Харчова плівка має бути для температур. Або від рукава для запікання плівку беруть.
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Повідомлення oksana78 » 05 лютого 2019, 21:40

Я варила в харчовій плівці.Але я краще кусок м,яса не жирного спечу . А цю ковбаску ніхто з домашніх не їв, крім мене ) Для дієти чи здорового харчування рецепт чудовий)
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Повідомлення dinamovka » 05 лютого 2019, 22:01

Для прикорму він ще )
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 5094
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 75

Повідомлення oksana78 » 05 лютого 2019, 22:02

:D :D
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Re:

Повідомлення РОССОМАХА » 06 лютого 2019, 12:05

natali3001 написав:Дякую. Але хочу простий сільський рецепт з сметаною.)))

то я такий і написала, якби ви поцікавились, то зрозуміли б це...ну крем написала вершковий...а не сметанний, але суть його і спосіб приготування від цього не міняються
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6429
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Повідомлення Перлін » 13 лютого 2019, 17:40

поняла, дякую
Востаннє редагувалось Перлін в 13 лютого 2019, 17:53, всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача
Перлін
 
Повідомлень: 4057
З нами з: 19 вересня 2014, 10:09
Репутация: 366

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 13 лютого 2019, 17:50

Перлін написав:Привіт!
не хочете викупити курс по начинкам макарон?
https://www.instagram.com/p/BoHU1GzHfzB ... hare_sheet
Знайшла в інтернеті вся збірка орієнтовно 300 грн. (залежить від курсу рублів) можна зібратися 5-6 щоб не дорого було і купити
Нікому не цікава така пропозиція?

https://www.instagram.com/p/Bpo0Mn2gSE0/ така збірка 90 грн

краще купіть на ті гроші муки і пробуйте-пробуйте, в інтернеті мореее безкоштовних бомбезних мк, і Глінської, і Алекс і Мілана, і Енді Шеф. Все одно будь-який рец. треба мільйон раз випробувати, підігнати під свої продукти, міксер, духовку. Якщо і брати якийсь мк за гроші - то тільки практичний, щоб пощупати, полапати, побачити вживу текструру тіста, начинки і т.д.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення скорпіонка » 23 лютого 2019, 23:34

дівчата хто має рецепт млинців на кефірі, але щоб можна було на ніч робити заміс, а вранці смажити
можна на дріжжях
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39754
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re: СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Повідомлення цукерочка » 30 березня 2019, 23:20

Всім привіт! ;)
Дівчата, хто готував лазанью з листами слойоного тіста відгукніться пліз. :roll:
цукерочка
 
Повідомлень: 3133
З нами з: 20 вересня 2010, 22:48
Звідки: м. Рівне 0661два34595 нету нема дзвоніть на моб
Репутация: 221

Повідомлення natali3001 » 12 квітня 2019, 18:24

Тикніть носом, пліз, на рецепт модної пасочки, якісь такі закручені...
Аватар користувача
natali3001
 
Повідомлень: 5796
З нами з: 20 вересня 2011, 13:53
Звідки: Грабник
Репутация: 486

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 12 квітня 2019, 18:26

natali3001 написав:Тикніть носом, пліз, на рецепт модної пасочки, якісь такі закручені...

називається Крафін, погугліть.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення natali3001 » 12 квітня 2019, 18:37

Точно, дякую.
Аватар користувача
natali3001
 
Повідомлень: 5796
З нами з: 20 вересня 2011, 13:53
Звідки: Грабник
Репутация: 486

Re:

Повідомлення PDV » 21 квітня 2019, 21:52

Aprelka написав:Як і обіцяла- там- тара- раааам!-

ГОРІШКИ- рецепт тільки для випікання в духовці в поштучних формочках. Якщо на плиті жаритиме- буде пливти масло по плиті.

1 пачка розтопленого ( або дуже-дуже м"якого, щоб аж пливло) масла чи маргарину ( хорошого, типу Пампушок, або будь-який 72% жирності )
1 ст цукрової пудри
3 варені жовтки ( якщо маленькі, то 4 )- саме вони дають ніжну розсипчатість- яйця варити не менше 12 хвилин, щоб жовток був потім розсипчастим при перетиранні з мукою
муки, скільки візьме ( тісто має бути жирним і схожим на пластелін)
Ніякої соди та розпушувачів!..! Росте і без того стільки, як йому й треба. Отож, у форми накладати так, аби стіночки були.


Місить в міру густо.
Я визначаю кількість муки так: на пробу роблю один горішок і випікаю ( вони ж дуже швидко печуться). По тому і дивлюся, чи достатньо муки, чи ще трішки підмісити. Тісто таке прикольне получається, жирненьке, з ним працювати- одне задоволення. Вистукувати з форми дуже обережно, бо ламаються. Можна просто перекидати форми догори дном і лишати на 2-3 зхвилинки. потім формочку піднімаєте, а тісто саме відстає дуже гарно. Але це так у моїх формах, за ваші не гарантую.
Випікати ( не жарити на плиті!!) в поштучних формах. ФОРМИ ЗМАЗУЮ ОЛІЄЮ легесенько

Крем- масляний з вареним згущеним молоком

offtopic "P.S. Сметана або майонез дають пісочному тістові структурність "скла""

СМАЧНОГО вам горішка!))

Дівчатка, хелп. Замісила горішки по цьому рецепту....замісила, а потім прочитала, що їх потрібно пекти, а не смажити на плиті . В мене форма на плиту. З нього можна печиво зробити ? :D
Аватар користувача
PDV
 
Повідомлень: 3956
З нами з: 15 серпня 2011, 21:04
Репутация: 248

Повідомлення engedrina » 21 квітня 2019, 22:24

А може спробувати все ж спекти на газу? А вдруг вийдуть)
Аватар користувача
engedrina
 
Повідомлень: 6538
З нами з: 25 серпня 2011, 11:14
Звідки: Рівне Ювілейний
Репутация: 335

Повідомлення Natalj86 » 22 квітня 2019, 13:43

Привіт може хтось має перевірений рецепт пломбірного крему
Natalj86
 
Повідомлень: 189
З нами з: 20 травня 2017, 13:23
Репутация: 0

Re:

Повідомлення engedrina » 22 квітня 2019, 23:29

Natalj86 написав:Привіт може хтось має перевірений рецепт пломбірного крему

https://m.youtube.com/watch?v=KyGZRK_eORs
Робила такий, смачний.
Аватар користувача
engedrina
 
Повідомлень: 6538
З нами з: 25 серпня 2011, 11:14
Звідки: Рівне Ювілейний
Репутация: 335

Re:

Повідомлення PDV » 23 квітня 2019, 14:46

engedrina написав:А може спробувати все ж спекти на газу? А вдруг вийдуть)

Спекла на газу. Вийшли супер :D
Аватар користувача
PDV
 
Повідомлень: 3956
З нами з: 15 серпня 2011, 21:04
Репутация: 248

Re: Re:

Повідомлення engedrina » 23 квітня 2019, 16:04

PDV написав:
engedrina написав:А може спробувати все ж спекти на газу? А вдруг вийдуть)

Спекла на газу. Вийшли супер :D

Може-то собі спробувати :lol:
Аватар користувача
engedrina
 
Повідомлень: 6538
З нами з: 25 серпня 2011, 11:14
Звідки: Рівне Ювілейний
Репутация: 335

Re:

Повідомлення PDV » 23 квітня 2019, 21:36

Masha241082 написав:Печенье Варенички с вишнями.
-2 пачки смальца(400 г)
-1 ст. молока
-50 г дрожжей
-1 яйцо
-1-2 ст.л. сахара
Замесить тесто и сразу раскатываем,вырезаем стопкой ,кладем вишенку,защипываем и выпекаем.Готовые еще горячие обвалять в пудре.

ще в мене питання до цьго рецпту - якої товщини розкачувати вареник і де зараз взяти свіжу вишеньку :D ? Можна консервовану ?
Аватар користувача
PDV
 
Повідомлень: 3956
З нами з: 15 серпня 2011, 21:04
Репутация: 248

Повідомлення Tatka » 23 квітня 2019, 21:40

Дайте будьласка хороший рецепт горішків на газу
Аватар користувача
Tatka
 
Повідомлень: 8604
З нами з: 01 липня 2010, 21:05
Репутация: 812

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 23 квітня 2019, 21:42

Tatka написав:Дайте будьласка хороший рецепт горішків на газу

ГОРІШКИ
200 г вершкового масла
0.5 стакана цукру
3 ЖОВТКИ сирі
1/4 чайної ложки соди
1 чайна ложка оцту
1пак. ванільного цукру
3 стакани муки
Масло кімнатної тем. розтерти з цукром, по одному додати жовтки, розтерти, додати погашену соду, муку. Замісити тісто, поставати на 20-30хв. в холодильник. А далі все по плану.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі



cron