Фітосиропи Nature Therapy ДЖЕРЕЛІЯ /JERELIA

Інші товари, які не відповідають існуючим розділам

Фітосиропи Nature Therapy ДЖЕРЕЛІЯ /JERELIA

Повідомлення tanyayacuk » 12 жовтня 2020, 14:28

Пропоную приєднатися до викупу Фітосиропів Nature Therapy ДЖЕРЕЛІЯ /JERELIA
сайт https://jerelia.com/
ставка СП - 0%, ділю вартість доставки (40 грн.) на всіх учасників викупу
Роздача - Ювілейний (Олени Теліги), Ремзавод, одну роздачу проведу в центрі (майдан Незалежності та органний зал ) та на 12 школі
відправка Новою поштою, Укрпоштою, Джастін - за рахунок отримувача
мінімальне замовлення - 850 грн

Сироп для покращення зору 200 мл 87,50
Зображення
Фітосироп - додаткове джерело вітамінів, мінералів, полісахаридів, флавоноїдів, та інших біологічно-активних речовин. Рекомендований для підтримки нормального функціонування зорового апарату.Натуральні екстракти чорниці, глоду, чорноплідної горобини, сік вишні та бурштинова кислота, взаємно посилюючи корисні властивості один одного, сприяють здоров’ю очей: покращенню гостроти зору, зменшенню стомлюваності очей при інтенсивних навантаженнях на зоровий апарат (робота за комп’ютером, довгий час за кермом, умови праці, навчання і хобі, пов’язані з напруженням зору). Захищають сітківку ока: перешкоджають процесам її руйнування і сприяють поліпшенню процесу регенерації. Перешкоджають розвитку вікових змін зору, покращують обмінні процеси і мікроциркуляцію в тканинах ока , укріплюють судини очей, знижують ризик розвитку катаракти. Чорниця - сприяє підвищенню гостроти зору, поліпшенню адаптації до темряви і умов низької освітленості. Покращує процес природного відновлення сітківки і знижує втому очей при тривалому зоровому навантаженні. Має антиоксидантну дію.Глід - попереджає вікові склеротичні зміни сітківки ока; каротиноїди и вітамін С, які містяться в плодах глоду, покращують гостроту зору.Чорноплідна горобина – використовується при захворюваннях сітківки ока, пов’язаних з підвищеним артеріальним тиском, гальмує процеси старіння органу зору.Вишня - корисна для профілактики втрати зору, дегенерації жовтої плями, сухості очей і т.д. В цілому, вишня заспокоює очі, зменшує запалення і допомагає підтримувати належний очний тискБурштинова кислота – потужний антиоксидант, нормалізує окислювально-відновні процеси, має загоювальну дію, уповільнює розвиток катаракти, попереджає дегенеративні і дистрофічні порушення в сітківці і кришталику.

Як використовувати
Дітям від 6 до 12 років - по 1ч.л. 2 рази на день, дітям від 12 років і дорослим - по1 ч.л. 3 рази на день. Можна вживати у чистому вигляді або додавати в чай, воду, сік тощо. Перед вживанням збовтувати. Курс прийому: 10-20 днів.

Склад
Глюкозно-фруктозний сироп, екстракти чорниці, глоду, чорноплідної горобини, сік вишні, бурштинова кислота, бензоат натрію.

Сироп "Покращення памяті з гінкго білоба"200мл ціна 87,50 грн
Зображення
Фітосироп - додаткове джерело натуральних вітамінів, полісахаридів, флавоноїдів, та інших біологічно-активних речовин.Комплекс ягідних соків і екстрактів цілющих рослин, провідне місце серед яких займає екстракт гінкго білоба, разом з бурштиновою кислотою і таурином, зміцнює нервову систему, покращує функції головного мозку: пам'ять, мислення, концентрацію уваги. Сприяє стабілізації психоемоційного стану, зниженню тривожності і дратівливості. Підвищує еластичність і міцність кровоносних судин і стінок капілярів. Поповнює запаси енергії, покращує розумову і фізичну працездатність. Запобігає віковим змінам розумової діяльності і пам’яті. Гінкго білоба - потужний стимулятор роботи головного мозку, розумового потенціалу, уваги і пам’яті, його називають «рослиною для мозку». Підвищує еластичність і міцність кровоносних судин і стінок капілярів. Підвищує розумову і фізичну працездатність. Запобігає віковим змінам розумової діяльності і пам’яті.Сік лісових ягід - надає комплексний оздоровлюючий вплив на організм, зміцнює імунітет, насичує вітамінами та іншими біологічно-активними речовинами, покращує обмін речовин.Сік лимоннику - зміцнює нервову систему, покращує мозкові функції, бореться з перевтомою і хронічним розумовим і фізичним виснаженням, поповнює запаси енергії, справляється з м’язовими болями.Сік вишні - корисний для підвищення ефективності роботи головного мозку, поліпшення пам'яті. Перешкоджає віковим змінам мозкових функцій.Кропива - багата незамінними амінокислотами, залізом, магнієм, фолієвою кислотою, вітамінами А і С. Вона є чудовим тоніком для боротьби з хронічною втомою, захищає і відновлює при стресі, тривожності, депресивних станах.Женьшень - застосовується як стимулюючий і тонізуючий засіб під час фізичної і розумової втоми, при зниженій працездатності, функціональних порушеннях нервової та серцево-судинної системи. Бурштинова кислота – покращує процеси енергетичного обміну в клітинах головного мозку, міокарду, печінки і нирок. Знімає втому, знижує ризик виникнення серцево-судинних і онкологічних захворювань, показана при функціональних астенічних станах і для підвищення витривалості організму, потужний антиоксидант.Таурин - необхідний для нормального функціонування нервової та серцево-судинної систем, м'язів, сітківки ока.

Як використовувати
Дітям від 6 до 12 років - по 1ч.л. 2 рази на день, дітям від 12 років і дорослим - по1 ч.л. 3 рази на день. Можна розводити у теплій воді або чаї. Перед вживанням збовтувати. Курс прийому: 10-20 днів.

Склад
Глюкозо-фруктозный сироп, гінкго білоба, сік лісових ягід, лимоннику, вишні, екстракт кропиви, женьшеню, бурштинова кислота, таурин, бензоат натрію

Сироп для зміцнення імунітету "Ехінацея" 200 мл 87,50 грн
Зображення
Про товар
Фітосироп - додаткове джерело вітамінів, полісахаридів, флавоноїдів та інших біологічно активних речовин. Рекомендований для посилення імунітету і профілактики сезонних вірусних захворювань та грипу, як загальнозміцнюючий засіб при гострих і хронічних інфекціях, для профілактики гіповітамінозу, при підвищених фізичних навантаженнях.Натуральні екстракти шипшини, калини, малини, журавлини, ехінацеї у комплексі з бурштиновою кислотою і таурином, взаємно посилюючи корисні властивості один одного, зміцнюють природні захисні сили організму, тонізують і надають сил для боротьби з інфекціями.Екстракти шипшини, калини, малини, журавлини насичують організм вітамінами та іншими біологічно активними речовинами, зміцнюють імунітет, зменшують запалення, захищають від вірусів та бактерій, благотворно впливають на функціональний стан кровоносної та сечовидільної систем, сприяючи очищенню організму від токсинів.Ехінацея пурпурна зміцнює імунітет, проявляє протимікробну і противірусну, антиоксидантну, протизапальну, протиалергічну дію.Бурштинова кислота підвищує імунітет і стійкість до вірусних інфекцій, показана при функціональних астенічних станах і для підвищення витривалості організму, потужний антиоксидант.

Як використовувати
Дітям від 6 до 12 років - по 1ч.л. 2 рази на день, дітям від 12 років і дорослим - по1 ч.л. 3 рази на день. Можна розводити у теплій воді або чаї. Перед вживанням збовтувати. Курс прийому: 10-20 днів.Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів, під час вагітності і в період грудного вигодовування. Не перевищувати рекомендовану добову норму.

Склад
Глюкозо-фруктозний сироп, екстракти шипшини, калини, малини, журавлини, ехінацеї, бурштинова кислота, таурин, бензоат натрію.
Востаннє редагувалось tanyayacuk в 02 грудня 2020, 17:05, всього редагувалось 2 разів.
Аватар користувача
tanyayacuk
 
Повідомлень: 3362
З нами з: 24 березня 2012, 22:05
Звідки: Джерелія/J"erelia
Репутация: 218

Повідомлення tanyayacuk » 22 листопада 2020, 19:14

збір
Аватар користувача
tanyayacuk
 
Повідомлень: 3362
З нами з: 24 березня 2012, 22:05
Звідки: Джерелія/J"erelia
Репутация: 218

Повідомлення Svietochka » 23 листопада 2020, 15:02

Замовляю ехінацею та гінко-білоба. 0980564072
Svietochka
 
Повідомлень: 2457
З нами з: 18 лютого 2017, 12:47
Репутация: 129

Re:

Повідомлення tanyayacuk » 25 листопада 2020, 10:07

Svietochka написав:Замовляю ехінацею та гінко-білоба. 0980564072

дякую, записала
збір до 26.11
Аватар користувача
tanyayacuk
 
Повідомлень: 3362
З нами з: 24 березня 2012, 22:05
Звідки: Джерелія/J"erelia
Репутация: 218

Re: Re:

Повідомлення Svietochka » 16 січня 2021, 10:52

tanyayacuk написав:
Svietochka написав:Замовляю ехінацею та гінко-білоба. 0980564072

дякую, записала
збір до 26.11

Якщо ще не замовляли, то будь-ласка зніміть замовлення, купили в капсулах.


Останній раз піднімалось tanyayacuk на 16 січня 2021, 10:52.
Svietochka
 
Повідомлень: 2457
З нами з: 18 лютого 2017, 12:47
Репутация: 129


Повернутись до СП Інше