ТМ "ЕЛІТ-ФАРМ" - дієтичні добавки. Збір СП-2 Замовила

Інші товари, які не відповідають існуючим розділам

ТМ "ЕЛІТ-ФАРМ" - дієтичні добавки. Збір СП-2 Замовила

Повідомлення Sound » 09 серпня 2017, 19:00

Пропоную збір з сайту "Еліт-фарм". Пропозиції дешевні, аніж у Ватсонсі, наприклад.

Сайт - http://www.elit-pharm.com.ua/products/
Мінімальна ціна закупівлі - 500 грн.
Ставка - 18%
100 % передплата на картку Приватбанка після збору мінімалки і підтвердження наявності на складі.
Відмова від броні після збору мінімалки та відправки замовлення постачальнику не приймається.
Обмін та повернення немає.
Роздача Центр, Чайка та по домовленості.

На сьогоднішній день продукція ТОВ «Еліт-фарм» зарекомендувала себе високою якістю, широким асортиментом і прийнятними цінами. У багатьох містах України дієтичні добавки ТОВ «Еліт-фарм» добре відомі і користуються попитом як у здорових, так і у хворих, для використання під час хвороби і відновлення після неї.

На базі рослинних компонентів, вітамінів і амінокислот створена гама нутрієнтів дуже високої якості. Всі продукти ТОВ «Еліт-фарм» розроблені групою кваліфікованих фахівців-дієтологів. Виробництво дієтичних добавок компанії здійснюється фахівцями високого класу на високотехнологічному обладнанні, проводиться ретельний контроль на всіх його етапах.

Сьогодні компанія має широкий асортимент продукції (більш ніж сотню позицій), яка користується великим попитом по всій Україні, а віднедавна - і за кордоном.


ДІЄТИЧНА ДОБАВКА "СУПЕР ВОЛОССЯ АКТИВ" №50 Ціна 77 грн + СП
ЗображенняЗображення

До складу комплексу "Супер Волос Актив" входить ряд елементів, що позитивно впливають на рост волосся і стан шкіри голови.

Наприклад, один з добре засвоюваних організмом елементів - цинк - традиційно призначався дерматологами при погіршенні стану волосся. Тепер всі життєво важливі для волосся інгредієнти утримуються в одній капсулі.

Цинк. Утримується в усіх органах і тканинах організму людини. Він бере участь в утворенні білків і ядерних кислот (генетичний матеріал клітин), сприяє засвоєнню і посиленню дії вітамінів групи В, необхідний для нормального росту волосся і нігтів, попереджає випадіння волосся та облисіння.

Вітамін B6 (піридоксин). Необхідний для засвоєння білків і жирів, сприяє утворенню червоних кров'яних тілець, потрібний для метаболізму білків і амінокислот. Запобігає шкірним запаленням і підтримує гарний стан волосся та нігтів, регулює функції нервової системи. Дефіцит цього вітаміну приводить до дистрофічних змін у клітинах різних органів, особливо нервової системи, шкіри та кишечника.

До симптомів дефіциту Заліза відносяться: анемія, слабкість і стомлення, виснаження, запаморочення, дратівливість, ламкість нігтів, метеоризм, нудота після їжі, сверблячка, розлади травлення, випадіння волосся, серцебиття, слабка здатність концентрації уваги та опірності до хвороб.

Пивні дріжджі є багатим джерелом біотину. Біотин (вітамін Н) необхідний для здоров'я волосся і шкіри і може навіть запобігати випадінню волосся. Впливає на волосяні фолікули, підтримує здоровий стан шкіри. Його дефіцит може викликати дерматит та лупу.

Біодобавка "Супер Волос Актив" сприяє регуляції обміну речовин у сполучній тканині, що є важливим для зміцнення волосся при станах, які супроводжуються порушеннями обміну цинку, авітамінозами і депресіями.

Рекомендується з метою корекції раціону харчування для/при:

облисінні у чоловіків і жінок;
передчасному посивінні волосся;
розшаруванні волосся;
погіршенні стану шкіри голови.
Біодобавка " Супер Волосся Актив" унікальний допоміжний засіб , що сприяє росту гарного і здорового волосся.


ДД ДЛЯ ІМУНІТЕТУ ДИТИНИ "ДИТЯЧА ФОРМУЛА" №80 Ціна 69 грн + СП
Дитячу формулу спеціально доповнено вітаміном С, який має різнобічний позитивний вплив на імунітет і захищає від інфекцій. Вітамін С гармонійно доповнює рослинну формулу, ще більше підвищуючи ефективність препарату. Принциповою відмінністю даної біологічно активної добавки від інших рослинних імуностимуляторів є те, що в ній використані дві ефективні взаємодоповнюючі складові, кожна з яких сама по собі має великий цілющий потенціал. Поєднання в одному препараті ехінацеї та вітаміну С, які діють на різні етапи інфекційного процесу, дозволяє добитися незрівнянно більшої ефективності, ніж при окремому використанні цих складових. Також важливою відмінністю препарату є те, що до його складу входить найефективніша з трьох різновидів ехінацеї - пурпурна ехінацея.

Завдяки своїй різнобічній дії на імунітет “Дитяча формула” рекомендується як біологічно активна добавка з метою корекції раціону харчування дітей,вонає високоефективною як при грипі або герпесі, так і при:

бактеріальних інфекціях дихальних шляхів: бронхіт, пневмонія;
сечовивідних шляхів: пієлонефррит, цистит;
шкіри: фурункульоз, абсцеси, гнійні рани.
ЗображенняЗображення

ЧОРНИЦЯ FORTE №80 - Ціна 29 грн + СП
ЗображенняЗображення
Давно відомо, що чорниця значно покращує зір у сутінках, гостроту зору, забезпечує збільшення поля зору і зменшує втомленість очей. Доведено, що чорниця прискорює оновлення сітчастої оболонки очей. Під час Другої світової війни англійські льотчики вживали чорницю і чорничне варення з метою поліпшення зору вночі і у сутінках. Цікавий факт, що батько Джона Кеннеді, Джозеф Кеннеді, генерал авіації, ввів в обов'язковий щоденний раціон льотчиків чорницю для збереження зору. Вона входить у меню космонавтів. Чорниця покращує денний і сутінковий зір, попереджає і покращує стан при захворюваннях органів зору; підтримує органи зору необхідними живильними речовинами. Екстракт чорниціпокращує циркуляцію крові, особливо в органах зору. Антоциани чорниці зміцнюють кровоносні капіляри, сприяючи збільшенню притоку крові до сітківки; стимулюють вироблення в сітківці особливих пігментів, які необхідні для прискорення адаптації очей до світла і темряви. Це особливо важливо з віком, коли знижуються адаптаційні можливості очей. Чорниця незамінна для тих, чия робота пов'язана з навантаженням на очі, - учням, студентам, людям, що працюють за комп'ютером, водіям і т.п..

Також чорниця здатна відновлювати багато функцій організму і могутньо протидіяти старінню, навіть омолоджувати організм. Раніше точно знали, що чорниця покращує зір, але лише останнім часом були одержані докази того, що ця ягода несе в собі безліч інших унікальних властивостей. Перші серйозні дослідження чорниці були проведені в Дослідницькому Центрі Їжі в університеті Бостона (США). Вчені знайшли, що чорниця здатна відновлювати багато функцій організму і могутньо протидіяти старінню (навіть омолоджувати організм). Доктор Д. Джозеф, провідний вчений університету, сам почав додавати чорницю до свого сніданку після того, як побачив результати дослідження.

Плоди чорниці - це природне джерело нутрицевтиків - антиоксидантів, антоцианозидів та інших біологічно активних речовин, таких як:

Препарат "Чорниця Forte" сприяє покращенню функціонуванню зорового апарату та обмінних процесів у сітківці ока.

Рекомендується застосовувати з метою корекції раціону харчування для:

підтримки роботи органів зору; запобігання шкідливому впливу вільних радикалів на очі; поліпшення адаптації зору до темряви; зміцнення капілярів очей; сприяння зміцненню серцевосудинної системи.


ХАРЧОВА ДОБАВКА "ЙОД АКТИВНИЙ" №50 - Ціна 21 грн + СП
ЗображенняЗображення
Для чого необхідний йод?
Дослідження, проведені Всесвітньою організацією охорони здоров’я, показали, що рівень розумового розвитку прямо пов’язаний з рівнем надходження йоду в організм. Дефіцит йоду в організмі викликає порушення синтезу гормонів щитовидної залози, що, у свою чергу, часто є схованою причиною багатьох захворювань. Гормони щитовидної залози, до складу якої входить йод, відповідають за обмін речовин в організмі, регулюючи розвиток і діяльність центральної, периферичної нервової систем, залоз внутрішньої секреції, ріст і розвиток організму. Дефіцит йоду в організмі приводить до виникнення і розвитку імунодефіцитних станів, збільшенню ризику розвитку пухлини. Йодна недостатність формує порушення діяльності органів і систем людського організму:

На емоційному рівні дратівливість, подавлений настрій, сонливість, млявість, безпам’ятність, погіршення уваги, пам’яті, здатності до навчання, підвищення внутрічерепного тиску і, як наслідок, поява частих головних болів.
З боку серцевосудинної системи йоддефіцит виявляється у виникненні аритмій, атеросклерозу, резистентного до лікування противосклеротичними препаратами, підвищенням діастоличного тиску.
Недолік йоду в раціоні веде до зниження рівня гемоглобіну в крові.
Імунна система організму реагує на йоддефіцит зниженням імунітету, і, як наслідок, частими інфекційними і простудними захворюваннями.
З боку опорнорухового апарату і м’язової системи для йоддефіцитного стану характерними є слабкість і болі в м’язах, прояви важкого і поперекового радикуліту.
Недостатність йоду в жіночому організмі є однією з причин порушення менструального циклу, безплідності, мастопатії.

ГІНКГО БІЛОБА З ВІТАМІНОМ С №80 - Ціна 59 грн +СП
ЗображенняЗображення
Завдяки властивостям цих складових, ДД “Гінкго білоба з вітаміном С” впливає різнобічно на організм людини:

перешкоджає гемолізу еритроцитів, що веде до тромбоутворення; • має протизапальну дію; підвищує міцність та еластичність стінок кровоносних судин; цілюще впливає на функції головного мозку; активізує розумову діяльність;
сприяє поліпшенню пам'яті; має антиоксидантні властивості, захищає організм від дії вільних радикалів; сприяє збільшенню вироблення енергії клітинами; перешкоджає передчасному старінню.
Показання до застосування:
Астенічні стани:
погіршення пам'яті, працездатності, концентрації уваги, здатності до навчання, зниження швидкості мислення; при великих інтелектуальних перевантаженнях;нездужання, стомлюваність; поганий настрій, апатія, порушення сну;
невротичні порушення.
При порушеннях мозкового кровообігу:
погіршення пам’яті, уваги; запоморочення, порушення стійкості, головний біль, шум, дзвін у вухах, зниження слуху;
підвищена дратівливість, занепокоєння, тривожність.
При порушеннях периферійного кровообігу та мікроциркуляції:
атеросклеротичне ураження судин, облітеруючий ендартеріїт, діабетична ангіопатія, варикозне розширення вен, геморой, тромбофлебіт, хвороба Рейно та ін.;
мерзлякуватість ніг, поколювання, важкість в ногах, біль при ходьбі;
судоми, набряки, трофічні порушення шкіри;
порушення потенції.
Дегенеративні зміни нервової системи:
вікові зміни мозку, занепад сил, зниження інтелекту, втрата активної поведінки, депресивні стани; атрофія зорових нервів, дегенерація жовтої плями, сітківки; діабетична полінейропатія. Реабілітація після ішемічних інсультів та коронарних тромбозів, травм.

Рекомендується як біологічно активна добавка до їжі загальнозміцнюючої дії, що поліпшує мікроциркуляцію в тканинах та є додатковим джерелом вітаміну С і рутина.


АРТРОТОП №50 - Ціна 137 грн + СП
ЗображенняЗображення
Відчувати себе добре, коли щось болить, не може жодна людина. Коли болять суглоби бажаєш лежати в ліжку і нічого не робити, не рухатися і не пересуватися. Порушення роботи суглобів, сухожиль, зв'язок і кісток, біль в них, обмежують рухливість, а разом з нею і нашу свободу. Якщо є можливість - потрібно боротися за свою свободу, свободу пересування, життя без болю в суглобах, ломоти, хрускоту в них. Кісткова система - основа організму і при перших тривожних дзвіночках потребує Вашої уваги. Препарат "Артротоп" стане Вашим помічником на шляху досягнення свободи руху, позбавлення від болів, відновлення рухливості. Адже рух - це життя.

Традиційне лікування направлено на усунення больових і запальних проявів, для чого використовують нестероїдні протизапальні засоби. Такі протизапальні засоби маскують біль, але ніяк не сприяють відновленню пошкоджених хрящових тканин суглоба. ДД "Аротротоп" крім знеболюючою дії має здатність знімати запалення і відновлювати суглоби, тобто має хондропротекторну дію. Все це відбувається завдяки властивостям п`яти компонентів: хондроітин сульфату, бромелайну, глюкозамін сульфату, екстракту босвелії (Boswellia sacra), екстракту люцерни (Medicago sativa), вітіміну D3.

Хондроітин - це високомолекулярний полісахарид, який відноситься до групи протеогліканів, запобігає і уповільнює руйнування хряща. Хондроітин збільшує ефект мастила всередині суглобів і може інгібірувати (пригноблювати) дію ферментів, що руйнують хрящові тканини. Він здатний зберігати воду в товщі хряща у вигляді водних порожнин (водні подушки), які створюють амортизацію і поглинають удари, що в результаті підвищує міцність сполучної тканини. Хондроітин, як і глюкозамін, надає протизапальну і анальгезуючу дію, зменшує болі в суглобах і хребті в стані спокою і при ходьбі, збільшує їх гнучкість і рухливість, регенерацію. Будучи в'язким і в значній мірі гідратованим поліаніоном, хондроітин перешкоджає стисненню сполучної тканини і грає роль своєрідного мастила суглобових поверхонь. При прийомі всередину покращує фосфорно-кальцієвий обмін в хрящовій тканині, прискорює процеси її відновлення, гальмує процеси дегенерації хрящової тканини, стимулює синтез глюкозамінгліканів, сприяє регенерації суглобової сумки і хрящових поверхонь суглобів, збільшує вироблення внутрішньосуставної рідини. Одночасне використання глюкозаміну та хондроітину щодо стимулювання утворення нового хряща та захисту існуючої хрящової тканини є взаємопосилюючим (синергічним)!

Глюкозамін - постачальник необхідних будівельних блоків для суглобів. Організм здатен відновлювати хрящ тільки тоді, коли має в достатку глюкозаміну. Глюкозамін сульфат має максимальну біохімічну всмоктуваність. Після всмоктування він доставляється до хряща та інших тканин, де синтезується в необхідні компоненти і починає стимулювати вироблення найнеобхідніших мукополісахаридів, збільшує рухливість уражених суглобів, покращує стан тканини суглобових поверхонь. Це сприяє відновленню хрящової тканини, покращує утворення внутрішньосуставної рідини, зменшує м'язову стомлюваність, укріплює сполучну тканину. Глюкозамін сульфат впливає на причину хвороби, а не на її симптоми (як це ідбувається при прийомі нестероїдних протизапальних засобів).

Наявність вітаміну D3 в даному препараті дозволяє заповнити його дефіцит в організмі. Вітамін D3 підвищує всмоктування кальцію в ЖКТ і його закріплення в кістковій тканині. Особливо схильні до дефіциту вітаміну D3 літні люди: вони проводять мало часу зовні будинку на сонце, і їх харчування не завжди повноцінно. А оскільки з віком здатність перетворювати молекули попередників, що утворюються в шкірі у вітамін, падає удвічі в порівнянні з молодим віком, у літніх людей протягом пізньої осені і зими може наступити дефіцит цього вітаміну. Дія вітаміну в основному направлена на забезпечення цілісності кісток при збільшенні адсорбції мінеральних речовин, необхідних для побудови і підтримки скелетної структури.

Екстракт люцерни містить широкий спектр біологічно активних речовин: велику кількість добре засвоюваного білку, вітаміни (А, Д, Е, К та ін.), каротин, пектинові речовини. Люцерна багата хлорофілом, містить також флавоноїди, вільні амінокислоти, ферменти і інші біологічно активні речовини. Люцерна відрізняється високим вмістом мінеральних речовин, особливо кальцію, магнію, фосфору, калію, натрію, заліза, марганцю, молібдену, селену, кремнію, сірки та ін.. Естроген люцерни запобігає розвитку остеопорозу. Екстракт люцерни прискорює процес регенерації шкіри і має корисну антиоксидантну дію на організм.

Рекомендується застосовувати з метою кореції раціону харчування для/при:
забезпечення живильної підтримки кістковосуглобової системи; зменшення запальних процесів і больових відчуттів в суглобах; сприяння оновленню і зростанню сполучної тканини; стимуляції вироблення колагену.


ДД "КАЛЬЦІЙ З ВІТАМІНОМ D3" №100 - Ціна 23 грн + СП
ЗображенняЗображення
Рекомендується як допоміжний засіб з метою корекції раціону харчування в наступних випадках: сприяє зміцненню зубів. При кісткових і судинних порушеннях, недугах щитовидної залози; кровотеча, шкірні та алергічні захворювання, період росту дітей, ламкість нігтів, вагітність, період годування немовлят та постклімактеричний період, для нормалізації серцевої діяльності, при підвищеній кислотності шлунку.
Востаннє редагувалось Sound в 03 листопада 2017, 16:08, всього редагувалось 21 разів.
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286


Повідомлення Sound » 12 серпня 2017, 14:30

***
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Повідомлення valentuna09 » 14 серпня 2017, 18:58

valentuna09
 
Повідомлень: 1966
З нами з: 06 квітня 2012, 22:08
Звідки: Рівне,Кн. Романа, 0672597936
Репутация: 163

Повідомлення vika22 » 20 серпня 2017, 20:46

111
Аватар користувача
vika22
 
Повідомлень: 5524
З нами з: 06 січня 2011, 12:23
Репутация: 502

Re:

Повідомлення Sound » 20 серпня 2017, 20:47

valentuna09 написав:Яка буде ціна? http://www.elit-pharm.com.ua/products/i ... children80

81 грн
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Re:

Повідомлення valentuna09 » 21 серпня 2017, 11:36

valentuna09 написав:Яка буде ціна? http://www.elit-pharm.com.ua/products/i ... children80

Замовляю 1 пачку.
valentuna09
 
Повідомлень: 1966
З нами з: 06 квітня 2012, 22:08
Звідки: Рівне,Кн. Романа, 0672597936
Репутация: 163

Повідомлення valentuna09 » 21 серпня 2017, 11:40

Ще добавте ДД "КАЛЬЦІЙ З ВІТАМІНОМ D3" №100 - Ціна 23 грн + СП - 2 шт.
valentuna09
 
Повідомлень: 1966
З нами з: 06 квітня 2012, 22:08
Звідки: Рівне,Кн. Романа, 0672597936
Репутация: 163

Re: Re:

Повідомлення Sound » 21 серпня 2017, 11:48

valentuna09 написав:
valentuna09 написав:Яка буде ціна? http://www.elit-pharm.com.ua/products/i ... children80

Замовляю 1 пачку.

Записала.
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Re:

Повідомлення Sound » 27 серпня 2017, 10:30

valentuna09 написав:Ще добавте ДД "КАЛЬЦІЙ З ВІТАМІНОМ D3" №100 - Ціна 23 грн + СП - 2 шт.

Записала.
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Повідомлення Любчик58 » 27 серпня 2017, 11:49

Замовляю 1 шт Чорниця форте і 1 шт Супер волосся актив.
Любчик58
 
Повідомлень: 4215
З нами з: 29 листопада 2014, 20:27
Звідки: Автовокзал
Репутация: 391

Re:

Повідомлення Sound » 27 серпня 2017, 15:00

Любчик58 написав:Замовляю 1 шт Чорниця форте і 1 шт Супер волосся актив.

Записала. Дякую за замовлення.
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Повідомлення Ірця » 27 серпня 2017, 21:33

Відмічусь
Ірця
 
Повідомлень: 2152
З нами з: 09 жовтня 2015, 18:07
Звідки: Боярка,0680508438
Репутация: 72

Повідомлення Sound » 28 серпня 2017, 09:37

Збір
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Повідомлення Lyudmila7 » 28 серпня 2017, 23:05

+++
Lyudmila7
 
Повідомлень: 2165
З нами з: 22 березня 2012, 18:25
Репутация: 264

Повідомлення Sound » 29 серпня 2017, 07:55

Збір
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Повідомлення oksana1111 » 29 серпня 2017, 15:03

замовляю фото 2 (всі питання в ПП)
oksana1111
 
Повідомлень: 5597
З нами з: 17 травня 2012, 21:43
Репутация: 257

Re:

Повідомлення Sound » 29 серпня 2017, 15:33

oksana1111 написав:замовляю фото 2 (всі питання в ПП)

Записала
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Повідомлення Sound » 29 серпня 2017, 16:29

Ще 250 грн
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Повідомлення Sound » 31 серпня 2017, 09:10

Збір
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Повідомлення мівіна » 31 серпня 2017, 15:28

Привіт,я ввечері щось підберу
мівіна
 
Повідомлень: 1436
З нами з: 24 травня 2014, 09:58
Репутация: 127

Re:

Повідомлення Sound » 01 вересня 2017, 07:49

мівіна написав:Привіт,я ввечері щось підберу

Відписала
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Повідомлення мівіна » 01 вересня 2017, 12:14

Замовляю :Кальцій з вітаміном D3-27гр.,Дитяча формула ✓80-69гр.,Кардіотабс✓80-149гр.,Очищення крові ✓40-39гр.,Чорниця форте✓80-29гр.(2уп.)
мівіна
 
Повідомлень: 1436
З нами з: 24 травня 2014, 09:58
Репутация: 127

Повідомлення мівіна » 01 вересня 2017, 12:15

Замовляю :Кальцій з вітаміном D3-27гр.,Дитяча формула ✓80-69гр.,Кардіотабс✓80-149гр.,Очищення крові ✓40-39гр.,Чорниця форте✓80-29гр.(2уп.)
мівіна
 
Повідомлень: 1436
З нами з: 24 травня 2014, 09:58
Репутация: 127

Re:

Повідомлення Sound » 01 вересня 2017, 12:23

мівіна написав:Замовляю :Кальцій з вітаміном D3-27гр.,Дитяча формула ✓80-69гр.,Кардіотабс✓80-149гр.,Очищення крові ✓40-39гр.,Чорниця форте✓80-29гр.(2уп.)

Записала та відписала в ПП.
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Повідомлення Sound » 01 вересня 2017, 12:40

Замовлення зібрано. Будемо замовляти.
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Повідомлення Sound » 04 вересня 2017, 11:19

Замовлення відправлено. Чекаємо підтвердження наявності у постачальника.
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Повідомлення Sound » 04 вересня 2017, 17:05

Оплата
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Повідомлення Sound » 05 вересня 2017, 09:54

oksana1111 оплата 48,75 грн. (деталі в ПП) є
Sound
 
Повідомлень: 3216
З нами з: 29 липня 2010, 09:57
Репутация: 286

Повідомлення Любчик58 » 05 вересня 2017, 10:28

Оплатила 125 грн. в 10.25
Любчик58
 
Повідомлень: 4215
З нами з: 29 листопада 2014, 20:27
Звідки: Автовокзал
Репутация: 391

Далі

Повернутись до СП Інше