СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Re: Re:

Повідомлення Lamana » 05 січня 2018, 18:00

Ksuha написав:
snezhka написав:А в Щедрику вершки якої жирності? Вони у відрі продаються? І скажіть ще ціну, пліз). Я там тільки вершки в стаканчику купувала - до кави і т.п.
І ще мені у них масло подобається. Ну і йогурт у відерці. Треба буде попробувати з нього крем зробити з желатином.

Відерце вершків 400 грам, жирність 35%, ціна 41 грн. Мені подобаються, беру часто

Оксана, вони в тебе теж рідкі? Сьогодні купила, то такі рідкі, що аж страшно, що не зіб*ються :roll:
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Повідомлення idavors » 05 січня 2018, 18:21

Щедрик вершки не раз брала. Збивалися 100%, просто треба може чуть довше збивати і щоб охолоджені були добре
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10691
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 487

Re:

Повідомлення Lamana » 05 січня 2018, 18:51

idavors написав:Щедрик вершки не раз брала. Збивалися 100%, просто треба може чуть довше збивати і щоб охолоджені були добре

Дякую.
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Повідомлення tyska1987 » 05 січня 2018, 20:17

А якою товщиною ви накладаєте ті коржі і скільки по часу печете?бо щось у мене таке виходить...
tyska1987
 
Повідомлень: 1968
З нами з: 31 січня 2013, 14:17
Звідки: північний
Репутация: 158

Re:

Повідомлення Мерисоль » 05 січня 2018, 20:24

tyska1987 написав:А якою товщиною ви накладаєте ті коржі і скільки по часу печете?бо щось у мене таке виходить...

Я пекла по 8-10 хв. Ромазувала приблизно 5 мм в може і більше. Бумагу з них віддирала поки тепле, бо потім взагалі не могла...
В мене вийшло 5 коржів і всі якісь тонкі. Спекла ще бісквіт і з'єднала все це разом в один торт. Щось мене цей рецепт не вразив, хоча я не супер пекар. Більше пекти не буду.
Аватар користувача
Мерисоль
 
Повідомлень: 1730
З нами з: 20 вересня 2012, 20:39
Звідки: Ірина, РУМ, 06803сім990сім
Репутация: 186

Re: Re:

Повідомлення Sveto4ka786 » 05 січня 2018, 20:50

Мерисоль написав:
tyska1987 написав:А якою товщиною ви накладаєте ті коржі і скільки по часу печете?бо щось у мене таке виходить...

Я пекла по 8-10 хв. Ромазувала приблизно 5 мм в може і більше. Бумагу з них віддирала поки тепле, бо потім взагалі не могла...
В мене вийшло 5 коржів і всі якісь тонкі. Спекла ще бісквіт і з'єднала все це разом в один торт. Щось мене цей рецепт не вразив, хоча я не супер пекар. Більше пекти не буду.

От і я так зробила, бісквіт розрізала і в середину ці коржі.
Аватар користувача
Sveto4ka786
 
Повідомлень: 3893
З нами з: 25 жовтня 2013, 22:18
Звідки: р-н Ювілейний 097 644 5два 74
Репутация: 561

Повідомлення Jarina » 05 січня 2018, 20:57

Коржі для італійського горіхового так і виходять - тонкі . Торт дуже смачний, за умови, якщо крем не нудний. Я роблю міксові - вершки, лимонний сік, маскарпоне, сира згущенка, В процесі пробую , щоб був смачний і і не приторний. Ще люблю додати нотки з кислинкою - вишні чи журавлину .
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21597
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 936

Повідомлення РОССОМАХА » 05 січня 2018, 21:48

я свій навіть дороблювати не буду, завтра якийсь інший зроблю)
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6438
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Повідомлення Jarina » 05 січня 2018, 21:51

Ех, шкода, що так. Тортик класний, але примхливий у виконанні, початківцям його б не радила.
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21597
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 936

Повідомлення Jarina » 05 січня 2018, 21:57

Я то пекла його двічі, і ще пектиму. Але на це Різдво за побажаннями домашніх пекла інший італійський тортик , маковий. Його теж не пораджу. Бо торт безподобний, і ніби простенький геть, а теж може не вийти, коржі специфічні. І для крему тра багато маскарпоне, як і в рецепті, і навіть більше.
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21597
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 936

Re:

Повідомлення svitla » 05 січня 2018, 23:52

svitla написав:Дівчата, а коржі для Італійського горіхового торта хтось пробував на силіконовому коврику випікати? Чи краще все ж таки пергамент?

Ніхто не пробував???
Аватар користувача
svitla
 
Повідомлень: 1472
З нами з: 22 березня 2012, 15:22
Звідки: тел 097чотири960нуль63 Ювілейний
Репутация: 238

Re: Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 05 січня 2018, 23:55

svitla написав:
svitla написав:Дівчата, а коржі для Італійського горіхового торта хтось пробував на силіконовому коврику випікати? Чи краще все ж таки пергамент?

Ніхто не пробував???

саме італійський не пробувала, але безе сушу часто, мені більше всього подобається на фользі, з пергаментом не дружу. На силік. коврику безе теж класно сушиться і відстає, думаю, торт відстане теж.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення svitla » 06 січня 2018, 00:00

Дякую. Я з пергаментом теж не дружу. Маю ще тефлонові коврики то буду експериментувати.
Аватар користувача
svitla
 
Повідомлень: 1472
З нами з: 22 березня 2012, 15:22
Звідки: тел 097чотири960нуль63 Ювілейний
Репутация: 238

Повідомлення engedrina » 06 січня 2018, 00:14

Сьогодні робила крем з вершків Щедрик, дуже гарно збилися, ніч постояли в холодильнику, такі ніжні і смачні)
Аватар користувача
engedrina
 
Повідомлень: 6558
З нами з: 25 серпня 2011, 11:14
Звідки: Рівне Ювілейний
Репутация: 335

Re:

Повідомлення Lamana » 06 січня 2018, 00:41

engedrina написав:Сьогодні робила крем з вершків Щедрик, дуже гарно збилися, ніч постояли в холодильнику, такі ніжні і смачні)

Теж були рідкі, як молоко, у відеречку?
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Повідомлення engedrina » 06 січня 2018, 09:42

Так, збивайте холодні і все вийде)
Ще подивилась оце відео, як працювати з вершками https://youtu.be/fGIyTnjJ5bE
Аватар користувача
engedrina
 
Повідомлень: 6558
З нами з: 25 серпня 2011, 11:14
Звідки: Рівне Ювілейний
Репутация: 335

Повідомлення Tanywka » 06 січня 2018, 18:27

Привіт.. Можливо в когось є рецептик Віденських вафельок,буду дуже вдячна
Аватар користувача
Tanywka
 
Повідомлень: 1498
З нами з: 28 жовтня 2010, 10:49
Звідки: Павлюченка
Репутация: 363

Re: Re:

Повідомлення tyska1987 » 06 січня 2018, 23:01

Lamana написав:
engedrina написав:Сьогодні робила крем з вершків Щедрик, дуже гарно збилися, ніч постояли в холодильнику, такі ніжні і смачні)

Теж були рідкі, як молоко, у відеречку?

Я теж брала. Щедрик,були рідкі,але збились гарно. Свій італійський доробила. В діаметрі маленький як по рецепту,але високий,завтра сфоткаю як будем різать.
tyska1987
 
Повідомлень: 1968
З нами з: 31 січня 2013, 14:17
Звідки: північний
Репутация: 158

Повідомлення Sim0na » 09 січня 2018, 19:41

скажіть, а як ці вершки ідуть у використанні-якщо на мій торт треба 1 л сметани то вершків піде стільки ж чи вони економніші?
Аватар користувача
Sim0na
 
Повідомлень: 9404
З нами з: 08 травня 2011, 23:24
Звідки: Рівне
Репутация: 229

Re:

Повідомлення РОССОМАХА » 11 січня 2018, 21:14

Sim0na написав:скажіть, а як ці вершки ідуть у використанні-якщо на мій торт треба 1 л сметани то вершків піде стільки ж чи вони економніші?

Якщо наприклад Монастирську ізбу, то я б брала Спешні і розводила б молоком, бо там треба конкретна прослойка
а якщо наприклад мусовий торт, то Щедрик класні, але не думаю, що вони економніші в плані кількості, хіба просто 1 л сметани замінити 2 упаковками Щедрика, об"єм буде однаковий, бо як нормальна сметана, то вона теж в класну піну збивається
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6438
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Re:

Повідомлення РОССОМАХА » 11 січня 2018, 21:17

Jarina написав:Ех, шкода, що так. Тортик класний, але примхливий у виконанні, початківцям його б не радила.

ну я б не сказала б що я прямо геть початківець))) і 6 бізешних коржиків не така вже висока кухня, але хто надумає, скажу, лишила свої мокренькі коржики, бо на нашу компанію, там би не було, що їсти))),хоч скільки крему не дай, і вони через добу чудово підсохли і смачненькі бізешні млинчики получились, а віддерала від пергаменту не коржик, а навпаки, пергамент від коржика гарячим, впринципі порвала трохи тільки 1
Аватар користувача
РОССОМАХА
 
Повідомлень: 6438
З нами з: 30 листопада 2012, 13:09
Репутация: 604

Повідомлення КсеніяNSP » 15 січня 2018, 10:46

http://www.smachno.in.ua/prygotuvannya.php?id=302
не складний, не затратний, швидкий в приготуванні смачний пляцок "Пані Валевська"
ЗображенняЗображення
Робила практично по рецепту, тільки мені здалося, що мало буде крему, то я додала ще один жовток, трохи більше молока і масла не 100, а 200грам - крему вийшло якраз, і промазати серединку, і бока торта.
У мене форма 39/27см, можна було б і меншу, то слої були б вищі (але , мабуть, пісочне тістобуло надто товсте. :? .), а так пляцок вийшов трохи низенький, 5 см. Хоча, можливо причина в тому, що в мене трохи "осіло" безе після випічки, може не дозбивала, а може воно так і має бути, я вперше робила безе з крохмалем, воно виходить не таке сухеньке, а ніби білкове суфле.
В начинку брала заморожену чорницю і малину, не розморожувала попередньо.
Мигдалю не було, тому брала горіхи.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Повідомлення Violetta » 18 січня 2018, 12:52

Дівчата, хелп!! Де у Рівному кокосове молоко продається?
Аватар користувача
Violetta
 
Повідомлень: 940
З нами з: 12 серпня 2010, 13:48
Звідки: 0982466972; 0957365095
Репутация: 79

Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 18 січня 2018, 13:00

Violetta написав:Дівчата, хелп!! Де у Рівному кокосове молоко продається?

В супермаркетах.раніш бачила у Фоззі, і в сільпо.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28939
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Re: Re:

Повідомлення Violetta » 18 січня 2018, 13:17

КсеніяNSP написав:
Violetta написав:Дівчата, хелп!! Де у Рівному кокосове молоко продається?

В супермаркетах.раніш бачила у Фоззі, і в сільпо.

Дякую
Аватар користувача
Violetta
 
Повідомлень: 940
З нами з: 12 серпня 2010, 13:48
Звідки: 0982466972; 0957365095
Репутация: 79

Повідомлення марія88 » 18 січня 2018, 14:29

В Метро є
Аватар користувача
марія88
 
Повідомлень: 1923
З нами з: 09 травня 2014, 08:20
Звідки: Ювілейний 0985152049
Репутация: 189

Повідомлення valentina88 » 10 лютого 2018, 17:00

Підкажіть провірений рецепт пастили,і що за чим і як робити?дякую
valentina88
 
Повідомлень: 1580
З нами з: 03 квітня 2013, 18:31
Звідки: Рівне.Ювілейне тел.0971133798
Репутация: 86

Re: Re:

Повідомлення скорпіонка » 11 лютого 2018, 17:49

BaNaNoV написав:а ще я роблю млинці за цим рецептом-
http://forum.say7.info/topic43334.html
дуууууууууже класні,тонесенькі,давно вже відмовилась від традиційного рецепту
спобуйте-не пожалкуєте! ;)

Свєта дякую за рецепт,дійсно дуже смачні. І добре що вони на кефірі, бо він завжди є в холодильнику.
Єдине що на блінніці я їх не змогла перевернути, бо дуже тонкі, тому смажила їх на маленькій чавунній сковороді.
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re: Re:

Повідомлення Лапушка » 11 лютого 2018, 18:14

vika22 написав:Я роблю сало, а краще бочок, по "Гуцульськи" : шмат сала добре натираю чорним перцем+сіль+тертий часник. Складаю у 2 п/е пакети, зав'язую і варю у каструлі з водою хвилин 40, періодично повертаю на різні боки (але що б не пошкодити кульок). Виймаю, даю охолонути. Виходить дуже смачне.


Дуууже дякую за рецепт!)

Роблю вже не один раз. Виходить дуже смачно, експериментую з спеціями, а за що люблю цей рецепт, за чисті каструлі). Не треба від жиру відмивати посуд.
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12282
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Повідомлення Innysia » 13 лютого 2018, 22:49

Дайте рецепт кексів,провірений і смачний,
Аватар користувача
Innysia
 
Повідомлень: 3310
З нами з: 16 липня 2011, 09:07
Звідки: ~Никогда не буть высокомерен с униженными.И никогда не унижайся перед высокомерным~
Репутация: 161

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі



cron