СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Re: Re:

Повідомлення 1220 » 15 грудня 2018, 12:44

dinamovka написав:
Тетянка написав:Готувала на день народження малого таке суфле http://www.say7.info/cook/recipe/790-Sufle-semgi.html Швидко, легко, корисно, святково та дуже смачно. Планую і на новий рік. Формочкі брала силіконові сердечка та мафіни
Єдине, хочу трішки змінити рецепт, що б додати гостроти (замість вершків сметану і прикрашати не вершковим сиром а сметаною або майонезом, полити лимонним соком)

Хочу зробити таке,але з горбуші все ж таки

нашла видоизменённый(как профитроли ) https://www.youtube.com/watch?v=1CNi2oxCGck.
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3391
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 194

загрузка...

Повідомлення dinamovka » 15 грудня 2018, 23:30

Підскажіть мені, якщо до бісквіту на горячому молоці по цьому рецепту https://forum.say7.info/topic58382.html
Я зроблю сметанний крем з чорносливом, буде добре? Є в мене і вершки щедрик, що його краще?
А ще підскажіть, якщо лише чорнослив додати між коржів, чи не буде приторним ? Крім чорносливу маю ще ківі, та сумніваюсь в такому поєднанні...
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 4808
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 73

Повідомлення Jarina » 16 грудня 2018, 07:10

Я печу часто цей бісквіт. Коржі трошки просочи сиропом.Крем сметанний піде, звичайно. З самих вершків не роби, буде нудний і надто повітряний. Чорнослив дасть кислинку і потреби в ківі не буде. Сметану на крем збивай з пудрою і дай трохи лимонного соку, якщо нема кислинки , нуднуватий на смак. Якщо сметана сепараторна - збивати обережно, спочатку трохи розвести рідкими вершками(тим же щедриком) і міксером на малих оборотах, щоб не збити в масло.
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 21385
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти") 067*67*553*78
Репутация: 912

Повідомлення Лазулька » 16 грудня 2018, 09:16

...
Аватар користувача
Лазулька
 
Повідомлень: 3429
З нами з: 24 березня 2011, 12:30
Звідки: 0673606714
Репутация: 266

Re:

Повідомлення Лазулька » 16 грудня 2018, 09:18

Тетянка написав:Зараз акція в Велмарті: ціла форель, патрана по 157 гр(точно не пам'ятаю). Одна риба виходить 200грн. Брала, то свіжа

А яка форель, р¡чкова, чи морська?
Аватар користувача
Лазулька
 
Повідомлень: 3429
З нами з: 24 березня 2011, 12:30
Звідки: 0673606714
Репутация: 266

Re: Re:

Повідомлення Тетянка » 16 грудня 2018, 11:30

Лазулька написав:
Тетянка написав:Зараз акція в Велмарті: ціла форель, патрана по 157 гр(точно не пам'ятаю). Одна риба виходить 200грн. Брала, то свіжа

А яка форель, р¡чкова, чи морська?

Морська, червоне м' ясо
Тетянка
 
Повідомлень: 2411
З нами з: 18 жовтня 2010, 16:26
Звідки: Пивзавод 0983579076
Репутация: 333

Re:

Повідомлення dinamovka » 16 грудня 2018, 13:16

Jarina написав:Я печу часто цей бісквіт. Коржі трошки просочи сиропом.Крем сметанний піде, звичайно. З самих вершків не роби, буде нудний і надто повітряний. Чорнослив дасть кислинку і потреби в ківі не буде. Сметану на крем збивай з пудрою і дай трохи лимонного соку, якщо нема кислинки , нуднуватий на смак. Якщо сметана сепараторна - збивати обережно, спочатку трохи розвести рідкими вершками(тим же щедриком) і міксером на малих оборотах, щоб не збити в масло.

Дякую за поради! Зробила лише з чорносливом
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 4808
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 73

Повідомлення камалька » 16 грудня 2018, 15:32

Хто пече штолен, обов'язково ром чи коньяк підійде?
камалька
 
Повідомлень: 3041
З нами з: 13 лютого 2012, 20:40
Звідки: Рівне
Репутация: 340

Re:

Повідомлення heppi » 16 грудня 2018, 20:00

dinamovka написав:Підскажіть мені, якщо до бісквіту на горячому молоці по цьому рецепту https://forum.say7.info/topic58382.html
Я зроблю сметанний крем з чорносливом, буде добре? Є в мене і вершки щедрик, що його краще?
А ще підскажіть, якщо лише чорнослив додати між коржів, чи не буде приторним ? Крім чорносливу маю ще ківі, та сумніваюсь в такому поєднанні...

Якщо роблю крем з вершків Щедрик добавляю желетин,тоді він не такий повітряний і добре тримає форму,такий крем роблю до шоколадних коржів на раз,два,три від Енді шефа
heppi
 
Повідомлень: 4039
З нами з: 06 травня 2011, 16:39
Репутация: 316

Re:

Повідомлення ttanita » 19 грудня 2018, 19:35

камалька написав:Хто пече штолен, обов'язково ром чи коньяк підійде?

Я давала коньяк
ttanita
 
Повідомлень: 3201
З нами з: 11 січня 2012, 15:10
Репутация: 265

Повідомлення tanyayacuk » 19 грудня 2018, 19:54

я теж коньяк
Аватар користувача
tanyayacuk
 
Повідомлень: 2967
З нами з: 24 березня 2012, 22:05
Звідки: Ювілейний
Репутация: 207

Re:

Повідомлення idavors » 20 грудня 2018, 08:04

камалька написав:Хто пече штолен, обов'язково ром чи коньяк підійде?

підійде і те, і інше
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10732
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 482

Повідомлення камалька » 20 грудня 2018, 11:35

Дякую.
камалька
 
Повідомлень: 3041
З нами з: 13 лютого 2012, 20:40
Звідки: Рівне
Репутация: 340

Повідомлення engedrina » 20 грудня 2018, 14:16

Можливо хтось пік торт снікерс і поділиться перевіреним рецептом???
Аватар користувача
engedrina
 
Повідомлень: 4977
З нами з: 25 серпня 2011, 11:14
Звідки: Рівне Ювілейний
Репутация: 308

Re:

Повідомлення Masha241082 » 20 грудня 2018, 16:45

engedrina написав:Можливо хтось пік торт снікерс і поділиться перевіреним рецептом???


http://lakomkam.ru/blog/vypechka_tort_snikers.html
мне этот вкусный,он без безе и за это нравится
Аватар користувача
Masha241082
 
Повідомлень: 2651
З нами з: 26 травня 2010, 08:56
Репутация: 212

Re: Re:

Повідомлення heppi » 20 грудня 2018, 21:53

Masha241082 написав:
engedrina написав:Можливо хтось пік торт снікерс і поділиться перевіреним рецептом???


http://lakomkam.ru/blog/vypechka_tort_snikers.html
мне этот вкусный,он без безе и за это нравится

Зацікавило,ви все по рецепту робили?
Чи якісь зміни вносити?
heppi
 
Повідомлень: 4039
З нами з: 06 травня 2011, 16:39
Репутация: 316

Повідомлення Masha241082 » 20 грудня 2018, 22:09

по рецепту
Аватар користувача
Masha241082
 
Повідомлень: 2651
З нами з: 26 травня 2010, 08:56
Репутация: 212

Повідомлення Marichka91 » 25 грудня 2018, 18:10

Поділіться будь ласка рецептом крему на капкейки, хочу спекти на кендібар, але незнаю який крем краще робити, щоб гарно простояв і не потік.
Аватар користувача
Marichka91
 
Повідомлень: 737
З нами з: 15 лютого 2013, 18:48
Звідки: радіозавод, автовокзал
Репутация: 27

Повідомлення dinamovka » 25 грудня 2018, 18:50

На попередній сторінці МуленРуж радила
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 4808
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 73

Re: Re:

Повідомлення квіточка67 » 25 грудня 2018, 19:37

dinamovka написав:
Okswin написав:LadyInfinity » Сегодня, 16:20
Італійський кекс
3 яйця взбити з 1,5ст цукру ( можна не довго взбивать, то вийде один кекс. А якщо довше взбивать, то получається зовсім інше тісто. Але обидва- класні). Далі додаємо 200гр розтопленого вершкового масла ( я навідь один раз з маргарином " Пампушок" експериментувала- нормально получається!) і 0,5 стакана тепленького молочка, в якому вже шумує 1 пачечка розрихлювача " Левіто" ( з нашими розрихлювачами не пробувала експериментувати). Далі додаємо 3 стакана муки. Я ще люблю вкришити поломані шматочки шоколаду.
Не лякайтесь, що рідке тісто буде.
Виливаємо в змазану олією форму і випікаємо на маленькому вогні. Росте гарно, як бісквіт. Печеться приблизно годину. Готовність перевіряємо, як у бісквіта, чи будь- якого іншого торта.
СМАКОТА!))

Дуже дуже дуже смачний кекс!
Рецепт ще 2012 року)
Дякую!

Розкажіть, будь ласка ,де купували розрихлювач" Левіто"?
квіточка67
 
Повідомлень: 451
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 65

Re: Re:

Повідомлення КсеніяNSP » 25 грудня 2018, 19:53

квіточка67 написав:Розкажіть, будь ласка ,де купували розрихлювач" Левіто"?

в Італії))) і левіто не зовсім розпушувач, так називають і сухі дріжджі, і розпушувач..
Беріть польський порошок до печива, 1 уп. https://zakaz.ua/uk/05901858000592/%D1% ... 1%89%D0%B0 , додається прямо в борошно. Далі все по рецепту.
Аватар користувача
КсеніяNSP
 
Повідомлень: 28910
З нами з: 07 лютого 2011, 13:22
Звідки: т.097-47-89-330 Торт- как время, его всегда мало)
Репутация: 594

Re: Re:

Повідомлення квіточка67 » 25 грудня 2018, 20:26

КсеніяNSP написав:
квіточка67 написав:Розкажіть, будь ласка ,де купували розрихлювач" Левіто"?

в Італії))) і левіто не зовсім розпушувач, так називають і сухі дріжджі, і розпушувач..
Беріть польський порошок до печива, 1 уп. https://zakaz.ua/uk/05901858000592/%D1% ... 1%89%D0%B0 , додається прямо в борошно. Далі все по рецепту.

Дякуююю! :)
квіточка67
 
Повідомлень: 451
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 65

Повідомлення dinamovka » 25 грудня 2018, 21:35

Я з розпушувачем не заморочувалась. Брала польський, і турецький, і наш. Завжди смачний кекс.
Тепер у нас випічка це коли або смачнмй кекс або все інше під назвою "це не кекс, коли вже кекс буде" )))
Аватар користувача
dinamovka
 
Повідомлень: 4808
З нами з: 22 серпня 2013, 11:52
Звідки: Ясениничі
Репутация: 73

Re:

Повідомлення квіточка67 » 26 грудня 2018, 10:33

dinamovka написав:Я з розпушувачем не заморочувалась. Брала польський, і турецький, і наш. Завжди смачний кекс.
Тепер у нас випічка це коли або смачнмй кекс або все інше під назвою "це не кекс, коли вже кекс буде" )))

Дякуююю! ;)
квіточка67
 
Повідомлень: 451
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 65

Повідомлення natali3001 » 06 січня 2019, 22:35

Привіт. Хочу на Різдво спекти перепілок з апельсинами, може хтось має перевірений рецепт.
Аватар користувача
natali3001
 
Повідомлень: 5446
З нами з: 20 вересня 2011, 13:53
Звідки: Грабник 0974733915
Репутация: 469

Повідомлення PDV » 07 січня 2019, 10:36

В кого є смачний перевірении рецепт салату з гов'яжого язика
Аватар користувача
PDV
 
Повідомлень: 3805
З нами з: 15 серпня 2011, 21:04
Репутация: 239

Повідомлення Sim0na » 07 січня 2019, 11:37

др. Откер теж хороший розпушувач , ні?
Аватар користувача
Sim0na
 
Повідомлень: 8560
З нами з: 08 травня 2011, 23:24
Звідки: Рівне
Репутация: 207

Re:

Повідомлення Лапушка » 07 січня 2019, 15:07

natali3001 написав:Привіт. Хочу на Різдво спекти перепілок з апельсинами, може хтось має перевірений рецепт.

Робила на Новий Рік перепілок з чорносливом.
Попередньо замаринувала мед-гірчиця- сіль- свіжомелений перець- соевий соус. Ви можете замість соєвого додати свіжий апельсиновий сік.
Через три години маринування в кожну пташку запхнула по чорносливині й по шматочку вершкового масла.
Склала в рукав, 20 хвилин в рукаві запікала, потім рукав розкрила, ще 10 хвилин запікала, щоб підрум*янились.
Вийшли дуже смачні й не сухі.
Аватар користувача
Лапушка
 
Повідомлень: 12164
З нами з: 18 квітня 2010, 15:29
Звідки: ТАРО. О5о148899о
Репутация: 127

Re: Re:

Повідомлення natali3001 » 07 січня 2019, 19:03

Лапушка написав:
natali3001 написав:Привіт. Хочу на Різдво спекти перепілок з апельсинами, може хтось має перевірений рецепт.

Робила на Новий Рік перепілок з чорносливом.
Попередньо замаринувала мед-гірчиця- сіль- свіжомелений перець- соевий соус. Ви можете замість соєвого додати свіжий апельсиновий сік.
Через три години маринування в кожну пташку запхнула по чорносливині й по шматочку вершкового масла.
Склала в рукав, 20 хвилин в рукаві запікала, потім рукав розкрила, ще 10 хвилин запікала, щоб підрум*янились.
Вийшли дуже смачні й не сухі.

Дякую. Не хочеться експериментувати з часом. 30хв.достатньо було?
Аватар користувача
natali3001
 
Повідомлень: 5446
З нами з: 20 вересня 2011, 13:53
Звідки: Грабник 0974733915
Репутация: 469

Re:

Повідомлення квіточка67 » 07 січня 2019, 20:18

PDV написав:В кого є смачний перевірении рецепт салату з гов'яжого язика

Язык,яйца вареные 3 шт.,шампиньоны 200 г,огурцы маринов. 3-4 шт.,сыр твердый 100 г,майонез 100 г,соевый соус 2 ст.л., горчица/хрен 1 ч.л
Язык отварить до готовности, очистить.Грибы помыть, порезать соломкой и обжарить на сковородке до выпаривания жидкости.
Все составляющие салата нарезать соломкой смешать.
Майонез размешать с соевым соусом и горчицей(или горчица+хрен, или хрен белый), заправить салат, перемешать.
Салат должен постоять, чтобы все ингредиенты поженились.
квіточка67
 
Повідомлень: 451
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 65

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі



загрузка...