СПшні кулінарні посиденьки) 1 ст.ЗМІСТ

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення Hanami » 07 жовтня 2011, 22:09

Дівчата! викиньте всі жидкі дими! Лікарі за голови беруться, що ми їмо!.!це отрута!
Аватар користувача
Hanami
 
Повідомлень: 22757
З нами з: 14 вересня 2010, 19:20
Звідки: 05023шість4809 або 09652вісім5374 Наташа
Репутация: 994

Re:

Повідомлення Hanami » 07 жовтня 2011, 22:10

mikey написав:О, роблю сама оселедці, але й скумбрія теж дуже смачно виходить.
Від риби відрізати голови, вичинити середину й покласти в маринад.
МАРИНАД : 1л. води закип"ятити.Додати 6ст.л. солі, 1-2ст.л цукру, спеції за смаком(я кладу коріандр, лавр, перець горошком, перець душистий, базилік).
Дати маринаду похолонути і туди рибку на 1,5доби.
Після того як дізналась рецепт, оселедців солених вже не купуємо, бо ці виходять смачніші)))

а мені такого не казалаЗображення
Аватар користувача
Hanami
 
Повідомлень: 22757
З нами з: 14 вересня 2010, 19:20
Звідки: 05023шість4809 або 09652вісім5374 Наташа
Репутация: 994

Повідомлення Lamana » 07 жовтня 2011, 22:32

Робила піцу з бортиком - смакота, за вуха не відтягнеш)) Дуже гарний рецепт і самчнючий)) І оригінальний - само собою!!
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 41837
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 1932

Re:

Повідомлення connect » 07 жовтня 2011, 22:34

Tanucha написав:Робила піцу з бортиком - смакота, за вуха не відтягнеш)) Дуже гарний рецепт і самчнючий)) І оригінальний - само собою!!


а я ще пробувала робити, щоб в середину замість сосисок ложити сир чечель) так що експерементуйте далі))
Аватар користувача
connect
Модератор
 
Повідомлень: 16865
З нами з: 21 січня 2009, 13:03
Звідки: центр, 15 школа (068)058-0432
Репутация: 1729

Повідомлення Lamana » 07 жовтня 2011, 22:35

О! Дякую за ідейку)) Точно, має бути прикольно)) Вже чоловік каже, ти що влюбилась знову - кожен день нові страви)))
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 41837
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 1932

Повідомлення Jarina » 07 жовтня 2011, 22:35

Рибку засолила, тепер печу горішника з 39 сторінки. Все ніяк не заспокоюсь))))))Завтра ще буду робити млинці з м"ясом. Є замаринована в сухому маринаді свинина(м"якоть), хочу її відварити, перемолити на м"ясорубці , додати тушеної цибульки, і цим начинити млинці. Ну і ще борщ щавльовий зварю. В іІ талії, мабуть, такого нема)))))))
Аватар користувача
Jarina
 
Повідомлень: 17424
З нами з: 07 грудня 2009, 11:17
Звідки: Рівне, ,до мене на "ти"))) Центр, Чайка, Текстил., педінститут
Репутация: 602

Re:

Повідомлення mikey » 07 жовтня 2011, 22:39

Tanucha написав:О! Дякую за ідейку)) Точно, має бути прикольно)) Вже чоловік каже, ти що влюбилась знову - кожен день нові страви)))


Точно, після відкриття цієї темки, найбільше щастить нашим чоловікам))) Щодня нова смакота))
Аватар користувача
mikey
 
Повідомлень: 1391
З нами з: 01 лютого 2011, 13:23
Репутация: 220

Re:

Повідомлення Foxa » 07 жовтня 2011, 22:44

Tanucha написав:О! Дякую за ідейку)) Точно, має бути прикольно)) Вже чоловік каже, ти що влюбилась знову - кожен день нові страви)))

ха, це точно))) У мене та сама картина)) Чоловік нарадуватися не може, а свекруха не може зрозуміти чого то так невісточку поперло)))
Аватар користувача
Foxa
 
Повідомлень: 124
З нами з: 30 вересня 2010, 21:20
Звідки: тел.: 068 059 88 79
Репутация: 32

Повідомлення Kota » 08 жовтня 2011, 10:19

а я зараз готую цукати з гарбуза для малого http://www.foodclub.ru/detail/3059, поки ще не знаю які вийдуть, але напевно кращі ніж на ринку
Kota
 
Повідомлень: 739
З нами з: 27 жовтня 2010, 14:32
Репутация: 22

Re:

Повідомлення evgeniya » 08 жовтня 2011, 12:17

Дiвчата ,хочу запропонувати вам дуже смачний перевiрений мною рецепт маринованоъ скумбрiъ. Виходить дуже смачна!.
Беремо велику скумбрiю (вона жирнiша) 3-4шт. I поки вона ще тверденька (буде зручнiше нарiзати) вiдрiзаэмио голову та чистимо серединку. Почищену рибу нарiзаэмо шматочками по 1-1,5см.та обвалюэмо в солi I залишаэмо на 40хв.(а тим часом можна готувати щось iнше!). Коли час закiнчився викидаэмо рибу (разом з сiллю) в киплячу воду на 2хв!.(не бiльше, щоб не переварити). Потiм дiстаэмо рибу з води шумовкою та заливаэмо оцтом!! На половину I знову залишаэмо на 40хв. Коли час приходити виливаэмо половину оцту в чашку (вiн ще згодиться) а рибу разом з оцтом викидаэмо в ту саму киплячу! воду знову на 2хв. Виймаэмо рибу з води, перекладаэмо з цибулею (кружельцями), поливаэмо ъъ оцтом (тим що залишився) I змащуемо олiэю. Та на декiлька годин ставимо в холодильник.
Смачного!.
Аватар користувача
evgeniya
 
Повідомлень: 2224
З нами з: 14 жовтня 2010, 10:40
Звідки: 0982513573
Репутация: 149

Повідомлення mama83 » 08 жовтня 2011, 12:32

що можна спекти з кефіру?
Аватар користувача
mama83
 
Повідомлень: 4519
З нами з: 22 вересня 2010, 16:46
Репутация: 448

Повідомлення NaSaDD » 08 жовтня 2011, 12:46

Шарлотка з кефіром
3 яйця,1 ст.цукру,1 ст.кефіру,1 ч.л.соди,2 ст.борошна,3-4 яблука,трошки кориці,ванілін.Можна все перемішати,але я виливаю половину тіста,розкладаю різані яблука,присипаю корицею,заливаю другою половиною.В духовку на 40 хв. на 200 град.
Я завжди роблю 2 порції,бо однієї і до вечора не вистачає.
Зображення
Аватар користувача
NaSaDD
 
Повідомлень: 10220
З нами з: 18 грудня 2010, 14:13
Звідки: Литовська, тел.+3809сім524сім848. Допоможу зробити милко власноруч)
Репутация: 1246

Re:

Повідомлення Anna89 » 08 жовтня 2011, 12:52

mama83 написав:що можна спекти з кефіру?

КЕКСИ З МАЙОНЕЗУ!.!
250 г майонезу (можна самого дешевого)
250 мл кефіру чи кислого молока
Стакан цукру
3 яйця
3 стакани борошна
1 чайна ложка соди гашена оцтом
Яйця розтерти разом з цукром. Потім все вимішати. Можна додавати родзинки, цукати.
Змазати форми маслом чи маргарином (я випікаю у силіконових)
Аватар користувача
Anna89
 
Повідомлень: 7250
З нами з: 29 березня 2011, 13:52
Звідки: Північний-"Арен"***Верьте в мечту. У неё есть приятная особенность - сбываться***
Репутация: 493

Re:

Повідомлення mama83 » 08 жовтня 2011, 12:58

nasadd написав:Шарлотка з кефіром
3 яйця,1 ст.цукру,1 ст.кефіру,1 ч.л.соди,2 ст.борошна,3-4 яблука,трошки кориці,ванілін.Можна все перемішати,але я виливаю половину тіста,розкладаю різані яблука,присипаю корицею,заливаю другою половиною.В духовку на 40 хв. на 200 град.
Я завжди роблю 2 порції,бо однієї і до вечора не вистачає.
Зображення



дякую...соду гасити оцетом?
Аватар користувача
mama83
 
Повідомлень: 4519
З нами з: 22 вересня 2010, 16:46
Репутация: 448

Повідомлення NaSaDD » 08 жовтня 2011, 13:00

Ні,я не гашу,але соди без горки.
Аватар користувача
NaSaDD
 
Повідомлень: 10220
З нами з: 18 грудня 2010, 14:13
Звідки: Литовська, тел.+3809сім524сім848. Допоможу зробити милко власноруч)
Репутация: 1246

Повідомлення mama83 » 08 жовтня 2011, 13:01

дякую..іду пекти...
Аватар користувача
mama83
 
Повідомлень: 4519
З нами з: 22 вересня 2010, 16:46
Репутация: 448

Re: Re:

Повідомлення mama83 » 08 жовтня 2011, 13:04

Anna89 написав:
mama83 написав:що можна спекти з кефіру?

КЕКСИ З МАЙОНЕЗУ!.!
250 г майонезу (можна самого дешевого)
250 мл кефіру чи кислого молока
Стакан цукру
3 яйця
3 стакани борошна
1 чайна ложка соди гашена оцтом
Яйця розтерти разом з цукром. Потім все вимішати. Можна додавати родзинки, цукати.
Змазати форми маслом чи маргарином (я випікаю у силіконових)



дякую
Аватар користувача
mama83
 
Повідомлень: 4519
З нами з: 22 вересня 2010, 16:46
Репутация: 448

Re:

Повідомлення NaSaDD » 08 жовтня 2011, 13:05

mama83 написав:дякую..іду пекти...

Да,ще духовки бувають різні-ви наглядайте,щоб не перетримати.
Аватар користувача
NaSaDD
 
Повідомлень: 10220
З нами з: 18 грудня 2010, 14:13
Звідки: Литовська, тел.+3809сім524сім848. Допоможу зробити милко власноруч)
Репутация: 1246

Повідомлення Lamana » 08 жовтня 2011, 13:56

Деруни в горщику - просто бомба (навіть без курячого м*яса))))))..
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 41837
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 1932

Re: СПшні кулінарні посиденьки) є зміст ст.1

Повідомлення Tetiana » 08 жовтня 2011, 15:01

А я щойно спекла ось такий пирожок, що називається "вишиванка". Нарешті знайшла його рецепт

Зображення
Я чогось не люблю тих "коврижок" (вони якісь липкі), а цей получається пісочний.
Tetiana
 
Повідомлень: 9540
З нами з: 22 березня 2010, 17:11
Звідки: Басів Кут
Репутация: 186

Повідомлення drunaya » 08 жовтня 2011, 15:50

Апетитно виглядає.
drunaya
 
Повідомлень: 1634
З нами з: 17 листопада 2009, 18:55
Репутация: 432

Повідомлення Julija » 08 жовтня 2011, 16:14

І я робила "вишиванку". Начинка - варення з клюкви. Дуже смачна до чаю. Ось мій фотозвіт:
Зображення
Аватар користувача
Julija
 
Повідомлень: 1924
З нами з: 28 серпня 2010, 22:50
Звідки: Рівне, Льонокомбінат, моб. 096-984-66-27
Репутация: 268

Повідомлення alyonushka » 08 жовтня 2011, 18:32

Привіт всім!
І я хочу поділитися легким і дуже смачним рецептиком "Заварне"!
Для тіста потрібно:
1 ст води, 150 гр масла (можна спред) прекипятити додати 1ст муки , що б стало густе відстави і по черзі вбити 4шт яйця і все ретельно та швиденько вимішати. Я на дечко викладала чайною ложечкою. Дуже добре це все робити кондитерським шприцом, але швидко бо тісто швидко загустає. Тобто заздалегідь потрібно пригутувати і шприц, і дечко змащене маслом.

Для крему потрібно заздалегідь зварити сироп( який має остинути) 1ст. води + 1 ст.цукру. Тоді 200 гр масло (спред) збивати і по трохи добавляти сироп.
Готові заварнушки начинити кремом!
alyonushka
 
Повідомлень: 285
З нами з: 25 березня 2010, 11:47
Звідки: м.Рівне, вул.Черняка (кафе Зустріч) - 068-0071747(Діджус)
Репутация: 47

Повідомлення Tanya123 » 08 жовтня 2011, 20:24

Я сьогодні день на кухні і на цьому сайті провела. Мої досягнення доця оцінила, а саме - Манний кексик від Lidinec та деруни в горщику (з малою один горщик ледве осилили...) Доня мені сьогодні задала питання: мама, а ти що вмієш таке готувати? Якщо чесно, то мені було приємно... Усім дякую за чудові рецепти...Буду і надалі дивувати родину з вашою допомогою.
Tanya123
 
Повідомлень: 333
З нами з: 11 червня 2010, 23:04
Звідки: Рівне-Київ 0973253680
Репутация: 49

Повідомлення Lamana » 08 жовтня 2011, 20:35

ой дуже люблю заварнушки)) але ніколи їх не готувала сама)) обов*язково спробую найближчим часом)
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 41837
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 1932

Re:

Повідомлення свєтка1111 » 09 жовтня 2011, 00:04

alyonushka написав:Привіт всім!
І я хочу поділитися легким і дуже смачним рецептиком "Заварне"!
Для тіста потрібно:
1 ст води, 150 гр масла (можна спред) прекипятити додати 1ст муки , що б стало густе відстави і по черзі вбити 4шт яйця і все ретельно та швиденько вимішати. Я на дечко викладала чайною ложечкою. Дуже добре це все робити кондитерським шприцом, але швидко бо тісто швидко загустає. Тобто заздалегідь потрібно пригутувати і шприц, і дечко змащене маслом.

Для крему потрібно заздалегідь зварити сироп( який має остинути) 1ст. води + 1 ст.цукру. Тоді 200 гр масло (спред) збивати і по трохи добавляти сироп.
Готові заварнушки начинити кремом!


Доречі до святкового столу готую завжди заварні, але начинені салатом, а зверху поливаю майонезом сіточкою ...БОМБА блюдо, ще ніхто
Аватар користувача
свєтка1111
 
Повідомлень: 2343
З нами з: 23 листопада 2010, 12:56
Звідки: 0972673178
Репутация: 311

Повідомлення Иринка1 » 09 жовтня 2011, 00:20

Девочки, кто писал рецепт ленивой капусты ( там где 2 часа варить, а потом чесноком и горчицей приправлять)- я один раз сделала, завтра собиралась повторить - не могу найти рецепт! Вкусная капуста получается.....верните рецепт на место ))))
Аватар користувача
Иринка1
 
Повідомлень: 561
З нами з: 25 січня 2011, 21:49
Репутация: 87

Повідомлення Julija » 09 жовтня 2011, 01:15

Шоколадний кекс з вишнями
Зробивши декілька разів яблучну шарлотку за рецептом connect, придумала ще один легкий рецепт. І головне вийшло теж дуже смачно.
Інградієнти:
4 яйця
1 склянка цукру
1 склянка борошна
вишні (брала закриті у власному соку)
2 ст.л. какао

Збити міксером яйця до піни + склянка цукру - взбити, + потроху додавати борошно - взбити.
У форму, змазану олією вилити половину тіста, виложити вишні, залити іншою половиною тіста. Ставимо в розігріту духовку на 20-30 хв.
Ось вийшов такий кекс:
Зображення Зображення
Аватар користувача
Julija
 
Повідомлень: 1924
З нами з: 28 серпня 2010, 22:50
Звідки: Рівне, Льонокомбінат, моб. 096-984-66-27
Репутация: 268

Re:

Повідомлення NaSaDD » 09 жовтня 2011, 08:39

Иринка1 написав:Девочки, кто писал рецепт ленивой капусты ( там где 2 часа варить, а потом чесноком и горчицей приправлять)- я один раз сделала, завтра собиралась повторить - не могу найти рецепт! Вкусная капуста получается.....верните рецепт на место ))))

на 42 стор.
Аватар користувача
NaSaDD
 
Повідомлень: 10220
З нами з: 18 грудня 2010, 14:13
Звідки: Литовська, тел.+3809сім524сім848. Допоможу зробити милко власноруч)
Репутация: 1246

Повідомлення Танюсік » 09 жовтня 2011, 11:23

Ми ,вчора з мамою, теж готувала деруни в горщику. Дуже смачно і ситно .!)))
А хто знає як і чим фарширувати баклажани і потім запікати в духовці????(маю наувазі лодочки). Бо в мене є кілька ідей,але може в когось є вже перевірений рецепт?
Аватар користувача
Танюсік
 
Повідомлень: 3398
З нами з: 08 травня 2010, 16:49
Звідки: 098 91 сім0061
Репутация: 142

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі