Мінімалка - 1 упаковка
Умови СП - після зібрання мінімалки відмову від замовлення не приймаю.
Ставка СП - комісія моєї картки
Оплата - повна передоплата на картку Приватбанку.
Роздача - центр , Північний.
Із замовленням прошу залишати свій номер телефону
ЦІНА 220ГРН за 200мл
Розливаю у нову тару!

опис:
Ця маска від іспанського виробника Erayba не потребує змивання та ідеально підходить для сухого та пошкодженого волосся. Маска дуже зручна у використанні та забезпечує відразу 10 корисних ефектів. Завдяки цьому засобові ваше волосся стане гладеньким, здоровим і слухняним.
Нанесіть маску на волосся, не змиваючи, і ви відразу відчуєте її корисну дію. Засіб випрямляє неслухняні локони, усуває небажану кучерівість і значно полегшує розчісування й укладання. Також маска дарує волоссю об'єм і наповнює пасма чудовим природним блиском.
За умови регулярного використання засіб відновлює пошкоджене волосся, а також усуває сухість і ламкість. Маска ефективно захищає локони від термовпливу на згубної дії ультрафіолетових променів.
ПРОПОНУЮ ЗІБРАТИ КОМПАНІЮ НА САЛОННУ ПРОЦЕДУРУ Erayba HydraKer K11 Keratin Hair Botox
100мл-180 грн ( на середню довжину по відгукам має вистачити до 5 процедур)
відгуки: Вперше спробувала в салоні, потім вирішила заощадити і купила тут. Процедура прийнятна для домашнього використання і дає відмінний результат. Головне: 1.Вимить волосся шампунем для глибокого очищення; 2. Рівномірно розподілити крем і прочесати волосся; 3. Укутать волосся і використовувати джерело тепла- в моєму випадку прогрівання феном 25 хв; 4. Якщо волосся довге, змивати, піднімаючи кінці волосся трохи вгору, щоб з них не вимити весь склад. І - вуаля - волосся блищить, м'які, доглянуті. Єдине - будьте готові - крем вимивання тонування і фарбу, краще використовувати в проміжках між фарбування, а не відразу після. Використовую 2-3 рази на місяць - рекомендую!
Сьогодні Вперше віпробувала Сейчас засіб. У мене волосся Фарбоване. Результат сподобався, волосся стало м'яким, з'явився Блиск, що не пушіться, тепер не нужно використовуват праску, легше розчісується. Результат сподобався, планую заступників у більшому об'ємі.
Однозначно рекомендую! Дійсно вже після першого разу волосся помітно краще виглядають і на дотик-шовкові, еластичні! На моїх волоссі пухнастість повністю не пішла, але волосся однозначно лягати рівнею і акуратніше.
Миттєво відновило волосся після першого прімененія.волоси пофарбовані, пересушені у мене, і вирішила зробити процедуру будинку для відновлення волосся, роблю один раз в 2 тижні, волосся стали шикарні, щільні і пружні, і дуже блищать) цієї фірми є ефективний кондиціонер K16, я за допомогою нього підтримую ефект ботокса!)))) Волосся перестали пушітся))