Ставка СП (оргзбір): 20%
Умови оплати: 100 % передплата на картку Приватбанка після збору мінімалки і підтвердження наявності на складі.При поповненні картки враховуйте, будь ласка, комісію, якщо така є.
Умови броні: відмова від броні після відправки замовлення постачальнику не приймається.
Обмін та повернення: у випадку фабричного браку - повертаю ставку сп.
Місце роздач: Політон,Північний по домовленості.
Можлива пересилка: Укрпоштою, НП або Justin за Ваш рахунок, в т.ч. по місту.
Спосіб розподілу суми доставки: включена в ставку сп.
При замовленні вказуйте номер телефону. Притензій щодо якості не приймаю, я не ВИРОБНИК!
Всіх бажаючих запрошую до групи у вайбері. Пишіть телефон - приєднаю!
Бязевый комплект постельного белья
Бязевая ткань одна из основных типов ткани для пошива постельного белья, бязевая ткань не электризуется , не вызывает аллергию, а так же очень износостойкая.
Такое постельное белье будет радовать вас, а так же будет способствовать вашим приятны сновидениям. Благодоря такому комплекту ваша спальня преобразится и будет радовать приятными эмоциями. На протяжении длительного времени комплект сохраняет свое первоначальный цвет и яркость. Комплект упакован в удобной упаковке и может стать отличным подарком для Ваших близких или друзей.
минимальный заказ 5 штук
Цена:
Полуторка (150х215) = 385 грн
Двухспальный (180х215) = 425 грн
Евро (200х215) = 465 грн

[b]Постельні набори приходять МІКСОМ. На фото представлені МОЖЛИВІ КОЛЬОРИ І МАЛЮНКИ, ПАКУВАННЯ. В замовленні я вказуюю тільки кількість і розміри. На жаль, вибрати забарвлення не має можливості, тому що відшивають з тієї тканини, яку отримуюють. А вона різна і її багато. Кого влаштовують такі УМОВИ і ціна - приймаю броні.
Нище фото замовлень, які вже отримувала і бачила в реалі.

ДВОСПАЛЬНИЙ МОЇ ЗАМІРИ
Підковдра 175*215
Простирадло 175*215
Наволочка 70*70 2 шт
[/b]