Ставка СП 8-11% (вже включена в ціну)
Шановні замовники, замовлення беру лише в групі у вайбері. Пишіть мені 067 709-66-сім8 і я вас долучу.
Шановні замовники, намагайтеся робити замовлення до 10.00 дня, що передує дню роздачі, тоді ви гарантовано отримаєте своє замовлення. Роблячи замовлення після вказаної години, ви можете розраховувати тільки на залишок

1. Сир Качіокавалло класичний

Качіокавалло — напівтвердий сир, виготовлений за італійською рецептурою та орієнтований на європейського споживача. Різний за смаком: від ніжно-молочного до вираженого пікантного, залежно від зрілості. Термін визрівання сиру до 6 місяців. Молодий качіоковалло подається у свіжому вигляді, побризканий оливковою олією та посипаний чорним перцем. Зрілий сир додають до пасти, салатів та інших страв.
Склад сиру: молоко коров`яче, молокозсідальні ферментні препарати, бактеріальні закваски, сіль кухонна. Жирність 45%. Термін зберігання при відносній вологості повітря від 80% до 90% і температурі від 0 С до +6 С складає 30 діб.
Вага головки складає близько 1 кг (в основному коливається в межах від 600г до 900г)
Ціна 1 кг складає 145 грн.
Умови закупівлі: 1 ящик (15 головок)
Умови оплати: на роздачі
2. Сир Качіокавалло підкопчений на вільховій тирсі у натуральному воскові

Вага головки складає близько 600-700 г
Ціна 1 кг 150 грн.
Умови закупівлі: 1 ящик (12 головок)
Умови оплати: на роздачі
3. Сир "Косічка".
Досить солоний, достатньо м`який.
Ціна за 1 кг становить 170 грн.. Одна штучка орієнтовно 120-180 г.
4. ВЕРШКИ(жирність 40%)
Ціна за відерце становить 90 грн.. Об`єм 1 л.
Звертаю вашу увагу, що відерце без етикетки, але вершки беру завжди свіжі

Відгуки замовників щодо застосування вершків:
offtopic
Дівчата, замовлення по вершках приймаю до 10.00 дня, що передує дню роздачі

5. МАСЛО.
Натуральне, смачне, як домашнє. Жирність 76-78%.
Розфасовка - близько 0,5 кг.
Ціна - 175 грн./кг.
Відгук про масло: offtopic
6. Сир Моцарелла.
Схожий на Качіокавалло, відрізняється технологією приготування, трохи м`якший за структурою.
Ціна за 1 кг становить 155 грн.. Одна голівка орієнтовно 200-400 г.
7. Сир плавлений Моцарелла (намазка на хліб). (немає в наявності на заводі)
Ціна за 1 кг становить 135 грн.. Орієнтовна вага 300 г.
Роздачі відбуваються по вівторках:
17.30 - 17.45 - Центр - за готелем "Мир" (біля входу в Бізнес-Центр ставати заборонено, тому стаю ближче до кав`ярні, де є вільне місце)
18.00 - 18.30 - 12 школа - Політон біля "Нової пошти".
Зверніть увагу, що прийти можна протягом зазначеного часу.
Мамам (і таткам

вул.Богоявленська (магазин "Дитяча мода") та Північний (район Арсена) по домовленості.
Повідомлень про роздачу в ПП не пишу
Розрахунок проводжу без копійок, суму заокруглюю до гривні наступним чином: до 50 коп. в меншу сторону, 50 коп і більше - в більшу.
Орієнтуватись на автомобіль Мазда 2 зеленого кольору. Контактний телефон (067)709-66-сім8 Оксана.
При замовленні вказуйте ваше ім'я, мобільний телефон та місце роздачі із запропонованих вище. Мобільний телефон в першу чергу необхідний для того, щоб якщо я з будь-яких причин не зможу бути на роздачі (захворію, не отримаю вчасно сир та ін.), то зможу вас оперативно попередити про цей форс-мажор.
Шановні замовники, якщо ви з будь-яких причин спізнюєтеся на роздачу, повідомте мене заздалегідь, інакше я залишаю за собою право продати ваше замовлення як залишок
Ссилка на мою тему по гігієнічним засобам: viewtopic.php?f=111&t=407045