viewtopic.php?f=111&t=351145
viewtopic.php?f=115&t=378994

iHerb — всесвітньо відомий американський магазин з широчайшим асортиментом еко-продукції. Заснований в 1996 році, магазин за свою історію заробив бездоганну репутацію.Це інтернет магазин світового рівня, в якому представлені найкращі марки натуральних продуктів, а це більш як 20 000 найменувань від больш як 600 провідних виробників. ось лише декотрі з них: MyChelle, Weleda, Derma, Alba Botanica, Avalon Organic, Doctor's Best, Now Foods, Jason, Aubrey Organics, Eco Tools и т.д.
Головна спрямованість магазину — товари з природних компонентів. Це органична (натуральная) косметика для дорослиз та дітей, ефірні масла, аромокосметика, вітамінні та мінеральні комплекси, біо-добавки, спортивне харчування, господарські товари, товари для дома, продукти харчування (чаї, сиропи, солодощі, сніданки) і багато іншого.
Штаб-квартира компании iHerb розташована в США, штат Каліфорнія, город Moreno Valley. Там же знаходиться і головний склад площею 33 тис. кв. м., устаткований по останньому слову техніки.
http://www.iherb.com?rcode=MEF110
УВАГА!. В зв'язку з нестабільним курсом долара, ціна може змінитись, на момент викупу. Я не можу передбачити, який курс долара буде .
НА ДАНИЙ МОМЕНТ ДОСТАВКА БЕЗКОШТОВНА, АЛЕ ЦЕ НЕ СТОСУЄТЬСЯ ВАЖКИХ ТОВАРІВ, ПЛАТА ЗА ЇХ ДОСТАВКУ ЗАВЖДИ РІЗНА, ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОМБІНАЦІЇ ПРОДУКТІВ В КОШИКУ.
Передоплата 100%.
Ставка СП 5%
Термін доставки 2-12тижнів
Замовляємо все крім ГОМЕОПАТІЇ, її не пускають в Україну
Якщо Ви хочете самостійно замовити, то при першій реєстрації використавши код MEF110, отримаєте знижку 10 дол.
роздачі в центрі. Графік роздач в групі у вайбері ,ссилку на яку Ви отримаєте після того як до мене приїде ваше замовлення.