Відтепер всі пропозиції приймаю в темі - ласкаво прошу! Найбільш цікаві пропозиції виставлятиму в темі. Допоможу знайти найвигіднішу ціну
Будьте готові оплатити замовлення якнайшвидше, тому що акційні пропозиції зникають дуже швидко
Торгова марка: Аліекспрес
Сайт:
http://ru.aliexpress.com/Ставка СП (оргзбір): на товари до 10 грн. - ставка - 2 грн., на товари від 10 до 84 грн. - 4 грн., більше 84 грн. - 5% (копійки округлюю в більшу сторону);
Умови оплати: Передоплата на картку Приватбанку - якщо оплачуєте через Приват24 то комісія входить в ставку СП, якщо ж через термінал - плюсуйте ще 2 грн. (нововведення від Приватбанку!)
Умови броні: відмова від броні після відправки замовлення постачальнику не приймається;
Місце роздач: Центр, по домовленості.
Термін обробки замовлення продавцем: від 1 до 60 днів.
Термін доставки: від 10 до 60 днів.
Протягом доби від моменту роздачі ви маєте повідомити про наявний брак (якщо він є), тоді я відкриватиму спор. Бо маю певні терміни - коли виставляю оцінки продавцю-китайцю. У випадку браку, якщо не вдалось повернути кошти через магазин/продавця - повертаю ставку СП. Думаю тут все логічно і ясно. Роблю все можливе, щоб повернути кошти за товар, який не прийшов (загубився в дорозі, не був висланий продавцем і т.д....) - відкрию диспут на АліЕкспрес і намагатимусь зробити усе, щоб повернути кошти, але обіцяти цього не можу - так як Китай - є Китай
А я лише посередник, який допомагає купити вказану Вами річ. Всі ризики лягають на плечі замовника - тому повідомлення зі словами - "прийшов не той колір/розмір" і т.д. не приймаються! Звертайте увагу, будь-ласка, на відгуки про товар та рейтинг продавця.
P.S. У випадку повернення магазином грошей - повертаю загальну суму, яка падає мені на картку (по курсу на день повернення грошей) за мінусом банківських комісій/переказів/конвертацій валют/ставки та ін.витрат. Тому зверніть увагу, що сума повернення завжди буде трішки меншою за ту суму, яку Ви платили за товар - так як роблячи замовлення я купую долари, а повертаючи мені гроші магазин ті ж долари вертає по курсу продажу! а не купівлі!
Роблячи замовлення - Ви погоджуєтесь з усім вищенаписаним! Вибір і замовлення робіть обдуманно! Приємного шопінгу!