Ирина77 написав:Додайте мене хтось в групу Пані троянда пліз 0507471730 або в інші групи з трояндами, дякую
Ирина77 написав:Буду звільняти город від високих синіх і білих ірисів , також ділити хосту , та , що цвіте білими квітами , пропоную на обмін або чисто символічно віддам
Рівната написав:snezhka написав:Привіт!
Хто має прайс саджанців плодорозсадника в Тинному?
А він ще працює ?
НаташаЖека написав:Всім доброго і мирного вечора! Підкажіть, будь ласка, де можна замовити(сайт) або купити в Рівному(чи відносно не дуже далеко) саджанці плодових дерев, щоб дійсно відповідали сорту і гарно приймались(тобто, щоб коренева була гарно розвинута). Насамперед цікавлять вишні, черешні та яблуні. Буду дуже вдячна!
OLGA60 написав:НаташаЖека написав:Всім доброго і мирного вечора! Підкажіть, будь ласка, де можна замовити(сайт) або купити в Рівному(чи відносно не дуже далеко) саджанці плодових дерев, щоб дійсно відповідали сорту і гарно приймались(тобто, щоб коренева була гарно розвинута). Насамперед цікавлять вишні, черешні та яблуні. Буду дуже вдячна!
https://sadzhantsi.com я 2 раза заказывала тут. Вишню,розы, лаванду, декорат. кусты. Все принялось.