ЛІТО в банці - Заготовки\закрутки - ЗМІСТ!

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення ЮляФармасі » 23 вересня 2019, 00:41

Дівчатка,поділіться добрим рецептом баклажан , а то баклажани купила,а як закрити не знаю
Аватар користувача
ЮляФармасі
 
Повідомлень: 3471
З нами з: 09 травня 2013, 09:16
Звідки: Здолбунів 0987674971 + ставлю за +
Репутация: 176

Re:

Повідомлення Pull » 23 вересня 2019, 02:16

ЮляФармасі написав:Дівчатка,поділіться добрим рецептом баклажан , а то баклажани купила,а як закрити не знаю

а чому б не скористатись пошуком в темі?! рецептів тут вже море.не лінуйтеся шукати :D
Аватар користувача
Pull
 
Повідомлень: 5827
З нами з: 11 вересня 2009, 10:53
Звідки: "Make love, not war!!!" вайбер/дзвінки: 0979989926 і 0931005729
Репутация: 311

Re:

Повідомлення denart4 » 23 вересня 2019, 13:26

ЮляФармасі написав:Дівчатка,поділіться добрим рецептом баклажан , а то баклажани купила,а як закрити не знаю

робила такий салат,дужееее добрий)))
з поріції вийшло 8*0,5 банок
Салат із баклажанів з печерицями на зиму

1 кг печериць, 1 кг баклажанів, 1 кг помідорів, 0,5 кг перцю, 5 цибулин, 0,5 кг моркви (вага овочів в очищеному вигляді), 1 скл. олії без запаху, 1,5 ст. ложки солі, 150 г цукру, 100 г оцту.

Усе порізати, скласти у каструлю (крім оцту), довести до кипіння, варити 40 хв, додати оцет, варити ще 5 хв, розкласти у гарячі стерильні банки, закрутити, вкутати до охолодження.

Помідори можна ошпарити окропом і зняти шкірку.
я не ошпарювала і не знімала)
Баклажани,печериці і цибулю попередньо трохи обжарила.
Баклажани різала великими кусками(повздовж на 4 частини,і по сантиметрів 5-7 розрізала),цибулю напів кільцями,гриби пластинками.
Зображення
Аватар користувача
denart4
 
Повідомлень: 21977
З нами з: 26 серпня 2013, 12:43
Звідки: 0969138730 Арсен Північний.УКРПОШТА відправка 1раз на 2 тижні!!!
Репутация: 1859

Повідомлення НАЗАРКА » 28 вересня 2019, 18:02

Привіт господиньки.Шукаю перевірений рецепт скумбрії (як сардіна)на зиму і гриби мариновані(шампінйони).В гуглі багато рецептів але хочу перевірений. Всім дякую за допомогу.
НАЗАРКА
 
Повідомлень: 8855
З нами з: 14 березня 2017, 19:51
Звідки: ПАВЛЮЧЕНКА 0971370019
Репутация: 359

Повідомлення vika22 » 01 жовтня 2019, 17:33

Може комусь актуально зараз зелені помідори в соусі "Чилі"
https://www.youtube.com/watch?v=ZfgN7pB ... GCoHzXRsHg
Аватар користувача
vika22
 
Повідомлень: 5527
З нами з: 06 січня 2011, 12:23
Репутация: 502

Повідомлення скорпіонка » 01 жовтня 2019, 20:02

Дякую,я таке дуже люблю,але де взяти зелених помідор?
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення vika22 » 01 жовтня 2019, 20:36

Я думаю, що спробую закрити червоних 1 порцію. Хоча я бачила на дикому, що продавали зелені помідори.
Аватар користувача
vika22
 
Повідомлень: 5527
З нами з: 06 січня 2011, 12:23
Репутация: 502

Повідомлення 1220 » 24 жовтня 2019, 15:43

Не нашла через поиск рецепт солянки. По этому напишу рецепт. Готовлю не первый год.
Солянка
offtopic "Капуста - 4 кг;
Морковь - 2 кг;
Лук - 1 кг;
Вареные грибы –импровизирую с количеством исходя из наличия грибов…приблизительно 1-2 кг, можно больше;
Растительное масло – 350- 450мл;
Томатная паста - 300г (я беру банку о,5 литра домашнего соуса);
Уксус 9% - 200-250мл (смотря какой он по процентности);
Вода – 300-400мл (только, если будет необходимость);
Соль - 10 ч.л.(без горочки);
Сахар - 8 ст.л.(без горочки);
Перец чёрный молотый-по вкусу;
Укроп (сушенный или свежий) – по вкусу;
Лавровый лист;
Чёрный перец и душистый перец (горошок) - по вкусу.

1.Морковь натереть на тёрке.
2. Лук нарезать полукольцами.
3. Обжарить в растительном масле морковь и лук.
4. Нашинкованную капусту протушить от момента закипания минут 10-15.
*** Если используется домашний соус-тогда его добавить в начале тушения и не будет необходимости в добавлении большого количества воды. Если добавляется томатная паста - тогда она в пункте №6.
5. Добавить к капусте зажаренные морковь с луком, грибы, сахар, соль. Тушить минут 20-30(зависит от сорта капусты).
****Если будет необходимость - добавлять во время тушения воду, что б не пригорало.
6. Добавить томатную пасту. Тушить еще мину 10-15.
7. Готовность определяется по - вкусу.
8. Добавить уксус, перец черный молотый, укроп, перемешать и выключить. Попробовать (и добавить если не хватает) по своему усмотрению добавить сахар, соль.
9. Выложить в чистые, про шпаренные кипятком банки.
10. Добавить в 0,5 литровую банку горошины (не более 5 шт ) черного перца и (не более 3 шт) душистого перца, лавровый лист 1 шт. Наполнить банки горячей солянкой.
11. Закрутить банки.
12. Перевернуть, укрыть и оставить до остывания на сутки.

***** я готовлю солянку без лука…. Тоже вкусно"
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Повідомлення oksana78 » 24 жовтня 2019, 18:07

Скільки баночок виходить ?
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Re:

Повідомлення 1220 » 25 жовтня 2019, 06:49

oksana78 написав:Скільки баночок виходить ?

+/- 5 литров
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Повідомлення Ista » 09 червня 2020, 23:29

Привіт! Чи хто небудь щось робив з часниковими стрілками?
Ista
 
Повідомлень: 21
З нами з: 27 листопада 2013, 22:42
Репутация: 6

Повідомлення 1220 » 10 червня 2020, 07:38

Я готовила "чесночное масло". Интересная намазка получается.
Два ньюанса отметила для себя( которые не были указаны в рецепте из интернета):
-использовать только головки;
-головки переблендерить перед смешиванием с маслом.

В чашу с головками добавляла укроп,соль, перец и тогда измельчала.
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Повідомлення СвітланаBSM » 08 липня 2020, 22:46

Привiт.
Пiдкажiть, колись вичитала десь на СП рецепт варення з вишень зi смаком кока-коли. А зараз не можу знайти.
Може хтось маэ - напишiть, будьласочка.
СвітланаBSM
 
Повідомлень: 822
З нами з: 28 грудня 2014, 22:00
Звідки: Рівне-Дубно, тел.0508868639
Репутация: 127

Re:

Повідомлення скорпіонка » 09 липня 2020, 11:07

СвітланаBSM написав:Привiт.
Пiдкажiть, колись вичитала десь на СП рецепт варення з вишень зi смаком кока-коли. А зараз не можу знайти.
Може хтось маэ - напишiть, будьласочка.

цей рецепт давала Виктори ,напишіть їй memberlist.php?mode=viewprofile&u=33833
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення udacha » 09 липня 2020, 12:21

Виктори писал(а):
В мене люблять вишневе варення зі смаком кока-коли : Перекручую дрельвані вишні , і додаю на 4 л вишень 1 перекручений лимон зі шкіркою , і відповідно більше вишень - ще один. Цукор в співвідношенні 1:1 . Доводжу до кипіння , щоб розтав цукор , відставляю в сторону . Коли вихолоне (або на другий день) ще раз варю 5 хв . і в банки. Хто любить геть густе , можна добавити желюючу суміш . На смак - дійсно схоже на кока-колу . Рецепт на 83 сторінці.
udacha
 
Повідомлень: 1678
З нами з: 24 грудня 2011, 11:56
Репутация: 171

Повідомлення KlaraVikk » 09 липня 2020, 13:21

А може ще в когось зберігся рецепт вишневого соусу до м*яса, тут дівчата ссилку давали. Я не записала, а ссилка згоріла(((
Аватар користувача
KlaraVikk
 
Повідомлень: 2798
З нами з: 18 березня 2012, 13:06
Звідки: Здолбунів (063 749 23 91) Оля
Репутация: 386

Повідомлення BAER » 09 липня 2020, 13:27

Добрий день,дівчата, раніше на перших сторінках цієї теми був рецепт огірків маринованих, солоденькі з зернами гірчиці(ще пам'ятаю там писало що на дно банки моркву тоненькими кружальцями різати, щоб не зірвало кришки), а зараз не бачу його. :( Можливо хтось зберіг його, напишіть , будь ласка
BAER
 
Повідомлень: 1616
З нами з: 18 вересня 2011, 21:17
Звідки: 0682932444
Репутация: 219

Re:

Повідомлення квіточка67 » 10 липня 2020, 23:13

KlaraVikk написав:А може ще в когось зберігся рецепт вишневого соусу до м*яса, тут дівчата ссилку давали. Я не записала, а ссилка згоріла(((

https://www.youtube.com/watch?v=becYoUEvQeU
квіточка67
 
Повідомлень: 713
З нами з: 14 березня 2014, 23:18
Репутация: 83

Re: Re:

Повідомлення KlaraVikk » 11 липня 2020, 11:35

квіточка67 написав:
KlaraVikk написав:А може ще в когось зберігся рецепт вишневого соусу до м*яса, тут дівчата ссилку давали. Я не записала, а ссилка згоріла(((

https://www.youtube.com/watch?v=becYoUEvQeU

Дякую за відповідь, це не зовсім той рецепт, але можна теж спробувати
Аватар користувача
KlaraVikk
 
Повідомлень: 2798
З нами з: 18 березня 2012, 13:06
Звідки: Здолбунів (063 749 23 91) Оля
Репутация: 386

Повідомлення 1220 » 13 липня 2020, 21:39

Готовила соус из вишен по нескольким рецептам.
Понравился https://www.youtube.com/watch?v=xB6P02BumTo&t=137s
https://www.youtube.com/watch?v=pfzEtckETAk
А рецепты, где косточку не нужно отделять(отварить,потом перетирать)- по цвету и вкусу не понравились.

Пробовала еще из красной смородины приготовить- вкусный получился.
Аватар користувача
1220
 
Повідомлень: 3448
З нами з: 29 березня 2011, 16:16
Звідки: Наташа
Репутация: 206

Re: Re:

Повідомлення vika22 » 13 липня 2020, 22:52

KlaraVikk написав:
квіточка67 написав:
KlaraVikk написав:А може ще в когось зберігся рецепт вишневого соусу до м*яса, тут дівчата ссилку давали. Я не записала, а ссилка згоріла(((

https://www.youtube.com/watch?v=becYoUEvQeU

Дякую за відповідь, це не зовсім той рецепт, але можна теж спробувати

http://simya.com.ua/sous-z-vyshen-do-m- ... oroku/amp/ можливо цей?
Аватар користувача
vika22
 
Повідомлень: 5527
З нами з: 06 січня 2011, 12:23
Репутация: 502

Повідомлення KlaraVikk » 14 липня 2020, 22:22

Дякую, здається він)))))
Аватар користувача
KlaraVikk
 
Повідомлень: 2798
З нами з: 18 березня 2012, 13:06
Звідки: Здолбунів (063 749 23 91) Оля
Репутация: 386

Повідомлення Anna26041991 » 16 липня 2020, 08:42

Хтось закривав салат з огірків,морква і з корейською приправою??Цікавить чи смачний?
Аватар користувача
Anna26041991
 
Повідомлень: 22077
З нами з: 14 грудня 2013, 20:39
Звідки: 0980742969 Ання.
Репутация: 1024

Re:

Повідомлення OLGA60 » 16 липня 2020, 09:29

Anna26041991 написав:Хтось закривав салат з огірків,морква і з корейською приправою??Цікавить чи смачний?

мне не понравился, не буду больше делать.
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2550
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Re:

Повідомлення женя80 » 16 липня 2020, 10:16

Anna26041991 написав:Хтось закривав салат з огірків,морква і з корейською приправою??Цікавить чи смачний?

Я робила Огірки з морквою по-корейськи, моїм сподобався. Огірки хрумкі, а моркву робила гострішою,хто як любить.
Аватар користувача
женя80
 
Повідомлень: 1322
З нами з: 10 травня 2010, 00:34
Звідки: 0504355396, Центр
Репутация: 172

Re:

Повідомлення vika22 » 16 липня 2020, 12:13

Anna26041991 написав:Хтось закривав салат з огірків,морква і з корейською приправою??Цікавить чи смачний?

Смак специфічний, але хто що любить. В мене не пішов....
Аватар користувача
vika22
 
Повідомлень: 5527
З нами з: 06 січня 2011, 12:23
Репутация: 502

Повідомлення Anna26041991 » 16 липня 2020, 23:49

Дякую за відгук
Аватар користувача
Anna26041991
 
Повідомлень: 22077
З нами з: 14 грудня 2013, 20:39
Звідки: 0980742969 Ання.
Репутация: 1024

Повідомлення tyska1987 » 17 липня 2020, 09:35

А хтось сушить вишні? Як , де сушите?
tyska1987
 
Повідомлень: 1968
З нами з: 31 січня 2013, 14:17
Звідки: північний
Репутация: 158

Re:

Повідомлення Nika2 » 17 липня 2020, 11:02

Anna26041991 написав:Хтось закривав салат з огірків,морква і з корейською приправою??Цікавить чи смачний?

Чоловік любить, мені не дуже. Я люблю мариновані огірки без оцту, з лимоном. Ммммм. Найсмачніші мені
Аватар користувача
Nika2
 
Повідомлень: 1250
З нами з: 29 червня 2011, 09:47
Репутация: 68

Re: Re:

Повідомлення Іринааа77 » 17 липня 2020, 12:12

Nika2 написав:
Anna26041991 написав:Хтось закривав салат з огірків,морква і з корейською приправою??Цікавить чи смачний?

Чоловік любить, мені не дуже. Я люблю мариновані огірки без оцту, з лимоном. Ммммм. Найсмачніші мені

давайте рецепт, добре стоять ?
Аватар користувача
Іринааа77
 
Повідомлень: 6823
З нами з: 30 вересня 2009, 09:46
Репутация: 516

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі