Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Re:

Повідомлення malva » 23 квітня 2019, 11:58

idavors написав:я канешно заріклась давати поради по муці, але цього року пекла пробні панетоне на муці Вінницький млинар, мені сподобалась, це суто мій досвід

О! Я якраз купила це борошно, щоб паску пекти
Аватар користувача
malva
 
Повідомлень: 18445
З нами з: 23 квітня 2010, 13:27
Звідки: Ювілейний,О98 84О 6О 42, дзвонити після 18.00
Репутация: 555

Повідомлення скорпіонка » 23 квітня 2019, 12:20

Я купую борошно Рома,мені воно дуже теж сподобалось в роботі
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення idavors » 23 квітня 2019, 12:34

скорпіонка написав:Я купую борошно Рома,мені воно дуже теж сподобалось в роботі

до речі, бачила обговорення в фб муки - то теж Рома радили
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10691
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 487

Re: Re:

Повідомлення скрипка » 23 квітня 2019, 13:17

malva написав:
idavors написав:я канешно заріклась давати поради по муці, але цього року пекла пробні панетоне на муці Вінницький млинар, мені сподобалась, це суто мій досвід

О! Я якраз купила це борошно, щоб паску пекти

Минулого року брала цю муку, цього року теж взяла. За РОМУ чула теж гарні відгуки.
Аватар користувача
скрипка
Модератор
 
Повідомлень: 10182
З нами з: 29 жовтня 2010, 14:36
Звідки: Хочеш щось змінити - почни з себе!
Репутация: 488

Re:

Повідомлення alena1002 » 23 квітня 2019, 13:40

скорпіонка написав:я буду пекти цей рецепт https://www.youtube.com/watch?v=QNybmC97Lyk
не знаю чи відрізняється від вашого, але вже 2 місяці за них читаю, то про цей найкращі відгуки.
Додам тільки більше цукру, бо люблю солодкі пасочки


Привіт всім! Я теж пекла по цьому, дуже сподобалась. Буду знову пекти, Згідна , що можна цукру більше. З цукатів брала вишню і клюкву.
alena1002
 
Повідомлень: 8418
З нами з: 20 лютого 2013, 10:06
Звідки: 0976014175 район автовокзал
Репутация: 744

Re:

Повідомлення svitla » 23 квітня 2019, 13:41

svitla написав:Привіт. Чи варто пекти паску у формі із термоскла? Можливо хтось пробував, хочеться почути Ваші думки.
Аватар користувача
svitla
 
Повідомлень: 1472
З нами з: 22 березня 2012, 15:22
Звідки: тел 097чотири960нуль63 Ювілейний
Репутация: 238

Re: Re:

Повідомлення malva » 23 квітня 2019, 13:59

svitla написав:
svitla написав:Привіт. Чи варто пекти паску у формі із термоскла? Можливо хтось пробував, хочеться почути Ваші думки.

Я пекла паски у чашках керамічних, але тут одна умова - треба ставити їх у холодну духовку, і там вони ще сходять, поки духовка нагрівається, тому можуть повилазити з форм, або просто полопати верх може...
Аватар користувача
malva
 
Повідомлень: 18445
З нами з: 23 квітня 2010, 13:27
Звідки: Ювілейний,О98 84О 6О 42, дзвонити після 18.00
Репутация: 555

Re: Re:

Повідомлення МуленРуж » 23 квітня 2019, 14:56

malva написав:
svitla написав:
svitla написав:Привіт. Чи варто пекти паску у формі із термоскла? Можливо хтось пробував, хочеться почути Ваші думки.

Я пекла паски у чашках керамічних, але тут одна умова - треба ставити їх у холодну духовку, і там вони ще сходять, поки духовка нагрівається, тому можуть повилазити з форм, або просто полопати верх може...

:o
буду пробувати
Аватар користувача
МуленРуж
 
Повідомлень: 10512
З нами з: 23 лютого 2009, 17:24
Звідки: Північний (Арсен),Наталка
Репутация: 267

Re: Re:

Повідомлення Gellazxc » 23 квітня 2019, 16:22

malva написав:
svitla написав:
svitla написав:Привіт. Чи варто пекти паску у формі із термоскла? Можливо хтось пробував, хочеться почути Ваші думки.

Я пекла паски у чашках керамічних, але тут одна умова - треба ставити їх у холодну духовку, і там вони ще сходять, поки духовка нагрівається, тому можуть повилазити з форм, або просто полопати верх може...

и у меня мама, а теперь и я тоже, всю жизнь пекла в кружках. Только внутри выстилает бумагой, пропитанной маслом подсолнечным. Получались такие маленькие куличики. Как раз такие детские.
Кстати всегда бумагой выстилали боковушки не вровень с кружкой (да и любой формой), а выше на несколько сантиметров (5-6). Это спасает от т.н. верхушки грибком. Тоько бумагу лучше убирать пока куличи горячие, иначе можно подпортить бока.
Аватар користувача
Gellazxc
 
Повідомлень: 2140
З нами з: 04 липня 2009, 22:08
Репутация: 135

Повідомлення svitla » 24 квітня 2019, 08:05

Дякую. Буду пробувати.
Аватар користувача
svitla
 
Повідомлень: 1472
З нами з: 22 березня 2012, 15:22
Звідки: тел 097чотири960нуль63 Ювілейний
Репутация: 238

Повідомлення stella » 24 квітня 2019, 09:57

Привіт, про борошно вище прочитала, яке добре) а дріжджі? Пам'ятаю львівські не дуже..
Аватар користувача
stella
 
Повідомлень: 8996
З нами з: 02 жовтня 2010, 08:46
Звідки: Велике щастя - зустрічати новий день!
Репутация: 620

Повідомлення скорпіонка » 24 квітня 2019, 10:42

Я криворізькі люблю
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення скорпіонка » 24 квітня 2019, 10:43

А з сухих саф сомент-це мій фаворит,працюють навіть просрочені
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re: Re:

Повідомлення Афіна2018 » 24 квітня 2019, 12:33

OlhaOlach написав:
Lamana написав:
скорпіонка написав:я буду пекти цей рецепт https://www.youtube.com/watch?v=QNybmC97Lyk
не знаю чи відрізняється від вашого, але вже 2 місяці за них читаю, то про цей найкращі відгуки.
Додам тільки більше цукру, бо люблю солодкі пасочки

Я пекла по цьому рецепту в минулому році :)
ЗображенняЗображення

Дуже гарно!)

Якось можна перевірити чи такий крафін уже спечений чи на глаз треба оприділити?
Афіна2018
 
Повідомлень: 12529
З нами з: 22 березня 2010, 17:11
Репутация: 203

Повідомлення idavors » 24 квітня 2019, 12:36

до речі, про муку, дивилась сьогоні відео Дениса Суховія, то він пік панетоне свої на: Работал на украинской муке «Киевмлын». Если у вас плохая мука, купите клейковину и добавьте 2-3%
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10691
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 487

Повідомлення Masha241082 » 24 квітня 2019, 13:45

Я в панетоне всегда добавляла клейковину - 1 ст.л. на 500 г в любую муку, брала обычно РОМА или винницкую,в желтой пачке.
Мне панетоне вкусней когда большой,он более влажный получается,то я беру кастрюльку от мультиварки, делаю высокие бортики пергаментом,печется хорошо и вынимается легко.И самое главное-размер подходящий))
Аватар користувача
Masha241082
 
Повідомлень: 2949
З нами з: 26 травня 2010, 08:56
Репутация: 232

Re:

Повідомлення idavors » 24 квітня 2019, 15:36

Masha241082 написав:Я в панетоне всегда добавляла клейковину - 1 ст.л. на 500 г в любую муку, брала обычно РОМА или винницкую,в желтой пачке.
Мне панетоне вкусней когда большой,он более влажный получается,то я беру кастрюльку от мультиварки, делаю высокие бортики пергаментом,печется хорошо и вынимается легко.И самое главное-размер подходящий))

ого, і скільки ви тіста берете в мультю? а остужаєте як?
Аватар користувача
idavors
 
Повідомлень: 10691
З нами з: 07 липня 2009, 11:57
Звідки: Іра 0979240сім51 вул. Буковинська
Репутация: 487

Повідомлення Masha241082 » 24 квітня 2019, 16:13

я делю 1 норму на 2 части(одну побольше - в мультю, вторую меньшую в обычную жестяную форму) теста на половину мульти,крест-накрест по дну полоски из пергамента, чтоб тянуть за них из кастрюльки и помогать себе вынимать, борта делаю высокие,чтоб не убегал.Остужаю не на спицах ,просто аккуратно ставлю на сложеное в пару раз махровое полотенце.
Аватар користувача
Masha241082
 
Повідомлень: 2949
З нами з: 26 травня 2010, 08:56
Репутация: 232

Повідомлення kalipso » 24 квітня 2019, 16:54

Зображення
Теж паска -краффін цього року
Аватар користувача
kalipso
 
Повідомлень: 14932
З нами з: 25 листопада 2010, 16:26
Репутация: 306

Повідомлення BaNaNoV » 24 квітня 2019, 18:15

Мммм, краффін-вкусняха!.!
Я завтра буду випікати.
Аватар користувача
BaNaNoV
 
Повідомлень: 12337
З нами з: 03 лютого 2011, 19:19
Звідки: Рівне 067 726 42 99
Репутация: 1721

Повідомлення Леся1978 » 24 квітня 2019, 18:19

Дівчата,мені сьогодні на базарі порадили муку ZERNARI
виробник - Кіровоградська обл. ТОВ "Зернарі".Сказали що вона краща за Рома і Вінницьку. Буду пробувати))
Леся1978
 
Повідомлень: 1646
З нами з: 05 травня 2011, 23:16
Репутация: 154

Повідомлення скорпіонка » 24 квітня 2019, 19:58

Лєна паска шикарна!.
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення svitla » 24 квітня 2019, 21:11

kalipso написав:Зображення
Теж паска -краффін цього року

Класна!. Мені аж запахла.
Аватар користувача
svitla
 
Повідомлень: 1472
З нами з: 22 березня 2012, 15:22
Звідки: тел 097чотири960нуль63 Ювілейний
Репутация: 238

Re:

Повідомлення скрипка » 24 квітня 2019, 21:58

kalipso написав:Зображення
Теж паска -краффін цього року

Неймовірно красива пасочка і впевнена смачна)))
Аватар користувача
скрипка
Модератор
 
Повідомлень: 10182
З нами з: 29 жовтня 2010, 14:36
Звідки: Хочеш щось змінити - почни з себе!
Репутация: 488

Повідомлення avf » 24 квітня 2019, 22:12

а сухофрукти в крафін потрібно попередньо замочувати?
avf
 
Повідомлень: 2840
З нами з: 11 квітня 2011, 16:17
Звідки: Аня, Рівне (O67)36O-99-69
Репутация: 270

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 24 квітня 2019, 22:41

А где берете клейковину ?
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2549
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Повідомлення Masha241082 » 25 квітня 2019, 06:34

Клейковину заказывала уже и не помню где, кто-то из девочек писал про интернет-магазин для хлебоделов, Колобок или как-то так,там и брала.
Аватар користувача
Masha241082
 
Повідомлень: 2949
З нами з: 26 травня 2010, 08:56
Репутация: 232

Re:

Повідомлення Macarina » 25 квітня 2019, 08:14

kalipso написав:Зображення
Теж паска -краффін цього року

Клас! ;) За яким рецептом пекли?
Macarina
 
Повідомлень: 306
З нами з: 12 вересня 2011, 16:54
Репутация: 13

Повідомлення kalipso » 25 квітня 2019, 08:56

Дякую. Рецепт вище на сторінці. З ютуб.
Аватар користувача
kalipso
 
Повідомлень: 14932
З нами з: 25 листопада 2010, 16:26
Репутация: 306

Re: Печемо ПАСОЧКУ- рецепти, поради, фотозвіт

Повідомлення OLGA60 » 25 квітня 2019, 09:38

Как сделать клейковину, может сгодится кому:
http://forum.hlebopechka.net/index.php?showtopic=3897
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2549
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі