idavors написав:я канешно заріклась давати поради по муці, але цього року пекла пробні панетоне на муці Вінницький млинар, мені сподобалась, це суто мій досвід
О! Я якраз купила це борошно, щоб паску пекти
idavors написав:я канешно заріклась давати поради по муці, але цього року пекла пробні панетоне на муці Вінницький млинар, мені сподобалась, це суто мій досвід
malva написав:idavors написав:я канешно заріклась давати поради по муці, але цього року пекла пробні панетоне на муці Вінницький млинар, мені сподобалась, це суто мій досвід
О! Я якраз купила це борошно, щоб паску пекти
скорпіонка написав:я буду пекти цей рецепт https://www.youtube.com/watch?v=QNybmC97Lyk
не знаю чи відрізняється від вашого, але вже 2 місяці за них читаю, то про цей найкращі відгуки.
Додам тільки більше цукру, бо люблю солодкі пасочки
svitla написав:svitla написав:Привіт. Чи варто пекти паску у формі із термоскла? Можливо хтось пробував, хочеться почути Ваші думки.
malva написав:svitla написав:svitla написав:Привіт. Чи варто пекти паску у формі із термоскла? Можливо хтось пробував, хочеться почути Ваші думки.
Я пекла паски у чашках керамічних, але тут одна умова - треба ставити їх у холодну духовку, і там вони ще сходять, поки духовка нагрівається, тому можуть повилазити з форм, або просто полопати верх може...
malva написав:svitla написав:svitla написав:Привіт. Чи варто пекти паску у формі із термоскла? Можливо хтось пробував, хочеться почути Ваші думки.
Я пекла паски у чашках керамічних, але тут одна умова - треба ставити їх у холодну духовку, і там вони ще сходять, поки духовка нагрівається, тому можуть повилазити з форм, або просто полопати верх може...
OlhaOlach написав:Lamana написав:скорпіонка написав:я буду пекти цей рецепт https://www.youtube.com/watch?v=QNybmC97Lyk
не знаю чи відрізняється від вашого, але вже 2 місяці за них читаю, то про цей найкращі відгуки.
Додам тільки більше цукру, бо люблю солодкі пасочки
Я пекла по цьому рецепту в минулому році
Дуже гарно!)
Masha241082 написав:Я в панетоне всегда добавляла клейковину - 1 ст.л. на 500 г в любую муку, брала обычно РОМА или винницкую,в желтой пачке.
Мне панетоне вкусней когда большой,он более влажный получается,то я беру кастрюльку от мультиварки, делаю высокие бортики пергаментом,печется хорошо и вынимается легко.И самое главное-размер подходящий))