Прошу про допомогу чудовій жінці, вона є учасницею нашого форуму СП
Світлану знаю особисто, вона дуже хороша свіла людина. Допоможіть на лікування, хочеться щоб її дівчатка були з мамою.
З поста в ФБ https://www.facebook.com/voroshuks/post ... 8663357964. Тут є всі підтверджуючі документи і історія
Другий рік в діагнозі.
Постійно маса випробувань, купа розчарувань, зневіра, страх, відчай і ще багато неприємних відчуттів пов'язаних з моїм лікуванням. Найбільше шкодую, що діти дорослішають, а мене практично не має поруч і ми страшенно сумуємо одне за одним. Іноді здається, що я сплю і так хочеться щоб хтось розбудив мене і сказав, що це все не зі мною, але...
Навіть незнаю, як би я з усім цим впоралась, якби не підтримка моїх рідних, близьких, якби не ваша підтримка, друзі, яка дає мені силу підніматися після кожного падіння і йти далі, незважаючи на усі прогнози і перешкоди.
Знаю, що мало пишу, нажаль не завжди є можливість, частіше самопочуття не позволяє.Тому коротко нагадаю, що за цей час я пройшла 6 курсів хіміотерапії в Інституті раку в Києві і 2 високодозні курси в Черкасах, але дива так і не сталося, хвороба прогресує. Після певного розчарування від лікування в Україні, вирішили подати документи в одну німецьку і п'ять турецьких клінік, щоб почути другу думку, що робити далі. Всі як одна відповіли, що не було відповіді на хімії, хвороба дуже рідкісна і важко піддається лікуванню, тому потрібно капати 2-3 курси хімії щоб досягти ремісії, а тоді робити аутотрансплантацію кісткового мозку. Так як в Україні в цій процедурі нам відмовили, ссилаючись на те, що не наберуть необхідну кількість клітин, і пропонували пересадку від донора, ми зупинились на Турецькій клініці Medical Park в Стамбулі, так як там найбільше лікується українців і ціни порівняно менші. Літали туди на обстеження, звідки знову прилетіли в шоці, так як після зробленої там пункції почули, що в мене вже не перша стадія, а третя.
Та пару днів поревіла і знову, розуміючи, що від цього абсолютно нікому не стане легше, взяла себе в руки і змушена попри всі перешкоди йти далі, не маю права здаватися.
Нажаль не все так просто як хотілося б, так як знову все впирається в ці кляті бумажки, а так як у нас за цей рік на лікування в Україні та на обстеження в Туреччині пішло дуже багато коштів, ми в черговий раз змушені звернутися до вас по допомогу. Самим нам нажаль ніяк не впоратись, так як вартість аутотрансплантації 35 000 євро, крім того вартість однієї хіміотерапії 9 500 євро, а таких курсів можливо треба буде 2-3.
Хочемо подякувати усім хто мене підтримував і підтримує і знову просимо допомоги у вас і усіх небайдужих до чужого горя людей, хто скільки може
Також будемо вдячні за репост і молитву
Я дуже хочу жити!.
Діагноз: Ангіоімунобластна Т-клітинна лімфома (Неходжкінська), 3 стадія.
4149 4393 1624 0005
ПриватБанк(без комісії при поповненні)
Ворощук Світлана Василівна
4149 4993 4863 0649
ПриватБанк
4441 1144 2458 7747
Монобанк