-10% Органічна косметика AROMA-ZONE (Франція)

СП косметики та засобів гігієни

-10% Органічна косметика AROMA-ZONE (Франція)

Повідомлення Lilly » 02 січня 2023, 22:00

Пропоную спільні замовлення якісної органічної косметики, натуральних рослинних олій, шампунів, ефірних олій та інших косметичних компонентів з французького сайту Aroma-Zone, щоб зібрати на безкоштовну доставку
Вся продукція сертифікована Зображення Зображення Зображення Зображення Зображення
Для виробництва косметики використовуються лише якісні натуральні компоненти, без додавання консервантів та синтетичних ароматизаторів.
Сайт: https://www.aroma-zone.com/
Виробник: Aroma-Zone, Франція
Ставка СП: немає
Вартість замовлення: ціна товару в євро на сайті множимо на курс євро Приватбанку (на момент викупу)
Умови викупу: для безкоштовної доставки потрібно зібрати кошик на 100 євро
Оплата: оплата на картку Приватбанку після викупу
Доставка: термін доставки посилки в Україну 2-3 тижні
Обмін та повернення: немає
Роздача: Політон, центр (по домовленості)
Асортимент сайту дуже широкий. Вмикайте перекладач і вибирайте.
Основні розділи сайту Aroma-Zone:
- знижки на продукцію (список оновлюється щодватижні) https://www.aroma-zone.com/promotions.html
- ефірні олії https://www.aroma-zone.com/products/huiles-essentielles
- рослинні олії https://www.aroma-zone.com/tous-nos-pro ... tales.html
- гідролати https://www.aroma-zone.com/tous-nos-pro ... olats.html
- активи для шкіри обличчя (додаються для збагачення косметичних засобів) https://www.aroma-zone.com/tous-nos-pro ... iques.html
- активи для волосся (додаються в шампуні та кондиціонери) https://www.aroma-zone.com/tous-nos-pro ... eveux.html
- стоматологічні активи https://www.aroma-zone.com/tous-nos-pro ... dents.html
- натуральні і органічні креми для обличчя https://www.aroma-zone.com/products/cremes-visage
- натуральні сироватки для обличчя https://www.aroma-zone.com/products/serums-visage
- натуральні олії для обличчя https://www.aroma-zone.com/products/huiles-visage
- натуральні маски та пілінги для обличчя https://www.aroma-zone.com/products/mas ... e-peelings
- органічні бальзами для губ https://www.aroma-zone.com/products/baumes-a-levres
- органічні шампуні https://www.aroma-zone.com/products/shampooings
- органічні бальзами та кондиціонери для волосся https://www.aroma-zone.com/products/apres-shampoings
- органічні фарби для волосся https://www.aroma-zone.com/products/col ... -vegetales
- натуральне мило https://www.aroma-zone.com/products/sav ... s-liquides
- натуральні дезодоранти https://www.aroma-zone.com/products/deo ... entifrices
- органічний догляд за руками та нігтями https://www.aroma-zone.com/products/mai ... -et-ongles
Зображення Зволожуючий крем - сертифікований органічний крем для обличчя, 100% натурального походження, збагачений гідрозолем алое вера та перцевої м’яти, активними інгредієнтами, відомими своєю зволожуючою та освіжаючою дією, забезпечує вашу шкіру інтенсивним, тривалим зволоженням протягом 8 годин після його застосування.
Ціна: 50 мл - 4,95Є (200 грн.); 100 мл - 8,2 Є (332 грн.) https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone
Зображення Антивіковий крем - нейтральний сертифікований органічний крем для обличчя, 100% натурального походження, має властивості проти старіння, розгладжує, втамовує спрагу та наповнює шкіру. Збагачений рослинною олією шипшини та гіалуроновою кислотою.
Ціна: 50 мл - 4,95Є (200 грн.); 100 мл - 8,5 Є (344 грн.) https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone
Зображення Універсальний крем - 100% натуральний, наповнений органічним соком алое вера, збагачений олією жожоба, календули та маслом какао, цей сертифікований органічний засіб живить і пом’якшує шкіру всієї родини, особливо суху та зневоднену шкіру. Таючий і нежирний, цей крем підходить для будь-якого використання: зволожуючий крем для обличчя, живильний крем для тіла, рук, ніг, маска для обличчя і навіть для догляду за волоссям!
Ціна: 100 мл- 4,95Є (200 грн.) https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone
Зображення Концентрована антивікова сиворотка з гіалуроновою кислотою - сироватка 100% натуральної гіалуронової кислоти є однією з найбільш концентрованих на ринку: 2,5% порівняно з 0,1-1% гіалуронової кислоти у звичайній косметиці. Розгладжує, зволожує та наповнює шкіру, її свіжа текстура природного гелю проникає миттєво, не розпушуючи та не стягуючи шкіру. Її ефективність як сироватки проти старіння була перевірена та доведена для заповнення зморшок, зволоження та підвищення еластичності шкіри. Сироватка з гіалуроновою кислотою також чудово справляється із сухим, пошкодженим волоссям, пом’якшуючи та відновлюючи його структуру. Цю зволожуючу сироватку для обличчя проти старіння можна використовувати в чистому вигляді або додавати в креми для обличчя.
Ціна: 30 мл - 5,9Є (239 грн.); запаска 30 мл - 4,2 Є (170 грн.) https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone
Зображення Концентрована сиворотка для жирної шкіри обличчя з ніацинамідом 10%, міддю та цинком - сироватка для обличчя з високим вмістом ніацинаміду (вітамін B3), цинку та міді регулює виділення шкірного сала, звужує пори, запобігає утворенню прищів і зменшує почервоніння та темні плями. Справжній еліксир для «шкіри без дефектів», сиворотка робить шкіру чистою, колір обличчя однорідним, а текстуру шкіри вишуканою. Це незамінний догляд для жирної, комбінованої шкіри, схильної до вугрів та прищів! ЇЇ нежирна формула збагачена гіалуроновою кислотою, яка має зволожуючі властивості та властивості проти зморшок, для м’якої текстури та підтягнутої шкіри. Активна, натуральна сироватка для обличчя без ароматизаторів, яку можна використовувати в чистому вигляді або додавати в крем для обличчя.
Ціна: 30 мл - 5,2Є (210 грн.); запаска 30 мл - 3,9 Є (158 грн.) https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone
Зображення Концентрована відновлююча сиворотка для обличчя з 10% гліколевою кислотою та AHA-кислотами - відновлююча сироваткою для обличчя з високим вмістом гліколевої кислоти та фруктових кислот AHA! Завдяки відлущуючому ефекту ця сироватка видаляє мертві клітини та стимулює оновлення шкіри для сяючого та однорідного кольору обличчя. Особливо підходить для шкіри, ураженої сонцем, курінням або передчасним старінням, зменшує шрами від прищів і згладжує нерівності. Вона також звужує пори шкіри, бореться з вуграми та зменшує зморшки та темні (пігментні) плями. Завдяки нежирній гелевій текстурі пілінг-сироватка з концентрацією гліколевої кислоти також збагачена гіалуроновою кислотою, має зволожуючі властивості та властивості проти зморшок для підтягнутої шкіри. Цю натуральну сироватку для обличчя без ароматизаторів можна використовувати в чистому вигляді або додавати в крем для обличчя.
Ціна: 30 мл - 5,9Є (239 грн.) https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone
Зображення Дорогоцінна антивікова олія для обличчя - вишня, малина, гранат, гібіскус та обліпиха... Ця 100% натуральна дорогоцінна олія - ​​це коктейль із 5 рідкісних і цінних органічних рослинних олій, надзвичайно багатих антиоксидантами. Справжній концентрований еліксир молодості, ця дорогоцінна органічна олія для обличчя, що регенерує та запобігає старінню, розкриває сяючий колір обличчя, зміцнює та відновлює клітини шкіри для помітно молодшого вигляду шкіри. Цю 100% натуральну процедуру для обличчя можна використовувати в чистому вигляді, як сироватку проти старіння, або додавати в крем для обличчя.
Ціна: 50 мл - 6,2Є (251 грн). https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone
Зображення Бакучіол концентрована антивікова сиворотка для обличчя - натуральна сироватка для обличчя проти старіння і проти недосконалостей, має високу концентрацію бакучіолу, революційного активного інгредієнта, визнаного рослинною альтернативою ретинолу, ефективною та не викликає фотосенсибілізації (підвищенної чутливості шкіри до дії ультрафіолетового випромінювання). Цей натуральний активний інгредієнт, отриманий із насіння Бабчі, є антиоксидантом, регенератором і стимулятором колагену, допомагає підтримувати пружність шкіри, розгладжує тонкі зморшки та зменшує темні плями. Він також покращує стан шкіри, схильної до вугрів, регулює, відновлює та очищає, не завдаючи їй шкоди. Концентрована сироватка Bakuchiol, створена на основі оливкового сквалану, легко проникає, не залишаючи на шкірі жирної плівки. Її можна використовувати в чистому вигляді або додавати в крем для обличчя.
Ціна: 30 мл - 6,9Є (279 грн.); запаска 30 мл - 5,6Є (227 грн.) https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone
Зображення Концентрована антивікова сиворотка для обличчя з 10% вітаміном С та астаксатином - висококонцентрована сироватка для обличчя з 10% вітаміну С є справжнім еліксиром краси та підсилює сяйво шкіри. Еталонний активний інгредієнт для тьмяної шкіри є необхідним для догляду за шкірою проти старіння, вітамін С стимулює синтез колагену, бореться з ознаками фотостаріння, вирівнює тон шкіри та зменшує темні плями. Для ефективної дії проти вільних радикалів, відповідальних за старіння шкіри, ця сироватка поєднує вітамін С у потужній стабілізованій формі з екстрактом мікроводоростей, астаксантином, відомим своєю неперевершеною антиоксидантною дією та інтенсивним червоним кольором. Ця сироватка з вітаміном С з легкою та м’якою текстурою також збагачена гіалуроновою кислотою, яка має зволожуючі властивості та розгладжуючі властивості проти зморшок для підтягнутої шкіри. Результат: шкіра стає більш гладкою, пружною та сяючою! Натуральна, ефективна сироватка для обличчя без ароматизаторів і алергенів з вітаміном С, яка підходить для всіх типів шкіри.
Ціна: 30 мл - 6,9Є (279 грн.) https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone
Зображення Глобальна антивікова сироватка з вітаміном А - сироватка містить ретиналь (попередник ретиноєвої кислоти), єдину активну форму вітаміну А. Це багатоцільовий засіб проти ознак старіння, ретиналь зміцнює шкіру, зменшує зморшки та тонкі лінії, усуває пігментні плями, а також розацеа та освітлює колір обличчя. Також добре лікує шкіру, схильну до вугрів. Сироватка має протизапальну дію, усуває забруднення, очищає, уніфікує та регулює жирність шкіри. У поєднанні з екстрактом фісташкового мастикового дерева, який захищає від деградації ретиноєвої кислоти, природно присутньої в шкірі, ефективність ретиналю оптимізується завдяки його властивостям проти старіння.
Ціна: 30 мл - 5,9Є (239 грн.) https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... l-optimise
Зображення Активна сироватка проти випадіння волосся - сироватка містить пептиди, екстракти гороху та червоної конюшини. Ця концентрована сироватка для волосся складається з синергії ефективних активних інгредієнтів для ущільнення та зміцнення волосся від кореня до кінчиків. Коктейль активних інгредієнтів із доведеною ефективністю спрямований на відновлення життєвого циклу волосся, подовжуючи фазу росту та сприяючи закріпленню волосся для густого, міцного та стійкого волосся. Ця сироватка проти випадіння волосся ідеально підходить як у випадках хронічного випадіння волосся або андрогенної алопеції, так і для уповільнення випадіння волосся, викликаного стресом, дефіцитом харчування, сезонними змінами, вагітністю або гормональними зрушеннями. Його легка незмивна текстура швидко проникає в шкіру голови, не залишаючи жирної або липкої плівки. Ця сироватка без запаху та алергенів дбайливо ставиться до шкіри голови та підходить для всіх типів волосся. Курс лікування - 3 місяці. Потрібно наносити на суху шкіру голови 1 раз на день, не змивати.
Ціна: 50 мл - 9,95Є (403 грн.) https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... anti-chute
Зображення Золоте сухе сатинове масло для шкіри та волосся - це 100% натуральне та сертифіковане органічне сухе масло, що містить органічні олії моної та кокосу, сублімує шкіру та волосся натуральною атласною золотистою вуаллю. Його легка і проникаюча текстура живить і пом'якшує шкіру обличчя та тіла не залишаючи жирної або липкої плівки. Сухе масло можна використовувати для підживлення волосся і надання йому неймовірного блиску. Ця блискуча олія з експрес-ефектом освітлення огортає шкіру та волосся захоплюючим ароматом острівних квітів і теплого піску. Це необхідний догляд для покращення засмаги влітку та підкреслення шкіри взимку.
Ціна: 50 мл - 6,9Є (280 грн.) https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone
Востаннє редагувалось Lilly в 25 лютого 2024, 16:48, всього редагувалось 11 разів.
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Аленка » 18 січня 2023, 11:39

Аленка
 
Повідомлень: 2567
З нами з: 15 березня 2010, 20:36
Звідки: Ровно, СТОА "Мазда" 06768один4295
Репутация: 433

Повідомлення Lilly » 20 січня 2023, 13:00

Востаннє редагувалось Lilly в 25 січня 2023, 18:41, всього редагувалось 3 разів.
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Lilly » 23 січня 2023, 10:30

Востаннє редагувалось Lilly в 25 січня 2023, 19:05, всього редагувалось 3 разів.
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Lilly » 24 січня 2023, 10:22

До кінця дня 25.01 (середа) знижка на все -15%
Зображення
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Lilly » 24 січня 2023, 21:21

Востаннє редагувалось Lilly в 25 січня 2023, 18:29, всього редагувалось 2 разів.
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Lilly » 24 січня 2023, 21:24

sergejz20 написав:https://www.aroma-zone.com/info/fiche-technique/serum-concentre-niacinamide-cuivre-zinc-aroma-zone
замовляю запаску
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Аленка » 24 січня 2023, 23:33

якщо буде додаткова знижка до акційної ціни, замовте будь ласка https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone 7,70
Аленка
 
Повідомлень: 2567
З нами з: 15 березня 2010, 20:36
Звідки: Ровно, СТОА "Мазда" 06768один4295
Репутация: 433

Re:

Повідомлення Lilly » 25 січня 2023, 00:22

Аленка написав:якщо буде додаткова знижка до акційної ціни, замовте будь ласка https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone 7,70

Ок. Викуп завтра
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Lilly » 25 січня 2023, 14:38

Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Lilly » 25 січня 2023, 14:39

Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Re:

Повідомлення Lilly » 25 січня 2023, 18:59

Аленка написав:якщо буде додаткова знижка до акційної ціни, замовте будь ласка https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone 7,70

Додаткова знижка до товару зі знижкою не додається.
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Re:

Повідомлення Lilly » 25 січня 2023, 19:12

Lilly написав:
sergejz20 написав:https://www.aroma-zone.com/info/fiche-technique/serum-concentre-niacinamide-cuivre-zinc-aroma-zone
замовляю запаску

запаски немає в наявності
Замовляю в скляній бутилці
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Lilly » 25 січня 2023, 19:49

Купила)
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Аленка » 26 січня 2023, 23:10

Опл 208 грн в 22.09
Аленка
 
Повідомлень: 2567
З нами з: 15 березня 2010, 20:36
Звідки: Ровно, СТОА "Мазда" 06768один4295
Репутация: 433

Re:

Повідомлення Lilly » 27 січня 2023, 13:36

Аленка написав:Опл 208 грн в 22.09

Оплата є, дякую!
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Lilly » 27 січня 2023, 13:37

Посилку нам відправили. Орієнтовна дата доставки 10-16 лютого.
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199


Повідомлення Аленка » 09 травня 2023, 11:45

Доброго дня
Замовляю
https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone
Аленка
 
Повідомлень: 2567
З нами з: 15 березня 2010, 20:36
Звідки: Ровно, СТОА "Мазда" 06768один4295
Репутация: 433

Повідомлення Lilly » 30 травня 2023, 10:57

До 31.05 знижка на все -15%
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199


Повідомлення Lilly » 30 травня 2023, 12:33

Віта
https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... anti-chute бутилка+запаска
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Аленка » 31 травня 2023, 12:41

Аленка
 
Повідомлень: 2567
З нами з: 15 березня 2010, 20:36
Звідки: Ровно, СТОА "Мазда" 06768один4295
Репутация: 433

Re:

Повідомлення Аленка » 31 травня 2023, 14:49

Аленка написав:Доброго дня
Замовляю
https://www.aroma-zone.com/info/fiche-t ... aroma-zone

3шт
Аленка
 
Повідомлень: 2567
З нами з: 15 березня 2010, 20:36
Звідки: Ровно, СТОА "Мазда" 06768один4295
Репутация: 433

Повідомлення Lilly » 31 травня 2023, 20:45

Купила)
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Аленка » 01 червня 2023, 22:59

Опл 240 грн в 13.42
479 грн в 22.54
За решту щє мені не скинули час оплати
Аленка
 
Повідомлень: 2567
З нами з: 15 березня 2010, 20:36
Звідки: Ровно, СТОА "Мазда" 06768один4295
Репутация: 433

Повідомлення Аленка » 01 червня 2023, 22:59

Опл 240 грн в 13.42
479 грн в 22.54
За решту щє мені не скинули час оплати
Аленка
 
Повідомлень: 2567
З нами з: 15 березня 2010, 20:36
Звідки: Ровно, СТОА "Мазда" 06768один4295
Репутация: 433

Повідомлення Lilly » 02 червня 2023, 11:54

Оплати є. Дякую!
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Lilly » 03 червня 2023, 13:38

Посилку відправили. Орієнтовна дата доставки 16-22 червня.
Lilly
 
Повідомлень: 1728
З нами з: 23 січня 2015, 20:10
Репутация: 199

Повідомлення Аленка » 04 червня 2023, 00:29

Опл 240 грн сьогодні в 14.20
Аленка
 
Повідомлень: 2567
З нами з: 15 березня 2010, 20:36
Звідки: Ровно, СТОА "Мазда" 06768один4295
Репутация: 433

Далі

Повернутись до Косметика