blanel написав:ФІРМОВІ МІНІАТЮРИ:
Mon PARIS edT10 ml - 245 грн
Мініатюра-спрей
В НАЯВНОСТІ
La vie est belle L'ECLAT - 4 ml - 115 грн
Мініатюра без спрея
В НАЯВНОСТІ
Візьму ланком мініатюру
oksana1994 написав:доброго дня, скажыть будьласка уже пробнички приїхали, можна завтра забрати замовлення?
хочу ще Coco Mademoiselle Chanel Eau de Toilette 1 мл в пробничок, до тих чоловічих що замовляла на минулому тижні
currant написав:Оплатила 190 грн в 10:25, дяккю!
Okswin написав:Привіт. Замовляю 5мл Аrmani Si Passione - 23 грн/мл у шприц. Дякую
sys написав:Привет ! Оль вместо лакосты возьму лучше эклат 20 мл в стеклянном флаконе
и 5 мл. Bergamote Calabria Guerlain - 13,5 грн/мл
Irunka88 написав:Замовляю в шприц 10 мл Eclat D'Arpege - 7,5 грн/мл. заберу в неділю на базарі.
Дякую
Іра 068-015-41-95
blanel написав:oksana1994 написав:доброго дня, скажыть будьласка уже пробнички приїхали, можна завтра забрати замовлення?
хочу ще Coco Mademoiselle Chanel Eau de Toilette 1 мл в пробничок, до тих чоловічих що замовляла на минулому тижні
lizo4kin написав:Замовляю CHANEL Chance Eau Fraiche 30 мл
vika0412 написав:Привіт, замовляю Eclat de Fleurs Lanvin 30мл в рідній тарі. Дякую!
Tanya84444 написав:Aqua Allegoria Mandarine Basilic GUERLAIN 15 грн/мл - Оля, хочу замовити 10 мл в ФЛАКОН Спрей-метал за 13 грн.
Заберу в чоловіка, скоріш за все у середу)
YSL Black Opium - 1 мл в шприц.
oksana1994 написав: У пробники
Irunka88 написав:Irunka88 написав:Замовляю в шприц 10 мл Eclat D'Arpege - 7,5 грн/мл. заберу в неділю на базарі.
Дякую
Іра 068-015-41-95
Доброго дня!
Ви передали замовлення?
Nadiatka написав:Привіт!замовляю 10 мл Шанель Вайв і 10 мл Шанель Тендре.Чи можна завтра забрати?
sys написав:Привет ! Мне еще 20 мл. ЭКЛАТА в отдельный флакон и того 2 по 20 Эклат и 5 Герлена . Кинь мне сумму в ПП оплачу на карту . Завтра напомню тебе чтоб передала на вторник.
anaitat1908 написав:чи можна замовити hloe Eau de Parfum - 19,5 грн/мл
30 мл у рідному флпконі?
chorno03maz написав:можна забронювати у рідному флаконі Miss Dior edp 2017 - 20 мл.
якщо потрібно оплачу. повідомте
chorno03maz написав:тоді 10 мл у скляний
blanel написав:chorno03maz написав:тоді 10 мл у скляний
Добрий вечір! Аромат забрали весь, це треба розпивати новий флакон. Можу записати))
Є аромати подібного типу - Armani You, Mon Guerlain/