ttanita написав:Хто знає, яка зараз ціна за тонну чорнозему?
dinamovka написав:Нарешті добралась до розробки ланшафту свого участку.. камаз чорнозему 2500грн , це капець, така засмучена, дуже дорогий зараз в рівному грунт(((
ttanita написав:Хто знає, яка зараз ціна за тонну чорнозему?
dinamovka написав:Нарешті добралась до розробки ланшафту свого участку.. камаз чорнозему 2500грн , це капець, така засмучена, дуже дорогий зараз в рівному грунт(((
dinamovka написав:Лаванда по 30 грн кущик маленький, навіть не кущік а вєточка.. це дорого чи ні? Важко приживається? Купила на базарі в тьоті, посадила, дивлюсь на неї з жальом і закрадається думка чи не купила я трупік лаванди, вона як суха якась... так має бути весною? Очухається? Хочу хорошої, щоб жива була, і прийнялась...
dinamovka написав:Лаванда по 30 грн кущик маленький, навіть не кущік а вєточка.. це дорого чи ні? Важко приживається? Купила на базарі в тьоті, посадила, дивлюсь на неї з жальом і закрадається думка чи не купила я трупік лаванди, вона як суха якась... так має бути весною? Очухається? Хочу хорошої, щоб жива була, і прийнялась...
OLGA60 написав:Рівняночка написав:Жовту малину і ожину ніхто не продає?
У меня остались 4 саженца ежевики ТОРН ФРИ.
Regina2410 написав:Дівчатка не чули де можна такі більші курчата купити на яйця
ладушка написав:Regina2410 написав:Дівчатка не чули де можна такі більші курчата купити на яйця
Циплят яєчної породи? Неділя ринок біля Луцького кільця, на ринку Дикого в самий кінець за оптовими рядами , де фури стоять, там теж продають циплят-качат. Ну і Олх вибір теж є. В нас Ломан Браун, несуться і взимку, і літом, не летючі, сидять на низькому сідалі.
Рівняночка написав:Ожину знайшла. Ще б знайти жовту малину....
Regina2410 написав:ладушка написав:Regina2410 написав:Дівчатка не чули де можна такі більші курчата купити на яйця
Циплят яєчної породи? Неділя ринок біля Луцького кільця, на ринку Дикого в самий кінець за оптовими рядами , де фури стоять, там теж продають циплят-качат. Ну і Олх вибір теж є. В нас Ломан Браун, несуться і взимку, і літом, не летючі, сидять на низькому сідалі.
Я видивилась якась породаджерсі що вона представляє собою,може знаєте ? Хочу щось
купити не з простих
yaroslavsw написав:Рівняночка написав:Ожину знайшла. Ще б знайти жовту малину....
я в велмарті бачила
мария написав:Дівчата,підкажіть,де ви берете кілки,щоб підв'язувати помідори?може таке десь купити можна?
dinamovka написав:Дуже гарні, фіолетові класні. Я замосвляла на сайті нова флора фіолетові, але зацвіли лілові, гарні, але не ті що замовляла... мабуть тюльпани краще купляли на базарі з квіткою))