квіточка67 написав:Дуже смачна ікра:Кабачки - 3 кг
Томатна паста - 350 гр
Сахар - 1 ст. ложка
Сіль - 1 ст. ложка
Уксус - 80 гр (можна без нього, але зберігати в холодному місці)
Перець мелений чорний- 0,5 ч. ложки
Часник - 7 зубчиків
Цибуля - 4 шт
Морква - 4 шт
Олія - 150 гр
Мука - 3 ст. ложки.
Дякую вам
Вихід готової ікри - 3 літри.
Кабачки порізати кубиками 1/1 см
Цибулю - кубиками
Моркву - на крупній тертці
Часник мілко посікти ножем
Муку прожарити на сухій сковорідці до золотистого кольору.
Положити в казанок: олію, цибулю і моркву. Тушити на середньому вогні 5 - 7 хв. Добавити все остальне, перемішати. Тушити на середньому вогні 45 хв. Готову масу збити блендером. Розложити ікру по стерильних банках, прикрити банки стерильними кришками та стерилізувати 40 хв з моменту закіпання.
heppi написав:Привіт,в сина день народження,спека коржі шоколадні на 1,2,3,потрібно ще пів-порції,або може просто бисквіт спекти?
І чим його перемазати?Може вершки з цукром і трошки желатину?Буду вдячна за поради
Перлін написав:heppi написав:Привіт,в сина день народження,спека коржі шоколадні на 1,2,3,потрібно ще пів-порції,або може просто бисквіт спекти?
І чим його перемазати?Може вершки з цукром і трошки желатину?Буду вдячна за поради
Смачний крем вершки+згущоне молоко
Якщо бисквіт то можна сметану+йогурт і зробити фруктову прослойку
О! поділіться рецептом. Лежить кріль, не знаю, що зробити.скорпіонка написав:дівчата я забула скільки по часу запікається кріль і на якій температурі його треба запікати, підкажіть будь ласка
ІринаКарина написав:О! поділіться рецептом. Лежить кріль, не знаю, що зробити.скорпіонка написав:дівчата я забула скільки по часу запікається кріль і на якій температурі його треба запікати, підкажіть будь ласка
скорпіонка написав:ІринаКарина написав:О! поділіться рецептом. Лежить кріль, не знаю, що зробити.скорпіонка написав:дівчата я забула скільки по часу запікається кріль і на якій температурі його треба запікати, підкажіть будь ласка
мариную за Іриним рецептом, дуже смачний виходить.
viewtopic.php?f=124&t=239785&p=6785185&hilit=%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%BB%2A#p6785185
ще маю рецепт в білому вині, дуже смачний, але треба пошукати рецепт, десь на листку писала і забула де його поклала.
dinamovka написав:Очень вкусно! Запеченная говядина, советую
https://www.goodhouse.ru/recipes/blog/z ... /#comments