stella написав:привіт, пошук щось не допоміг( Був рецепт тут соусу Краснодарського, може хтось має?
stella написав:скорпіонка написав:Саш це цей рецепт? чи то просто дякуєш?))
Цей)
MALINKA89 написав:Ще такого рецепту кабачкіа тут не писали,поділюсь своім.
Кабачки в собственом соку.
6 кг кабачків
300 грам чеснока
2 пучка петрушкі
0.500 мл. оліі
пів стакана оцету
8 ст. л . сахара
4 ст. л солі
перець горошок,лист лавровий на око.
Покришить кабачки пів кільцями,все перемішати і залишити на 6-7 годин,періодично помішуючи.
Тоді розложить в літрові банки і стерилізувать 30 хв.
В зимку до картопелькі дуже смакотно.Вони ще й хрумкі.
Iskra написав:MALINKA89 написав:Ще такого рецепту кабачкіа тут не писали,поділюсь своім.
Кабачки в собственом соку.
6 кг кабачків
300 грам чеснока
2 пучка петрушкі
0.500 мл. оліі
пів стакана оцету
8 ст. л . сахара
4 ст. л солі
перець горошок,лист лавровий на око.
Покришить кабачки пів кільцями,все перемішати і залишити на 6-7 годин,періодично помішуючи.
Тоді розложить в літрові банки і стерилізувать 30 хв.
В зимку до картопелькі дуже смакотно.Вони ще й хрумкі.
Хто закривав кабачки по цьому рецепту, як у вас добре стоять?
Бо я два роки пробую закривати і невдало( зриває банки
Anna26041991 написав:Доброго дня.Як зробити сок з абрикосів??Бо дуже-дуже спілі.
vika22 написав:Anna26041991 написав:Доброго дня.Як зробити сок з абрикосів??Бо дуже-дуже спілі.
Я до абрикосових половинок добавляю воду і варю під кришкою, поки не розваряться. Перетираю на сито від шкурок. В сік добавляю цукор за смаком (можна долити ще води). Кип'ячу і розливаю в стерильні банки. Закручую. Виходить смачний сік із мякоттю. Якось робила, що не перетирала, а подрібнювала блендером, то моїм не сподобалося. Шкурки відчуваються.