ЛІТО в банці - Заготовки\закрутки - ЗМІСТ!

Вишивання, в'язання, картини, подарунки, прикраси виготовлені власноруч, hand made та інше.

Повідомлення stella » 26 серпня 2018, 17:36

привіт, пошук щось не допоміг( Був рецепт тут соусу Краснодарського, може хтось має?
Аватар користувача
stella
 
Повідомлень: 9010
З нами з: 02 жовтня 2010, 08:46
Звідки: Велике щастя - зустрічати новий день!
Репутация: 620

Re:

Повідомлення скорпіонка » 26 серпня 2018, 17:46

stella написав:привіт, пошук щось не допоміг( Був рецепт тут соусу Краснодарського, може хтось має?

може цей?
viewtopic.php?f=124&t=336263&p=4660101&hilit=%D1%81%D0%BE%D1%83%D1%81#p4660101
або цей? viewtopic.php?f=124&t=336263&p=6301300&hilit=%D1%81%D0%BE%D1%83%D1%81#p6301300
скрізь пише що краснодарський
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення скорпіонка » 26 серпня 2018, 17:51

це однакові рецепти
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення stella » 28 серпня 2018, 20:17

Дякую дуже, Люда!
Аватар користувача
stella
 
Повідомлень: 9010
З нами з: 02 жовтня 2010, 08:46
Звідки: Велике щастя - зустрічати новий день!
Репутация: 620

Повідомлення скорпіонка » 28 серпня 2018, 22:24

Саш це цей рецепт? чи то просто дякуєш?))
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення stella » 28 серпня 2018, 22:44

скорпіонка написав:Саш це цей рецепт? чи то просто дякуєш?))

Цей)
Аватар користувача
stella
 
Повідомлень: 9010
З нами з: 02 жовтня 2010, 08:46
Звідки: Велике щастя - зустрічати новий день!
Репутация: 620

Re: Re:

Повідомлення скорпіонка » 28 серпня 2018, 22:51

stella написав:
скорпіонка написав:Саш це цей рецепт? чи то просто дякуєш?))

Цей)

не вмієш значить досконало користуватися пошуком, в мене відразу перша сторінка з цим соусом відкрилась ;)
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Повідомлення stella » 29 серпня 2018, 09:37

Да, мабуть що)
Аватар користувача
stella
 
Повідомлень: 9010
З нами з: 02 жовтня 2010, 08:46
Звідки: Велике щастя - зустрічати новий день!
Репутация: 620

Повідомлення Рівняночка » 29 серпня 2018, 09:48

Теж зробила цей соус - смакота!
Аватар користувача
Рівняночка
 
Повідомлень: 11171
З нами з: 20 жовтня 2010, 12:55
Звідки: СП для рукодільниць - все для вишивки. З 9 до 18 не завжди можу відповісти на дзвінок.
Репутация: 1301

Re:

Повідомлення Iskra » 18 вересня 2018, 12:15

MALINKA89 написав:Ще такого рецепту кабачкіа тут не писали,поділюсь своім.
Кабачки в собственом соку.
6 кг кабачків
300 грам чеснока
2 пучка петрушкі
0.500 мл. оліі
пів стакана оцету
8 ст. л . сахара
4 ст. л солі
перець горошок,лист лавровий на око.
Покришить кабачки пів кільцями,все перемішати і залишити на 6-7 годин,періодично помішуючи.
Тоді розложить в літрові банки і стерилізувать 30 хв.
В зимку до картопелькі дуже смакотно.Вони ще й хрумкі.



Хто закривав кабачки по цьому рецепту, як у вас добре стоять?
Бо я два роки пробую закривати і невдало( зриває банки :(
Аватар користувача
Iskra
 
Повідомлень: 5668
З нами з: 03 вересня 2014, 12:46
Звідки: Здолбунів .О7З1085О88
Репутация: 403

Повідомлення oksana78 » 18 вересня 2018, 13:25

Я робила,стояли гарно, але дуже кислі вийшли,хоч і оцту в рецепті ніби не багато на 6кг.
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Re: Re:

Повідомлення Lamana » 18 вересня 2018, 23:13

Iskra написав:
MALINKA89 написав:Ще такого рецепту кабачкіа тут не писали,поділюсь своім.
Кабачки в собственом соку.
6 кг кабачків
300 грам чеснока
2 пучка петрушкі
0.500 мл. оліі
пів стакана оцету
8 ст. л . сахара
4 ст. л солі
перець горошок,лист лавровий на око.
Покришить кабачки пів кільцями,все перемішати і залишити на 6-7 годин,періодично помішуючи.
Тоді розложить в літрові банки і стерилізувать 30 хв.
В зимку до картопелькі дуже смакотно.Вони ще й хрумкі.



Хто закривав кабачки по цьому рецепту, як у вас добре стоять?
Бо я два роки пробую закривати і невдало( зриває банки :(

В мене теж стріляють( не стоять
Аватар користувача
Lamana
 
Повідомлень: 51463
З нами з: 13 січня 2009, 13:26
Репутация: 2329

Повідомлення oksana78 » 18 вересня 2018, 23:26

Щось вже мені пригадується,що то певно я додала оцту ,бо були геть ніякі на смак і я побоялась,що постріляють. Не постріляли,але з,їсти теж не з,їли )(
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Повідомлення oksana78 » 18 вересня 2018, 23:29

Треба було ще й цукру добавить...
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Повідомлення vika22 » 19 вересня 2018, 10:13

Вчора закривала перець. Рецепт куми. Мені дуже смачний.
Маринад:
750мл води
12ст. л. цукру
1ст. л. солі
200мл оцету
1 ст. л. оліі
Коли закипить - вкинути порізаний на четвертинки перець. Дати прокипіти 4-5 хв. Викласти перець у банки і залити цим же киплячим маринадом. Закрутити і під ковдру.
Аватар користувача
vika22
 
Повідомлень: 5540
З нами з: 06 січня 2011, 12:23
Репутация: 503

Повідомлення oksana78 » 19 вересня 2018, 12:44

Скільки кг перцю на таку кількість маринаду?
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Повідомлення vika22 » 19 вересня 2018, 13:59

Десь до 3 кг. чищеного перцю. Я не важила. Закрила 6 по 0,5л баночок а потім доварила ще одну порцію.
Аватар користувача
vika22
 
Повідомлень: 5540
З нами з: 06 січня 2011, 12:23
Репутация: 503

Повідомлення oksana78 » 05 жовтня 2018, 20:45

Дякую,роблю вже другу порцію, дуже смачний перець виходить!
Аватар користувача
oksana78
 
Повідомлень: 1258
З нами з: 30 листопада 2011, 18:56
Звідки: Костопіль 0965417360
Репутация: 206

Повідомлення ладушка » 07 листопада 2018, 23:48

В кого є перевірені рецепти з айвою? Маю трохи айви, ящика два :), а от крім варення не знаю,що з неї робити
Аватар користувача
ладушка
 
Повідомлень: 13194
З нами з: 24 жовтня 2010, 17:17
Звідки: 068 060 30 20
Репутация: 1869

Re:

Повідомлення OLGA60 » 08 листопада 2018, 23:03

ладушка написав:В кого є перевірені рецепти з айвою? Маю трохи айви, ящика два :), а от крім варення не знаю,що з неї робити

Пастила. Я делаю,очень вкусно. Рецепт беру в интернете.
Аватар користувача
OLGA60
 
Повідомлень: 2554
З нами з: 23 грудня 2010, 13:44
Репутация: 321

Повідомлення ладушка » 09 листопада 2018, 17:17

Иду гуглить :)
Аватар користувача
ладушка
 
Повідомлень: 13194
З нами з: 24 жовтня 2010, 17:17
Звідки: 068 060 30 20
Репутация: 1869

Повідомлення Nataly777 » 27 червня 2019, 17:21

Підніму тему. Підкажіть щось смачне і перевірене з кабачків
Nataly777
 
Повідомлень: 2187
З нами з: 07 квітня 2010, 22:35
Звідки: Покровський
Репутация: 214

Повідомлення скорпіонка » 27 червня 2019, 21:13

Введіть в пошук слово кабачки*,і побачите ,про них щороку пишуть
Аватар користувача
скорпіонка
 
Повідомлень: 39755
З нами з: 17 квітня 2012, 13:59
Звідки: Життя дуже коротке ,щоб витрачати його на дієти...
Репутация: 5728

Re:

Повідомлення Nataly777 » 27 червня 2019, 23:09

скорпіонка написав:Введіть в пошук слово кабачки*,і побачите ,про них щороку пишуть

Бачу. Можливо щось нове буде)))
Nataly777
 
Повідомлень: 2187
З нами з: 07 квітня 2010, 22:35
Звідки: Покровський
Репутация: 214

Повідомлення Tatiana24 » 28 червня 2019, 08:35

Маю малину. Кого цікавить - звертайтесь!
Аватар користувача
Tatiana24
 
Повідомлень: 8171
З нами з: 11 жовтня 2014, 22:54
Звідки: Обарів/Рівне
Репутация: 426

Повідомлення KlaraVikk » 03 липня 2019, 10:46

Доброго дня, нагадайте, будь ласка, рецепт соусу з вишень до м"яса, робила того року дуже сподобався. Знайшла якусь ссилку а вона не відкривається((
Аватар користувача
KlaraVikk
 
Повідомлень: 2808
З нами з: 18 березня 2012, 13:06
Звідки: Здолбунів (063 749 23 91) Оля
Репутация: 387

Повідомлення Anna26041991 » 25 липня 2019, 12:12

Доброго дня.Як зробити сок з абрикосів??Бо дуже-дуже спілі.
Аватар користувача
Anna26041991
 
Повідомлень: 22077
З нами з: 14 грудня 2013, 20:39
Звідки: 0980742969 Ання.
Репутация: 1024

Re:

Повідомлення vika22 » 25 липня 2019, 15:57

Anna26041991 написав:Доброго дня.Як зробити сок з абрикосів??Бо дуже-дуже спілі.

Я до абрикосових половинок добавляю воду і варю під кришкою, поки не розваряться. Перетираю на сито від шкурок. В сік добавляю цукор за смаком (можна долити ще води). Кип'ячу і розливаю в стерильні банки. Закручую. Виходить смачний сік із мякоттю. Якось робила, що не перетирала, а подрібнювала блендером, то моїм не сподобалося. Шкурки відчуваються.
Аватар користувача
vika22
 
Повідомлень: 5540
З нами з: 06 січня 2011, 12:23
Репутация: 503

Re: Re:

Повідомлення Gellazxc » 26 липня 2019, 11:15

vika22 написав:
Anna26041991 написав:Доброго дня.Як зробити сок з абрикосів??Бо дуже-дуже спілі.

Я до абрикосових половинок добавляю воду і варю під кришкою, поки не розваряться. Перетираю на сито від шкурок. В сік добавляю цукор за смаком (можна долити ще води). Кип'ячу і розливаю в стерильні банки. Закручую. Виходить смачний сік із мякоттю. Якось робила, що не перетирала, а подрібнювала блендером, то моїм не сподобалося. Шкурки відчуваються.

и я так делаю, только после блендера процеживала через сито. Так быстрее и гуще получается.
Аватар користувача
Gellazxc
 
Повідомлень: 2140
З нами з: 04 липня 2009, 22:08
Репутация: 135

Повідомлення Anna26041991 » 03 вересня 2019, 13:46

Привіт.Можливо хто закривав такий томат цікавлять відгуки???
https://udivitelno.fun/tomat-zimoj-ne-p ... BM21LkTtmA
Аватар користувача
Anna26041991
 
Повідомлень: 22077
З нами з: 14 грудня 2013, 20:39
Звідки: 0980742969 Ання.
Репутация: 1024

Поперед.Далі

Повернутись до Наші хоббі